Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μάθετε πώς η Beyonce έχασε 27 κιλά και ξανάγινε η γαζέλα που αγαπάμε

 

Μάθετε πώς η Beyonce έχασε 27 κιλά και ξανάγινε η γαζέλα που αγαπάμε
Η διάσημη star αδυνάτισε μένοντας σχεδόν νηστική (μείνετε μακριά από τη δίαιτά της).
Η Beyonce είναι η μία και απόλυτη γαζέλα και αυτό δε μπορεί τίποτα να το αλλάξει. Εκτός βέβαια από τη γέννηση ενός μωρού (στην προκειμένη περίπτωση της Blue Ivy) που εκτός από πανευτυχή μαμά τη μετέτρεψε και ζουμπουρλού 27 ολόκληρα κιλά πιο στρογγυλή. Φυσικά η πληθωρική star δε φοβήθηκε τις παραπανίσιες καμπύλες, αντίθετα κατάφερε με πολύ δουλειά, πειθαρχία και πείνα να επανέλθει σε φόρμα, χάνοντας αυτά τα περιττά κιλά μέσα σε πέντε μήνες.

Το διάσημο κορίτσι δεν έκατσε λεπτό σε ησυχία καθώς ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που περιελάμβανε 90 λεπτά τρέξιμο, pilates, γιόγκα και χορό κάθε μέρα. Επιπλέον η διατροφή της ήταν βασισμένη στις πρωτεΐνες και φυσικά στον περιβόητο χυμό με πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου που έχει ξαναδοκιμάσει κάνοντας στο παρελθόν ακραία δίαιτα.
Ποιο ήταν λοιπόν το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε;

Πρωινό
Ασπράδια αυγών και φέτες γαλοπούλας

Μεσημεριανό
Πράσινη σαλάτα με αγγούρια και φασολάκια
ένα φρούτο

Βραδινό
Sushi Sashimi με πράσινη σως

καθημερινά 1λίτρο από τη λεμονάδα που φτιάχνει με πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου και την οποία δε θα σας προτείναμε σε καμία περίπτωση.

*Να τονίσουμε πως η εν λόγω διατροφή δεν ενδείκνυται χωρίς επιτήρηση από ειδικό διατροφολόγο και αναγράφεται για πληροφοριακούς λόγους ως παράδειγμα προς αποφυγή καθώς δεν είναι ολοκληρωμένη και επομένως μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διατροφικές διαταραχές.
queen.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Και το μουσικό ταξίδι του Yanni συνεχίζεται...

 

Ο Έλληνας μουσικός που κατάφερε να γίνει αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Ο καλλιτέχνης που συνδύασε την jazz, με την rock, την κλασσική με την παγκόσμια και την ethnic...μουσική κερδίζοντας μια θέση στις καρδιές των ανθρώπων κάθε χώρας και ενώνοντας σημαντικούς και ταλαντούχους μουσικούς κάτω από τις συνθέσεις του, ο Γιάννης Χρυσομάλλης, συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του για το 2012 - 2013 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία, έχοντας ήδη συμπληρώσει 80 φαντασμαγορικές εμφανίσεις σε Αμερική και Καναδά.

Ο Γιάννης Χρυσομάλλης είναι αυτοδίδακτος πιανίστας το ταλέντο του οποίου φάνηκε από πολύ νωρίς σε ηλικία 6 ετών. Χρησιμοποιεί την μίξη πολλών μουσικών ειδών για να δημιουργήσει καθηλωτικές ορχηστρικές συνθέσεις, ενώ κέρδισε διεθνή αναγνώριση κάνοντας θεαματικές συναυλίες σε μεγάλα ιστορικά μνημεία. Το κονσέρτο του στην Ακρόπολη (Yanni Live at the Acropolis) κατάφερε να φτάσει στα πέντε best - selling μουσικά βίντεο παγκοσμίως. Άλλα ιστορικά μέρη στα οποία έχει οργανώσει συναυλίες του είναι η Απαγορευμένη πόλη στην Κίνα, το Taj Mahal στην Ινδία, το Κρεμλίνο της Ρωσίας και το Burj Khalifa στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τουλάχιστον δεκατέσσερα album του έχουν αγγίξει το νούμερο ένα στο Billboard's "Top New Age Album" Category, ενώ οι δίσκοι του Dare to Dream και In My Time απέσπασαν βραβείο Grammy.

Στα τέλη του 2011 ο Χρυσομάλλης έκανε άλλη μια μεγάλη περιοδεία ανά τον κόσμο παίζοντας με την διεθνούς φήμης ορχήστρα του σε πάνω από 20 χώρες, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 35 πλατινένιους και χρυσούς δίσκους με πωλήσεις που άγγιξαν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σημαντική είναι δε και η προσφορά του στην τηλεόραση και κυρίως σε αθλητικά events, με κομμάτια του να έχουν χρησιμοποιηθεί στα εξής γεγονότα: Tour de France, World Figure Skating Championships, U. S. Open Tennis Championship και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επόμενοι σταθμοί του είναι το Santiago της Χιλής στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, το Buenos Aires στις 3 Οκτωβρίου, και το Porto Alegre στις 7 Οκτωβρίου.

armageddon-news.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

O Justin Bieber έκανε εμετό στη σκηνή! [Video]

 

Όσοι επηρεάζεστε από τέτοιες εικόνες, μην δείτε το βίντεο!
Το περιστατικό συνέβη στην πρεμιέρα της νέας του περιοδείας με τίτλο Believe...
στην πόλη Γκλένστειλ των Η.Π.Α. Και ενώ όλα έβαιναν καλώς και το κατάμεστο στάδιο άρχισε να σείεται στο άκουσμα του “Out of town Girl” , ο Τζάστιν γύρισε την πλάτη στο κοινό και ξέρασε επί σκηνής!

Μετά το τέλος της συναυλίας, ανέβασε φωτογραφία του στο Twitter προφανώς καταβεβλήμενος, δηλώνοντας,
“Great show. Getting better for tomorrow’s show !!!! Love u”
“And …. Milk was a bad choice! Lol”
Αμέσως μετά το δυσάρεστο περιστατικό ακουλούθησε και συνέχεια στα παρασκήνια. Ωστόσο, προς τιμήν του, ο Τζάστιν συνέχισε το πρόγραμμα κανονικά κερδίζοντας δικαίως στο τέλος το θερμό χειροκρότημα του κοινού.


karfo.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Κρυσταλλική μεθαδόνη στο σπίτι της Britney Spears;

 

Ο πρώην μάνατζερ της Britney Spears, που έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της, υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια... της συνεργασίας του με την αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε ανακαλύψει κρυσταλλική μεθαδόνη στο σπίτι της. 

Οι νέοι ισχυρισμοί συμπληρώθηκαν στην αγωγή που είχε καταθέσει το 2009 ο Sam Lutfi εναντίον της 30χρονης ποπ σταρ, κατηγορώντας την για απλήρωτους μισθούςκαι συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ο Lutfi είχε, επίσης, μηνύσει και τους γονείς της, οι οποίοι είχαν υποστηρίξει ότι ο Lutfi είχε ναρκώσει με ουσίες την κόρη τους το 2007και είχε κόψει τα καλώδια του τηλεφώνου για να την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτής του "X Factor" έχει αρνηθεί ότι έχει συνεργαστεί με τον εν λόγω μάνατζερ και δεν έχει σκοπό να δώσει το «παρών» στην επερχόμενη εκδίκαση της υπόθεσης.
Ο αυτό-αποκαλούμενος, λοιπόν, πρώην μάνατζερ ζητάει από το δικαστήριο να καλέσει ως μάρτυρα για το προ-πενταετίας περιστατικό την ίδια την τραγουδίστρια, ενώ ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει πως η Britney έκανε χρήση ναρκωτικών εκείνη την περίοδο. 

Ο ίδιος είχε πάει στο σπίτι της με σκύλους που ανιχνεύουν ναρκωτικά και είχε ανακαλύψει κρυσταλλική μεθαδόνη. Μερική ποσότητα από τη ναρκωτική ουσία είχε σκορπιστεί πάνω στο χαλί, εκεί όπου έπαιζαν τα δύο παιδιά της, και ο Lutfi αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το χαλί. 

Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος της Britney Spears δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις νέες κατηγορίες του Sam Lutfi.
nooz.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο βίντεο κλιπ της Christina Aguilera

 

Εκκεντρική και σέξι η τραγουδίστρια

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της εκρηκτικής τραγουδίστριας Christina Aguilera, με τίτλο «Your Body» και αν κρίνουμε από το περιεχόμενο, μένει πιστή στο προφίλ του σέξι pin-up που έχει καλλιεργήσει τόσα χρόνια.

Η Aguilera εμφανίζεται με ροζ τούφες στα μαλλιά και εξωφρενικό στάιλινγκ. 

Δείτε το βίντεο που έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 views.


Διαβάστε περισσότερα »

Ο Τζορτζ Μάικλ ματαιώνει την περιοδεία του στην Αυστραλία.

 

Τι είναι αυτό που ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή

Ο Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε ότι ματαιώνει την περιοδεία του στην Ασυτραλία, εξαιτίας του «έντονου στρες» από το οποίο υποφέρει. 

Ο βρετανός τραγουδιστής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του πέρυσι, όταν νοσηλεύθηκε με πνευμονία βαριάς μορφής. 

«Παρότι σωστά θεωρούσα ότι οι συναυλίες θα με χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ότι η φωνή μου θα ανακάμψει απόλυτα...λανθασμένα θεώρησα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω το σοβαρό άγχος που με βασανίζει», έγραψε ο τραγουδιστής στην ιστοσελίδα του. «Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι από πέρυσι που νοσηλεύτηκα προσπάθησα μάταια να ξεπεράσω το ψυχολογικό τραύμα που οι γιατροί είπαν ότι θα βίωνα», έγραψε ο Μάικλ.

Οι συναυλίες του Τζορτζ Μάικλ επρόκειτο να αρχίσουν στις 10 Νοεμβρίου. Παρά την ακύρωση αυτού του σκέλους της περιοδείας, ο τραγουδιστής δηλώνει ότι θα γίνουν κανονικά οι 9 προγραμματισμένες συναυλίες του στη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα »

«Πλαστική» καταστροφή για την τραγουδίστρια των Tatu

 

Η Γιούλια παραμορφώθηκε από τις επεμβάσεις

Μόνο σοκ προκαλεί η σημερινή εικόνα της τραγουδίστριας του ρωσικού ποπ συγκροτήματος «Tatu». Η Γιούλια έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες την παραμόρφωσαν και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το δροσερό κορίτσι που είχαμε γνωρίσει. Διαπιστώστε κι εσείς. 

Το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού την έκανε να δείχνει σχεδόν τρομακτική. Κρίμα!

Οι «Tatu» στην καριέρα τους πούλησαν σχεδόν 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, γεγονός που τις έκανε το πιο επιτυχημένο συγκρότημα στη μουσική ιστορία της Ρωσίας. Ήταν το πρώτο συγκρότημα που έλαβε IFPI Ευρωπαϊκό πλατινένιο βραβείο για το ίδιο άλμπουμ σε δύο διαφορετικές γλώσσες. Τα αγγλικά και τα ρωσικά, έκαναν τις «Tatu» να επιτύχουν και σε άλλες χώρες εκτός από τη Ρωσία, όπως στην Αμερική, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιαπωνία και σε πολλές άλλες. Το 2003, συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Eurovision καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Τον Μάρτιο του 2011 το συγκρότημα ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας του, τη διάλυσή του.

Η Γιούλια μετά τις επεμβάσεις...





Και πριν από αυτές...



Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Η Miley είναι μια ανώριμη μαθητριούλα»

 

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο αρραβωνιαστικός της

Απογοητευμένος είναι ο Liam Hemsworth από τη συμπεριφορά της αγαπημένης του, Miley Cyrus. Ο αυστραλός ηθοποιός έχει ζητήσει επανειλημμένα από τη 19χρονη αρραβωνιαστικιά του να μην βγάζει τα «άπλυτα» της σχέσης τους στο Twitter, όμως εκείνη δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Το τελευταίο κρούσμα ήταν ένα tweet της Cyrus, η οποία αποκάλυπτε ότι τσακώθηκε πάλι με τον Hemsworth. «Πρέπει να λογικευθώ και να επανορθώσω» έγραψε η τραγουδίστρια, αλλά ο σύντροφός της έχει άλλη άποψη. 

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, ο Hemsworth φέρεται να είπε ότι η Cyrus είναι «μια ανώριμη μαθήτρια που φέρεται παιδιάστικα». 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Τα μεγάλα μυαλά της ροκ μουσικής

 

Το διδακτορικό ταιριάζει με την κιθάρα

Έχετε την εντύπωση ότι οι σταρ της ροκ είναι τύποι που παράτησαν το σχολείο ή πήραν με το ζόρι το απολυτήριο; Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ισχύει, αλλά υπάρχουν διάσημοι αστέρες της μουσικής που μπορούν να βάλουν τα γυαλιά σε πολλούς εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας. 

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Queen, Brian May είναι διδάκτωρ αστροφυσικής. 


Ο άνθρωπος-ορχήστρα του συγκροτήματος Boston, Tom Scholz είναι μηχανολόγος-μηχανικός. 



Ο Greg Graffin των Bad Religion διαθέτει μάστερ στην παλαιοντολογία. 




Η Laurie Anderson είναι πτυχιούχος ιστορίας και έχει κάνει σπουδές γλυπτικής.


O John Perry Barlow, στιχουργός των Greatful Dead είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το WELL, μια από τις πρώτες διαδικτυακές κοινότητες. 



Ο Sterling Morrisson των Velvet Underground ήταν διδάκτωρ μεσαιωνικής λογοτεχνίας. 



Ο Tom Morello, κιθαρίστας των Rage Against the Machine και Audioslave, είναι πτυχιούχος κοινωνικών επιστημών του Harvard. 



Ο τραγουδιστής των Offspring, Dexter Holland είναι διδάκτωρ μοριακής βιολογίας. 


newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »