Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

16.000 Παραγουανοί στους δρόμους για την ακύρωση της συναυλίας των Scorpions!

 

Οι φανατικοί θαυμαστές των Scorpions στην Παραγουάη δεν είδαν με καλό μάτι την ακύρωση της εμφάνισης του συγκροτήματος στην χώρα τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για...
τις 18 Σεπτεμβρίου αλλά δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί για λόγους ασφαλείας καθώς η χώρα μαστιζόταν από πολύ δυνατές καταιγίδες.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, στις 29 Σεπτεμβρίου θα διαδηλώσουν στην Plaza de la Democracia δείχνοντας την δυσαρέσκεια τους και απαιτώντας να οριστεί νέα ημερομηνία κάτι που φαίνεται δύσκολο καθώς η διοργανώτρια εταιρία ήδη ανακοίνωσε την εξαργύρωση των εισιτηρίων και οι Scorps επιστρέφουν στην Γερμανία μετά το Νοτιοαμερικανικό σκέλος του Final Sting Tour.

Εμπρός λαέ!

hit-channel.com
Διαβάστε περισσότερα »

Ανεβασμένη σε μια Jaguar προωθούσε το άρωμα της!

 

Με ένα πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να προωθήσει το καινούργιο της άρωμα η Lady Gaga στο Παρίσι.

Καθόλου περίεργο, αφού πλέον μας έχει συνηθίσει με την εκκεντρικότητα της.

Έκπληκτοι έμειναν όσο παρευρέθηκαν στα Ηλύσια Πεδία και παρακολούθησαν από κοντά το είδωλλο της ποπ να αναβαίνει σε μια συλλεκτική Jaguar.

Το περίεργο ήταν ότι το αυτοκίνητα ήταν γεμάτο λουλούδια και εκ πρώτης ματιάς έμοιαζε ως κινούμενος "κήπος"!


Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος πασίγνωστος κύριος φόρεσε αυτά τα παπούτσια;

 

Εκκεντρικός και πάντα μέσα στη μόδα, δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι συνηθισμένο. 
Το κατακόκκινο σύνολο που επέλεξε ήταν εντυπωσιακό, αλλά αυτά που κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση ήταν τα παπούτσια του! Στην μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, εμφανίστηκε με αυτά τα λαμπερά παπούτσια που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ με κόκκινο κουστούμι και εντυπωσιακά παπούτσια.

Τις φωτογραφίες αυτές δημοσίευσε το thetrendreport.gr και ο γνωστός τραγουδιστής και πάλι βρήκε τον τρόπο να κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Δείτε photo:
tuned.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το... γυρνάει στο λαϊκό ο Κώστας Μαρτάκης

 

Έτοιμος να δοκιμάζει την τύχη του σε άλλα μουσικά μονοπάτια

Στροφή σε άλλο είδος μουσικής ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστα Μαρτάκης.

Μετά τη χρόνια πορεία του σε ποπ μουσικά κομμάτια, ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει πως θέλει να αλλάξει είδος και να κινηθεί σε πιο λαϊκά κομμάτια.

Μιλώντας για τον καινούργιο του δίσκο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV Έθνος», έκανε γνωστό πως επιθυμεί να δοκιμαστεί σε άλλο είδος μουσικής.

«Το λαϊκό τραγούδι το αγαπώ και θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον δίσκο θα έχει τσιφτετέλια και βαριά ζεϊμπέκικα. Είναι ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός με πολλές εκπλήξει» είπε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με την οικονομική κρίση και πόσο έχει επηρεάσει τη νυχτερινή διασκέδαση απαντά: «Είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να δουλέψουν πενθήμερο το βράδυ. Τώρα οι περισσότεροι δουλεύουμε διήμερο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασκεδάζει ο κόσμος και να ξεχνιέται»
Διαβάστε περισσότερα »

Εθισμένη με το twitter η Rihanna

 

Στιγμές χαλάρωσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Για το I Heart Radio Music Festival πήγε στο Λας Βέγκας η Rihanna και ξεσήκωσε το πλήθος με της εμφάνισή της. Φορώντας μόνο μία μπλούζα που «εκτελούσε» χρέη φορέματος κι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια η τραγουδίστρια εντυπωσίασε και πάλι τους θαυμαστές της.

Ο εθισμός της RiRi με το twitter είναι γνωστός. Έτσι δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter από το δωμάτιό της όπου φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα, γόβες στιλέτο και απολαμβάνει το τσιγάρο της. Η ίδια έμεινε αρκετές ώρες στο δωμάτιό της και για να περάσει την ώρα της έβγαζε φωτογραφίες και τις μοιραζόταν στο διαδίκτυο. 






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

H Lady Gaga με... σχεδόν κανονικό ντύσιμο

 

Της «ξέφυγε» μόνο το ντεκολτέ

Μπορεί με την εκκεντρικότητά της να ξεχωρίσει ακόμα και ανάμεσα στους πιο μασκαρεμένους καρναβαλιστές. Αλλά αυτή τη φορά η Lady Gaga ξεχώρισε γιατί ντύθηκε σχεδόν σαν κανονικός άνθρωπος, ενώ βρίσκεται στο Ανόβερο της Γερμανίας. 

Η 26χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα κοστούμι με μεγάλο σακάκι- το οποίο αποτελούσε και τη μόνη απόδειξη πως είναι όντως η Lady Gaga, καθώς δεν φορούσε τίποτα από μέσα και το ντεκολτέ ήταν αβυσσαλέο. 

Φορώντας τα τεράστια τακούνια της, σήμα κατατεθέν της, βγήκε από το ξενοδοχείο της και υπέγραψε αυτόγραφα θαυμαστών που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω. 









Το σύνολο αυτό πρέπει να ήταν το πιο κοντινό στο φυσιολογικό την έχουμε δει ποτέ να φοράει, ειδικά αν θυμηθούμε μερικές παλαιότερες εμφανίσεις της…




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Τα απέραντα χωράφια» του Κώστα Τουρνά

 

Συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 20:30, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη, παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι με το έργο-ορόσημο της ελληνικής ροκ σκηνής «Τα απέραντα χωράφια», σε στίχους και μουσική του Κώστα Τουρνά.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ποπ & Ροκ» ο δίσκος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δέκα δίσκους-σταθμούς του ελληνικού ροκ. Το προοδευτικό και ψυχεδελικό αυτό άλμπουμ το ηχογράφησε ο Τουρνάς συνδυάζοντας τη συμφωνική ορχήστρα με το ροκ γκρουπ «Ρουθ», κάτι πρωτοποριακό για την εποχή.

Σαράντα χρόνια μετά, «Τα απέραντα χωράφια» του Κώστα Τουρνά θα ακουστούν ξανά με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012
Είσοδος ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:  212 254 0300

«ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ.:  212 254 0300
Διαβάστε περισσότερα »

Πιο αισθησιακή από ποτέ η Kylie Minogue

 

Απολαύστε την

Μπορεί να έχει «πατήσει» τα 44 αλλά βάζει κάτω πολλές νεότερές της. Η Kylie Minogue είναι άκρως αισθησιακή στο νέο της single με τίτλο «Flower» αφήνοντας τον ανδρικό πληθυσμό με το στόμα ανοιχτό. 

Η διάσημη τραγουδίστρια, έχει καταφέρει να διατηρεί σώμα και πρόσωπο που θα ζήλευαν ακόμα και 20άρες. Στο βίντεο κλιπ τρίβει τα χέρια της στο σώμα της και με βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα και υποσχέσεις υπόσχεται να αναστατώσει τα ανδρικά όνειρα.













Διαβάστε περισσότερα »

Νέος δίσκος στα «σκαριά» για τις Μέλισσες

 

Ακούστε το τραγούδι «Σε θυμάμαι»

Πυρετωδώς ετοιμάζουν τη νέα τους δουλειά, το συγκρότημα «Μέλισσες». 

Η πεντάδα μάλιστα έχει μπει ήδη στο στούντιο και ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια.

Το πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι το τραγούδι «Σε θυμάμαι».

Πρόκειται για ένα χορευτικό και σύγχρονο κομμάτι που ενδέχεται να μετατραπεί στο απόλυτο χιτ του χειμώνα.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μαζί στη σκηνή για ακόμα μία βραδιά

 

Αλεξίου-Γαλάνη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 40.000 θεατές παρακολούθησαν τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι κριτικοί είπαν ότι ποτέ δύο ελληνικές φωνές δεν ταίριαξαν τόσο πολύ...Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ποτέ δύο γυναίκες της μουσικής δεν έσκυψαν με τόση εκτίμηση η μία στο έργο της άλλης.

Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μοιράζονται για άλλη μία βραδιά τη σκηνή, στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. 

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το «Όλα σε θυμίζουν» και το «Ζω» ως τα «Στερεότυπα» και το «Δι’ ευχών», από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες.

Δύο μεγάλες φωνές που ενώνονται σε μία.

 
Διαβάστε περισσότερα »