Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Θύμα απάτης στο Facebook η Ελευθερία Ελευθερίου

Θύμα απάτης στο Facebook η Ελευθερία Ελευθερίου
Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι το νέο θύμα των επιτήδειων στο Ίντερνετ, που δημιουργούν ψεύτικα προφίλ διασήμων για να εκμεταλλευτούν το όνομά τους!
Μέσω της αληθινής σελίδας της στο Facebook, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχουν δημιουργηθεί πλαστοί λογαριασμοί με το όνομά της και, μάλιστα, δημοσιοποίησε έναν από αυτούς., ζητώντας από τους φίλους της να κάνουν report ώστε να κλείσουν.
«Προσοχή έχουν δημιουργηθεί πολλά ψεύτικα προφίλ της Ελευθερίας στο facebook που δεν ανήκουν στην ίδια. Σας παρακαλούμε κάντε τα αναφορά…», έγραψε στα ελληνικά και στα αγγλικά.
untitled.JPG

Πολλοί, πάντως, είναι οι διάσημοι που βλέπουν το όνομά τους σε ψεύτικα προφίλ στα social media, με πιο πρόσφατο παράδειγμα -εκτός της Ελευθερίας- την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Matt Bellamy: Έβαλε τους χτύπους της καρδιάς του γιου του στο νέο του τραγούδι!

 

Ο σύντροφος της Kate Hudson είναι ξετρελαμένος με το γιο του.
Αυτό έτσι κι αλλιώς ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή, αλλά τώρα το έδειξε και στην πράξη. Όπως και ο Jay Z που είχε βάλε το κλάμα της κόρης του στο τραγούδι του, έτσι και ο Matt Bellamy στο επόμενο τραγούδι των Muse με τίτλο Follow Me, θα έχει τους χτύπους της καρδιάς του μικρού όπως τους είχε ηχογραφήσει ενώ βρισκόταν ακόμη στην κοιλιά της ηθοποιού. «Ήταν κάτι αυθόρμητο που μου ήρθε στο μυαλό δύο μέρες πριν ο μικρός γεννηθεί», ανέφερε ο διάσημος ρόκερ. Το άκουσε στο μαιευτήριο και το ηχογράφησε στο κινητό του.
mother'sblog
Διαβάστε περισσότερα »

Αν δεν μπορείς να τα μοιράσεις, πούλησέ τα...

 

Σολομώντειος λύση για τον Ronnie Wood και την πρώην σύζυγό του

Ο Ronnie Wood και η πρώην σύζυγός του, Jo αποφάσισαν να βγάλουν «στο σφυρί» όλα τα αναμνηστικά από τους Rolling Stones, τα οποία ανήκουν και στους δύο.

Και αυτό διότι θέλουν να απλοποιήσουν τις διαδικασίες μοιράσματος της κοινής τους περιουσίας.

Η δημοπρασία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου, στο Μπέβερλι Χιλς, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να συγκεντρωθούν πάνω από 500.000 δολάρια.

Ο Ρόνι Γουντ και η σύζυγός του χώρισαν οριστικά πέρσι, μετά από 24 χρόνια γάμου.

Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Mick Jagger και οι κατακτήσεις του

 

Οι 10 πιο καυτές «φίλες» του θρύλου!

Η πιο δύσκολη λίστα του κόσμου: πώς να ξεχωρίσεις 10 μόνο από τις... 4.000 γυναίκες του μύθου;

Ο Mick Jagger, στα 68 του πλέον, μπορεί να περηφανεύεται ότι από το κρεβάτι του έχει περάσει κόσμος και κοσμάκης. Άντε να βρεις θρυλικότερο playboy στον πλανήτη! 

Ο frontman των Rolling Stones εξομολογήθηκε μάλιστα στην πρώην του, Carla Bruni, ότι ο μαγικός του αριθμός ανέρχεται σε 4.000 γυναίκες. Εύκολο το 'χεις να ξεδιαλύνεις δέκα;

Μην ξεχάσετε ωστόσο να ξανατσεκάρετε την επικαιροποιημένη λίστα των κατακτήσεών του σε άλλα 68 χρόνια, όταν ο μύθος θα κλείνει τα... 136 του, όπου θα φιγουράρουν πλέον ρομπότ, ολογράμματα και cyborgs...

Angelina Jolie



Ήταν στα τέλη του '90 όταν ο Jagger πολιόρκησε την Angelina, μετά την εμφάνισή της σε βιντεοκλιπάκι των Stones. Σιγά μην του ξέφευγε...

Carla Bruni



Ο ατακτούλης Mick πλήγωσε ανεπανόρθωτα την τότε γυναίκα του Jerry Hall διατηρώντας ταυτόχρονη σχέση με την 20άρα τότε Carla Bruni. Μα μπορείς να του κρατήσεις κακία;

Uma Thurman



Ο Jagger έβγαινε με την Thurman όταν η ηθοποιός ήταν στα 26 της (και η διαφορά ηλικίας τους ήταν 27 χρόνια!).

Sophie Dahl



Το μοντέλο από τη Βρετανία είχε πάντα μια τιμητική θέση στο κρεβάτι του Jagger. Και στη λιμουζίνα του μη σου πω...

Jerry Hall



Παντρεύτηκαν το 1990 και στη διάρκεια των 9 χρόνων που κράτησε ο γάμος, το μοντέλο Jerry Hall του χάρισε 4 παιδιά...

Luciana Morad



Το one-night-stand του Mick με τη βραζιλιάνα σεξοβόμβα Luciana Morad του βγήκε ξινό: η τύπισσα έμεινε έγκυος κι ο Jagger έτρεχε μετά...

Bianca Jagger



Ο Jagger παντρεύτηκε την καλλονή από τη Νικαράγουα, Bianca De Macias, το 1971. Του χάρισε μια κόρη, την Jade, και μετά κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 1978. Απλά πράγματα...

L'Wren Scott



Ο Jagger έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να παντρευτεί και για τρίτη φορά, παρά τη μακροχρόνια σχέση που διατηρεί με τη σχεδιάστρια μόδας L'Wren Scott.

Daryl Hannah




Λίγες γυναίκες ήταν τη δεκαετία του '80 περισσότερο ποθητές από την Daryl Hannah! Και βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που τους είδαν να φεύγουν μαζί από κλαμπάκι το 1987. Λες να... ευοδώθηκε το φλερτ;

Brigitte Bardot



Το μεγαλύτερο, διαχρονικότερο και διαπρεπέστερο sex symbol όλων των εποχών! Κι αν ο Mick δεν είχε πάει μαζί της, τι ροκ σταρ θα ήταν σε τελική;
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία για την καταπολέμηση της φτώχειας

 

Την παρακολούθησαν 60.000 θεατές

Οι Black Keys, οι Foo Fighters και ο Νιλ Γιάνγκ μετείχαν χθες βράδυ σε δωρεάν συναυλία στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης που διοργανώθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την καταπολέμηση της φτώχειας στον πλάνητη.

Εξήντα χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της οργάνωσης Global Poverty Project.

Τα εισιτήρια ήταν δωρεάν αλλά ανταλλάσσονταν με πόντους που συγκέντρωναν οι θεατές κατά την παρακολούθηση βίντεο στην ιστοσελίδα Globalcitizen.org τα οποία είχαν βασικό θέμα τις διάφορες αιτίες για τις συνθήκες της απόλυτης φτώχειας αρχίζοντας για παράδειγμα από την ελονοσία έως τη μητρική θνησιμότητα κατά τον τοκετό.

Οι θεατές μπορούσαν επίσης να κερδίσουν πόντους αναμεταδίδοντας τις πληροφορίες αυτές στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Έκανα σεξ με ένα φάντασμα»

 

Η εμπειρία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το νέο της τραγούδι

Γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία συνηθίζει να προκαλεί με την εκκεντρικότητα της, δήλωσε ότι στο παρελθόν έκανε σεξ με ένα φάντασμα!

Μάλιστα, από αυτή την εμπειρία εμπνεύστηκε και το νέο της τραγούδι...

Η τραγουδίστρια δεν είναι άλλη από την Kesha, η οποία μιλώντας για το νόημα του τραγουδιού της «Supernatural», δήλωσε: 

«Oι στίχοι περιγράφουν μεταφυσικές εμπειρίες αλλά με σέξι τρόπο... Είχα δύο εμπειρίες με κάτι μεταφυσικό! Δεν ξέρω το όνομά του. Ήταν πάντως φάντασμα. Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Πάντως, σύμφωνα με τον ερευνητή μεταφυσικών φαινομένων Έρικ Όλσεν, πολλοί έχουν αναφέρει ότι είχαν κάνει σεξ με φάντασμα. Όπως δηλώνει ο ίδιος στη Huffington Post, είναι εύκολο να μπερδέψει κάποιος ένα πολύ έντονο όνειρο με μία τέτοια εμπειρία.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Χωρισμός - σοκ διάσημης τραγουδίστριας μετά από 10 χρόνια γάμου!

 

Το όνομά της επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες και μαζί οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή! Η διάσημη τραγουδίστρια ξάφνιασε τους πάντες όταν εξομολογήθηκε στη Μελέτη ότι χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου...

Θέλω να μιλάω περισσότερο για τη δουλειά μου, όχι για τα προσωπικά μου, γι’αυτό δεν είχα πει κάτι» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, παραδεχόμενη για πρώτη φορά το χωρισμό της. Μάλιστα, η Μαντώ αποκάλυψε πως όταν χώρισε με τον σύζυγό της, είχαν μόλις αποκτήσει το δεύτερο παιδί τους. «Πριν τέσσερα χρόνια θήλαζα την κόρη μου» δήλωσε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε «τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προυπάρχουν κάποια θέματα και κάποια προβλήματα, απλά κάποια στιγμή το ζευγάρι δεν αντέχει άλλο και φτάνει στο σημείο που λέει καλύτερα να είμαστε χώρια, πολιτισμένοι και φίλοι».
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Είναι πασίγνωστος τραγουδιστής, που είχαμε καιρό να δούμε. Ο φακός τον εντόπισε να περπατάει χέρι-χέρι με την έγκυο γυναίκα του

 

Είναι χρόνια τραγουδιστής λαϊκού ρεπερτορίου. Είναι γιος αείμνηστου, μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή που έχει γράψει ιστορία με τα τραγούδια και τη φωνή του. Μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του. Έχει κάνει ήδη έναν γάμο και έχει αποκτήσει έναν γιο. Τώρα ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, τη χαρά αυτή θα του δώσει η δεύτερη σύζυγός του. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο όπου το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του και τους τράβηξε τις παρακάτω φωτογραφίες!
 
Ο  λόγος γίνεται για τον Στάθη Αγγελόπουλο και τη σύζυγό του.
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η κόρη του Εlvis Presley δουλεύει σε καντίνα!

 

Η Lisa Marie Presley φόρεσε την ποδιά και σερβίρει fish & chips σε χωριό της Αγγλίας. Η φωτογραφία που βλέπετε... δεν είναι σκηνές από κάποια ταινία ή διαφημιστικό. Είναι πέρα για πέρα αληθινές!

Η μοναχοκόρη του βασιλιά του rock 'n' roll, Lisa Marie Presley έχει μετακομίσει στην Αγγλία και ανακαλύπτει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Η νέα της δουλειά είναι να σερβίρει fish & chips, το αγαπημένο φαγητό των άγγλων, σε κινητή καντίνα σε προάστιο του ανατολικού Sussex.

Mπορεί να μετακόμισε σε μια υπέροχη αγροτική κατοικία αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως, για να μάθει απο κοντά τον βρετανικό τρόπο ζωής αποφάσισε να σερβίρει καθημερινά τους κατοίκους του χωριού Rotherfield.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας είπε στην βρετανική ιστοσελίδα Mail Online: «H Lisa Marie ξεκίνησε τη δουλειά αμέσως μόλις μετακόμισε στο χωριό μας γιατί ήθελε να μάθει ποιοι είναι οι κάτοικοι και πως περνούν τη ζωή τους εδώ. Μόλις είδε την καντίνα είπε ότι δεν είχε ξαναδεί τίποτα παρόμοιο και θα την ενδιέφερε να δουλέψει.

Μόλις ανέβηκε στην καντίνα με τον γιο της, όλοι γελάσαμε γιατί οι κάτοικοι που εξυπηρετούσε δεν κατάλαβαν ποιοι είναι. Σέρβιρε σε όλους διπλά fish & chips και κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η κόρη του Elvis Presley».
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »