Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Με τη φανέλα της Ρεάλ στο γήπεδο η Lopez

Στη Μαδρίτη για συναυλία ήταν η Jennifer Lopez και δεν παρέλειψε να υποστηρίξει την αγαπημένη της ομάδα: έβαλε την φανέλα της Ρεάλ και έκανε την βόλτα της, λίγο πριν πάει στο γήπεδο για τον αγώνα!
1.jpg

Η 41χρονη σταρ -που είχε στην πλάτη της το μικρό της όνομα και το νούμερο 24- περπάτησε στους δρόμους της Μαδρίτης με τον αγαπημένο της Casper Smart και τα παιδιά της, με τα δίδυμα να είναι ντυμένα με φανέλες της ομάδας.
2.jpg

«Γεια Μαδρίτη! Θα σας δω στο Παλάθιο Ντεσπόρτες μετά το el clasico, είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μετά το κορυφαίο ματς στον κόσμο! Ζήτω το El Classico», έγραψε στο Twitter της η J.Lo., που έπιασε κερκίδα για τον αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα!
3.jpgstar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

H Aγγελική Ηλιάδη είναι πιο fit και πιο...milf από ποτε! Και μην ξεχνάτε...φρεσκοχωρισμένη!

'Δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είμαι μια γυναίκα που μοιάζει όπως εγώ'. Η συγκεκριμένη ατάκα της Jessica Rabbit κολλάει ταμάμ στην Αγγελική Ηλιάδη. Η οποία πέρασε μια ζωή καταδικασμένη να είναι τρόπαιο στον τοίχο (ή έστω στο μυαλό) κάθε άντρα που την συναντούσε. Πλέον είναι εκείνη ο άντρας της ζωής της. Και έχει τους κοιλιακούς να το αποδείξει.
 
 
Κυνηγάει την αληθινή αγάπη με την εμπιστοσύνη που δείχνει στο θεσμό ο Πάολο Κοέλιο. Αλλά μάλλον δεν της είναι γραμμένο στα χαρτιά να μείνει για πολύ ευτυχισμένη. Ο νέος της χωρισμός από τον Κώστα Μηλιωτάκη, λίγο πριν τον γάμο τους, θα έπρεπε να την είχε κάνει συντρίμμια.
 
 
Εκείνη όμως πέρασε όλο το καλοκαίρι βγάζοντας (σ.σ. αφήνοντας τους παπαράτσι να την βγάλουν) τέτοιου είδους φωτογραφίες.
 
 
Mε το six pack, το μπούστο και τα τατού πρώτο τραπέζι πίστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Θεσσαλονίκη.
 
 
Επειδή το γούσταρε; Επειδή γούσταρε να δείξει σε κάποιον τι δεν μπορεί να έχει πια; Μαύρα μεσάνυχτα η ψυχή μιας τέτοιας γυναίκας.
 
"Το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια σχέση. Δεν θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που να είχε ατονίσει το σεξουαλικό κομμάτι"
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αγγελική Ηλιάδη δικαίως αποτελεί πλέον το The Body της ελληνικής δισκογραφίας. Και μάλιστα με την βούλα.
 
Ενώ δεν έχει βρεθεί ψυχή -ακόμη και από εκείνους που την μισούν και που έβγαιναν μα εποχή επί μήνες στα κανάλια εναντίον της - που να έχει τολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα, λαϊκότητα και βαρβατίλα της φωνής της.
 
'Έχω παρακολουθήσει κάποιον, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν ανακάλυψα κάτι περίεργο. Επίσης ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχει τύχει να δείρω άνδρα'
 
Η αλήθεια είναι ότι, εκείνο το μοιραίο βράδυ στην Βούλα, όταν ο γδούπος από τους 20 κάλυκες της που έπεφταν στο βρεγμένο οδόστρωμα στέρησε τον έρωτα της ζωής της, ήταν ταυτόχρονα τραγικό και απελευθερωτικό.
Αν δεν της είχε συμβεί αυτό θα η Αγγελική θα ήταν πολύ πιθανόν ακόμη ένα (σέξι καλλίφωνο) αηδόνι στο (νυχτερινό) κλουβί.
 
 
Όπως, κακά τα ψέματα, υπήρξε όλη την πρώτη δεκαετία της καριέρας της.
Προστατευμένη 'τεφλόν' από την κακία του κόσμου, που εκδηλώθηκε αμέσως μετά.
www.oneman.gr
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

Eφιάλτης στην κουζίνα της ...GAGA!

 

Το εστιατόριό της έχει... τσακωθεί με την υγιεινή

Η Lady Gaga έχει αποδείξει ότι είναι ταλαντούχα καλλιτέχνης και καλή επιχειρηματίας. Όμως υπάρχει ένας τομέας, στον οποίο φαίνεται να τα έχει κάνει «θάλασσα». 

Οι επιθεωρητές υγιεινής που έκαναν έλεγχο στο ιταλικό εστιατόριο που διατηρεί η εκκεντρική τραγουδίστρια στη Νέα Υόρκη, έπαθαν σοκ με αυτά που αντίκρυσαν στην κουζίνα. 

Συνολικά, διαπίστωσαν 42 παραβάσεις, από τις οποίες οι 6 χαρακτηρίζονται «ιδιαίτερα σοβαρές». 

Έτσι το εστιατόριο που υπερηφανευόταν για την ποιότητά του, πήρε τη χειρότερη αξιολόγηση και καλείται να βελτιώσει αμέσως την κατάσταση, ειδάλλως θα πρέπει να βάλει «λουκέτο».

Το εστιατόριο Joanne's διευθύνουν οι γονείς της Gaga και ανάμεσα στους πελάτες βρίσκονται πολλές διασημότητες, όπως η Katie Holms.

NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Οι ήρωες του ροκ σε εφηβική ηλικία

 

Ποιους θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε;

Πώς ήταν οι ήρωες του ροκ όταν πήγαιναν σχολείο; Σε γενικές γραμμές ήταν παιδιά της διπλανής πόρτας, με μουσικές φιλοδοξίες και πολλές ροκ αφίσες στο δωμάτιό τους. Σαν τους περισσότερους έφηβους δηλαδή. 

Η διαφορά είναι ότι αυτοί οι νεαρούληδες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να κάνουν τα πλήθη να παραληρούν στις συναυλίες τους. 

Οι αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είναι αγνώριστοι. Πολύ δύσκολα θα φανταζόταν κάποιος, ότι ο συμπαθής ξανθούλης στην τελευταία σειρά είναι ο Kurt Cobain ή ότι ο μαυρομάλλης με το καρέ και τα γυαλιά είναι ο Kirk Hammett των Metallica. 

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Twitter ο κιθαρίστας των Rage Against the Machine και Audioslave, Tom Morello, ο οποίος επίσης εικονίζεται σε τρυφερή ηλικία. 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στην πρώτη θέση των βρετανικών charts η Rihanna

 

Σκαρφάλωσε στην κορυφή του βρετανικού pop chart

Στην πρώτη θέση των βρετανικών charts  βρέθηκε η Rihanna  με το τραγούδι «Diamonds», αρπάζοντας την πρωτιά από τον Νοτιοκορεάτη Psy  και το «Gangnam Style» του. 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το boy band «One Direction» με το «Live While We're Young» ενώ η Λονδρέζα Adele κατέκτησε την 4η θέση με το νέο τραγούδι του James Bond «Skyfall».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το ξενύχτι του Αρναούτογλου στη Βανδή

 

Στο καμαρίνι της τραγουδίστριας ο παρουσιαστής

Στο Posidonio με τον Αντύπα, την Δέσποινα Βανδή και τους Vegas,διασκέδασαν πρώτο τραπέζι-πίστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την καλή του, Κατερίνα Κόκλα και την παρέα τους. 

Εκεί, στα ξημερώματα ο Αρναούτογλου επισκέφθηκε την Βανδή στο καμαρίνι της.

Δείτε τις φωτογραφίες:







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Απειλεί να φύγει από το σπίτι τη κόρη της Madonna

 

Έτοιμη να δραπετεύσει από την οικογενειακή εστία η Λούρντες

Ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της και να φύγει από τη «φωλιά» της διάσημης μαμάς της, Μαντόνα η κόρη της Λούρντες. 

Σύμφωνα με τα ξένα ταμπλόιντ, η 16χρονη σχεδιάζει να φοιτήσει στο καλλιτεχνικό κολέγιο «Bard college» της Νέας Υόρκης, ώστε να ξεφύγει από τους αυστηρούς κανόνες της μητέρας της.

Παρά τα ακριβά δίδακτρα, η Λούρντες επαναστατεί και δηλώνει πως θα πληρώνει τις σπουδές της με τα χρήματα τα οποία εισέπραξε από την σειρά εφηβικών ρούχων «Material girl» που δημιούργησε στο παρελθόν με τη βοήθεια της Μαντόνα. 

Μάλιστα, με τον επαναστατικό χαρακτήρα που διαθέτει επιθυμεί τη συντομότερη δυνατή «δραπέτευση» από την οικογενειακή εστία.

Η διάσημη σταρ προς το παρόν δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα καθώς βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου της δίσκου «MDNA».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Διαμάντι» η Jennifer Lopez

 

Έκανε την Ισπανία να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών της

Για μία ακόμη φορά άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό, η Jennifer Lopez. Αυτή τη φορά σε συναυλία που έδωσε στην Ισπανία, στο Palacio de los Deportes. 

Η εμφάνιση της σέξι λατίνας τραγουδίστριας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αφού ο ανδρικός πληθυσμός δεν χορταίνει να βλέπει τις ζουμερές καμπύλες της. 

Με μία διαφανή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματος γεμάτη swarovski, η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να λικνίζεται αισθησιακά στους ρυθμούς των κομματιών της, ξεσηκώνοντας τους 1.500 θαυμαστές που πήγαν να την απολαύσουν από κοντά. 











newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga έκανε εμετό επί σκηνής

 

Κάτι «πείραξε» την εκκεντρική τραγουδίστρια

Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ ακόμη ένα πρόσωπο της μουσικής έκανε εμετό επί σκηνής. 

Ο λόγος για τη Lady Gaga, που σε συναυλία που έδωσε το βράδυ της Κυριακής στην Βαρκελώνη, εξέπληξε το κοινό με τα «καμώματά» της.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που κατέβαινε τη κεντρική σκάλα όπου για αγνώστους λόγους, γύρισε το κεφάλι της και έκανε εμετό.

Ο χορευτής που βρισκόταν στη σκηνή κατάλαβε ότι δεν ήταν μέρος της χορογραφίας και αμέσως προσπάθησε να την καλύψει.

Μετά από λίγο συνήλθε και συνέχισε το σόου της. Άλλωστε είναι μια σταρ η Gaga και ποτέ δεν πτοείται από τις άτυχες στιγμές.


newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφίες από τις πρόβες της Καίτης Γαρμπή

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της

Τέλος δεν έχουν οι πρόβες για την πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή σε γνωστό κινηματογράφο.

Η τραγουδίστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις 12 του μήνα, οπότε και θα παρουσιάσει στα Odeon Cosmopolis, μια δίωρη παράσταση για την ερωτική της σχέση με τη μουσική, μέσα από κομμάτια δικά της και άλλων καλλιτεχνών, σε αυθεντικές και «πειραγμένες» εκτελέσεις, συνοδεία εντυπωσιακών video που ήδη έχει ετοιμάσει με την ομάδα της. 








newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Με... χρυσάφι στα νύχια η Lady Gaga

 

Ακόμα μία εκκεντρική εμφάνιση

Συνεχίζει η Lady Gaga την προώθηση του νέου της αρώματος με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. 

Αυτή τη φορά έκανε την εμφάνιση της στα Harrods, ανεβασμένη σε μια άμαξα! 

Η Lady Gaga έβαλε το χρυσαφί της γάντι και έδωσε «το παρών» στην παρουσίαση του Fame στο θρυλικό κατάστημα του Λονδίνου. 










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Το διαφανές κολάν τής Sarah Harding

 

Έσκυψε και φάνηκε το εσώρουχό της

Με ένα μαύρο διαφανές κολάν, που άφηνε να φανεί το ασορτί εσώρουχό της εθεάθη η Sarah Harding. Η τραγουδίστρια των «Girls Aloud» εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη ημέρα και πήγε μία βόλτα φτιάχνοντας την ημέρα των παπαράτσι.

Η εκκεντρική Sarah, που φροντίζει πάντοτε να μονοπωλεί τα φλας, έγειρε λίγο προς τα εμπρός και ο φακός δεν θα μπορούσε να μην εντοπίσει το εσώρουχό της. 











Διαβάστε περισσότερα »