Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Φανατικός θαυμαστής πέταξε κάτω τη Μπιγιονσέ!

Φανατικός θαυμαστής πέταξε κάτω τη Μπιγιονσέ!


Η 32χρονη τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με άλλον έναν τρελαμένο Βραζιλιάνο θυμαστή που την έκανε να χάσει τη σκηνή κα΄τω από τα πόδια της.






Φανατικός θαυμαστής πέταξε κάτω τη Μπιγιονσέ!
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι θαυμαστές της Μπιγιονσέ εκδηλώνονται λίγο πιο έντονα (έτσι λίγο πιο ευγενικά)στις συναυλίες της και συμβαίνουν επίσης διάφορα απρόοπτα αφού το τελευταίο διάστημα σε κάποιεςστάσεις της περιοδείας της “Mrs Carter World Tour” έχει τους σωματοφύλακες ακόμα πιο κοντά της.
Μετά από το περιστατικό όπου ένας φανατικός στην μπροστινή σειρά της έπιασε τον πισινό ενώ βρισκόταν στη σκηνή προκαλώντας της πολλά νεύρα και τον ανεμιστήρα που παγίδευσε τα μαλλιά της μ' εκείνη να μην πτοείται τραγουδώντας το Haloσα να μη συμβαίνει τίποτα, κατέγραψε κι άλλη ιστορία στη λίστα.

Χθες στο σόου της στο στάδιο Morumbi της Βραζιλίας, η 32χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε το "Irreplaceable" σε μία μικρότερη “Bey stage” και κάποια στιγμή ένας νεαρός χωρίς μπλούζα την άρπαξε προς το μέρος του με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω από τη σκηνή. Ευτυχώς η επέμβαση των σεκιουριτάδων ήταν άμεση κι εκείνη έδειξε γι' άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό της και συνέχισε κανονικά την ερμηνεία της λέγοντας απλά στο κοινό να είναι λίγο πιο ήρεμοι.
Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο…



Διαβάστε περισσότερα »