Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Με ποιους γνωστούς τραγουδιστές εμφανίζεται η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη;?

Η Παυλίνα Βουλγαράκη επί σκηνής με τον Δημήτρη Κοργιαλά

Με την μεγάλη της αγάπη το τραγούδι, συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά, η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα. Από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Sunny Μπαλτζή, συναντιούνται στο πιο ανατρεπτικό live της φετινής σεζόν στο "Σταυρό του Νότου". Μαζί τους τραγουδούν οι Maxi Nil και η Παυλίνα Βουλγαράκη.
Η κόρη του πρώην υπουργού, παρ’ όλο που έχει κάνει σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, λατρεύει το τραγούδι και μ’ αυτό θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταλέντο της το ανακάλυψε ο Χρήστος Λαμπράκης, πριν από αρκετά  χρόνια. Αν και έφηβη η Παυλίνα, κατάφερε να εντυπωσιάσει τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ με την φωνή της. Είχε προτείνει μάλιστα στον Γιώργο Βουλγαράκη  να μεσολαβήσει ο ίδιος προκειμένου η 15χρονη τότε Παυλίνα να φοιτήσει στο Βασιλικό Ωδείο. Λίγα χρόνια μετά την άκουσε να τραγουδά σε μια γιορτή ο Θάνος Μικρούτσικος ο οποίος της τόνωσε το ηθικό για να κυνηγήσει η Παυλίνα το όνειρό της!
Πηγή:fthis.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Christina Aguilera:Για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με τον 5χρονο γιο της!(PHOTOS)


Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) εκτός από σταρ της μουσικής σκηνής είναι και στοργική μητέρα.
Μάλιστα απολαμβάνει να περνάει ώρες με τον μικρό της και όταν το πρόγραμμα της είναι φορτωμένο, πάντα κλέβει χρόνο για να βρεθεί μαζί του.
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τη διάσημη τραγουδίστρια να κάνει βόλτες στο Λος Άντζελες με τον 5χρονο Μαξ (Max).
Στην παρέα τους ήταν και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Μάθιου Ρούτλερ (Matthew Rutler), και όλοι μαζί παρέα πήγαν να ψωνίσουν κολοκύθα για το Halloween.
Η γνωστή τραγουδίστρια παρόλο που φόρεσε ένα τζιν και ένα πουκάμισο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Μάλιστα λάνσαρε και ένα καινούργιο λουκ στα μαλλιά. Εμφανίστηκε με τα μισά ξανθά και τα υπόλοιπα ροζ!
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έλλη Κοκκίνου: Δεν έχει συστήσει ακόμα τον Μπόγρη στο παιδί της!


Άλλο ο έρωτας και άλλο ο γιος της, εξομολογήθηκε σε οικείο της πρόσωπο -σύμφωνα με δημοσιεύματα- η Έλλη Κοκκίνου.
Η τραγουδίστρια μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει σε επαφή το παιδί της με το νέο της σύντροφο, Γιώργο Μπόγρη.
 
Η 44χρονη καλλιτέχνιδα δεν θέλει να μπερδεύει τα αισθηματικά με τα οικογενειακά της και έτσι κρατά τη σχέση της μακριά από το σπίτι της.
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο λουκ της Φουρέιρα

 
Δύο μήνες σχεδόν μετά την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να ανανεώσει για ακόμη μία φορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram μοιράστηκε με τους φίλους της μία φωτογραφία με το νέο της look.

Δες τη φωτογραφία:
Διαβάστε περισσότερα »

Το σέξι «ατύχημα» τραγουδίστριας

 

Ποιος την πιάνει τώρα που ενηλικιώθηκε

Ήταν μόλις 16 ετών, όταν εξέπληξε τους κριτές στην οντισιόν του X Factor το 2011. Τώρα που ενηλικιώθηκε ποιος την πιάνει. Η Amelia Lily έκλεισε χθες τα 18 και βγήκε να το κάψει με τις φίλες. Φόρεσε τα μίνι της και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο προσεχτική και φάνηκε το άσπρο εσώρουχό της το οποίο και «τσάκωσε» ο φακός. 










newsbeast
 

Διαβάστε περισσότερα »

Το «αηδόνι» της ποπ θα παραμείνει σιωπηλό

 
 
Δεν αναμένεται να βγάλει σύντομα νέο δίσκο η Adele
Το φανατικό κοινό της Adele θα στερηθεί την αγαπημένη του τραγουδίστρια για αρκετό καιρό ακόμα, όπως φαίνεται, αφού η εταιρεία της δεν έχει σχέδια για νέο δίσκο της δημοφιλούς τραγουδίστριας που έφερε μεγάλα κέρδη στη μουσική βιομηχανία.

Σχολιάζοντας τα 41 εκατ. λίρες που εισέπραξε η εταιρεία του το 2011 από την Adele, εκπρόσωπός της ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για έκδοση νέου δίσκου.

«Θεωρούμε αυτό το νούμερο (41 εκατ. λίρες) εξαίρεση. Η Αντέλ ίσως κάνει χρόνια για να κυκλοφορήσει καινούριο δίσκο και δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα έχει την ίδια επιτυχία", ανέφερε ο ίδιος.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Έτοιμη να ανέβει στο θεατρικό σανίδι η Καίτη Γαρμπή

 

Συμφώνησε για σατιρική θεατρική παράσταση

Έτοιμη να ανέβει στο θεατρικό σανίδι είναι η Καίτη Γαρμπή, μετά τις live εμφανίσεις της στον κινηματογράφο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η τραγουδίστρια απάντησε θετικά σε πρόταση της Ματθίλδης Μαγγίρα και της Ναταλίας Δραγούμη για ανέβασμα μουσικής σατιρικής παράστασης.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »