Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κι άλλος τραγουδιστής σε ψυχιατρική κλινική!!! Ποιος είναι;;;

Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος τραγουδιστής υποδέχτηκε με τις παντόφλες την συνάδελφο θαυμάστριά του;;; (PHOTO)

Ναι, είναι μεγάλη η κούραση (λέμε τώρα) να στέκεσαι ώρες όρθιος και να τραγουδάς, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να εμφανίζεσαι με την ...ανεκδιήγητη παντόφλα (που μεταξύ μας είναι και γυναικεία) και να υποδέχεσαι έτσι κόσμο.
Ο λόγος για τον Αντύπα, ο οποίος δέχτηκε την επίσκεψη της Αγγελικής Ηλιάδη στο καμαρίνι του. Δε λες που δεν τον βρήκε ...νεγκλιζέ;;;

Διαβάστε περισσότερα »

«Ζούσα σε 20 τετραγωνικά με ένα στρώμα και μια κουβέρτα»

 

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Μίλησε για την εποχή που έφυγε από το πατρικό του σπίτι προκειμένου να κυνηγήσει το δικό του όνειρο, να γίνει τραγουδιστής.Βρισκόταν σε νεαρή ηλικία όταν πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και μάλιστα με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη, περιέγραψε:

"Βρέθηκα μόνος μου στη Θεσσαλονίκη να τραγουδάω σε κέντρα ενώ έμενα σε ένα σπίτι μόλις 20 τετραγωνικά μέτρα, με ένα στρώμα, ένα μαξιλάρι, μια κουβέρτα και μια βαλίτσα. Αυτό ήμουν, βρισκόμουν στο πουθενά και πάλεψα μόνος μου.Το πολέμησα αρκετά", είπε ο γνωστός τραγουδιστής και είναι άξιος ενός μεγάλου "εύγε"!
Διαβάστε περισσότερα »

Η Έλλη Κοκκίνου έχει «Καρδιά από γυαλί»

 

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το νέο της video-clip

Σε τρελούς ρυθμούς δουλεύει αυτές τις ημέρες η Έλλη Κοκκίνου, για τα γυρίσματα για το video clip του νέου της τραγουδιού «Καρδιά από Γυαλί».

Τα γυρίσματα άρχισαν χθες σε ξενοδοχείο της Αθήνας και όπως αποκάλυψε και η ίδια η τραγουδίστρια, η δουλειά είναι σούπερ-εντατική! 

«Μετά από 13 ώρες γυρισμάτων για το κλιπ,ήρθε η ώρα για ύπνο. Αύριο πάλι. Καληνύχτα σε όλους!», έγραψε η Έλλη στο twitter, «ανεβάζοντας» και μία φωτογραφία. 
 
Φορώντας ένα μαύρο sexy φόρεμα, και ακουμπισμένη στον τοίχο, η Έλλη υποδύεται μια πληγωμένη γυναίκα και μπαίνει για τα καλά στο κλίμα του τραγουδιού.
 
Το video είναι σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Παπαδάκο. 


newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε την Πωλίνα μετά από πολύ καιρό

 

Η Πωλίνα ήταν μία τραγουδίστρια με σημαντική πορεία, κυρίως στην δεκαετία του ’80. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, ενώ στο παρελθόν είχε φανατικό κοινό. Έχει κυκλοφορήσει... 11 προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει συνεργαστεί με συνθέτες, όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, χθες το βράδυ βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Να ζει κανείς ή να μη ζει”, στο θέατρο Δανδουλάκη, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr.

Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφήθηκαν για την αφίσα τους Καρράς, Πάολα, Παντελίδης

 

Οι τραγουδιστές θα μοιράζονται την ίδια πίστα

Ένα σχήμα πολλά υποσχόμενο είναι αυτό των Βασίλη Καρρά, Πάολα και Παντελή Παντελίδη.

Οι τρεις καλλιτέχνες φέτος τον χειμώνα συνεργάζονται και θα μοιράζονται την ίδια πίστα. 

Ο Βασίλης Καρράς με μεγάλη καριέρα και διαχρονικές επιτυχίες συναντά την Πάολα που έχει αναδειχτεί σε μια νέα αγαπημένη λαϊκή φωνή του κοινού, αλλά και τον πολυσυζητημένο Παντελή Παντελίδη, ο οποίος κατάφερε μέσα από τα βίντεό του στο youtube να αποκτήσει το δικό του κοινό και να αρχίσει σιγά σιγά να χτίζει την καριέρα του στο ελληνικό πεντάγραμμο. 

Οι τρεις καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν για την αφίσα σε πολύ καλό κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα »

Στα «Gabby Awards» θα τραγουδήσει η Έλενα Παπαρίζου

 

Θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου

Στη διοργάνωση των «Gabby Awards» που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου στην Αμερική, κλήθηκε να τραγουδήσει ζωντανά η Έλενα Παπαρίζου

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικάνικο Ίδρυμα, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προώθηση του πολιτισμού μας στις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά τα «Gabby Awards» διοργανώθηκαν στο Σικάγο, τον Ιούνιο του 2009, ενώ στις απονομές τους έχει τραγουδήσει και η Γλυκερία.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »