Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ακούστε το τελευταίο τραγούδι της αδικοχαμένης Amy Winehouse!!



Στις 23 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος απο τον θάνατο της και μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο τραγούδι που είχε ηχογραφήσει με τον ράπερ Nas με τίτλο "Cherry Wine"...
Μάλιστα ο Nas δήλωσε πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα "Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα να κάνω κάτι με εκείνη, τώρα που δεν είναι εδώ. Είμαι, όμως, ευτυχισμένος. Το γλυκό μέρος είναι ότι κάνουμε μουσική και οι θαυμαστές της θα έχουν νέα μουσική από την Αmy"...Απολαύστε...



πηγή http://www.athensbars.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Οι Active Member απόψε στο Φεστιβάλ Ρεματιάς


Γιορτάζουν είκοσι χρόνια παρουσίας

Το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D.Foxmoor το 1992 και έμελλε να παραμένει ιδιαίτερα ενεργό μουσικά και να συνεχίζει μέσα σε αυτούς τους ανταριασμένους καιρούς, φέτος γιορτάζει.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών, σκέφτηκε και έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος.

Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή, κι ακόμα φόβους, όνειρα κι εφιάλτες. Ενσωματώθηκαν στο είδος που βάφτισε «Low Bap», δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» και από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινύλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (όπως τo Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ.

Μέσα στην ιστοσελίδα www.lowbap.com μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση όλων όσων έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια αλλά και τα προσεχή project του γκρουπ, καθώς επίσης να βρει όλη την δισκογραφία του. Ήδη μετράνε 16 δισκογραφικές δουλειές ως Active Member και δεκάδες άλλες ως solo artists. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia – που παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον κόσμο του βιβλίου και της μετάφρασης και με επισκέψεις σε ομάδες παιδιών σε όλη την χώρα, δημιουργούν ακούραστα με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.
Η βραδιά στη Ρεματιά θα είναι γεμάτη με τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία τους ενώ θα ακουστούν και κάποια τραγούδια ανέκδοτα που θα περιέχονται στον επόμενο δίσκο τους με τίτλο «Αρσενάλι».

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6825335
Ώρα έναρξης: 21:00
 newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Βανδή: Ω ρε μάνα μου! (φωτό)


Η Δέσποινα Βανδή φορά το μαγιό της και φωτογραφίζεται! Ποιος μπορεί να διανοηθεί ότι αυτή η τραγουδίστρια έχει δυο παιδιά και διαθέτει αυτό το απίστευτο σώμα;

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Shape και αποκάλυψε τα μυστικά της σιλουέτας της.
«Αγαπάω τη μεσογειακή κουζίνα. Κι αν πρέπει να μιλήσω για "κανόνες", αυτοί είναι σε καθημερινή βάση η αποφυγή των τηγανητών και της χρήσης βουτύρου. Αυτά για το καλό όλων μας» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα! Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω ό,τι και τα παιδιά μου, ωστόσο η δίαιτα είναι σίγουρα μία λέξη που δε μου ταιριάζει καθόλου. Αγαπάω πολύ το φαγητό και όλα αυτά που ονομάζουμε "παρασπονδίες". Απλά μπαίνω σε προγράμματα διατροφής όταν ξεφεύγω αρκετά από το κανονικό μου βάρος, γεγονός που συμβαίνει συνήθως τα καλοκαίρια στις διακοπές».
Εδώ κολλάει η φράση: "Ω, ρε μάνα"
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Jennifer Lopez: Με κόκκινο μπικίνι στην παραλία

Μαζί της και ο Casper Lopez

Με ένα κόκκινο μπικίνι μαγιό εθεάθη σε παραλία της Βραζιλίας η τραγουδίστρια Jennifer Lopez, η οποία βρίσκεται για διακοπές με τον αγαπημένο της Casper Smart και τα δυο της παιδιά, τον Max και την Emme. 

Η Lopez γυμνάζεται καθημερινά με personal trainer και προτιμάει περισσότερο να τρώει λαχανικά και φρούτα. Και όταν δε βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα, εφαρμόζει τη δική της διατροφή που βασίζεται στην «αμαρτωλή» σοκολάτα. Η δίαιτα αυτή διαρκεί 7 ημέρες και βοηθάει να χάσει κανείς κάποια κιλά.


protothema.gr
1





 
Διαβάστε περισσότερα »

Ζήλια και καυγάδες έφεραν το τέλος

Depp και Paradis είχαν αποφασίσει να χωρίσουν δύο χρόνια πριν

Συγκλονιστικές είναι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κρίση στη σχέση του Johnny Depp και της Vanessa Paradis που οδήγησε τελικά και στο χωρισμό τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι δυο τους είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από το 2010, όμως τότε η τραγουδίστρια δεν ήθελε να το ανακοινώσει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Vanessa Paradis ζήλευε την επιτυχία που έκανε τα τελευταία χρόνια ο Johnny Depp. Το περιοδικό Us Weekly, η τραγουδίστρια άρχισε να αισθάνεται ότι θυσίασε την καριέρα της για την καριέρα του καλού της. Η συμπεριφορά της άλλαξε δραματικά και συχνά γινόταν επιθετική και ειρωνική.

Το ίδιο συνέβη και με τον Johnny Depp. Οι καυγάδες τους ήταν ομηρικοί. Η Vanessa ξεσπούσε στον ηθοποιό και αυτός το έριξε στο ποτό. 

Ο Johnny Depp μάλιστα ήταν συντετριμμένος που η οικογένειά του διαλύθηκε και το 2010 η Vanessa Paradis αποφάσισε να δώσει τέλος σ’ αυτή τη σχέση, όμως συμφώνησαν να μην κάνουν ανακοινώσεις.
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »