Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Β. Τερλέγκα

 

Αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά η οικογένεια του Βασίλη Τερλέγκα, αφού ο τραγουδιστής ξεπέρασε το πρόβλημα και η κατάστασή του έχει ομαλοποιηθεί. 

Μάλιστα, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τερλέγκας υπέστη έμφραγμα πριν λίγες ημέρες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων.
Διαβάστε περισσότερα »

Tα ξαναβρήκαν!

 

Δείπνησαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα έγινε γνωστό ότι η Katy Perry και ο John Mayer αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια δεν άντεξε τα «παραστρατήματα» του John και επέλεξε να τραβήξει χωριστό δρόμο. Άτομα από το περιβάλλον της αναφέρουν πως ο ποπ τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό ξενοκοιτούσε λίγο παραπάνω και αυτή ήταν και η αιτία που «ξεχείλισε το ποτήρι».

Κι εκεί που λέγαμε ότι όταν το γυαλί σπάει δεν ξανακολλάει, έρχεται η Katy για να το διαψεύσει πανηγυρικά.



Ο φακός εντόπισε τους δυο τους για δείπνο στο γνωστό εστιατόριο Pearl στη Νέα Υόρκη. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα άκρως αποκαλυπτικό πράσινο φόρεμα όλο δαντέλα και οι «κακές» γλώσσες έσπευσαν να πουν ότι ο John Mayer δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό το ντύσιμο και η φλόγα αναζωπυρώθηκε. 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο χορός πρόδωσε το... ντεκολτέ της

 

 

Είναι γνωστή για τις καμπύλες της και τις εμφανίσεις της στις συναυλίες που ξεσηκώνουν. Αυτή τη φορά τα συνδύασε και τα δύο η Jennifer Lopez που μοιράστηκε με τους Ιταλούς θεατές ίσως λίγα περισσότερα απ' όσα θα ήθελε...   

Αυτά συμβαίνουν βέβαια όταν το κορμί λικνίζεται και πάλλεται στο ρυθμό της μουσικής και ταυτόχρονα η τραγουδίστρια φορά ένα μικροσκοπικό και διάφανο ρούχο που αγωνίζεται να μείνει στη θέση του: είναι πιθανό κάποια στιγμή να μην τα καταφέρει... 

Χορεύοντας μπροστά στο κοινό της Μπολόνια η JLo είχε αυτό το μικρό ατύχημα που όμως δεν πρέπει να στεναχώρησε κανέναν.

Δείτε τη φωτογραφία 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

"Πάολα δώσε πόνο... Όλες οι γυναίκες αξίζουμε!" Ποια διάσημη κυρία το είπε;;;;

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση σε γνωστό club και επισκέφτηκε το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε η Πάολα.
Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα και οι δυο τους ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες τους. Την ώρα που η Έλενα τραγουδούσε η Πάολα λικνιζόταν, ενώ η μία τραγούδησε γνωστές επιτυχίες της άλλης. Μάλιστα, η Έλενα είπε: «Δώσε πόνο Πάολα» και η Πάολα ερμήνευσε τραγούδι της Έλενας!
«Όλες οι γυναίκες αξίζουμε Πάολα όλες» τόνισε η Παπαρίζου on stage!
 
www.inthevip.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

«Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα»

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Fame story 4». Ο ανερχόμενος τραγουδιστής σε συνέντευξή δήλωσε ότι αν Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα θα πρέπει να το πει χωρίς να ντρέπεται για την καταγωγή της.
Ο ίδιος που κατάγεται από την Αλβανία το είχε πει δημόσια μέσα από το ριάλιτι. Ο λόγος για τον Διονύση Χιώτη ή όπως είναι στα Αλβανικά Devis Xherahu. «Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.»
«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί εγώ φώναξα στο “fame story” ότι είμαι Αλβανός. Για ποιο λόγο να μην το πει, αν είναι αλήθεια. Το μήνυμα που δίνει εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Δε γίνεται τα παιδιά να μεγαλώνουν με ντροπή για την πατρίδα τους. Αυτό με στεναχωρεί πιο πολύ. Κατά τα άλλα θα είμαστε ένα εκατομμύριο Αλβανοί μείον ένα άτομο. Δε έγινε τίποτα. Αυτή ας πει ότι θέλει και ας νιώσει όπως θέλει. Πρόβλημα της. Οι Αλβανοί είναι περήφανος λαός. Σήμερα πια είμαστε μία οικογένεια σε μια Ευρώπη, που δεν έχει σύνορα. Για ποιο λόγο να κρύβουμε την καταγωγή μας;», δήλωσε στο περιοδικό «Super tv».
 
Σήμερα ζει και πάλι στην Αλβανία και εξομολογήθηκε πώς ήταν μετά το ριάλιτι η ζωή του. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός. Επί δέκα χρόνια έμεινα στην Ελλάδα και από την πρώτη στιγμή αναγνωρίστηκε το ταλέντο μου. Ερχόμενος για διακοπές παρακολούθησα ένα παιχνίδι ταλέντων στην τηλεόραση που παρουσίαζε η Τζέσυ Παπουτσή αποφάσισα να λάβω μέρος και κέρδισα την πρώτη θέση. Μέσα σε τρεις ημέρες με πήρε κοντά του ο Σταμάτης Γονίδης και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου. Μετά ήρθε το “fame story”, όπου ήταν μεγάλο σχολείο. Γνώρισα σπουδαία πρόσωπα που με αγάπησαν όπως τον Γιώργο Κατσαρό και τη Τζούλι Μασσίνο».
Στο ριάλιτι τα είχε βάλει δημόσια με τους συμπατριώτες του που έκαναν κακό στην Ελλάδα. «Πληγωνόμουν να αισθάνομαι ότι η πατρίδα μου βλέπεται από μερίδα του κόσμου της Ελλάδος με το μαύρο χρώμα. Πονούσα πολύ γιατί η πατρίδα μου, η Αλβανία που είμαι περήφανος γι΄αυτή αντιμετωπίζεται με προκατάληψη εξαιτίας κάποιον κακοποιών που έκαναν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα.
Δεν φταίνε ένα εκατομμύριο άνθρωποι, για είκοσι άτομα. Κάθε χώρα έχει τη λάσπη της. Οι Αλβανοί αγαπούν τους Έλληνες, γιατί σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση της χώρας μας, βρήκαν εδώ ένα καταφύγιο και μια αγκαλιά. Γι΄ αυτό θυμώνω και με κάποιους Αλβανούς που ντρέπονται για την καταγωγή τους και δε το λένε. Η πατρίδα μας είναι μία μοναδική και δεν ορίζει μόνο την ταυτότητα μας, αλλά την ψυχή μας. Είναιάσχημο να ντρέπεσαι».
Θεωρεί λάθος να μην ομολογεί κάποιος την καταγωγή του: «Βέβαια είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου. Όταν δε ξέρεις από πού έρχεσαι, δε ξέρεις που πας. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Αυξάνει το φόβο για την καταγωγή τους στα δεκαπεντάχρονα Αλβανάκια που την ακούν και την θαυμάζουν. Τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή επειδή κατάγονται από την Αλβανία»
 
Πηγή: gossip-tv


Διαβάστε περισσότερα »

Ήρθε η ώρα για το σχήμα της χρονιάς! Ρέμος - Ρόκκος στο Αθηνών Αρένα από 26/10

Η στιγμή πλησιάζει... Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα και μαζί του θα βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος! Από 26 Οκτωβρίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο σχήμα που θα ξεσηκώσει...
Ερωτικές μπαλάντες, δυνατα ντουέτα, λαικές επιτυχίες από το οπλοστάσιο των 2 αγαπημένων καλλιτεχνών θα μονοπωλήσουν τα βράδια μας.
Μαζί τους η Ελένη Φουρέιρα για το ζέσταμα
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα....
athensmagazine

Διαβάστε περισσότερα »

Οι ουλές των stars που προδίδουν τις πλαστικές επεμβάσεις!!!(PHOTOS)

Τι κι αν πολλοί celebrities δεν παραδέχονται τις πλαστικές που έχουν κάνει; Οι ουλές τους..
άλλα «λένε». Για την ακρίβεια, βγάζουν μάτι, μιας και οι τομές δεν κρύβονται εύκολα.

Ξεκινάμε με την Christina Aguilera, που ποτέ δεν παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στήθους, αλλά με το που σήκωσε το χεράκι της, έκανε μπαμ η τομή κάτω από τη μασχάλη.

Συνεχίζουμε με την ηθοποιό Vera Farmiga, που εθεάθη να βγαίνει από τον πλαστικό της, με μια περίεργη ουλή στη μύτη.Η ίδια επέμενε πως απλά έπεσε και χτύπησε, μόνο που παλαιότερες φωτογραφίες της, την δείχνουν με… μεγαλύτερη μύτη!

Η Tara Reid από την άλλη, την έκανε την κοιλιοπλαστική της, αλλά τουλάχιστον, όταν βγήκαν οι φώτο-πειστήριο το παραδέχτηκε.

Δείτε εδώ την Halle Berry, που επίσης όπως όλα δείχνουν έχει υποκύψει στο νυστέρι του πλαστικού για να κάνει προσθετική στήθους. Μόνο που κι εκείνη, χρειάστηκε να σηκώσει το χέρι της για να το καταλάβουμε, μιας και ποτέ δεν το παραδέχτηκε.

Η Janice Dickinson από την άλλη, έχει κάνει τόσες πλαστικές, που πλέον δεν φοβάται να δείξει τις ουλές της.

Συνεχίζουμε με την Kate Gosselin, που μετά από οχτώ παιδιά, μια κοιλιοπλαστική τη δικαιούται. Δεν νομίζετε;
Τέλος, η Katie Price, είναι «πλαστική» από πάνω μέχρι κάτω. Εδώ σας δείχνουμε τ΄ «απομεινάρια» της πλαστικής στήθους που έκανε.
Πηγή: Star.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna:Καυτές πόζες μέσα στα άχυρα!!!(VIDEO+PHOTO)

Εκστασιασμένη με την ευκαιρία που της δόθηκε να είναι για 2η φορά εξώφυλλο στην Αμερικάνικη Vogue, και μάλιστα δια χειρός Άνι Λίμποβιτς, τουιτάρει ότι είναι η Ριάνα. Μοναδικό «μελανό» σημείο η προσπάθειά της να δικαιολογήσει την επανασύνδεσή της με τον Κρις Μπράουν.
«Ο κόσμος έχει κολλήσει σε αυτό που έγινε (σ.σ. τον ξυλοδαρμό της). Δεν μπορούν να δουν τι πρόοδο έχουμε κάνει στην φιλία μας γιατί δεν είναι από μέσα. Δεν μπορούν να δουν και να εκτιμήσουν αυτό που βλέπω εγώ». Αυτό δηλώνει η Ριάνα στην συνέντευξη που συνοδεύει την εξαιρετική της φωτογράφηση για το τεύχος Νοεμβρίου της Αμερικάνικης Vogue.
Όσον αφορά το ακριβώς πόσο ενθουσιασμένη είναι με το συγκεκριμένο εξώφυλλο, αναφέρουμε ενδεικτικά το tweet της μόλις κυκλοφόρησε το περιοδικό στα περίπτερα : «Μαμά, τα κατάφερα. Για δεύτερη φορά».


Πηγή: iefimerida.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Αναγνωρίζετε το πανέμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια…

 

Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, το οποίο λάτρευε από μικρό τη μουσική. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1974 και μεγάλωσε… μέσα στη μουσική, καθώς και ο παππούς της ασχολούνταν στο παρελθόν με τη μουσική, ενώ και η ίδια γρατζουνούσε από δύο χρονών την κιθάρα του παππού της. Η μουσική είναι, κυριολεκτικά, στο αίμα της, καθώς τραγουδούσε από μικρό παιδί όποιο τραγούδι έπεφτε στην αντίληψή της.
Ο λόγος για την Ραλλία Χρηστίδου, η οποία ανέβασε αυτή την παιδική της φωτογραφία. Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε από επτά ετών μαθήματα κιθάρας και μάλιστα επειδή ήταν πολύ μικροσκοπική υπήρχε πρόβλημα, καθώς δεν μπορούσαν να βρουν κιθάρα στα μέτρα της. Δύο χρόνια αργότερα, η μικρή Ραλλία πήρε μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωνε η εκπομπή «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά. Το «Τραγούδι του καλοκαιριού», με το οποίο έλαβε μέρος, κέρδισε το πρώτο βραβείο σύνθεσης.
Το ευρύ κοινό γνώρισε την Ραλλία, ως ενήλικη, αρκετά χρόνια αργότερα, από τη συμμετοχή της στο Fame Story, όπου και ξεχώρισε… Η συνέχεια γνωστή: τραγούδια που κέρδισαν το κοινό, συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες και μια πορεία αξιοζήλευτη.  Το κοριτσάκι της φωτογραφία πέτυχε όλα του τα όνειρα και τώρα πια απολαμβάνει όσα έχει καταφέρει…
Διαβάστε περισσότερα »

Πωλείται το σπίτι του "θρύλου" της μουσικής

 

Προς πώληση βγαίνει το σπίτι του βασιλιά του rock n' roll, Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) στο Μπέβερλι Χιλς.
Η πολυτελής οικία που χτίστηκε το 1958, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια γαλλικού στυλ.

Ο βασιλιάς της “ροκ” το αγόρασε το 1967 προκειμένου να στεγάσει τον έρωτά του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ (Priscilla Presley), όπου και έμειναν έως το 1973, που χώρισαν.

Όσο για την τιμή του, αυτή ανέρχεται στα 12,9 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι και τόσο "τσιμπημένη", αν αναλογιστεί κανείς ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης...
Διαβάστε περισσότερα »

Ολίγον τι πονηρή η Rihanna στη Vogue!

 

Για τη Vogue πόζαρε η Rihanna με δαντελωτά φορέματα και παράξενες στάσεις (!) και μίλησε για τη σχέση της με τον Chris Brown.

Μετά τη δημοσίευση πρόσφατων φωτογραφιών με τον πρώην της να φιλιούνται, αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για επανασύνδεση. Τι ξύλο, τι βρισίδι, η Rihanna κόλλησε σα γραμματόσημο. Παρά τις αισθησιακές πόζες της στο περιοδικό, το κορίτσι φαίνεται να είναι καπαρωμένο. «Ο κόσμος δεν μπορεί να δει ότι μπορώ να δω εγώ, εκτός και αν βρεθούν στη θέση μου», λέει στη συνέντευξή της, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να δικαιολογηθεί για την «επανασύνδεση» με τον θερμόαιμο Chris. 
athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Οι λιγούρες της Χρύσπας

 

Με όρεξη φαίνεται πως ξύπνησε χθες η γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα. «Οταν ξυπνάς και έχεις όρεξη να φας όλο το ψυγείο τι κάνεις;» πόσταρε στον...προσωπικό της λογαριασμό και τελικά φαίνεται πως λίγο αργότερα βρήκε την λύση πηγαίνοντας σε ζαχαροπλαστείο.

Μάλιστα λίγο αργότερα πόσταρε και φωτογραφία με τα γλυκά τα οποία η τραγουδίστρια φαίνεται πως λατρεύει!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »