Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μαντόνα και Σπρίνγκστιν στην κορυφή της λίστας με τα κέρδη

 

Πούλησαν τα περισσότερα εισιτήρια παγκοσμίως το 2012

Δυο μουσικά αστέρια, ένα της ποπ και ένα της ροκ μουσικής σκηνής, βρέθηκαν στη κορυφή των κερδών από τις πωλήσεις εισιτηρίων για το 2012, σύμφωνα με το σχετικό διάγραμμα, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από την Pollstar. 

Η 54χρονη Μαντόνα, οδήγησε κάθε ανταγωνισμό, καθώς στις 88 συναυλίες που ολοκλήρωσε εντός του 2012, κέρδισε συνολικά 296,1 εκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερος στη συγκεκριμένη κατηγορία ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν και το συγκρότημα του, με 210,2 εκατομμύρια δολάρια και τρίτος ο ιδρυτής των Πινκ Φλόιντ, Ρότζερ Ουότερς με 186.400.000 δολάρια.

Η μέση τιμή του εισιτηρίου για τις εμφανίσεις του Μπρους Σπρινγκστιν ήταν 91,95 δολάρια, πολύ κάτω από το μέσο όρο της τιμής των εισιτηρίων της Μαντόνα, που ήταν στα 140,38 δολάρια και του Ρότζερ Ουότερς που κόστιζαν 110,96 δολάρια. 

Οι παλαίμαχοι της παγκόσμιας μουσικής, ενώ δεν είναι πλέον στην κορυφή των charts παραμένουν ψηλά καθώς διαθέτουν μεγαλύτερα ηλικιακά ακροατήρια που μπορούν να πληρώσουν υψηλότερες τιμές των εισιτηρίων, ανέφερε στο Ρόιτερς ο Γκάρι Μπντζιοβάνι συντάκτης του Pollstar.

Οι Ρόλινγκ Στόουνς με μέση τιμή εισιτηρίου 529,51 δολάρια και με μόλις πέντε εμφανίσεις το Νοέμβριο και το Δεκεμβρίου, κέρδισαν συνολικά 35.500.000, ποσό αρκετά υψηλό για τον αριθμό των εμφανίσεων και κατέλαβαν την 33η θέση στο σχετικό κατάλογο. 

Η Λέιντι Γκάγκα ήταν στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας με συνολικές απολαβές 161,4 εκατομμύρια δολάρια. Οι πρωτοπόροι της Χέβι Μέταλ μουσικής οι Μετάλικα, κέρδισαν 86,1 εκατομμύρια δολάρια σε 30 παραστάσεις.

Στη δεκάδα βρέθηκαν επίσης ο Ελτον Τζον με 69.9 εκατομμύρια δολάρια και οι Ρεντ Χοτ Τσίλι Πέπερς με 57,8 εκατομμύρια δολάρια. 

Ο αστέρας της νεολαίας,Τζάστιν Μπίμπερ με 35 εμφανίσεις απέτυχε να σπάσει το top 20, και λαμβάνοντας 40,2 εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στην 23η θέση.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna-Chris Brown σε μεσημεριανή βόλτα

 

 

Από τότε που έγιναν ξανά ζευγάρι, Rihanna και Chris Brown είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Οι παπαράτσι τους τσάκωσαν κατά τη διάρκεια μεσημεριανής βόλτας. Η 24χρονη τραγουδίστρια με τον σύντροφο της, επιβιβάστηκαν στο κάμπριο του ράπερ χαμογελώντας. 

Ντυμένοι χαλαρά και μες τα κέφια, Rihanna και Chris Brown ζουν τον έρωτά τους ενώ η τραγουδίστρια λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του.





Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία προς τιμήν του Μπρους Σπρίνγκστιν

 

Θα τον τιμήσουν με τη συμμετοχή τους πολλά αστέρια της ποπ και ροκ μουσικής

Συναυλία προς τιμήν του Μπρους Σπρίνγκστιν θα δοθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες, με την ευκαιρία της βράβευσης του μεγάλου ροκ σταρ ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» από τον οργανισμό MusiCares. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί δύο μέρες πριν την απονομή των βραβείων Γκράμμυ, στα οποία ο Σπρίνγκστιν είναι επίσης υποψήφιος για το καλύτερο ροκ άλμπουμ της χρονιάς, με το «Wrecking Ball». 

Τον «Boss» θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους πολλά αστέρια της ποπ και ροκ μουσικής, όπως οι Ελτον Τζον, Νιλ Γιανγκ, Στινγκ, Πωλ ΜακΚάρτνεϊ, Πάτι Σμιθ και αρκετοί ακόμη. 

Αν σας άνοιξε η όρεξη, θα πρέπει να ξέρετε ότι τα εισιτήρια της συναυλίας έχουν ήδη προπωληθεί.

Πηγή: tospirto
Διαβάστε περισσότερα »

Μάς καλημέρισε με ροζ κραγιόν και με το μαλλί μπούκλα

 

Η Νάταλι Θάνου πόζαρε ενώ οδηγούσε

Ο ήλιος λάμπει από το πρωί και η Νάταλι Θάνου ξεκίνησε τις βόλτες.

Μάλιστα επειδή είναι και κοκέτα φρόντισε να κυκλοφορήσει Σαββατιάτικα στους δρόμους της Αθήνας, με μπούκλες και εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Όχι κόκκινο αλλά ροζ κραγιόν έβαλε η τραγουδίστρια, μιας και ταίριαζε περισσότερο με το ξανθό μαλλί της. Μάλιστα την ώρα που οδηγούσε δεν παρέλειψε να ποζάρει στο φακό του κινητού της και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στο twitter!

Οι διαδικτυακοί της φίλοι εντυπωσιάστηκαν και τα κολακευτικά σχόλια δεν είχαν τελειωμό. Βέβαια εκτός από τους followers της, θα «μαγνήτισε» και τα βλέμματα των οδηγών, αφού ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο τέτοιο κορίτσι είναι δύσκολο να μην το προσέξεις!



Πηγή: radar
Διαβάστε περισσότερα »

Happy Birthday Sakis!

 

Ο αγαπημένος ποπ σταρ έχει σήμερα γενέθλια

Διπλά χαρούμενος είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά η γέννηση της δεύτερης κόρης του, την Πέμπτη.
Ο δεύτερος λόγος είναι... τα γενέθλια του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κλείνει σήμερα τα 41 του χρόνια!

Για τη ακρίβεια γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1972 στο Μαντούκι της Κέρκυρας.

Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητό του είχε ο Νότης Σφακιανάκης

 

Ο Νότης Σφακιανάκης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθώς κατευθυνόταν στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται, είχε ένα ατύχημα, στη Βουλιαγμένη.


Το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές αλλά ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.


Δείτε τις φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος:

Διαβάστε περισσότερα »