Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλανθρωπική συναυλία για το «Μαζί για το παιδί»

 

Στο Ηρώδειο στις 26 Σεπτεμβρίου

Μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού είναι η συναυλία που θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για την Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Στη συναυλία σολίστ θα είναι ο Στέφανος Κορκολής, την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Νίκος Τσούχλος, ενώ η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Σόνια Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελεονώρα Ζουγανέλλη θα ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες. 

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services ή στο www.ticketservices.gr.

Διαβάστε περισσότερα »

O Βασιλικός στο Stage Musicafe στις 7 Σεπτεμβρίου

 

Θα ερμηνεύσει την προσωπική του δουλειά με τίτλο «Vintage»

O Βασιλικός -συνθέτης, στιχουργός, και τραγουδιστής του συγκροτήματος Raining Pleasure- ερμηνεύει ζωντανά σε ένα one man show, την προσωπική του δουλειά με τίτλο «Vintage»: ένα αριστουργηματικό μουσικό project με μοναδικές επανεκτελέσεις κλασικών αγαπημένων τραγουδιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής περασμένων δεκαετιών.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τη Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασιλικός ξεκινά πάλι τις live εμφανίσεις, μόνο με μια κιθάρα, και ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή του τα τραγούδια του χρυσού «Vintage» όπως Famous Blue Raincoat, Across the Universe, Dream a Little dream, You are my destiny, αλλά και πολλά από τα αγαπημένα του κομμάτια που δε συμπεριλήφθηκαν στο CD.

Τη λίστα συμπληρώνουν συνθέσεις του ίδιου του Βασιλικού, κομμάτια που σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα, από την πορεία των Raining Pleasure.

Μια επιτυχημένη μουσική πρόταση που υπόσχεται vintage στροβιλισμούς με τις μελωδίες του χτες να ακούγονται πιο επίκαιρες από ποτέ στο Stage Musicafe στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1 στη Ραφήνα στις 7 Σεπτεμβρίου.



Διαβάστε περισσότερα »

Στην Ακρόπολη οι Red Hot Chilly Peppers

 

Ο μπασίστας του συγκροτήματος φωτογραφήθηκε πριν τη μεγάλη συναυλία

Στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα βρέθηκε ο Flea Michael, μπασίστας των Red Hot Chilly Peppers που αργότερα αποθεώθηκαν από το ελληνικό κοινό στο ΟΑΚΑ, δίνοντας μία συναυλία που πολλοί ανέμεναν εδώ και καιρό.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος ανέβασε στο twitter του φωτογραφία από την επίσκεψή του στον Παρθενώνα, παρέα με τον drummer φίλο του συγκροτήματος Chris Warren. 

Τη φωτογραφία συνόδευε η φράση «Εγώ και ο Κρις "ροκάροντας" στον Παρθενώνα».


Διαβάστε περισσότερα »

Το ρίχνουν στο τραγούδι ο Φώτης και η Μαρία!

 

Με την υπογραφή του γκρουπ «Μέλισσες»

Με το δικό τους τραγούδι, γραμμένο από το συγκρότημα «Μέλισσες» θα κάνουν πρεμιέρα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Η πρεμιέρα της εκπομπής τους έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου. 

O τίτλος του κομματιού είναι εμπνευσμένος από τα αρχικά των παρουσιαστών και θα λέγεται… «Φου-μου» και φυσικά θα το ερμηνεύσουν οι δυο τους!
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στη σκηνή του ΟΑΚΑ οι Red Hot Chili Peppers

 

Το ελληνικό κοινό τους αποθέωσε

Πιστοί στο ραντεβού τους με το φανατικό κοινό τους, οι Red Hot Chili Peppers έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του ΟΑΚΑ περίπου στις 21.45, με πρώτο τραγούδι το Monarchy of Roses και με το ελληνικό κοινό, που είχε κατακλύσει το στάδιο, από νωρίς να τους αποθεώνει. 

Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Michael Flea Balzany, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer χαρίζουν αυτή την ώρα στους θαυμαστές τους μοναδικές μουσικές στιγμές, μέσα από τραγούδια τους που αγαπήθηκαν.


Τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers άνοιξαν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και Sunny Side Of the Razor . 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τραγουδιστής πλάκωσε στα χαστούκια τη φίλη του

 

Οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους

Προσπάθησε να μην φανεί, όμως δεν τα κατάφερε! Έστω και αν το συμβάν έγινε... σε «απόμερο» σχετικά τραπέζι. 

Ο τραγουδιστής-πρωταγωνιστής του επεισοδίου, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και σύμφωνα με θαμώνες της εκδήλωσης, κατέβηκε στο τραπέζι που τον περίμενε η σύντροφός του.

Αρχικά το ζευγάρι διαπληκτιζόταν λεκτικά. Στη συνέχεια όμως... τα πράγματα αγρίεψαν. Ο τραγουδιστής ήταν τόσο εκνευρισμένος που δεν υπολόγισε το γεγονός πως η εκδήλωση είχε εκατοντάδες θαμώνες. 

Αρχικά αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κάποια στιγμή έπεσε το πρώτο χαστούκι! Η συνέχεια ήταν πιο βίαιη καθώς ο 
Πατρινός ερμηνευτής φαίνεται πως έβγαλε το άχτι του...

Σύμφωνα με το dete.gr, η νεαρή γυναίκα κοιτούσε σαν χαμένη και δεν αντιδρούσε, ενώ οι θαμώνες έστρεψαν τα μάτια τους προς το συγκεκριμένο σημείο, σταματώντας να ενδιαφέρονται για τους άλλους τραγουδιστές που είχαν ανέβει στην πίστα και προσπαθούσαν να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Το περίεργο είναι πως ούτε το ζευγάρι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι αντέδρασε. Ο τραγουδιστής σηκώθηκε και έφυγε, ενώ η νεαρή παρέμεινε στο τραπέζι και αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα...
Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστή τραγουδίστρια απόλαυσε τους Red Hot στο ΟΑΚΑ

 

Ντυμένη γεμάτη χρώματα

Γνωστή τραγουδίστρια μας επιδεικνύει το ειδικό βραχιολάκι που φοράς όταν παρακολουθείς μια συναυλία από κοντά.

Βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει από κοντά τους Red Hot Chili Peppers. Ποια είναι; Εύκολο να το βρεις, το καταλαβαίνεις από τα εκκεντρικά άκρα της…

Ε, το μάντεψες σωστά ότι είναι η Τάμτα!

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga το «γύρισε» στο τσάι

 

Δεν χρειάζεται το ποτό γιατί... «δεν είναι πια σε κατάθλιψη»

Ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για το αλκοόλ. Τώρα τελευταία όμως η Lady Gaga φαίνεται πως την έχει «δει» διαφορετικά. «Προτιμώ να πίνω τσάι», είπε. Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο. Άλλωστε το ποτό ήταν μία διέξοδος για εκείνη. «Δεν πίνω ποτό γιατί δεν είμαι πια σε κατάθλιψη», είπε. 

«Τώρα με ένα ποτηράκι κρασί είμαι μια χαρά». Επίσης δεν είναι το μόνο πράγμα το οποίο σκοπεύει να αλλάξει από ότι φαίνεται. Η εκκεντρική Gaga πήρε απόφαση να κάνει και δίαιτα και θέλει όπως έχει πει να χάσει τουλάχιστον 10 κιλά. Άργησε αλλά έβαλε μυαλό.
Διαβάστε περισσότερα »

Έφυγε ο συνθέτης του «Raindrops Keep Fallin' on my Head»

 

Πέθανε πλήρης ημερών ο Hal David

Στα 1960, το τραγούδι του «Raindrops Keep Fallin' on my Head» σάρωσε τα μουσικά top 10 ολόκληρου του κόσμου.

Και αποτελεί πλέον ένα από τα κλασικά ακούσματα κάθε... βροχερής μέρας.

Αυτή τη βδομάδα, ο συνθέτης του, Hal David, έφυγε, πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών.

Άφησε πίσω του μια πλούσια παρακαταθήκη από λυρικά τραγούδια.


Διαβάστε περισσότερα »

Η Παπαρίζου με νέα παρέα

 

Γύρισε σελίδα στη ζωή της

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως έχει αφήσει οριστικά πίσω τον πολύχρονο δεσμό της με τον Τόνι Μαυρίδη. 

Η τραγουδίστρια δείχνει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή αφού πλέον κυκλοφορεί με νέο συνοδό. 

Μαζί του, σύμφωνα με το ΟΚ, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Αυγούστου σε εστιατόριο, στον Ταύρο για να δειπνήσουν σε μία πραγματικά πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Μάλιστα κάποια στιγμή και ενώ συζητούσαν εκείνος έσκυψε και αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί, δείχνοντας πραγματικά ερωτευμένοι. 

Δύο ώρες μετά, το ζευγάρι αναχώρησε με ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος το οποίο οδηγούσε εκείνος.


Διαβάστε περισσότερα »

Εριξαν νερό στην Παπαρίζου!

 

Η απάντησή της στους θαυμαστές της

Παραήταν εκδηλωτικοί κάποιοι θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου που την παρακολούθησαν στη συναυλία που έδωσε με το συγκρότημα Melisses στην Άμφισσα και μάλλον ήθελαν να την... δροσίσουν.

Έτσι εξηγείται μόνο γιατί της πέταξαν νερό την ώρα που εκείνη τραγουδούσε προκαλώντας την άμεση και ψύχραιμη απάντησή της.

«Εεε κάποιος μου ρίχνει νερά! Τόση ζέστη δεν κάνει σήμερα παιδιά για να ρίχνετε νεράκια, ξέρετε εδώ έχουμε και πολλά καλώδια».

«Ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της συνέχισε να διασκεδάζει το κοινό της!


Πηγή: radar.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

«Φοβόμουν αν θα ήμουν αντάξια αυτού του παιδιού»

 

Η Χάρις Αλεξίου μιλά για την υιοθεσία του γιου της

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Χάρις Αλεξίου, η οποία μίλησε με πολύ έντονα συναισθήματα, τόσο για τη μουσική όσο και για πολύ προσωπικά θέματα, όπως η υιοθεσία του γιου της. 

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο patrasevents.gr, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Καμαρώνω το παιδί μου και βέβαια επειδή είναι απολύτως ένα φυσιολογικό παιδί, είχε κι’ αυτό τα πάνω του και τα κάτω του όπως όλα τα παιδιά σε όλο τον πλανήτη… Και την εφηβεία του πέρασε… και τα σχολικά του χρόνια… και τώρα μεγαλώνει και πλέον έχει μπει σε έναν άλλο κύκλο ζωής ως ενήλικας». 

Και τελικά ανέφερε σχετικά με την υιοθεσία: «Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε “φυσικά”, να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει. Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε “θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί”. Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι…»
Διαβάστε περισσότερα »

Έκθεση με το προσωπικό αρχείο του Ντέιβιντ Μπάουι

 

Κοστούμια και αντικείμενα του εκκεντρικού καλλιτέχνη

Για πρώτη φορά εκτίθενται στο ευρύ κοινό κομμάτια από το προσωπικό αρχείο του διάσημου καλλιτέχνη, Ντέιβιντ Μπάουι, σε μια έκθεση αφιερωμένη στη ζωή και στη λαμπρή καριέρα του Βρετανού τραγουδιστή που θα ανοίξει τις πύλες της τον Μάρτιο στο Mουσείο «V&A» του Λονδίνου.

Το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά, μεταξύ άλλων, χειρόγραφους στίχους και περισσότερα από 60 αυθεντικά κοστούμια που είχε φορέσει κατά καιρούς ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του.

Παράλληλα, θα εκτεθούν φωτογραφίες του οι οποίες είχαν ληφθεί από διάσημους φωτογράφους.

«Ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι ένα αληθινό είδωλο πιο σχετικό σήμερα με την ποπ κουλτούρα παρά ποτέ. Οι ριζικές αλλαγές που επέφερε στη μουσική, στο θέατρο, στη μόδα και στο στυλ παραμένουν ακόμη ζωντανές, ενώ συνεχίζει να εμπνέει καλλιτέχνες και σχεδιαστές σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου, Μάρτιν Ροθ, και συμπλήρωσε.

«Είναι η πρώτη φορά που ένα μουσείο έχει πρόσβαση στο αρχείο του Ντέιβιντ Μπάουι».

Η έκθεση θα προσπαθήσει να εξερευνήσει τον Μπάουι τόσο ως καινοτόμο μουσικό, όσο και ως πολιτιστικό είδωλο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πλατινένιοι οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα

 

Εντυπωσίασαν το κοινό στη χτεσινή τους συναυλία

Ξεσήκωσαν το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο ΟΑΚΑ για να τους δει από κοντά στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα και εκείνοι τους το «ανταπέδωσαν» κάνοντάς τους… πλατινένιους!

Με αφορμή τις πωλήσεις του δίσκου «I’m With You» στην Ελλάδα, η Warner Music Greece απένειμε πλατινένια πλακέτα στους Red Hot Chili Peppers, λίγο πριν εμφανιστούν στη σκηνή του ΟΑΚΑ, μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές που έσπευσαν από πολλά μέρη της Ελλάδας για να τους δουν από κοντά, ζωντανά!

Οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό τους στη χώρα μας και την ανταπόκριση του κοινού ευχαριστώντας όλους για τη «σκληρή δουλειά που έκαναν».


Διαβάστε περισσότερα »

Τον Οκτώβριο στην πίστα ο Ν. Σφακιανάκης

 

Μαζί του η Φανή Δρακοπούλου

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ο Νότης Σφακιανάκης σε πίστα της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής για ακόμη μια σεζόν δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του στην «Ιερά Οδό». 

Αυτή τη φορά στο πλευρό του θα βρίσκεται η Φανή Δρακοπούλου και το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό!
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία στη μνήμη του Μητροπάνου στο Καυτατζόγλειο

 

Κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τους άπορους

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα παίρνει η συναυλία -αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ΄αναζητώ στη Σαλονίκη» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο καθώς στη διάρκειά της θα συγκεντρώνονται φάρμακα και τρόφιμα για τις ανάγκες των απόρων και ανασφάλιστων πολιτών.

Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ και δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης και η διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Σοφία Γκαρανέ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου απηύθυναν έκκληση στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να φέρουν μαζί τους όσα φάρμακα έχουν στο σπίτι και δεν τα χρειάζονται καθώς και συσκευασμένα τρόφιμα.

Μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για φάρμακα που προορίζονται για διαβητικούς και καρδιολογικούς ασθενείς καθώς και φάρμακα για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα, για αντιβιοτικά και αλοιφές για δερματικές παθήσεις καθώς και για παιδιατρικά εμβόλια. «Τα φάρμακα που μπορούν να φέρνουν μαζί τους οι πολίτες πρέπει να μην έχουν λήξει. Μπορούν να φέρουν όσα τους έχουν περισσέψει και δεν τα χρησιμοποιούν, δηλαδή μπορούν να φέρουν ακόμη και ένα χαπάκι. Δεν μπορούν να φέρνουν ανοιγμένα σιρόπια και αλοιφές ούτε και φάρμακα τα οποία χορηγούνται με συνταγή που φέρει κόκκινη διαγράμμιση» ανέφερε κ Γκαρανέ.

Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα ζυμαρικά , όσπρια, κονσέρβες, λάδι και γενικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν.

«Σήμερα στα ΚΑΠΗ υπάρχουν 800 καταγεγραμμένοι άποροι ηλικιωμένοι ενώ οι άποροι που είναι καταγεγραμμένοι στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης είναι πολλαπλάσιοι» ανέφερε ο κ Ζαχαριάδης. «Ο σκοπός της συναυλίας είναι διπλός. Είχαμε συμφωνήσει με τον Μητροπάνο να γίνει μια εκδήλωση για χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Τώρα την ολοκληρώνουμε με τη συλλογή φαρμάκων και τροφίμων». Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια της συναυλίας την οποία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέχρι και 40.000 άτομα.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια της συναυλίας μέχρι και την Παρασκευή θα πωλούνται στην τιμή των 6 και 8 ευρώ ενώ από το Σάββατο και μετά θα διατίθενται έναντι 9 και 12 ευρώ. Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μητροπάνου και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του. Συμμετέχουν οι: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »