Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η Μπιγιονσέ ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά!


Η Μπιγιονσέ ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά!

Η συναυλίες της περιοδείας της 31χρονης τραγουδίστριας ήταν η αφορμή να τρέξουν σαν τρελοί οι φαν της μπροστά από τους υπολογιστές και να κολλήσουν τους σέρβερ.

Η Μπιγιονσέ ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά!
Όσοι πρόλαβαν εισιτήρια είδαν. Και οι έντεκα συναυλίες της Μπιγιονσέ (Beyonce) στην Αγγλία στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της "Mrs Carter's Show", ξεπούλησαν μέσα σε 12 λεπτά με τους σέρβερ να κολλάνε συνέχεια λόγω της εισβολής των εκατομμυρίων θαυμαστών της.
Η 31χρονη τραγουδίστρια αρνήθηκε τελικά να περιοδεύσει με τις Destiny's Child όπως έλεγαν διάφορες φήμες κι αποφάσισε να επικεντρωθεί στη σόλο υπερπαραγωγή της καθώς έχει να βγει στους δρόμους από το 2009 και την τουρνέ της “I am”.

Το πρόβλημα με τις συναυλίες στη χώρα της Ελισάβετ είναι πως πολλοί φαν κατηγόρησαν το Ticketmaster όπου ήταν διαθέσιμα τα εισιτήρια των εμφανίσεων της πως δε μπόρεσε ν' ανταπεξέλθει επαρκώς στη μεγάλη ζήτηση γιατί το site συνέχεια κολλούσε με αποτέλεσμα κάποιοι να μην πάρουν ποτέ τα χρυσά χαρτάκια.

"3 υπολογιστές κάνουν refresh σαν τρελοί αλλά πουθενά τα εισιτήρια της Μπιγιονσέ! Ελπίζω όποιος άλλος προσπαθεί να έχει μεγαλύτερη επιτυχία" έγραψε στο twitter η γνωστή κολυμβήτρια Ρεμπέκα Αντλινγκτον (Rebecca Adlington) μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της ένας άλλος από τους αρκετούς δυσαρεστημένους που δε θα μπορέσουν να είναι τελικά στο κοινό είπε "Βασικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Το Ticketmaster κράσσαρε ενώ έφευγαν τα εισιτήρια και προσπάθησα πολύ να τα αποκτήσω"και ακολούθησαν μία σειρά απο πολλά απογοητευμένα tweets.
Οι υπεύθυνοι του 02 απολογήθηκαν που έμεινε τόσοι χωρίς εισιτήριο και ζήτησαν συγνώμη γιατί δεν περίμεναν τέτοια απήχηση από τον κόσμο και στο ebay ήδη κυκλοφορούν εισιτήρια μεγαλύτερης αξίας από την κανονική με την τιμή τους να φτάνει μέχρι και τις 660 λίρες το καθένα.



Διαβάστε περισσότερα »

Η Τζάνετ Τζάκσον παντρεύτηκε κρυφά


Η Τζάνετ Τζάκσον παντρεύτηκε κρυφά


Η 46χρονη παραδέχθηκε ότι είναι πλέον σύζυγος του δισεκατομυριούχου του Κατάρ Γουισαμ Αλ Μάνα






Η Τζάνετ Τζάκσον παντρεύτηκε κρυφά
Η Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά πριν ένα χρόνο. Η 46χρονη παραδέχθηκε ότι είναι πλέον σύζυγος του δισεκατομυριούχου του Κατάρ Γουισαμ Αλ Μάνα ( Wissam Al Mana) μετά από μία τελετή που έγινε ήσυχα και ιδιωτικά.

Το δήλωσε, καθώς προσπαθούσε να δείξει πόσο ψευδή ειναι τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ετοιμάζει ένα χλιδάτο και υπερβολικό γάμο. Στην προσπάθεια της λοιπόν να πείσει τους πάντες είπε 'Μα είναι τόσο ψέμματα. Ειμαστε ήδη παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε πέρυσι και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Ηταν μια ήσυχη όμορφη και ιδιωτική τελετή και θα ήθελα με την ευκαιρία να σας παρακαλέσω να μας αφήσετε να γιορτάσουμε με ησυχία αυτή την περίοδο χαράς".
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 και αυτός είναι ο τριτος γάμος της Τζάνετ, ενώ τώρα θεωρεί πως είναι έτοιμη και για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.















Διαβάστε περισσότερα »

Οι hip hop καρναβαλιστές: Συνεργασία Kanye West και Will Smith με έμπνευση από το Ρίο της Βραζιλίας.


  • Οι hip hop καρναβαλιστές: Συνεργασία Kanye West και Will Smith με έμπνευση από το Ρίο της Βραζιλίας.

    news.team

WillSmith
Ένα "εμπνευσμένο από τη latin μουσική" κομμάτι ηχογράφησε ο Kanye West με τον Will Smith. Οι δυο τους απόλαυσαν το περίφημο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, κι έτσι αποφάσισαν να μπουν μαζί στο στούντιο και να ηχογραφήσουν κάτι, με αφορμή τα ακούσματά τους κατά τη διάρκεια του βραζιλιάνικου ξεσαλώματος. Βοήθεια στη δημιουργία πήραν από τον DJ Batutinha, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.
Διαβάστε περισσότερα »