Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

H Shakira μας δείχνει την κοιλίτσα της!

 

H Shakira μας δείχνει την κοιλίτσα της!
Η Κολομβιανή σταρ ανέβασε στο Facebook τη πρώτη φωτογραφία που δείχνει τη προχωρημένη εγγυμοσύνη της -και το έκανε με χιούμορ.
«Τώρα δεν έχω six-pack, μόνο one-pack!!». Με αυτή τη φράση η Shakira μας έδειξε γεμάτη περηφάνια την κοιλίτσα της χτες το απόγευμα, στη σελίδα της στο Facebook, αποδεικνύοντας πως εκτός από λαμπερή και απαστράπτουσα μέλλουσα μαμά, έχει και αρκετό χιούμορ.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, που βρίσκεται τώρα περίπου στον 6ο μήνα, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή Gerard Pique και, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα μέσα από το επίσημο site της, σκοπεύει να αποσυρθεί για κάποιο καιρό από τη δουλειά και τη showbiz γενικότερα, ώστε να αφοσιωθεί στην νέα της οικογένεια.
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Λαμπερή πρεμιέρα για Βέρτη - Τάμτα

 

Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη και της Τάμτα που έγινε την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Ο Νίκος Βέρτης που ερμήνευσε δικά του αγαπημένα τραγούδια και άλλες γνωστές επιτυχίες καταχειροκροτήθηκε για ακόμα μια φορά από το κοινό, ενώ η Τάμτα εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο look της.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλίες σε Αμερική και Καναδά θα δώσει ο Μαζωνάκης

 

Θα επανέλθει δριμύτερος στις αρχές Δεκεμβρίου

Αυλαία έριξε το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο τραγουδιστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τις αρχές Δεκεμβρίου σε ένα χειμερινό, ανανεωμένο σχήμα. 

Ωστόσο, δεν έχει σκοπό να ξεκουραστεί, αφού την επόμενη εβδομάδα αναχωρεί για Αμερική και Καναδά για συναυλίες.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Όπρα στο πλευρό της Ριάνα

 

Συμφωνεί με την απόφασή της να τα ξαναβρεί με τον Κρις Μπράουν

Θετική στο να τα ξαναβρεί η Ριάνα με τον Κρις Μπράουν είναι η Όπρα Γουίνφρεϊ. Άλλωστε, ξέρει το story από πρώτο χέρι, μιας και πρόσφατα η «Ρίρι» άνοιξε την καρδιά της και της εξομολογήθηκε τα πάντα για τον Κρις.

«Βρισκόταν ήδη στον δρόμο της συγχώρεσης. Αυτό που μου άρεσε από τη συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν το γεγονός ότι έγινε με ανοιχτή καρδιά. Αισθάνομαι ότι εάν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να τον βοηθήσει έτσι ώστε να βοηθήσει και αυτός τον εαυτό του, είναι όλα καλά. Δεν έχω λόγο να την κρίνω», είπε η Όπρα σχολιάζοντας τη συνέντευξη της τραγουδίστριας και τα «πισωγυρίσματα» του ζευγαριού.

Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Οι δηλώσεις κατά την έξοδο από το νοσοκομείο

 

Δύο σχεδόν εικοσιτετράωρα μετά τη ξαφνική εισαγωγή της στο νοσοκομείο, η Πέγκυ Ζήνα πήρε εξιτήριο και αναχώρησε από την κλινική που νοσηλευόταν. 

Η γνωστή τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά την κατάρρευσή της κατά τη διάρκεια της πρόβας για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο "ΟΔΟΣ Πειραιώς 178", όπου θα εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη. 

Η ίδια, κατά την αναχώρησή της από το νοσοκομείο εξήγησε πως έπασχε από μία ίωση γαστρεντερίτιδας, που την ταλαιπώρησε για αρκετές ημέρες, ενώ την είχε κολλήσει από τη μικρή κόρη της, Ηλέκτρα. 

H πρεμιέρα των εμφανίσεών της για αυτόν τον χειμώνα αναβλήθηκε για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Μέχρι τη Βουλή έφτασε η χάρη του Γιάννη Πλούταρχου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στη Βουλή έφτασε η «χάρη» των καλλιτεχνών, με τις φορολογικές δηλώσεις που έβγαζαν μάτι!
Ανάμεσα τους, και ο Γιάννης Πλούταρχος, που ήταν από τους ελάχιστους που δήλωσαν εισόδημα 820.000 ευρώ.
Τον τραγουδιστή, επικαλέστηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλειος Οικονόμου στη Βουλή, λέγοντας:
«Φτάσαμε ο κύριος Πλούταρχος που δήλωσε 820.000 ευρώ πέρυσι, να θεωρείται λαϊκός ήρωας από πολλούς κι εγώ να τον βλέπω πλέον με πολύ μεγάλη συμπάθεια, και κάποιοι άλλοι να λένε είναι ο κουτός της χώρας!»
Και στη συνέχεια τόνισε:
«Αυτός δεν είναι ένα παράδειγμα που πρέπει εσείς να το επιβεβαιώσετε έναντι σε αυτούς που δήλωσαν 3.000 ευρώ το χρόνο;»
Τι απάντησε σε αυτά ο Γιάννης Πλούταρχος; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, δήλωσε:
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο καθένας κάνει ο,τι καταλαβαίνει. Εγώ έπραξα αυτό που έπρεπε να πράξω, και τίποτε άλλο. Και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο».
Στα παραπάνω ερωτήματα για τους «υπόπτους της νύχτας», απάντησε και ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, λέγοντας πως:
«Το πρόβλημα που τέθηκε από τον κύριο Οικονόμου είναι υπαρκτό. Αυτά τα στοιχεία έχουν προχωρήσει πάρα πολύ, και στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε και τις δράσεις!»
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

'Ερχονται οι CALEXICO!

 

Για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

To όνομα Calexico, που μοιράζονται μία πόλη στις HΠΑ και το ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα, προέρχεται από μία σύντμηση των λέξεων California και Mexico. Και τι πιο ταιριαστό για έναν ήχο που έρχεται από τα βάθη της Αμερικάνικης ερήμου, εκεί που συναντώνται η Άγρια Δύση με την Λατινική Αμερική.

Αυτή τη σύντμηση εκφράζουν και οι Αμερικάνοι τροβαδούροι με το να συνδυάζουν τις country κιθάρες με τα mariachi πνευστά, δημιουργώντας μαγευτικά ηχοτοπία που μας έχουν συναρπάσει όλους. 

Από το τον δυναμισμό και την κόψη-του-ξυραφιου αίσθηση που μας αφήνει το «Crystal Frontier» – καθώς περιγράφει τη ζωή στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, μέσα από το ανεμοδαρμένο νεκροταφείο αεροπλάνων όπου διαδραματίζεται το «Two Silver Trees» και φτάνοντας μέχρι τον ταραχώδη μελωδισμό του «Maybe On Monday», η μουσική των Calexico μόνο συναισθήματα και εικόνες μπορεί να δημιουργήσει στον ακροατή.

Και τώρα οι John Convertino και Joey Burns μαζί με την παρέα τους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις εξωτικής ηχητικής ομορφιάς στις 30 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και την 1η Δεκεμβρίου στο Fuzz της Αθήνας.  
Διαβάστε περισσότερα »