Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κυκλοφορεί το sex tape Σακίρα – Πικέ!

Το πολυαναμενόμενο sex tape της Σακίρα και του Πικέ έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά και τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρισκόταν... 
...στο κατάστρωμα. Στο βίντεο, η Σακίρα φοράει το μπικίνι της, κατεβαίνει στην καμπίνα μαζί με τον Πικέ και αφού πιούν μερικά ποτά, αρχίζουν να αγκαλιάζονται.

Ο ατζέντης της κολομβιανής τραγουδίστριας, μάλιστα, τόνισε σε ισπανικό περιοδικό: «Το βίντεο διαρκεί 15 λεπτά. Είναι από κινητό τραβηγμένο και φαντάζομαι πως κάποιος υπάλληλος το βρήκε στο σκάφος εκείνη τη βραδιά».

Ο υπάλληλος αυτός, που τις τελευταίες ημέρες επικοινωνεί με διάφορες ιστοσελίδες και ζητάει ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό για να το παραχωρήσει, φαίνεται πως βρήκε την κατάλληλη προσφορά...

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

E. Παπαρίζου: Δείτε τη νεότερη και κούκλα... σωσία της! (Φωτογραφίες)

Δεν είναι μόνο η εκπληκτική ομοιότητα με τη "δίδυμη" αδερφή της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και η σύμπτωση ότι κι εκείνη δουλεύει νύχτα, δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου! Πολύ σέξι και οι δύο! Εσείς ποια διαλέγετε;

 

Είναι μόλις 21 ετών και μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της νύχτας. Η Αρετή Μάγγου είναι η κοπέλα που βρίσκεται στην υποδοχή των πιο γνωστών μαγαζιών της πόλης. Φέτος είναι μαζί με τον Νίκο Βέρτη που σκίζει στο "Όραμα". Η πρώτη καλησπέρα στον πελάτη γίνεται πιο γλυκιά μιας και τον παραδίδει η Αρετή στον μετρ για να τον μεταφέρει στο τραπέζι του. Θαυμάζει τον Νίκο Βέρτη και είναι χαρά της που δουλεύει εκεί. Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Χολίδης, Ανδρέας Στάμος και πολλά ονόματα ήταν στα σχήματα απο τα μαγαζιά που συνεργάστηκε μέχρι σήμερα.

 

Παράλληλα συνεργάζεται με το άλλο κοσμικό στέκι "Markiz" του Βασίλη Βαρσάμη και γίνεται κάθε βράδυ σχεδόν στόχος του ανδρικού πληθυσμού με την πληθωρική της παρουσία. Είναι single και προσπαθεί στην προσωπική της ζωή να είναι χαλαρή , δίκαιη και χωρίς άγχος.
markos - tv
Διαβάστε περισσότερα »

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος με το νέο της σύντροφο λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από επώνυμο Έλληνα

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες των τελευταίων ετών και έχουμε όλοι  αγαπήσει τα τραγούδια της. H φωνή της είναι από τις πιο μελωδικές που έχουμε στη χώρα μας και η ίδια επιλέγει πάντα τραγούδια μεγάλων συνθέτων, που ταιριάζουν στη χροιά αλλά και στην ιδιοσυγκρασία της.
Σύμφωνα με τις  αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr  η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Αυτή τη στιγμή διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της  και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον νέο της σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.
Η ίδια μέχρι πριν από λίγους μήνες διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο και πολύ ταλαντούχο Έλληνα. Οι δυο τους χώρισαν διατηρώντας χαμηλούς τόνους, όπως έκαναν άλλωστε και όλα τα χρόνια που ήταν ζευγάρι. Ο χωρισμός τους συζητήθηκε πολύ, μιας και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της σχέσης τους,  αλλά και επειδή οι λόγοι της οριστικής ρήξης ανάμεσα τους έμειναν άγνωστοι. Κανένας από τους δυο δεν μίλησε ποτέ γι΄ αυτό το θέμα, ούτε και απάντησαν στα δημοσιεύματα.
Η τραγουδίστρια που όπως όλα δείχνουν βρήκε ξανά την ευτυχία στο πλάι του νέου της συντρόφου, κρατάει προς το παρόν μυστική την εγκυμοσύνη της.Το  entertv.gr σεβόμενο την επιθυμία της τραγουδίστριας δεν αποκαλύπτει το όνομα της… Άλλωστε σύντομα η εγκυμοσύνη της  δεν θα κρύβεται και τότε θα επανέλθουμε!
 
Διαβάστε περισσότερα »

Γαλλικό παράσημο για τον Πολ Μακάρτνεϊ

 

Ο Beatle τιμήθηκε με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής

Το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής παρέλαβε σήμερα ο πρώην Beatle, σερ Πολ Μακάρτνεϊ, από τον γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. 

Στην τελετή, που έγινε στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, παρευρέθηκε η οικογένεια του Μακάρτνεϊ, αλλά όχι οι εκπρόσωποι του Τύπου. 

Ο βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης έλαβε το μετάλλιο «για το σύνολο του έργου του». 

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Μακάρτνεϊ δημοσιεύει τρεις φωτογραφίες του--μέσα στα σαλόνια του Μεγάρου των Ηλυσίων, και μια όπου ετοιμάζεται να λάβει την τιμητική διάκριση από τον πρόεδρο Ολαντ, ενώ υπάρχει και λεζάντα που γράφει «μαντέψτε πού είμαι».

Ο 70χρόνος μουσικός έχει χρισθεί επίσης και Ιππότης του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, το 1996, και από τότε φέρει τον τίτλο του «σερ».

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τι ψηφίζει η Μαντόνα;

 

Εύκολη η απάντηση

Έχει πολλάκις αποδείξει ότι δεν διστάζει να μπλέκει την πολιτική με το τραγούδι, κυρίως με τη μορφή δηλώσεων στις συναυλίες της.

Αυτή τη φορά η δήλωση ήταν ξεκάθαρη. Ανέβηκε στη σκηνή και γύρισε επιδεικτικά την πλάτη της στο κοινό αρκετές φορές, για να βεβαιωθεί ότι όλοι θα δουν το τεράστιο τατουάζ με το όνομα του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, να κοσμεί την πλάτη της.

Εντάξει, το καταλάβαμε, η Μαντόνα στηρίζει Ομπάμα. Ο Ομπάμα δεν ξέρουμε πως νιώθει με αυτή την κίνηση της βασίλισσας της ποπ στο Yankee Stadium στη Νέα Υόρκη.

Για να μην ξεχνιόμαστε, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η Μαντόνα έδειξε το στήθος και τα οπίσθιά της στο ευρωπαϊκό κοινό. Τώρα που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, “χτύπησε” τον πρόεδρο στην πλάτη της. Εμπνευσμένο…

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Θαυμαστής του Θάνου Πετρέλη ο Tom Hanks

 

Τον άκουσε σε συναυλία και εντυπωσιάστηκε

Ο Tom Hanks και η οικογένειά του είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή τη φορά όμως, ο μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου εξέφρασε το θαυμασμό του και για έναν Έλληνα τραγουδιστή που δεν είναι άλλος από τον Θάνο Πετρέλη.

Με αφορμή συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στο Λος Άντζελες στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ της Αμερικής, όπου παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τον Θάνο Πετρέλη έναν σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη, ο οποίος υπεραγαπά τη μουσική.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »