Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Μου είπαν να μην αλλάζω μαλλιά γιατί θα χάσω δουλειές»

 

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι της είπαν να μην αλλάζει τα μαλλιά της γιατί θα χάσει δουλειές!
Παράλληλα, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί έφυγε από το πατρικό της και αν είναι ερωτευμένη.

Την μία αλλαγή μετά την άλλη κάνει η τραγουδίστρια στα μαλλιά της: «είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δεν νιώθω δέσμια της εικόνας μας! Κάποια στιγμή μου είπαν να μην αλλάζω για να είμαι πιο αναγνωρίσιμη στη δουλειά μου. Δεν είμαι, όμως, ένας άνθρωπος που το έχω αυτό ανάγκη και νομίζω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου αρέσει να κάνω. Τα μαλλιά τα παίρνω απόφαση σε μία νύχτα. Θέλω να πάω να κάνω κάτι και πάω και το κάνω. Το γεγονός ότι μου πετυχαίνει -με κάποιες αποκλίσεις πάντα- έχει να κάνει με το ότι δεν φοβάμαι», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

«Η μετακόμιση ήταν κάτι που ήθελα πολύ καιρό. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου και η συνήθεια, το ότι ήμουν κοντά στους γονείς μου και με τα ωράριά μου χρειαζόμουν βοήθεια, με έκαναν να μην το αποφασίζω. Ε, ήρθε η ώρα να γίνει και αυτή η μετακόμιση με έκανε να μετακομίσω σε πολλά πράγματα», είπε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως αποφάσισε να μείνει μόνη ώστε να φροντίσει τον εαυτό της και τη ζωή της. Όπως πρόσθεσε, το ότι έφυγε απο το πατρικό σπίτι δεν κάνει καλό μόνο στην ίδια, αλλά και στους γονείς της, που έμειναν ξανά οι δυό τους, μόνοι!

Τέλος, η Ελεονώρα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένη, ωστόσο, δεν είπε λεπτομέρειες και πρόσθεσε με νόημα πως ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα για δύο και οι υπόλοιποι βλέπουν απλά το αποτέλεσμά του. «Την εμφάνισή μου την αλλάζω πιο συχνά, από ό,τι αλλάζω στη ζωή μου τα πράγματα. Είμαι καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένη», πρόσθεσε.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

«Η Lady Gaga με ανάγκαζε να κοιμάμαι μαζί της»!

 

Σάλος είχε προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο όταν η πρώην προσωπική βοηθός της Lady Gaga την μήνυσε για περισσότερες από 7.000 εργατοώρες που δεν έχει πληρωθεί.


Όμως στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η Jennifer O' Neill προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, Monster's Ball tour το 2010, η 26χρονη τραγουδίστρια την ανάγκασε να κοιμηθεί μαζί της!

«Ήμουν μαζί της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα», δήλωσε η πρώην βοηθός στην κατάθεσή της.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «Με έβαζε να κοιμάμαι στο κρεβάτι μαζί της, επειδή δε μπορούσε να κοιμηθεί μόνη της».

Επίσης σημείωσε πως δεν είχε δικό της δωμάτιο στα ξενοδοχεία των διάφορων χωρών της περιοδείας, γεγονός που της απαγόρευε να έχει προσωπική ζωή, όπως η ίδια είπε.

Σύμφωνα με την New York Post η O'Neill στην κατάθεσή της δεν κάνει λόγω για σεξουαλική παρενόχληση.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Gaga κατηγορείται για κάτι τέτοιο, μιας και στο παρελθόν η Angela Ciemny -πρώην βοηθός της 26χρονης- είχε καταγγείλει ότι η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με αυτήν, γιατί η σταρ φοβόταν να κοιμάται μόνη...
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πώς ο Τόλης Βοσκόπουλος γλίτωσε τα πρόστιμα της Εφορίας

 

Χρωστούσε 5,5 εκατ. ευρώ

Ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή και ο δημοφιλής τραγουδιστής μπαίνει σε νέο κύκλο δικαστικών αγώνων. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κάνει δεκτές – εν μέρει – πέντε από τις επτά αναιρέσεις που κατέθεσε γυρνάει την υπόθεση πίσω, ωστόσο, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, δεν ξεκαθαρίζει το ποσό που θα «κουρευτεί» από τα 5,5 εκατ. ευρώ που χρωστάει ο γνωστός τραγουδιστής στη ΔΟΥ από φόρους, πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, μετά την αναίρεση των αποφάσεων η διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ως εξής: η υπόθεσή του επιστρέφει στο εφετείο προκειμένου να εκδικαστεί εκ νέου... Με απλά λόγια, ξεκινά ένας νέος δικαστικός λαβύρινθος για τον λαϊκό καλλιτέχνη, που όμως το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του πόσού – μαμούθ που χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Μάλιστα, οι καταθέσεις της μεγάλης ακίνητης περιουσίας που διέθετε ο Βοσκόπουλος, η αξία της οποίας ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, αποτελούν έναν σημαντικό άσο στο μανίκι του συνηγόρου του, προκειμένου να σβήσει μέρος από το χρέος του.

«Χωρίς επαρκή αιτιολογία»

Πού στηρίχθηκε όμως η απόφαση των δικαστών να ακυρώσουν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον τραγουδιστή; Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Γρηγόρη Μέντη, «εκ των επτά υποθέσεων που εκκρεμούσαν στο ΣτΕ, ύστερα από άσκηση αναιρέσεως από τον κ. Βοσκόπουλο, οι πέντε εξ αυτών έχουν εν μέρει αναιρεθεί για λόγους που αφορούν πλημμελή αιτιολογία των εφετειακών αποφάσεων και αναπέμπονται προς νέα κρίση στο εφετείο. Οι λοιπές υποθέσεις που σχετίζονται με την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Βοσκόπουλου παραμένουν δικαστικώς εκκρεμείς».

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την άνοιξη του 2010, όταν έγινε γνωστό ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής χρωστάει στο Δημόσιο 5,5 εκατ. ευρώ από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις. Για δύο και πλέον δεκαετίες ο Τόλης Βοσκόπουλος ξέφυγε από την Εφορία είτε από αμέλεια κάποιων υψηλόβαθμων υπαλλήλων, είτε από καθυστερήσεις σε δικαστικές και διοικητικές προσφυγές.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Βανδή στη Eurovision

 

Θα κάνει αχτύπητο δίδυμο στην παρουσίαση με τον Γ. Καπουτζίδη

Ένα πρόσωπο-έκπληξη θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Όπως αναφέρει η Real life, πρόκειται για την Δέσποινα Βανδή, η οποία αναμένεται να κάνει ένα αχτύπητο δίδυμο με το σεναριογράφο.

Η ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό, στο Μάλμε της Σουηδίας, θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα »