Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το μυστικό της Jennifer Lopez για γραμμωμένο κορμί


Το μυστικό της Jennifer Lopez για γραμμωμένο κορμί


160712_jlo
Lifestyle news
Έχει κορμί ζηλευτό και θανατηφόρες καμπύλες. Ο λόγος φυσικά για τη λατίνα και super sexy star, Jennifer Lopez, η οποία γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο εργαλείο της δουλειά της δεν είναι η φωνή της αλλά η εικόνα της. Γι' αυτό λοιπόν φροντίζει ιδιαιτέρως τη φυσική της κατάσταση και μάλιστα με συνέπεια που θυμίζει σπαρτιάτη στρατιώτη!
Σύμφωνα με το περιοδικό Heat της Μεγάλης Βρετανίας, η 42χρονη star, ακολουθεί ένα ιδιαιτέρως σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο περιλαμβάνει άσκηση στις... 4 το πρωί! Ναι καλά διαβάσατε... Η J.Loσηκώνεται κάθε μέρα, ή καλύτερα νύχτα, τη συγκεκριμένη ώρα και κάνει 90 λεπτά Πιλάτες καικαρδιαγγειακή προπόνηση με χορό! Παράλληλα φυσικά ακολουθεί και αυστηρή διατροφή και συγκεκριμένα την υψηλή σε πρωτείνες δίαιτα Dukan.
Σύμφωνα με ειδικούς η πρωινή γυμναστική βοηθά να κάψεις μέχρι και τρεις φορές περισσότερο λίπος! Συγκεκριμένα, έρευνες που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, έδειξαν ότι η πρωινή άσκηση είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο αποτελεσματική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας.
Αν μάλιστα το κύριο γεύμα σου είναι το μεσημεριανό και το βράδυ καταναλώνεις ένα ελαφρύ σνακ, για να γυμναστείς το πρωί, ο οργανισμός θα πρέπει να βρει ενέργεια. Η ενέργεια αυτή έρχεται από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στο σώμα. Το σώμα συνεχίζει να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για αρκετές ώρες, ακόμη κι αν η δουλειά σου είναι καθιστική.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Η 57χρονη Άντζελα Δημητρίου στην πιό sexy φωτογράφηση της ζωής της! (Photos)


Η 57χρονη Άντζελα Δημητρίου στην πιό sexy φωτογράφηση της ζωής της! (Photos)in


alt
Lifestyle news by Thesout team.
Τι και αν είναι 57 χρονών; Η Άντζελα Δημητρίου, δεν διστάζει να κάνει μία πολύ sexy φωτογράφηση, για το περιοδικό ΟΚ!, φορώντας μοντέρνα μαγιό και μπικίνι, όπου μίλησε για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις...

alt

Για την ηλικία της λέει: «Δεν έχω κόμπλεξ με την ηλικία μου . Είμαι 57 χρόνων και όλοι μου λένε ότι δεν μοιάζω πάνω από 40. Το μυστικό για να παραμένεις φρέσκια και λαμπερή βρίσκεται στη διατροφή και τη γυμναστική. “Αν ράψεις το στόμα σου, γυμνάζεσαι και προσέχεις την εμφάνισή σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά.»

alt
Για τις πλαστικές δήλωσε: «Το πρώτο μου Botox το έκανα στα 42 μου και το επαναλαμβάνω κάθε οχτώ μήνες. Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμη μια χαρά, γιατί το προσέχω πολύ.»

alt
Τέλος, δηλώνει πως έχει να κάνει 1 χρόνο σεξ...!
Διαβάστε περισσότερα »

Athens World Music Festival: Από την "Τεχνόπολις"... στις γειτονιές του κόσμου!

Athens World Music Festival: Από την
25 μουσικά σχήματα από όλο τον κόσμο, 30 σολίστες, άνω των 100 μουσικοί καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων συναντώνται στην "Τεχνόπολις" από τις 16 μέχρι τις 20 Ιουλίου στο 1ο Athens World Music Festival! Η μουσική δεν έχει σύνορα... Η Μουσική ενώνει... Και η γιορτή αρχίζει! Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στη ΜΚΟ "Γιατροί του Κόσμου"...

Σε πέντε μέρες κάνουμε τον γύρο του κόσμου μετά μουσικής! Από τους τσιγγάνικης καταγωγής Gypsy Devils μέχρι τους Los hermanos, τη Martha Moreleon και τους Latin Vibes... Από τα βραζιλιάνικα κρουστά και το αργεντίνικο τάνγκο μέχρι τα πορτογαλέζικα fados και τα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας... Από τους Βαλκάνιους Melios Balcana Mama μέχρι τον Κύπριο Δώρο Δημοσθένους...

Και παράλληλα με τα live στην "Τεχνόπολις" ένα τριήμερο workshop με τίτλο "West african percussion workshop" και εισηγητή τον Μιχάλη Afolayan στο Πολιτιστικό Κέντρο "Anasa".

Το Athens World Music Festival όμως δεν θα περιοριστεί μόνο στην "Τεχνόπολις". Η γιορτή μεταφέρεται στους δρόμους της Αθήνας, στον άξονα της οδού Ερμού από το Σύνταγμα έως την Τεχνόπολη και τους γύρω αρχαιολογικούς χώρους. Πολιτιστικά δρώμενα (μουσικά κ.α.) θα εξελίσσονται από το πρωί, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (16 - 20 Ιουλίου) με τόπο εκκίνησης τον σταθμό Μετρό «Σύνταγμα», στην Πλατεία, την οδό Ερμού, το Μοναστηράκι και το Θησείο. 

Θα λείπει κανείς;

Τιμές εισιτηρίων: 7€ ημερήσιο, 10€ διήμερο, 20€ πενθήμερο
Σημεία προπώλησης:  «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων»
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518

Χορηγός επικοινωνίας: Tottblog.com

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 16/07 

20:00-20:20: Ομάδα κρουστών ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση (Παραδοσιακά Ελληνικά κρουστά) 

20:30-21:15:  Μάρθα Μαυροειδή trio (Βαλκανική Τζαζ)

21:30-22:15  Melios Balcana Mama (Βαλκανική μουσική με επιρροές από Reggea, ska...)

22.30-00:15 Gypsy Devils (Οι special guests του φεστιβάλ με την αυθεντική τσιγγάνικη μουσική της Κεντρικής Ευρώπης) & η Συμφωνική Ορχήστρα Δ.Α., Διεύθυνση Λευτέρης Καλκάνης 

Τρίτη 17/07

18:30-20:00: West african percussion workshops – πολιτιστικό κέντρο ''Anasa''–  εισηγητής Μιχάλης Afolayan

20:00-20:20: Batuca Samba school (Βραζιλιάνικα κρουστά)

20:30-21:15: Martha Moreleon &  Latin Vibes, guest Alkis Kollias (Λατινο-αμερικάνικες μελωδίες από το Μεξικό και τη νότια Αμερική)

21:30-22:15: El duo de dos, (Παραδοσιακό Tango Argentino. Χορεύουν οι Κώστας Νικολαϊδης και Βάσια Θανοπούλου)

22.30-23.15: Los hermanos,  guest Ζωή Τηγανούρια (Latin )

23:30-00:15: Janet Kapuya feat. La Cucaracha (Latin)

Τετάρτη 18/07

19:00-20:20: West african percussion workshops – πολιτιστικό κέντρο ''Αnasa'' –  εισηγητής Μιχάλης Afolayan

20:30-21:15: Andre Maia (Fados - Portuguese Soul Music)

21:30-22:15: Trio Puente (Κρήτη Ανδαλουσία. Το φλαμένκο συναντά τους Κρητικούς χορούς)

22.30-23.15: Marios Strofalis Quartet (Tango Mediteranneo, βαλς και άλλοι χοροί της Νότιας Ευρώπης) guest Kalliopi Vetta

23:30-00:15: Encardia (Μουσική και Τραγούδια της κάτω Ιταλίας , Ελληνόφωνα και ταραντέλλες) 

Πέμπτη 19/07

19:00-20:20: West african percussion workshops – πολιτιστικό κέντρο ''Anasa'' –  εισηγητής Μιχάλης Afolayan 

20:30-21:15: Κική Τουμπανάκη (Μελωδίες της Μεσογείου)

21:30-22:15: Δώρος Δημοσθένους (Παραδοσιακά της Κύπρου και της Μεσογείου) -  Guest  Κυριάκος Γκουβέντας

22.30-23.15: Χρήστος Τσιαμούλης- Κυριάκος Γκουβέντας-Πάνος Δημητρακόπουλος (Σμυρνέϊκα &  Πολίτικα Τραγούδια)

23:30-00:15: Τακίμ (Τραγούδια και μουσικές από την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια)

Παρασκευή 20/07

20:30-21:00: ΟΚΙΣ (ομοσπονδία Κεφαλλονίτικων και Ιθακισίων συλλόγων). Καντάδες από τα Επτάνησα 

21:15-22:00: Tzeki  Soulkouki & friends (Τσιγγάνικες Μελωδίες από Ευρώπη κ Βαλκάνια )

22.30-00:15 Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται σολίστες και τραγουδιστές του φεστιβάλ. Διεύθυνση Λευτέρης Καλκάνης.
Πηγή:tottblog.com

Διαβάστε περισσότερα »

Αποκλειστικό! Νατάσσα Θεοδωρίδου: Χωρισμός μέσα στον καύσωνα!

Έρωτας ήταν και πέρασε… αν ήταν δηλαδή γιατί συνήθως οι έρωτες κρατάνε περισσότερο! Εκεί που έλεγε πως θα περάσει το καλοκαίρι «αγκαζέ», ήρθε το τέλος! Η Νατάσσα...

...Θεοδωρίδου χώρισε! Η τραγουδίστρια είχε δεσμό, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων- με τον 32χρονο επιχειρηματία Στέλιο, ο οποίος διατηρεί μαγαζιά στη Καλλιθέα. Βγήκαν, πήγαν για φαγητό, διασκέδασαν και στα μπουζούκια κι….αυτό ήταν! Ούτε δυο μήνες δεν κράτησε το πίτσι πίτσι. Το Σάββατο μάλιστα ο Στέλιος έτρωγε με αντροπαρέα στη Βουλιαγμένη και όπως μάθαμε είχε και πολλά κέφια! Άλλωστε εκείνος θέλησε να πάρουν διαφορετικό δρόμο οπότε γιατί να είναι στεναχωρημένος; Σε αντίθεση με τη Νατάσσα που όσο να ναι δεν είναι και ότι καλύτερο να σε χωρίζουν καλοκαιριάτικα… Όμως μπόρα είναι και θα περάσει, άλλωστε η τραγουδίστρια δεν μπορεί τη μοναξιά οπότε δεν θα αργήσει να έρθει ο επόμενος….!

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Εσύ, η θάλασσα»....ο Νότις ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!(AKOYΣTE TON)


«Εσύ, η θάλασσα»....ο Νότις ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!(AKOYΣTE TON)
Θα είναι ο προπομπός του νέου του δίσκου
«Εσύ, η θάλασσα» θα είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Νότη Σφακιανάκη που θα κυκλοφορήσει σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Το τραγούδι θα είναι προπομπός του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και είναι άκρως ερωτικό και καλοκαιρινό.Πηγή:newsbeast.gr/youtube.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ράσελ Μπραντ αντί για Ρόμπι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου


Ράσελ Μπραντ αντί για Ρόμπι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Η τελετή Λήξης των φετινών Ολυμπιακών θα έχει τόσα πολλα ονόματα Άγγλων καλλιτεχνών που θα χάσεις το μέτρημα. Το νέο όνομα μετά την αποχώρηση του Ρόμπι Γουίλιαμς κάποιους τους κάνει και γελάνε μόνο που τον βλέπουν...





Ράσελ Μπραντ αντί για Ρόμπι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου
Οι διοργανωτές της Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έπαθαν μια μικρή κρίση πανικού πριν κάποιες μέρες όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams)ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνιση του γιατί είχαν στηριχτεί πάνω του για το μεγαλύτερο μέρος του συναυλιακού κομματιού. Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει για την Έναρξη (27 Ιουλίου) και ανακοίνωσαν λεπτομέρειες όσον αφορά τα ονόματα που θα συμμετέχουν στα σόου και την καινούρια προσθήκη, γιατί είναι μύθος ότι οι χωρισμένοι ότι δε γιορτάζουν ποτέ.

Ανάμεσα στους Take That, Τζέσι Τζέι (Jessie J) , Έμελι Σάντε) (Emeli Sande), Queen, Annie Lennox, George Michael, Ray Davies, The Pet Shop Boys καιMadness που θα συμμετέχουν στο Symphony of British Music θα είναι και ο πρώην σύζυγος της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) για να κάνει χιομοριστικές διασκευές τωνPretty Vacant και I am the Wairus τωνSex Pistols και Beatles αντίστοιχα. Υπερφόρτωση ονομάτων σε μία πρόταση.

Παράλληλα με όλους αυτούς, η Κέιτ Μος (Kate Moss) και η κόρη του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger) θα περπατήσουν σε μια πασαρέλα ειδικά για την περίσταση υπό τις μουσικές των The Who και Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie). Όσο για τον Μπράντ ελπίζουμε να έχει λίγο καλύτερο χιούμορ απ ότι συνήθως.
e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πανταζής αγόρασε σπίτι στο Μαϊάμι για την κόρη του!

Οχι μόνο δεν πουλάει το σπίτι του στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά αγόρασε κι ένα ακόμα, το οποίο σκοπεύει να το κάνει δώρο στην κόρη του, στο πιο... 

...σπουδαίο απόκτημα της ζωής του! Είναι μια μεζονέτα στο Μαϊάμι, δίπλα στο κύμα, που θα δωρίσει στην Κωνσταντίνα, η οποία σπουδάζει σε δραματική σχολή στην Αμερική.

Ο Λε-Πα έκανε ήδη την αγορά και εντός των ημερών θα παραδώσει το κλειδί στο «ωραιότερο μωρό του κόσμου», που δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει γίνει ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού που πάντα ονειρευόταν. «Θα το μάθει μέσα από την "Espresso" και θα είναι η έκπληξή μου για εκείνη» εξομολογείται ο Λευτέρης Πανταζής, δίνοντάς μας όλες τις σχετικές λεπτομέρειες:

«Είναι ένα διώροφο νεόκτιστο σπίτι 168 τ.μ., 70 μέτρα από τη θάλασσα, στο Μαϊάμι. Πάνω είναι οι κρεβατοκάμαρες και κάτω τα σαλόνια. Εχει κήπο και πισίνα. Στοίχισε 260.000 δολάρια και με βοήθησαν να το βρω κάποιοι Ελληνες σφουγγαράδες εκεί, με καταγωγή από την Κάλυμνο, που τους γνώρισα όταν έδωσα μια μουσική παράσταση στο καζίνο "Hard Rock" στη Φλόριντα».

Και βέβαια, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκεφθεί το φθινόπωρο την Αμερική για σειρά συναυλιών θα φροντίσει να επιπλώσει το σπίτι της Κωνσταντίνας και να της το παραδώσει κομπλέ. Αλλωστε είναι γνωστό πως ο Λε-Πα ύστερα από τόσα χρόνια στο τραγούδι γνώρισε πολύ δόξα και έβγαλε αρκετά χρήματα, ώστε να μπορεί κάποια στιγμή σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς να ανταποκριθεί στις ανάγκες της οικογένειάς του.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που δούλευε ατελείωτες ώρες -το κάνει ακόμη και τώρα- προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει μια περιουσία που να του επιτρέπει να ζει και να χαίρεται όσα με πολύ κόπο και ιδρώτα απέκτησε.

Οσον αφορά τώρα ότι βγάζει το δικό σπίτι του στη Βουλιαγμένη στο σφυρί, ο τραγουδιστής έχει να μας δώσει τις εξηγήσεις του:

«Οταν είχα πάει στη Ρωσία γνώρισα έναν τραπεζίτη που έχει 80 τράπεζες. Πέρσι τα παιδιά του με επισκέφθηκαν στο σπίτι μου και το βρήκαν πολύ όμορφο. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να κτίσουν ένα πανομοιότυπο σπίτι στα νότια προάστια, από τη Βουλιαγμένη μέχρι το Λαγονήσι. Μία κυρία που ήταν μαζί τους φωτογράφισε το σπίτι και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και προφανώς κάποιοι υπέθεσαν ότι πουλάω το σπίτι μου. Απορώ όμως, γιατί δεν με κάλεσαν να με ρωτήσουν...»

Ο Λευτέρης Πανταζής αυτή την περίοδο οργώνει τα κλαμπ και τα νυχτερινά κέντρα της χώρας, συγκεντρώνοντας πλήθος νέων που διψάνε να το ρίξουν έξω ώστε να ξεχαστούν από την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι.

Τέλος, ο Λε-Πα τον Σεπτέμβριο παίρνει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό, μια και στις 15 του μήνα έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Ισραήλ, μετά στην Αργεντινή, στις 21 στην πόλη Μπραζίλια της Βραζιλίας, στις 22 στο Σάο Πάολο και από τις 26 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αμερική.
  
Πηγή: freegossip.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σάκης Ρουβάς: Τώρα και σε έργο τέχνης

Εκτός από κούκλα, κούπα, μπλουζάκι, λαμπάδα, μαγιό, μπρελόκ και καπέλο, ο Sakis τώρα κυκλοφορεί και σε...

...έργο τέχνης.

Ο Ντίνος Πετράτος, ο μεγάλος σκηνογράφος του ελληνικού θεάτρου, δημιούργησε μια σειρά έργων τέχνης, αφιερωμένη στα ζώδια. Για τον λόγο αυτό επέλεξε να χρησιμοποιήσει επώνυμους, τους οποίους αντιστοίχησε με τα ζώδιά τους.
Ένας απ αυτούς λοιπόν είναι και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος φιλοξενείται στον ζωδιακό κύκλο του Αιγόκερου.

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Μπέρδεψαν τη Γουτίντεϊ Χιούστον με τραβεστί τραγουδίστρια!


Μπέρδεψαν τη Γουτίντεϊ Χιούστον με τραβεστί τραγουδίστρια!


Στο CNN από δω και πέρα θα περνάνε από δέκα ελέγχους τα βίντεο που πρόκειται να βγουν στις εκπομπές τους...






Μπέρδεψαν τη Γουτίντεϊ Χιούστον με τραβεστί τραγουδίστρια!
Είναι απ αυτές τις άβολες στιγμές στα τηλεοπτικά στούντιο που θες να γίνει ένα μπλακ άουτ και να κοπεί η εκπομπή στον αέρα για να μην γελοιοποιηθείς παραπάνω. Ο γνωστός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) δε θέλει να θυμάται την τελευταία συνέντευξη με τον Ll Cool J όχι επειδή έχει προσωπικά με τον τραγουδιστή αλλά λόγω εκείνης της στιγμής που αναφέρθηκαν στον θάνατο της Γουίτνει Χιούστον (Whitney Houston) κι έπεσε ένα βίντεο που δεν περίμεναν.

Ενώ μιλούσαν για την θρυλική περφόρμερ και φίλη του συνεντευξιαζόμενου και ετοιμάζονταν να σχολιάσουν ένα βίντεο που εκείνη τραγουδούσε live και ήταν προγραμματισμένο να μπει εκείνη την ώρα, ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη η Ικένα Μπένι Αμέχι (Ikenna Beney Amaechi). Πρόκειται για μία γερμανίδα τραβεστί που τραγουδάει κομμάτια της Χιούστον στα σόου της και μοιάζει πολύ με το είδωλο της.

«Ήμουν στο σπίτι κι έβλεπα την εκπομπή και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Αλλά μετά μπουμ! Είδα εμένα στη θέση της Γουίτνει! Είναι μεγάλη τιμή που με μπέρδεψαν μ' εκείνη στο CNN…υπάρχει μεγαλύτερο κοπλιμέντο για έναν tribute καλλιτέχνη;”Δήλωσε η Αμέχι στο TMZ την ώρα που ο Μόργκαν είχε τρελαθεί από τη ντροπή του στο twitter και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
πηγή!e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Rolling Stones: Έρχονται συναυλίες σύντομα .


Rolling Stones: Έρχονται συναυλίες σύντομα .

Rolling Stones: Έρχονται συναυλίες σύντομα .

Ο Mick Jagger ανακοινώσε πώς οι Stones θα πραγματοποιήσουν συναυλίες σύντομα.
Αυτό το φθινόπωρο φαίνεται πως θα κάνουν συναυλίες οι Rolling Stones, όπως δήλωσε στην απογευματινή εφημερίδα London Evening Standard ο τραγουδιστής. Ο Jagger είπε πως σίγουρα θα τους δούμε όλους μαζί ξανά και πολύ σύντομα. ‘Όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί λέμε πως θέλουμε πολύ να κάνουμε μερικές συναυλίες.’’, είπε συγκεκριμένα.
Επίσης, ο Jagger παραδέχτηκε πως είχε ζητηθεί από τους Stones να παίξουν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αλλά την απέρριψαν καθώς έχουν καιρό να παίξουν μουσική και κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο ρίσκο για την καριέρα τους, αφού όπως εξήγησε, δεν θα ήταν σωστά προετοιμασμένοι για κάτι τόσο μεγάλο όπως οι ολυμπιακοί.
Διαβάστε περισσότερα »

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez στον Καναδά


Ξεχώρισε με τα τραγούδια της και με τη σκηνική της παρουσία

Έλαμψε χθες πάνω στη σκηνή στο Μόντρεαλ στον Καναδά η Jennifer Lopez στα εγκαίνια της περιοδείας της με τον Enrique Iglesias. Η 42χρονη τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή μέσα σε μία ολόσωμη φόρμα την οποία και συμπλήρωσε με ένα λευκό χνουδωτό καπέλο.

Παρά τις φήμες που λένε ότι η τραγουδίστρια «εκδιώχθηκε» από το American Idol καθώς είχε αστρονομικές χρηματικές απαιτήσεις, η ίδια έβαλε στην άκρη τις φήμες και ανέβηκε στη σκηνή δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. 

Η τραγουδίστρια δεν εντυπωσίασε μόνο με την φωνή της αλλά και με την σκηνική της παρουσία αφού κάθε της εμφάνιση πάνω στη σκηνή είναι καλύτερη από την άλλη.  



Η JLo και ο Enrique έχουν ξεκινάνε την καλοκαιρινή περιοδεία τους η οποία μετά τον Καναδά, θα κάνει στάση στις ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα τον Σεπτέμβρη. 



Διαβάστε περισσότερα »

Το κορίτσι και το πατίνι...

Τραγουδίστρια σε νέες... περιπέτειες

«Σκίζει» τους δρόμους με το πατίνι της η ποπ τραγουδίστρια έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες με τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Miley Cyrus να κάνει σκέιτ. Στις φωτογραφίες φαίνεται να πηγαίνει σιγά-σιγά καθώς δεν έχει πάρει ακόμα τον... αέρα. 

Η τραγουδίστρια κάνει καθημερινά τζόκινγκ με τον σκύλο της, ενώ σήμερα είπε να δοκιμάσει να κάνει πατίνι για αλλαγή. 






Διαβάστε περισσότερα »

Ξεγυμνώθηκε και στο Παρίσι η Madonna

Με... δόσεις δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο

Δεν σταματάει να ξεγυμνώνεται η Madonna. Σε κάθε της συναυλία βρίσκει πάντα ένα τρόπο για να εντυπωσιάσει το κοινό της όχι μόνο με την φωνή της και τα τραγούδια της αλλά και με τις τολμηρές της εμφανίσεις.

Στην Κωνσταντινούπολη πέταξε έξω το στήθος της προς τέρψιν των θαυμαστών της και χθες το βράδυ σε συναυλία της στο Παρίσι είπε να αποκαλύψει το αριστερό της στήθος. Και δεν σταμάτησε εκεί. Κατέβασε και το φερμουάρ του παντελονιού της για να φανεί το εσώρουχό της. Φυσικά επικράτησε πανικός αφού οι θαυμαστές της «διψάνε» για τέτοια αποκαλυπτήρια. 

Η «βασίλισσα» της ποπ ξέρει τον τρόπο να γίνεται θέμα συζήτησης. 








Διαβάστε περισσότερα »

Οι πιο σέξι εμφανίσεις της Τάμτα

Αδυναμία στα κορμάκια και στις ψηλοτάκουνες γόβες!

Η Τάμτα σε κάθε της εμφάνιση εκπλήσσει! Έχει ένα στυλ μοναδικό, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται στο πιο σέξι θηλυκό της pop μουσικής σκηνής.

Ακόμα και στην προσωπική της ζωή το ντύσιμό της είναι πολύ ξεχωριστό με σέξι πινελιές!

Η pop τραγουδίστρια αποτελεί είδωλο για πολλά νεαρά κορίτσια. 

Οι αναλογίες της υποστηρίζουν τέλεια όλες τις στιλιστικές της επιλογές. 

Έχει μια αδυναμία στα κορμάκια και στις ψηλοτάκουνες γόβες, τα μακριά λεπτεπίλεπτα πόδια της είναι αξιοζήλευτα!

 

 

 

Πηγή: www.entertv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Με τον Drake κάνει διακοπές η Rihanna

Αν το μάθει ο Chris Brown...

Διακοπές με τον ράπερ Drake στην Ιταλία κάνει η Rihanna η οποία φαίνεται να προκαλεί την τύχη της. Δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός που ο Chris Brown και ο Drake πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια της μόνο. 

Τώρα η RiRi φαίνεται να έκανε την επιλογή της και πήγε ένα ταξιδάκι με τον Drake και μερικούς φίλους. Η ποπ τραγουδίστρια δεν είναι και στα... καλύτερά της καθώς την περασμένη εβδομάδα έχασε την αγαπημένη τη γιαγιά. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της που την δείχνουν συντετριμμένη ενώ βρήκε διέξοδο και στο ποτό.



Η Rihanna πήγε ένα ταξιδάκι για να ξεφύγει λίγο το μυαλό της και επέλεξε στην συντροφιά της να είναι και ο Drake. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την αντίδραση του Chris Brown. 









Διαβάστε περισσότερα »

Πού πήγε η φούστα οέοοο;

Ελληνίδα τραγουδίστρια έβαλε μόνο εσώρουχο και μπλούζα επί σκηνής

Σε συνθήκες καύσωνα, τα πολλά ρούχα είναι περιττά. 

Μία σούπερ σέξι εμφάνιση σε συναυλία χθες το βράδυ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι έκανε η νεαρή τραγουδίστρια, Νίκη Πόντε. 

Έβαλε λοιπόν ένα ασπρόμαυρο t-shirt, ένα εσώρουχο και βγήκε στην σκηνή.

Δείτε τις φωτογραφίες:






 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μαζεύει τους άντρες σαν το «μέλι»

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Madonna

Στα 53 της η Madonna αρνείται πεισματικά να παραδοθεί στο πέρασμα των χρόνων. Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμα φορά στο νέο της βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε για το τραγούδι της «Turn Up The Radio», στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις σέξι και προκλητικές εμφανίσεις. 

Με καυτό μαύρο σορτσάκι, το μπούστο της έτοιμο να εκραγεί, διχτυωτό καλτσόν και μαύρα γυαλιά ηλίου, η βασίλισσα της ποπ ταξιδεύει σε όλη την Ιταλία και μαζεύει στο αυτοκίνητό της τους άνδρες θαυμαστές της.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Madonna 















Διαβάστε περισσότερα »