Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Beatles

 

Μία αποκαλυπτική ηχογραφημένη συνέντευξη της Γιόκο Όνο, που έγινε το 1987 για το περιοδικό «Rolling Stone» είδε το φως της δημοσιότητας. Η σύζυγος του αποθανόντα Τζον Λένον εξηγεί...ποιοι λόγοι οδήγησαν το πετυχημένο συγκρότημα των Beatles στη διάλυση.

Όπως αναφέρει: «Οι Beatles είχαν αρχίσει να είναι πολύ ανεξάρτητοι. Καθένας από αυτούς ήθελε να κάνει τα δικά του πράγματα. Μάλιστα ο Τζον δεν ήταν ο πρώτος που ήθελε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ρίνγκο που ήρθε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία έξω και μας το ανακοίνωσε. Ο Τζόρτζ ήταν ο επόμενος και ο Τζον τρίτος. Ο Πολ ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάντα ενωμένη. Αλλά οι υπόλοιποι τρεις θεωρούσαν ότι επιθυμούσε να τους κρατήσει μαζί ως δική του μπάντα. Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Πολ και αυτό δεν τους άρεσε».

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις επιβεβαίωσε και ο Πολ Μακάρτνεϊ σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι «η Γιόκο δεν διάλυσε την μπάντα. Διαλυόμασταν ήδη από μόνοι μας».
iapopsi.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Παντελής Παντελίδης: «Δεν έχω απατήσει ποτέ»

 

«Εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ. Κι αν με έχουν απατήσει, δεν το έχω μάθει» εξομολογείται ο Παντελής Παντελίδης.

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Φυσικά και έχω κλάψει μπροστά σε μια γυναίκα. Ότι συναισθήματα έχω, χαρά ή λύπη, τα εκδηλώνω. Δεν ντρέπομαι να το κάνω. Δεν τα εκδηλώνει για να βρω ανταπόκριση. Είναι θέμα ανάγκης της στιγμής και δεν το κάνω γιατί περιμένω ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Το να εκφραστώ εκείνη τη στιγμή αποτελεί για μένα ανάγκη» συμπλήρωσε στο Θέμα ο τραγουδιστής.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ευριδίκη: "Ήρθα αντιμέτωπη ουσιαστικά με το θάνατο"!

 

Στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε η Ευριδική για προσωπικές πτυχές της ζωής της...

Το διαζύγιό σας με τον Γιώργο Θεοφάνους σας ωρίμασε;

Βέβαια. Μπορώ να πω και με προχώρησε κιόλας. Υπάρχουν γεγονότα-σταθμοί στη ζωή μας. Οι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας είναι σημαντικοί. Αλίμονο αν συνέβαιναν πράγματα τόσο σοβαρά και έμενα στάσιμη ή πίσω.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο γεγονός στη ζωή σας;

Όταν έχασα τον παππού μου, πριν από λίγους μήνες. Ήταν ο πρώτος θάνατος στην οικογένεια. Με ταρακούνησε. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Είχα συνδέσει το σπιτάκι του παππού και της γιαγιάς, στη Λεμεσό, με τα παιδικά μου χρόνια, τις οικογενειακές γιορτές και συγκεντρώσεις. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήρθα αντιμέτωπη ουσιαστικά με το θάνατο. Φεύγει ένας δικός σου άνθρωπος, που αγαπάς πολύ και αναγκάζεσαι να έρθεις μπροστά στο θάνατο. Ο αποχωρισμός πονάει.

Τι αγαπάτε περισσότερο σ' εκείνον;

Αγαπώ τα πάντα στον Δημήτρη. Καταρχήν, έχουμε κοινή ηλικία. Τον περνώ μόνο τρία χρόνια, γιατί πολλοί νομίζουν ότι είναι πιο μικρός. Παραμένει παιδί και επειδή ακριβώς κρατάει αλώβητη την ψυχούλα του, γράφει με τέτοιον τρόπο που σε παρασύρει. Με μαγεύει το ταλέντο του. Είναι τόσο όμορφα και αληθινά τα κομμάτια που γράφει.
 
 
troaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Έτοιμος για νέο έρωτα και δεύτερο παιδί ο Λευτέρης Πανταζής

 

Ο Λευτέρης Πανταζής εδώ και χρόνια έχει "κάψει" πολλές γυναικείες καρδιές.

Ωστόσο μόνο μια φορά ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, όταν παντρεύτηκε την Ζώζα Μετάξα.

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Κωνσταντίνα που ο Λε-Πα τη λατρεύει. Όμως τώρα που μεγάλωσε το μοναχοπαίδι του, δηλώνει στην "Espresso", έτοιμος και για δεύτερο παιδί!

"Είμαι έτοιμος να υποδεχτώ έναν νέο έρωτα στη ζωή μου. Άλλωστε αυτός με κρατάει σε εγρήγορση. Την Κωνσταντίνα μου την απέκτησα με την Ζώζα και την αναγνώρισα. Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να παντρευτώ, ωστόσο θα ήθελα. Επίσης, θα ήθελα να αποκτήσω και δεύτερο παιδί", ανέφερε ο τραγουδιστής.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

«Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία πολιτικοί και υπουργοί»

 

Ότι ζούμε σε απόλυτη δικτατορία δηλώνει ο Νότης Σφακιανάκης

Την άποψη ότι ζούμε σε απόλυτη δικτατορία και ότι θα πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία όλοι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Οικονομικών από το ’74 που έχουν διαχειριστεί δημόσιο χρήμα και έχουν κάνει ατασθαλίες, εκφράζει ο Νότης Σφακιανάκης.

«Ζούμε σε απόλυτη δικτατορία. Από τη στιγμή που πληρώνουμε κρατικούς λειτουργούς κι αυτοί μας κλέβουν, τότε τι περιμένετε;  Στους λειτουργούς συμπεριλαμβάνω και τις "επίλεκτες" ομάδες των υποτιθέμενων αστυνομικών, οι οποίοι είναι μπράβοι της εξουσίας και καταστέλλουν οποιαδήποτε διαδήλωση του λαού ρίχνοντας δακρυγόνα» δηλώνει ο Νότης Σφακιανάκης στην εφημερίδα Espresso και συμπληρώνει «Οι ασυλίες και τα τοιαύτα επιβάλλεται να καταργηθούν. Είναι δυνατόν να έχει ασυλία ο “ο υπάλληλος” μας βουλευτής και να μην έχει ο εργοδότης; Αν η δικαιοσύνη αποφανθεί ισόβια δεσμά για κάποιους, τότε να εκτίσουν την ποινή τους ισόβια κι όχι δεκαπέντε χρόνια. Μόνο ο Παπαδόπουλος και ο Ντερτιλής έμειναν ισόβια».

Στην ερώτηση αν είναι υπέρμαχος της δικτατορίας, απαντά:«Τότε αυτά που έκαναν οι προαναφερθέντες ήταν τα πρέποντα και γι’αυτό είχε μπει μια τάξη στη φαυλότητα του παρελθόντος. Μετά τη δικτατορία ξανάρχισε χειρότερος φαύλος κύκλος. Αν έρθουμε στο σήμερα συμφωνώ με κάποιους ανθρώπους και τις θέσεις τους ανεξάρτητα αν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μιλάω πάντα υπέρ του δικαίου, απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Ερωτηθείς για το αν έχουν αλλοιώσει την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες, δηλώνει: «Στο μέγιστο βαθμό. Αν ερχόταν νόμιμα συγκεκριμένος αριθμός αλλοδαπών, τότε δεν θα υπήρχε αυτό το μπαστάρδεμα. Ο ανεξέλεγκτος αριθμός έλυσε τη σφικτή γροθιά των ηθών, των αξιών, του πολιτισμού που είχε μέχρι τότε η ελληνική κοινωνία».

Σε ό,τι αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ δηλώνει ότι δεν το πληρώνει αφού δεν το οφείλει. «Δεν πληρώνω κάτι που δεν οφείλω. Εδώ δικαιώνομαι ακόμα μια φορά, αφού πριν από λίγες μέρες κρίθηκε αντισυνταγματικό το μέτρο. Και τώρα που θα πάει στην εφορία, πάλι αντισυνταγματικό θα κριθεί γιατί απαγορεύεται η διπλή φορολόγηση».

Στην ερώτηση αν έχει δοκιμάσει ποτέ μαριχουάνα ο Νότης Σφακιανάκης απαντά καταφατικά: «Στην εφηβεία που δούλευα νύχτα κάπνιζα τσιγάρο. Και ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσω κάποιες ουσίες. Έτσι λοιπόν το δοκίμασα, δεν μου άρεσε, το σταμάτησα».

Όσο για το αν αφιερώνει χρόνο για να γυμνάζει το σώμα του, ο Ν. Σφακιανάκης δηλώνει ότι γυμνάζει μόνο το… μυαλό του.

«Γυμνάζω μόνο το μυαλό μου. Το αλκοόλ δεν μου αρέσει. Πίνω μόνο ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί. Δεν γυμνάζω τη φωνή μου παρά μόνο στο κέντρο και στο στούντιο. Στο καμαρίνι πριν βγω θα πιω ένα ρόφημα», καταλήγει ο κ. Σφακιανάκης.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Ο πατέρας μου με συμβούλευε να έχω τη μουσική για χόμπι»

 

Ότι προέρχεται από μια συντηρητική οικογένεια δηλώνει η Φωτεινή Δάρρα

Για το κατά πόσο οι γονείς της συμφωνούσαν με την επιλογή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική μίλησε στο περιοδικό Εγώ, η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα.

«Προέρχομαι από μια συντηρητική οικογένεια. Ο πατέρας μου στην αρχή διατηρούσε μεγάλες επιφυλάξεις. Θεωρούσε ότι είναι πολύ δύσκολο την αγάπη σου να την κάνεις επάγγελμα. Θυμάμαι ότι με συμβούλευε να διατηρήσω τη μουσική ως χόμπι και να συνεχίσω τις σπουδές μου στο παιδαγωγικό. Δεν τον άκουσα και σήμερα μου λέει: "Καλά έκανες και δεν με άκουσες"».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ποιου γνωστού τραγουδιστή είναι κόρη η μικρούλα της φωτογραφίας;

 

Είναι ξανθιά, γαλανομάτα και πολύ όμορφη! Το όνομά της είναι Αρυάνα και είναι μόλις 15 μηνών, αλλά έχει ήδη κλέψει την καρδιά του μπαμπά και της μαμάς της!
Η πανέμορφη μικρούλα είναι η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Λιανού και της συζύγου της, Ανθής Ανδροτσάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και περνά πολύ χρόνο μαζί της.
«Υπάρχει αμοιβαία αδυναμία, παρότι με τη μαμά της έχουν πολύ δυνατή σχέση. Με ψάχνει μόλις ξυπνήσει και μου χαρίζει διαρκών αγκαλιές, χάδια και φιλιά» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Παιδί και νέοι γονείς». Όπως λέει ο… χαζομπαμπάς Γιώργος Λιανός, η αγαπημένη τους ώρα της ημέρας είναι το πρωί, την ώρα που εκείνος γυρίζει από το ραδιόφωνο και η μικρή τρέχει να τον υποδεχτεί, φωνάζοντας “μπαμπά”. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει να παίζει και να περνά πολύ χρόνο με την κορούλα του!
Ο Γιώργος Λιανός εμπιστεύθηκε τις φωτογραφίες αυτές της μικρής Αρυάνας στο entertv.gr. Στην πρώτη φωτογραφία η χαριτωμένη μικρούλα χαμογελά, οδηγώντας το αυτοκινητάκι της, ενώ στη δεύτερη ποζάρει μαζί με την μητέρα της, Ανθή Ανδροτσάκη, ντυμένη για το Halloween, καθώς η σύζυγος του τραγουδιστή έχει μεγαλώσει στην Αμερική.
Διαβάστε περισσότερα »