Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Rihanna: Έχει καταντήσει το twitter τσόντα! "Ανέβασε" φωτογραφία γυμνή!!! (PHOTO)

Το twitter έχει γίνει προέκταση του εαυτού της και ό,τι κάνει φροντίζει να το αναρτά αμέσως, για να μην μείνει -προφανώς- κανένας από τους θαυμαστές της παραπονεμένος.
Η Ριάνα (Rihanna) ξαναχτύπησε το βράδυ της Κυριακής, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της μια ημίγυμνη φωτογραφία της, με το ενημερωτικό hashtag #LondonNightLife. Είναι το δεύτερο φωτογραφικό κρούσμα της γνωστής τραγουδίστριας μέσα σε λίγες ώρες, μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε με τον πρώην της, Κρις Μπράουν (Kris Brown), να κοιμάται ημίγυμνος στο κρεβάτι.
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην... καλλιτεχνική της ασπρόμαυρη πόζα, η τραγουδίστρια είναι γυμνή από τη μέση και πάνω και μας δείχνει την πλάτη της. Από κάτω φορά ένα κολλητό σορτσάκι, ώστε να αναδεικνύονται τα "γεμάτα" προσόντα της και φορά ψηλές κάλτσες! Τι να πουν και οι άμοιροι οι παπαράτσι, με την Ριάνα να μοιράζει τις εικόνες της στο twitter, τους έχει καταστρέψει τη δουλειά! Ψέματα;
Η Ριάνα πάλι γυμνή στο twitter!
www.radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Αγγελική Ηλιάδη διασκεύασε μεγάλη επιτυχία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ!

 

Ήταν κάτι που περιμέναμε καιρό, γνωρίζοντας την άριστη σχέση που διατηρεί η Αγγελική Ηλιάδη με τη γιαγιά της αλλά και τους κοινούς δρόμους που έχουν ακολουθήσει στη μουσική!
Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Καίτης Γκρέυ λοιπόν, το "Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει", επιλέγει να επαναεκτελέσει η Αγγελική Ηλιάδη, με πιο σύγχρονο ύφος όμως, και με απόλυτο σεβασμό σε αυτό. Το κομμάτι αυτό θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της album με τίτλο "Τραυματισμένε μου Έρωτα".
Διαβάστε περισσότερα »

Μπιγιονσέ - Jay Z: Προσωπικές φωτογραφίες με την κόρη τους

 

Η Μπιγιονσέ επέλεξε έναν πιο προσωπικό τρόπο να ευχηθεί στους χιλιάδες θαυμαστές της για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η 31χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσα από ιστοσελίδα της προσωπικές φωτογραφίες της ίδιας και του συζύγου της, Jay Z, με την κόρη τους, Μπλου Άιβι.
Μια από τις φωτογραφίες, στην οποία η ευτυχισμένη μαμά φιλάει στο μέτωπο την 10 μηνών Μπλου.
Ο Jay Z με τη μικρή
Οι ευχές της Μπιγιονσέ: «Από την δική μου οικογένεια στις δικιές σας. Σας εύχομαι μια χαρούμενη και υγιή ημέρα Ευχαριστιών».
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Pete Doherty: "Η Amy κι εγώ ήμασταν εραστές"

 

Ο Pete Doherty αποκάλυψε ότι είχε κρυφό δεσμό με την αείμνηστη Amy Winehouse. 

Όπως αποκάλυψε ο εθισμένος στις ουσίες βρετανός καλλιτέχνης, ακόμα αγαπάει την Winehouse, παρά το γεγονός ότι του φέρθηκε σκληρά στο τέλος της σχέσης τους. 

"Μου είναι δύσκολο να το παραδεχτώ, αλλά είναι αλήθεια. Η Amy κι εγώ ήμασταν εραστές. Την αγαπούσα τότε και την αγαπάω ακόμα", δήλωσε στη MailOnline. 

"Ήταν μικροκαμωμένη και απίστευτα εύθραυστη. Δεν την είδα ποτέ να τρώει όταν ήταν νηφάλια, εκτός από μιλκσέικ", είπε για την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, η οποία πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τον Ιούλιο του 2011, σε ηλικία 27 ετών. 

Ο Doherty υποστήριξε ότι στο τέλος της σχέσης τους, η Winehouse έγινε επιθετική και σκληρή μαζί του, αλλά ως άνθρωπος "είχε μια τεράστια καρδιά για όλους". 

Ως φόρο τιμής στη μνήμη της πρώην αγαπημένης του, ο Pete Doherty έγραψε ένα τραγούδι, που αναφέρεται στην περίοδο που ήταν τρελά ερωτευμένοι. 

"Έγραψα ένα τραγούδι για την Amy που θα κυκλοφορήσει στο νέο μου άλμπουμ. Έχει τίτλο "Flags From The Old Regime" και είναι πολύ αργό και μελωδικό. Για το βίντεο κλιπ, θα χρησιμοποιήσω προσωπικά αποσπάσματα από τη ζωή μας".
Διαβάστε περισσότερα »

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Γιώργος Τσαλίκης

 

Αν και στο βίντεο που προλόγιζε την εμφάνισή του, ο Γιώργος Τσαλίκης αστειεύτηκε με τον τραυματισμό του, ωστόσο τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.



Ο τραγουδιστής όταν έφτασε η στιγμή της κριτικής του από την επιτροπή, αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός και ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν για να τον ξεπεράσει. Η Ζέτα Μακρυπούλια του είπε πως δεν στέκεται πολύ στο θέμα του τραυματισμού του γιατί κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ συχνά στο παιχνίδι και είναι σύνηθες φαινόμενο ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στο «σφυρί» οι ερωτικές επιστολές του Μικ Τζάγκερ

 

Πρώην αγαπημένη του «γερόλυκου» της ροκ Μικ Τζάγκερ βγάζει σε δημοπρασία ερωτικές επιστολές που της είχε στείλει από το 1969. Ο Μικ Τζάγκερ έγραψε το καλοκαίρι του 1969 μερικά ερωτικά γράμματα με γλυκόλογα προς την αγαπημένη του και τώρα, 40 χρόνια μετά, αυτά βγαίνουν στη δημοσιότητα. 

Πρόκειται για την Μάρσα Χαντ, με την οποία ο Μικ Τζάγκερ διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Πλέον η Μάρσα θα βγάλει τα γράμματα σε δημοπρασία στο Λονδίνο. Μένει σε ένα σπίτι στην Πενσιλβάνια χωρίς ρεύμα καθώς δεν είχε λεφτά για να το πληρώσει και πιστεύει ότι οι επιστολές θα πάνε σε καλά χέρια αφού μόνο ένας μεγάλος φαν του τραγουδιστή θα τις αγοράσει και θα τις προστατέψει.

newsnow.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστός τραγουδιστής "επιτίθεται" στον πρόεδρο της Δημοκρατίας! Δείτε γιατί....


 

"Επίθεση" στον πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπολύει ο δημοφιλής καλλιτέχνης με συνέντευξή του στην "Espresso"! Τι τον ενόχλησε στο πρώτο πολίτη της χώρας και τον ανάγκασε να αναφερθεί "επώνυμα" εναντίον του;

 

Ο Στέλιος Ρόκκος, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, κλήθηκε να σχολιάσει τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας και στην ερώτηση αν πιστεύει ότι υπάρχει ελευθερία σήμερα, θυμήθηκε ένα πρόσφατο περιστατικό με με πρωταγωνιστή τον ίδιο και έναν μάγειρα του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Είχε έρθει μια φορά ένας μάγειρας και είχε μαζί του ψάρια. Του λέω "ξέρεις να μαγειρεύεις τα ψάρια;". Μου απαντάει "μα κύριε Ρόκκο είναι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Του λέω "άσε τα ψάρια κάτω". Με ρώτησε γιατί. "Κατ' αρχάς, δουλεύεις στον πιο παράνομο Ελληνα πολίτη". Επέμενε να με ρωτάει γιατί το λέω αυτό. Ξέρεις τι του απάντησα; "Εχεις δει πρόεδρο σε κάτι που δεν υπάρχει;"».
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Έσκισαν» οι Rolling Stones!

 

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία τους στο Λονδίνο

Το χρόνο πίσω γύρισαν χθες οι Rolling Stones με την συναυλία τους με την οποία γιόρτασαν τα 50 χρόνια παρουσίας τους στη μουσική σκηνή.

Η πρώτη εδώ και πέντε χρόνια συναυλία συγκέντρωσε 20.000 θεατές στο O2 Arena του Λονδίνου. Το μεγαλύτερο παγκοσμίως ροκ συγκρότημα «εξόρισαν» τις αμφιβολίες ότι η ηλικία μπορεί να έχει επιβραδύνει τη μουσική ικανότητα τους όταν ο 69χρονος Mick Jagger ξεκίνησε τη συναυλία με το «I Want to be your man».

Για περισσότερες από δύο ώρες στη γιγαντιαία σκηνή ανέβηκαν τα τέσσερα θρυλικά μέλη του συγκροτήματος: ο Mick Jagger, ο Ronnie Wood, ο Keith Richards και ο Charlie Watts και ενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια, με το πρώην μέλος του συγκροτήματος τον μπασίστα Bill Wyman.

Η ντίβα της αμερικανικής R&B Mary J. Blige ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Jagger το ντουέτο «Gimme Shelter», ενώ ο σπουδαίος κιθαρίστας της ροκ, Jeff Beck, ενώθηκε για λίγο με το «κουαρτέτο» ερμηνεύοντας το τραγούδι «I'm Going Down».

Στη ονειρεμένη βραδιά των Rolling Stones, βρέθηκε και ο κιθαρίστας Mick Taylor, με τον οποίο το συγκρότημα εκτέλεσε διάφορα τραγούδια.

Οι πιστοί οπαδοί του συγκροτήματος δεν αποθαρρύνθηκαν από την ιδιαιτέρως υψηλή τιμή των εισιτηρίων, κάτι για το οποίο είχαν επικριθεί, προσφάτως, οι Rolling Stones. Όσοι βρέθηκαν στην O2 Arena κατέβαλαν αντίτιμο ακόμη και 500 ευρώ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Στην αρχή της δε, ο Mick Jagger αστειεύτηκε για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, λέγοντας, «δεν είναι τόσο φθηνές και αυτό είναι το πρόβλημα»

Αυτή η εμφάνιση ήταν η πρώτη από μια σειρά πέντε συναυλιών που σηματοδοτούν την 50η επέτειο των Rolling Stones, στο πλαίσιο μιας περιοδείας που ονομάζεται «50 χρόνια και δεν έχει τελειώσει». Μια δεύτερη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στην ίδια αρένα και τρεις στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ και το Νιου Τζέρσεϋ τον Δεκέμβριο.

Τον Αύγουστο, το αμερικανικό περιοδικό Billboard είχε γράψει ότι το συγκρότημα θα κερδίσει συνολικά 25 εκατομμύρια δολάρια, από τις τέσσερις πρώτες συναυλίες της περιοδείας του.

Οι Rolling Stones ήδη ανακοίνωσαν την προσθήκη και πέμπτης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Μετά τη συναυλία η Daily Telegraph ανέφερε ότι οι «κυλιόμενες πέτρες» υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους ως το μεγαλύτερο συγκρότημα στον κόσμο «με στυλ και καμάρι».



























newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Βρεγμένη μέχρι το κόκαλο η Rihanna

 

Πάντα γενναιόδωρη με τους θαυμαστές της...

Είναι πάντα γενναιόδωρη με τους θαυμαστές της προσφέροντάς τους μοναδικό θέαμα… όχι μόνο με το τραγούδι και το χορό αλλά και με τις… αποκαλύψεις που κάνει ενώ βρίσκεται στη σκηνή.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να απογοητεύσει όσους βρίσκονταν στο στούντιο του βρετανικού X Factor αλλά και τους τηλεθεατές που την παρακολούθησαν από την τηλεόραση τους. Φορώντας ένα μάξι δαντελωτό και στενό μαύρο φόρεμα η 24χρονη Rihanna άφησε ελάχιστα στη φαντασία… Πόσω μάλλον όταν το φόρεμα έγινε ένα με το κορμί της χάρη στην τεχνητή βροχή που έπεσε επί σκηνής, αφήνοντας την βρεγμένη μέχρι το κόκαλο. 

Και μπορεί να έδειξε ότι το απολαμβάνει στη συνέχεια όμως αποκάλυψε ότι δεν είναι συνηθισμένη στο βροχερό και κρύο καιρό… Όπως έγραψε στο twitter: «Μου λείπει η πισίνα μου. Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό τον κρύο καιρό».











newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ετοιμάζει μηνύσεις για όσους του χρεώνουν «σκηνοθετημένη» σχέση

 

 

Μηνύσεις ετοιμάζει ο Μίχαλης Χατζηγιάννης για όσους διαρρέουν ότι η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι «σκηνοθετημένη». 

«Όλα αυτά είναι αισχρά ψέματα, χυδαιότητες και κινούμαστε νομικά πλέον. Το θεωρώ σκανδαλώδες όλο αυτό. Άλλο να γράφεις ότι δεν σου αρέσει, ας πούμε, η όποια δουλειά μου ή δουλειά μας και άλλο είναι να τολμάς να μας διαβάλλεις έτσι με τον οποιονδήποτε τρόπο», είπε ο τραγουδιστής στο Tv Έθνος. 

Όσο δε για το κυνηγητό των παπαράτσι και την κακεντρέχεια δήλωσε: «Πάρα πολύ με χαλάει- δεν μπορεί να μην σε ενοχλεί να σε κυνηγούν έτσι ανελέητα και να βάλλουν κάθε τόσο εναντίον σου. Αλλά προσπαθούμε να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας και να το αφήνουμε έξω από το σπίτι μας. Όσο γίνεται βέβαια».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Τα είδαν όλα οι θαυμαστές τους!!!

 

 

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Χόλιγουντ που θέλουν να ξεχωρίζουν και κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν τα φλας σαν μαγνήτης. Πρόσφατα η Madonna βγήκε στη σκηνή εκτός ελέγχου, φορώντας μόνο τα εσώρουχα, κάνοντας τους θαυμαστές της να μην πιστεύουν στα μάτια τους. 

Στα χνάρια της άλλωστε βαδίζουν πολλές νέες τραγουδίστριες όπως η Lady Gaga, Kesha και η Britney αλλά και παλιές όπως η Cher που προκαλούν με την εμφάνισή τους στη σκηνή. 

Ας δούμε μερικές από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις των σταρ. 


Madonna


Lady Gaga


Mariah Carey


Cher


Britney Spears


Ke$ha


Nicki Minaj


Pink


Kitty Brucknell


Christina Aguilera 


Bjork
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δώρο γενεθλίων ένα... γουρούνι

 

Αν μη τι άλλο... είναι πρωτότυπο

Το πιο περίεργο δώρο έλαβε η Miley Cyrus για τα 20α γενέθλιά της. Τα μέλη της PETA τής χάρισαν ένα γουρούνι. Αφορμή στάθηκε ένα tweet της Miley Cyrus η οποία φρόντισε να ενημερώσει από τη σελίδα της για την κακομεταχείριση των γουρουνιών. 

Έτσι τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης σκέφτηκαν να της κάνουν δώρο ένα γουρούνι που δεν θα τον φιλοξενεί σπίτι της αλλά θα είναι ο σπόνσοράς του. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »