Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Μαγνήτης» η Kylie Minogue

 

Λαμπερή παρουσία στα βραβεία «Q Awards»

Στην απονομή των βραβείων «Q Awards» στο Λονδίνο έδωσε το παρών η Kylie Minogue και «μαγνήτισε» του πάντες με την παρουσία της.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη, κατά την άφιξη της δεν παρέβλεψε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της, που από νωρίς βρίσκονταν έξω από το κτίριο και περίμεναν με ανυπομονησία να καταφθάσει το είδωλό τους.

Φορώντας ένα στενό ασπρόμαυρο μίντι φόρεμα, που το συνδύασε άψογα με ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα του πάγου, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί και χάρισε χαμόγελα στους παπαράτσι που καραδοκούσαν για να απαθανατίσουν κάθε της πόζα καθ' όλη τη διάρκεια του event.




newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Σφακιανάκη, χ... μας κι εσύ»!

 

Οργισμένη αντίδραση της Ναταλίας Ρασούλη στα όσα δήλωσε ο Νότης

Η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη, απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στα όσα ανέφερε ο Νότης Σφακιανάκης για την Χρυσή Αυγή. 

Δείτε την οργισμένη της αντίδραση στα λεγόμενα του τραγουδιστή:

«Σφακιανάκη, χ... μας κι εσύ. Εσύ που «βιάζεις» την Ιερά Οδό του Σωκράτη και του Πλάτωνα τραγουδώντας αρλούμπες; Και αφού μιλάμε και γα αισθητική, τράβα βγάλε το γυαλί και τον Morrison, γιατί η αισθητική μας παραζορίζεται τα τελευταία χρόνια». 

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Νότης Σφακιανάκης από τα... παλιά

 

Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Σπάνιες φωτογραφίες του Νότη Σφακιανάκη που έχουν τραβηχθεί στην Κω, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής, έπαιξε ποδόσφαιρο και δούλεψε ως DJ βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στη στήλη «Μικροπράγματα» του Άρη Δημοκίδη στην lifo.gr. 








Διαβάστε περισσότερα »

«Άφησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου»

 

Ποιος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν το μετανιώνει

Για την απόφασή του να βγει από μικρή ηλικία στην αγορά εργασίας μίλησε ο Πάνος Καλίδης. 

«Άφησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου. Δεν έχω μετανιώσει γι αυτή μου την απόφαση, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί είχα και τύχη στη ζωή μου μέχρι σήμερα» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Το έκανα γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, να έχω τα λεφτά μου και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου».



Μια απόφαση που όμως τον έκανε πιο ώριμο καθώς, «έχω δει πολλά πράγματα από μικρή ηλικία και πλέον νιώθω αρκετά κατασταλαγμένος ως άνθρωπος», όπως είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι έχει τέλειες σχέσεις με την πεθερά του, καθώς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός! Κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί στηρίζεται στην δουλειά του, παρόλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να μάθει ο κόσμος την οικογένειά του. Ο Πάνος Καλίδης μίλησε και για την γυναίκα του, Λεάννα Μάρκογλου, λέγοντας ότι αντιλήφθηκε νωρίς ότι θέλει να είναι η μητέρα των παιδιών του, επειδή όμως είναι εγωιστής και θέλει να πηγαίνει εκ του ασφαλούς περίμενε να του δώσει ένα «σήμα»!
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Νέο βίντεο κλιπ για την Alicia Keys

 

«Girl On Fire» το νέο της τραγούδι

«Girl On Fire» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Alicia Keys. 

Η διάσημη σταρ έδωσε στην κυκλοφορία το νέο της βίντεο κλιπ όπου κάνει τα πάντα. Μαγειρεύει, καθαρίζει, προσέχει τα παιδιά και όλα αυτά ενώ παραμένει σέξι. 

Το άλμπουμ της που έχει τον ίδιο τίτλο θα κυκλοφορήσει την Τρίτη.





Διαβάστε περισσότερα »

Εγκεφαλικό υπέστη η σοπράνο Μονσερά Καμπαγιέ

 

Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης

Η καταλανή σοπράνο Μονσερά Καμπαγιέ νοσηλεύεται από το Σάββατο σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Ρωσία.

Η κατάσταση της Καμπαγιέ βελτιώνεται, αναφέρει σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν.

Η 79χρονη σοπράνο επέστρεψε από τη Ρωσία στην Ισπανία το Σάββατο και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σαντ Πάου. Μολονότι δεν έχασε τις αισθήσεις της όταν υπέστη το εγκεφαλικό, είχε ιλίγγους εξαιτίας των οποίων έπεσε και έσπασε το βραχιόνιό της.

«Η τραγουδίστρια έχει τις αισθήσεις της, μιλάει και δεν έχει χάσει κανένα από τα χαρίσματά της», δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον επί πέντε ημέρες.

Η Καμπαγιέ γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1933 στη Βαρκελώνη και χάρη στη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες της κατάφερε τη δεκαετία του '70 να εξελιχθεί σε σοπράνο διεθνούς φήμης. Παρά την ηλικία της, δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνή: τον περασμένο Ιανουάριο γιόρτασε τα 50 χρόνια της στη σκηνή στην όπερα της Βαρκελώνης όπου είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά το 1962 στην Αραμπέλα του Ρίχαρντ Στράους.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

"Μικρές μουσικές αμαρτίες"

 

Δύο πιάνα μεταμορφώνονται σε μια ολόκληρη ορχήστρα

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης και οι καταξιωμένες πιανίστες Χριστίνα Παντελή και Έλενα Χριστοδούλου την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, 8.00μ.μ στο Athenaeum συνωμοτούν για μια ξεχωριστή και πρωτότυπη συναυλία. 

Δύο πιάνα μεταμορφώνονται σε μια ολόκληρη ορχήστρα και παντρεύουν τον κλασικό ήχο με πασίγνωστες ελληνικές και ξένες μελωδίες των Μ. Χατζιδάκι, K. Weil, Σ. Κραουνάκη, I.Berlin.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 8.00 μ.μ.. (ATHENAEUM, αίθουσα Συναυλιών La Divina, Αδριανού 3, 10555 Θησείο)
 

Διαβάστε περισσότερα »

Οι Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα!

 

Θα εμφανισθούν στις 10 Μαΐου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα

Οι σπουδαίοι Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα, για μία και μόνο συναυλία για το ελληνικό κοινό.

Συγκεκριμένα, θα εμφανισθούν στις 10 Μαΐου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα. 

Τα μέλη του συγκροτήματος, σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, ανακοίνωσαν τους σταθμούς της επερχόμενης ευρωπαϊκής τους περιοδείας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας. 

Συγκεκριμένα, θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική. Η περιοδεία ξεκινά την Τρίτη 7 Μαΐου από το Τελ Αβίβ. 

«Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα μας δουλειά και με το γεγονός ότι ξαναβγαίνουμε σε περιοδεία», δήλωσε ο 49άχρονος Dave Gahan.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012.

Διαβάστε περισσότερα »

Στη μουσική σκηνή Αυλαία με… ροκ διάθεση

 

 

Οι Altribe band μπήκαν στα μουσικά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια. H ποικιλία στη μουσική τους -που ενώ έχει ρίζες στο κλασικό, είναι ταυτόχρονα σύγχρονη- κάνει τους Altribe band ένα συγκρότημα με προσωπικό ύφος: ένα εκρηκτικό μίγμα rock με παθιασμένη παρουσία επί σκηνής. Ένα rock συγκρότημα με βαθύ πάτημα στο παρελθόν. Η έκφραση που τους ταιριάζει; «Back to the future».

Δημιουργήθηκαν από το γνωστό drummer, συνθέτη & στιχουργό Albert Παναγιωτόπουλο: έναν μουσικό με μακρά πορεία ως session μουσικός, δάσκαλος τυμπάνων και συνθέτης world fusion μουσικής. (Albert: «Visionary World» - «Hyperfly»).

Στο συγκρότημα προσχώρησε η Fiona Lambridi. Μια soprano που αγαπούσε τα blues. Mια φωνή που καταφέρνει παρά την κλασική της παιδεία να μας πείθει ότι υπάρχει μια μαύρη φωνή μέσα της. 

Στη μπάντα ανήκουν ακόμη ο Νίκος Παπατριανταφύλλου, ένας πολυτάλαντος μουσικός με πτυχίο κλασικής κιθάρας, δάσκαλος και κιθαρίστας με θητεία σημαντική στη blues-rock-jazz και ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος ένας μπασίστας με ιδιαίτερα προσωπικό παίξιμο και πολλές συνεργασίες (Magic de Spell).

Οι live εμφανίσεις τους περιλαμβάνουν -διασκευασμένα σύμφωνα με το στιλ της μπάντας- τραγούδια καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή: Jeff Beck, Stevie Wonder, Led Zeppelin, Chris Isaac, Dona Summer, Rolling Stones, Λ. Παπαδόπουλο, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε, Π. Σιδηρόπουλο, Δ. Πουλικάκο.

Το Μάιο κυκλοφόρησε το digital single «Φεύγω όλο πιο μακριά» από τη Warner ενώ τον Οκτώβριο του 2012 κυκλοφορεί ολόκληρος ο δίσκος τους με τίτλο «Το θαύμα» από την FM Records. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio classA με μηχανικό ήχου και συμπαραγωγό τον Άκη Γκολφίδη.

Με αφορμή την έκδοση του δίσκου, έχουν την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με την Ελένη Δήμου σε guest εμφάνιση στις εμφανίσεις τους. Η σπουδαία φωνή της έχει χαρακτηρίσει την ελληνική δισκογραφία για δεκαετίες. 

Οι Altribe band «πείραξαν» τραγούδια από τη δισκογραφία της και η Ελένη Δήμου τα ερμηνεύει με την πιο rock διάθεσή της...

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Ώρα έναρξης 22.30. Μουσική σκηνή Αυλαία, Αγίου Όρους 15, Βοτανικός

Διαβάστε περισσότερα »

Με την βρετανική σημαία στη σκηνή

 

 

Αν και η Jennifer Lopez έχει κλείσει τα 43 της χρόνια παραμένει φρέσκια, όμορφη και λαμπερή. Η τραγουδίστρια χάρισε μία αξέχαστη βραδιά στους χιλιάδες θαυμαστές της στο Λονδίνο ενώ εμφανίστηκε στη σκηνή με την σημαία ανά χείρας.

Το εκθαμβωτικό σόου περιλάμβανε και μία ποικιλία κουστουμιλών όλα σέξι και αποκαλυπτικά για να αναδεικνύουν το τέλειο σώμα της. 















newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »