Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η ζωή της Βίσση μέσα από τον δικό της φακό

 

Εικόνες που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας

Η Άννα Βίσση μέσα από την καινούργια της συλλογή, Access all areas Anna Vissi, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, μοιράζεται με όλους εικόνες από την προσωπική της ζωή που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας και φέρουν την υπογραφή της Κριστίν Κρόκος. 

Όλες οι εικόνες είναι από το 2009 και μετά. Η συλλογή αυτή θα περιλαμβάνει εκτός από το φωτογραφικό υλικό και τέσσερα CD’s με είκοσι ένα τραγούδια το καθένα από το 1977 έως και σήμερα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ: 















newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Παραλίγο να πουντιάσει το κορίτσι

 

 

Το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Diamonds» προετοιμάζει σε πυρετώδεις ρυθμούς η Rihanna. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είναι απασχολημένη με την αναζωπύρωση της σχέσης της με τον Chris Brown αλλά πάνω από όλα είναι επαγγελματίας.

Τις προηγούμενες μέρες δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα μέσω twitter, που αφορούσε άμεσα τον πρώην της, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της: «Η συγχώρεση επικρατεί. Γιατί εάν συγχωρείς άλλους ανθρώπους όταν διαπράττουν αμαρτία, ο Ουράνιος Πατέρας θα συγχωρήσει και εσένα. Εάν όμως δεν τους συγχωρέσεις, ούτε εκείνος θα συγχωρέσει τις δικές σου».




Πίσω στη δουλειά, η 24χρονη επέλεξε να εμφανιστεί με ένα μαύρο κομπινεζόν στις νυχτερινές λήψεις παρά το κρύο βράδυ του φθινοπώρου. 




 

Ωστόσο, τα μέλη του συνεργείου τής έδωσαν στη συνέχεια μία άνετη ρόμπα για να κρατήσει ζεστή την τραγουδίστρια. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Θεοδωρίδου-Παπαρίζου μιλούν περί έρωτα

 

 

Πρεμιέρα κάνουν την Παρασκευή σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου και ο Λευτέρης Πανταζής.

Εν όψει της νέας συνεργασίας, τα δυο κορίτσια, Νατάσα και Έλενα, μίλησαν σε συνέντευξή τους για τη φιλία τους και τον έρωτα.

Οι «λάθος αγάπες» -όπως είναι και ο τίτλος του ντουέτου τους- σύμφωνα με την Νατάσα Θεοδωρίδου οδηγούν: «Στο σωστό δρόμο. Αλλά με ένα τρόπο, πάλι λάθος επιλογές κάνουμε, δεν ξέρω πως γίνεται!». 

Η ίδια πρόσθεσε μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ WEEKLY», ότι ο «έρωτας είναι ένα μοναδικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου. Τον θέλουμε».

Η δε Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για τον έρωτα είπε: «Είμαι πολύ καλά εδώ κι ένα χρόνο! Για να είσαι καλά στα προσωπικά σου, πρέπει να βρεις πρώτα τον εαυτό σου. Και μετά βρίσκεις τον έρωτα. Όλα είναι τέλεια στη ζωή μου».

«Έχουμε έρθει πολύ κοντά και μπορώ να της μιλάω και για τα προσωπικά μου θέματα. Τρελάθηκα όταν τη γνώρισα πιο καλά! Και την αγαπώ πολύ», δήλωσε αναφερόμενη στη συνεργασία της, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry τώρα και... σούπερ-ηρωίδα

 

Δείτε την με ολόσωμη μοβ φόρμα

Μόλις τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει την διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρείας σνακ στην οποία η Katy Perry έχει πάρει και μετοχές ακολουθώντας τους Ashton Kutcher, Heidi Klum και Jillian Michaels. 

Τώρα η τραγουδίστρια γυρίζει ένα διαφημιστικό για χάρη της συγκεκριμένης μάρκας φορώντας μία ολόσωμη μοβ φόρμα, παραπέμποντας σε ηρωίδα-κόμικ.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.  




Διαβάστε περισσότερα »

«Τρέλαναν» το Παρίσι οι γερόλυκοι της ροκ

 

 

Οι θρυλικοί Rolling Stones ανέβηκαν χθες στη σκηνή ενός πολύ μικρού κέντρου διασκέδασης στο Παρίσι, όπου ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες. 

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια συναυλία τους μέσα σε πέντε χρόνια, δήλωσε το συγκρότημα, με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ να ερμηνεύουν 12 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του «Doom and Gloom» από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο» Grrrr»!

Η ανακοίνωση της συναυλίας στο Twitter ενημέρωνε τους θαυμαστές τους ότι η τιμή του εισιτηρίου ήταν μόλις 15 ευρώ, με οδηγίες πώς να τα προμηθευτούν. Οι θαυμαστές έσπευσαν να αγοράσουν τα εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν σε μόλις λίγα λεπτά. 

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν τη συναυλία τους με το θρυλικό κομμάτι Route 66. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ταινία η ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ

 

Πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί η ζωή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ.

Η ταινία θα αναφέρεται στην καριέρα, στους έρωτες, αλλά και στην πολυτάραχη ζωή της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Τη συγγραφή του έργου, που θα φέρει τον τίτλο «Amy», έχει αναλάβει η ομάδα «Det roede rum».

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει στις 20 Ιανουαρίου του 2013 στην Κοπεγχάγη.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία για να βοηθηθεί ένας άνθρωπος

 

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο πλευρό του

Τη στήριξη όλων χρειάζεται ο Γιάννης για να περπατήσει ξανά. Και γι’ αυτό οι φίλοι του διοργανώνουν συναυλία με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν ώστε να βάλει προσθετικά μέλη.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση) και το εισιτήριο στοιχίζει 8 ευρώ. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν (τουλάχιστον για την ώρα) είναι Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, κ.ά. 

Η ιστορία του Γιάννη

Ο Γιάννης δούλευε ως σερβιτόρος σε ένα γνωστό μαγαζί στο Γκάζι. Μία μέρα που είχε ρεπό, πήγε πάλι εκεί για να πιει τον καφέ του και να δει τους φίλους του. Ύστερα από κάποια ώρα πήρε το ποδήλατό του και έφυγε.

Πέρασε τις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως αλλά ένας γνωστός του τον φώναξε για να τον χαιρετήσει. Εκείνος γύρισε το κεφάλι του, μπήκε στις γραμμές και τότε το τρένο που περνούσε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Ο Γιάννης είχε μείνει χωρίς πόδια. 

Μεταφέρθηκε στο χειρουργείο και μπαίνοντας μέσα σε αυτό, είπε σε έναν γιατρό: «…γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι...». 

Ο γιατρός του προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μην ακρωτηριάσει τα πόδια του και τώρα ο Γιάννης αναρρώνει στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ελπίζοντας ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει τα προσθετικά μέλη.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι εφιάλτες των σταρ επί σκηνής

 

Στιγμές που θα ήθελαν να ξεχάσουν

Είναι σκληρή δουλειά τελικά να είσαι διάσημος και να πρέπει να διατηρήσεις μια τέλεια εικόνα ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν οι καταστάσεις δεν είναι υπέρ σου. 

Μερικές φορές ακόμη και τα μεγαλύτερα αστέρια έχουν τις ατυχίες τους. 




Η Nicki Minaj εμφανίστηκε στο τηλεοπτικού σόου «Good Morning America» και το στήθος πετάχτηκε έξω προσφέροντας ένα υπερθέαμα στους τηλεθεατές. Το πάθημα τής έγινε μάθημα και από τότε καλύπτει πάντα το στήθος της με κομμάτια από ύφασμα. 



Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas Fergie έζησε τον απόλυτο εφιάλτη πάνω στη σκηνή όταν ίδρωσε και μάλιστα σε σημείο που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.



H Kelly Rowland τραγουδούσε το «Motivation» σε κλαμπ όταν το στήθος δεν κατάφερε να συγκρατηθεί μέσα στο αποκαλυπτικό της σύνολο. Το καλό στην υπόθεση ήταν το κομμάτι έπιασε κορυφή στα charts.

newsbeast





Διαβάστε περισσότερα »

«Σφάζονται» για τα μάτια του Chris Brown

 

Η κόντρα ανάμεσα σε πρώην και νυν και η «επέμβαση» της κολλητής της RiRi

Μέχρι και ρατσιστικό σχόλιο έκανε η Melissa Forde, εναντίον της Karueche Tran, της πρώην φίλης του Chris Brown. Η κολλητή φίλη τής Rihanna φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ προσωπικά την κόντρα που έτσι κι αλλιώς υποβόσκει μεταξύ των δύο γυναικών για τα... μάτια του τραγουδιστή και ράπερ.

Μάλλον όμως το παράκανε, σχολιάζοντας την ασιατική καταγωγή της Tran. Η ίδια η Rihanna αναγκάστηκε να γράψει ένα μήνα στο twitter της, ζητώντας από την Melissa να σταματήσει για να ηρεμήσει και τα πνεύματα. 

Την ίδια ώρα και διαβάζοντας ακόμη ένα δημοσίευμα ότι η Karrueche Tran είναι έγκυος από τον Brown, κάτι που μάλλον πρόκειται απλά για φήμη η Rihanna σχολίασε ότι τα βαρέθηκε όλα.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αγνώριστη η Christina Aguilera

 

Photoshop και ξερό ψωμί

Υπερβολικά αδύνατη δείχνει η Christina Aguilera στη διαφήμιση του νέου της αρώματος «Royal Desire». Η 31χρονη τραγουδίστρια φοράει ένα στράπλες φόρεμα ενώ τα μαλλιά της είναι κοντά και σγουρά σαν της Merilyn Monroe.

Όμως φαίνεται πως το παρακάνανε με το photoshop οι ιθύνοντες. Όχι μόνο «βγήκε» η τραγουδίστρια υπερβολικά αδύνατη αλλά σχεδόν παραμορφωμένη. 

Το χέρι της δείχνει λίγο μακρύτερος απ' ότι θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά ενώ σε μία προσπάθεια να το αδυνατίσουν δείχνει αδέξια λυγισμένο. 




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »