Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ποια επώνυμη μας έδειξε το..δαντελωτό σουτιέν της;;

Ποια επώνυμη μας έδειξε το..δαντελωτό σουτιέν της;;
Ποια επώνυμη μας έδειξε το..δαντελωτό σουτιέν της;;
 
 
 
​Ο λόγος για την Θέλξη που μαγνήτισε τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού πάνω της στο «Fashion's Night Out» με το συνολάκι της!
Η τραγουδίστρια επέλεξε μια μαύρη με αστεράκια φούστα και ένα see through μαύρο μπλουζάκι που αποκάλυπτε το δαντελωτό σουτιέν της!
Το όλο look ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ μας θύμισε τις εμφανίσεις που κάνει στο κόκκινο χαλί του Hollywood η Cameron Diaz με τα διαφανή μπλουζάκια και τα εκκεντρικά σουτιέν για να τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα…
Αφού έχει καλλίγραμμο σώμα γιατί να μην το αναδείξει;
Δείτε την στη φωτογραφία.
STAR.GR
Διαβάστε περισσότερα »

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Φωτεινή Δάρρα-Δημήτρης Παπαδημητρίου!

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Φωτεινή Δάρρα-Δημήτρης Παπαδημητρίου!
Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Φωτεινή Δάρρα και Δημήτρης Παπαδημητρίου!
Το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης και ένα σύντομο (καλοκαιρινό) χωρισμό, είναι και πάλι μαζί, πιο ευτυχισμένο από ποτέ, μιας και η ερμηνεύτρια σε λίγο καιρό από τώρα, θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.
Η Φωτεινή Δάρρα, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, ενώ το ζευγάριπροετοιμάζει το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο ώστε να υποδεχθεί το νέο μέλος!
Μάλιστα άτομα από το στενό περιβάλλον του συνθέτη, λένε πως ο Παπαδημητρίου, μετά το χωρισμό από την αγαπημένη του, είχε χάσει το χαμόγελο του,και ήταν πολύ μοναχικός.
Πλέον όμως, μετά τα χαρμόσυνα νέα, έχει ξαναβρεί το χαμόγελο του, ενώ το σπίτι στο Παλαιό Φάληρο έχει αποκτήσει νέο… «αέρα»!
Πηγή: People
Διαβάστε περισσότερα »

Demy: Διαψεύδει τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη

 
 
Ξεσήκωσε το κοινό η τραγουδίστρια της νεολαίας, Demy, ενώ απέφυγε διακριτικά τις ερωτήσεις που αφορούν στη φημολογούμενη σχέση της με τον σεφ, Άκη Πετρετζίκη.
Είναι ερωτευμένη η νεαρή τραγουδίστρια; «Δεν μ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή αν είμαι ή όχι», είπε.
Η Demy υποστηρίζει πως «δεν προκαλώ. Θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τη μουσική μου».
Άλλωστε και να θέλει να ερωτευτεί, οι σπουδές και το τραγούδι δεν την αφήνουν.. Η ίδια δήλωσε πως«έχω εξεταστική αυτή την περίοδο και παράλληλα ετοιμάζω καινούργιο δίσκο».
Όσο για το αν της αρέσει η μαγειρική, δηλώνει ότι «δεν ξέρω να μαγειρεύω..Προσπαθεί η μαμά μου εδώ και χρόνια, αλλά»…
STAR.GR
Διαβάστε περισσότερα »

Tα highlights της συναυλίας του Φοίβου



Αποκλειστικό star.gr: τα highlights της συναυλίας του Φοίβου
 
Αγαπημένα τραγούδια «παντρεμένα» με απίστευτα εφέ και χορευτικά μας περιμένουν απόψε στη μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία! Το star.gr ήταν στην πρόβα τζενεράλε και σας μεταφέρει όσα είδε!
Με… πυροβολισμούς γίνεται η είσοδος του Γιώργου Μαζωνάκη στη σκηνή, με τις τρύπες από τις σφαίρες να γράφουν στην τεράστια led οθόνη τη λέξη «ΜΑΖΩ» και τον τραγουδιστή να εμφανίζεται με αυτοκίνητο στη σκηνή, υπό τους ήχους της επιτυχίας «Το Gucci Φόρεμα».
Μηχανοκίνητος, όμως, θα βγει και ο Νίνο, με τρεις μεγάλου κυβισμού μηχανές να τον συνοδεύουν σε ένα από τα τραγούδια του. Λίγο αργότερα, στο «Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι», το μπαλέτο θα αράξει στην τεράστια ακρογιαλιά που θα εμφανιστεί στη γιγαντοοθόνη, μετατρέποντας τη σκηνή σε απέραντο beach party με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Εντυπωσιακό χορευτικό στο «Γειά» της Δέσποινας Βανδή, η οποία θα εμφανιστεί με φούξια κοντό φόρεμα και αστραφτερά ψηλοτάκουνα.
Μπαλόνια και χαρούμενη διάθεση στο «Κοσμοθεωρία» για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία στη συνέχεια θα πάρει ντουντούκα και θα φωνάξει «Ερωτεύτηκα», παρουσία… αστυνομικών με κράνη και ασπίδες αλά ΜΑΤ!
Ημίγυμνοι χορευτές που θα βγουν μέσα από ένα κλουβί θα εμφανιστούν στο «Κάτι» της Καίτης Γαρμπή, η οποία θα συνεχίσει έχοντας τέσσερις χορεύτριες ντυμένες στα λευκά και με περίτεχνα καπέλα. Στο μεταξύ, ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, θα τραγουδήσει με τέσσερα «καυτά» κορίτσια, σε μια spicy εμφάνιση με «καυτά» μαύρα σορτσάκια.
Την προσοχή του Θάνου Καλλίρη στο «Κάποιο Καλοκαίρι» θα κλέψει μια μπαλαρίνα, ενώ σε μια εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη θα πει ο TUS «Χόρεψε Μωρό Μου».
Φορώντας μαύρη τουαλέτα και με χορεύτριες στα κόκκινα θα εμφανιστεί η Μαντώ, την ώρα που ηΆντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει με… δημοσιογράφους και παπαράτσι να την «πολιορκούν»!
STAR.GR
Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό είναι το νέο λουκ της Πάολα!Πως σας φαίνεται;(PHOTOS)

Την είχαμε συνηθίσει με μακριά μαλλιά. Και οι αλλαγές που έκανε σχετίζονταν πάντα με το χρώμα τους.
Τελικα, η Πάολα πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της, να πειράξει λίγο το χρώμα τους και με αυτή την ανανεωμένη της εμφάνιση ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στη Θεσσαλονίκη.
Με την ανανεωμένη της εμφάνιση πιθανότατα να θέλει να δώσει και μια απάντηση σε όσα επικριτικά και χιουμοριστικά σχόλια έχουν γραφτεί και κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα γύρω από το ονομά της αναφορικά με το στιλ της.
Πηγή:this.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Άννα Βίσση: Απέκτησε το ομοίωμα της σε κούκλα

 

Η Άννα Βίσση έδωσε έμπνευση για να δημιουργηθεί ομοίωμα της σε πήλινη κούκλα...
Η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που είχε γίνει κούκλα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και αρκετά χρόνια αργότερα στα ράφια των καταστημάτων είδαμε και τον Σάκη Ρουβά σε κούκλα. Τώρα έχουμε και την Άννα Βίσση.

Το ομοίωμα της σταρ έχει ύψος 21,5 εκατοστά και είναι κατασκευασμένο από πολυμερικό πηλό, ένα υλικό ειδικό για την κατασκευή κούκλων και μινιατούρων!

Η κούκλα απεικονίζει σε καρικατούρα την Άννα Βίσση όπως είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Αγάπη υπερβολική" και στις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε εκείνη την χρονιά!

Το συγκεκριμένο αγαλματάκι έγινε μέσα σε 2 μέρες!


Διαβάστε περισσότερα »

Πάνος Κιάμος και REC τα "σπάνε" στο FIX στη Θεσσαλονίκη!

 

Δύο ημέρες μόλις πέρασαν από την πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο FIX της Θεσσαλονίκης και πέρα από έναν Πάνο Κιάμο στα καλύτερά του, έκπληξη ήταν...
η εμφάνιση του συγκροτήματος των REC, το οποίο αν και για πρώτη φορά εμφανίζεται σε μεγάλη πίστα φάνηκε απίστευτα εξοικειωμένο και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του επί της σκηνής. 
Το σχήμα του Πάνου Κιάμου μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τους REC, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο FIX καθε Παρασκευή και Σάββατο για τρεις ακόμη εβδομάδες.


 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Aguilera πήρε πόδι απ' το ριάλιτι "The Voice"

 

Η Christina Aguilera μπορεί να πήρε πόδι από την κριτική επιτροπή του φετινού μουσικού ριάλιτι "The Voice" του NBC αλλά κρατάει τους τύπους και...
αποφεύγει τη μουρμούρα. Μάλιστα, δικαιολόγησε την απομάκρυνσή της υποστηρίζοντας ότι ήταν δική της απόφαση. 

«Το σόου είναι για μένα μια γλυκόπικρη ανάμνηση», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τόνισε πως έχει να θυμάται πολλές όμορφες στιγμές. 
«Ήμασταν πολύ καλή προπονητική ομάδα και μετά από τρεις σεζόν είχαμε δεθεί», είπε η Aguilera και αποκάλυψε ότι είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον frontman των Maroon5 και κριτή του σόου Adam Levine, με τον οποίο έκανανσκανταλιές στα διαλείμματα των live στα παρασκήνια. 

Η 31χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι θέλει να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα και να επικεντρωθεί στην προσωπική της εξέλιξη ως καλλιτέχνης, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τηλεοπτικό μουσικό σόου… 

«Θέλω να ζήσω νέες εμπειρίες και να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Έτσι, θα μπορώ να προπονώ καλύτερα και την ομάδα μου, αν επιστρέψω στο σόου», είπε η αμερικανίδα σταρ, που το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο άλμπουμ της. 

Η Christina Aguilera θα αντικατασταθεί από την κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, η οποία ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφό της ισπανό ποδοσφαιριστή, Gerard Pique.
nooz.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο τραγουδιστής των Green Day

 

Κομμάτιασε μια κιθάρα κατά τη διάρκεια συναυλίας!

Σε κλινική αποτοξίνωσης θα εισαχθεί ο τραγουδιστής του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Green Day Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ, μετά το βίαιο ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια συναυλίας, όπου κομμάτιασε μια κιθάρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει το Reuters ο τραγουδιστής σταμάτησε ξαφνικά να παίζει, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διεξαγόταν σε μουσικό φεστιβάλ στο Λας Βέγκας και άρχισε να φωνάζει με βρισιές, όταν ειδοποιήθηκε ότι ο χρόνος που απέμενε στο συγκρότημα πάνω στη σκηνή ήταν μόλις ένα λεπτό.

«Δεν είστε σοβαροί. Μόνο ένα λεπτό; Πρέπει να αστειεύεστε» Θα σας δείξω εγώ τι σημαίνει μόνο ένα λεπτό», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή προτού αυτός και ο μπασίστας του συγκροτήματος αρχίσουν να σπάνε τα μουσικά όργανα και αποχωρήσουν από τη σκηνή.

«Ο Μπίλι Τζο σκοπεύει να μπει σε κλινική απεξάρτησης. Θέλουμε όλοι να ξέρετε ότι η συναυλία δεν διεκόπη από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης και θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους διοργανωτές του φεστιβάλ που ίσως προσβάλαμε» αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Green Day.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »