Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Amy Winehouse: Έκλεψαν το νυφικό της από το σπίτι στο οποίο πέθανε!

 

Δύο από τα φορέματα της Amy Winehouse χάθηκαν από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο όπου η τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. 
Ένα από αυτά ήταν το νυφικό που φορούσε στο γάμο της με τον Blake Fielder-Civil που έγινε στο Μαϊάμι το 2006.



Ο πατέρας της ερμηνεύτριας, Mitch Winehouse επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση στην βρετανική εφημερίδα Sun υποστηρίζοντας ότι η αξία τους ξεπερνούσε τα 210.000 δολάρια. Μάλιστα επρόκειτο να βγουν σε δημοπρασία για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα Amy Winehouse.

Όποιος τα έκλεψε, σύμφωνα με τον Mitch, ήξερε ακριβώς τι έψαχνε όταν μπήκε στο σπίτι στο Camden, το οποίο έχει μετατραπεί σε σημείο λατρείας από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας μετά τον θάνατό της τον Ιούλιο του 2011.

“Είναι άρρωστο να κλέβει κάποιος κάτι το οποίο ξέρει ότι έχει συναισθηματική αξία”, αναφέρει ο 60χρονος πατέρας της Amy.


Όσον αφορά το άλλο φόρεμα, ήταν ένα κοκτέιλ φόρεμα το οποίο είχε φορέσει στην εμφάνισή της στο show του BBC “Later” που παρουσιάζει ο Jools Holland. Υπολογιζόταν να φτάσει τις 48.000 δολάρια στην δημοπρασία.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

«Δεν είμαι άπληστος»

 

Ο Ν. Οικονομόπουλος δεν ξεχνά όσους τον βοήθησαν

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και αισθάνεται ευγνωμοσύνη για όλους όσοι τον βοήθησαν στο ξεκίνημα της καριέρας του. 

Η ζωή του άλλαξε από την μια μέρα στην άλλη και δεν ξεχνάει όσους τον βοήθησαν. «Δεν είμαι άπληστος, κάθε μέρα λέω δόξα τω Θεώ, για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή μου», δήλωσε στο ΟΚ.

Ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες οπτικοποίησε την νέα του επιτυχία με τίτλο «Εννοείται» και στο βίντεο κλιπ θα τον δούμε έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry με τον πατέρα της και τον πρώην

 

Η τυχαία συνάντηση που τους προκάλεσε αμηχανία

Μία τυχαία συνάντηση είχε η Katy Perry με τον πρώην σύζυγό της Russel Brand. Οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο στάδιο όταν πήγαν να παρακολουθήσουν τους Lakers και τους Dallas Mavericks, σε αγώνα μπάσκετ. 

H Katy ήταν με τον πατέρα της αλλά αρκετά κοντά τους καθόταν και Russel. Η Katy λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα του αγώνα, έδειχνε αγχωμένη, νευρική ενώ έτρωγε ασταμάτητα τα νύχια της. Ο Russel, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσε να το παίξει πιο ήρεμος, παίζοντας με το κίνητό του. 










newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Κάθε Δευτέρα στο Σταυρό του Νότου η Ελένη Βιτάλη

 

Πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου

Σε μια διαδρομή με μουσικές και χρώματα μάς καλεί η Ελένη Βιτάλη, που θα εμφανίζεται κάθε Δευτέρα, αρχής γενομένης από τις 5 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Τραγούδια λαϊκά, δημοτικά, ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι. Η ενορχήστρωση και διασκευή των τραγουδιών γίνεται από το Νίκο Ξύδη και τους μουσικούς της μπάντας.

Μαζί με το Νίκο Ξύδη στο πλευρό της τραγουδίστριας θα βρίσκεται και η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.


Διαβάστε περισσότερα »

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται για τη βάφτιση της κόρης της

 

Και το όνομα αυτής Ηλέκτρα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας ετοιμάζονται για τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους το καλοκαίρι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται από τώρα σε αναζήτηση της εκκλησίας αλλά και του χώρου όπου αμέσως μετά το ιερό μυστήριο θα δώσει ένα μεγάλο πάρτι περισσότερο για παιδιά.

Και το όνομα αυτής, Ηλέκτρα Λύρα. Έτσι αποφάσισαν, λοιπόν, να την βαφτίσουν οι γονείς της, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας!
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τραγουδιστής των Suicide Silence

 

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του ο 28χρονος Μιτς Λούκερ

Ο Μιτς Λούκερ τραγουδιστής του χέβι-μέταλ συγκροτήματος Suicide Silence, σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 28χρονος τραγουδιστής οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, όταν έχασε τον έλεγχό της και έπεσε σε μια κολόνα φωτισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Ο Λούκερ μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Καλιφόρνιας, όπου υπέκυψε, επιβεβαίωσε η αστυνομία, η οποία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος και εάν το αλκοόλ ήταν ο βασικός παράγοντάς του.

«Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πούμε αυτό» έγραψε η μπάντα στο Facebook. «Ο Μιτς πέθανε σήμερα (χθες) το πρωί μετά από δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του».

Το συγκρότημα του Λούκερ, εμφανίστηκε για πρώτη το 2007 και το 2009 έφτασε έως το Νο 9 στο Billboard chart του σκληρού ροκ.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφίες από το Halloween party της Rihanna στο Hollywood

 

 

Ντυμένη στα πράσινα πήγε η Rihanna στο Halloween party που διοργάνωσε στο Hollywood. Η διάσημη τραγουδίστρια με πράσινο πέπλο και πράσινο φόρεμα φωτογραφήθηκε στο Greystones Manor μαζί με τις φίλες της Evelyn Lozada και Shaniece Hairston. 

Στο πάρτι της «πράσινης βασίλισσας» βρέθηκε και η Lindsay Lohan με μία στολή εμπνευσμένη από το Top Gun καθώς και η Paris Hilton ντυμένη Robin. Το ρόλο του Batman ανέλαβε ο φίλος της River Viiperi.















newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Α. Βίσση: Η πρώτη δήλωση μέσα από το νοσοκομείο


Για την κατάσταση της υγείας της μετά το ατύχημα που είχε στη σκηνή την Παρασκευή στην πρεμιέρα της, έγραψε μέσα από το νοσοκομείο στο twitter της η Άννα Βίσση. Η γνωστή ερμηνεύτρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει τους φίλους της και να κάνει την πρώτη της δήλωση.
“Μπορεί να μην είμαι πολύ καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως τέτοια βραδιά είχα πολλά χρόνια να ζήσω… Όσο για τον πόνο… θα μου περάσει…”, έγραψε χαρακτηριστικά, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της.

Η διάσημη τραγουδίστρια που νοσηλεύεται ακόμη στο Υγεία τρόμαξε πολύ τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα με το ατύχημά της, σοκάροντας μάλιστα όλους όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα και είδαν το περιστατικό. Προς το παρόν, οι γιατροί της έχουν ζητήσει να ξεκουραστεί και μόλις θα είναι καλύτερα και ολοκληρώσει τη θεραπεία της θα μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή.
Πηγή:tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τσαμπουκάς από μικρή... Μάντεψε ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι!!! (PHOTOS)

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της για πρώτη φορά το 2000.
Από τότε, συγκεντρώνει συνέχεια τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στη σκηνή.
Ο λόγος για την Πινκ (Pink), η οποία εν όψει Halloween, αποφάσισε να μοιραστεί στο twitter φωτογραφίες από το παρελθόν.
Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να τη δείτε με τις στολές που φορούσε όταν όταν ήταν μικρή. Είχε ντυθεί από καραμέλα, μέχρι κλόουν.
Με δυσκολία πάντως μπορεί να την αναγνωρίσει κάποιος.
 
www.radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Φουρέιρα: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτάς της! (Φωτογραφίες)

 

O νέος της έρωτας έχει μπει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες και για την ακριβεία από τα τέλη Αυγούστου. Οι δυο τους κάνουν καθημερινά βόλτες στα Νότια Προάστια και όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για εκείνο.
Πρόκειται για την αγαπημένη της σκυλίτσα, την οποία την αποκαλέι "Μαιμού". Ο φωτογραφικός φακός του "Hello", την τσάκωσαν να βολτάρει με τη Μαϊμού, το μεσημέρι της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, με την τραγουδίστρια να έχει στραμμένη πάνω της την προσοχή.
Διαβάστε περισσότερα »

Στέλιος Ρόκκος: "Μετάνιωσα που πήγα στην Τατιάνα Στεφανίδου"-Γιατί;

Εξηγεί τι τον ενόχλησε και μιλάει για την καριέρα και τους χωρισμούς του. Η συμβουλή του στον Αντώνη Ρέμο... " Να τις παντρεύεσαι και μετά να τις χωρίζεις".

Στα παρασκήνια της φωτογράφησής του για το περιοδικό “OK!” συνάντησε η κάμερα του FTHIS TV τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Για τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με τη προσωπική του ζωή, τα παιδιά του, αλλά και τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο.
“Τα μίντια δεν έχουν φαντασία για να με κάνουν οπαδό τους. Ασχολούνται συνεχώς με τα ίδια, με ποια είμαι, γιατί χώρισα, γιατί παντρεύτηκα. Γιατί έτσι!” είπε ο Στέλλιος Ρόκκος για τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με τη προσωπική του ζωή και συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Έχω κάνει τεράστια καριέρα και μεγάλες συνεργασίες και τα μίντια έχουν μείνει στο ερωτικό κομμάτι της ζωής μου. Το μετάνιωσα, ας πούμε, που πήγα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας”. Και δεν δίστασε να πει ότι “δεν είμαι μόνος μου. Είμαι πολύ μόνος μου”!
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα παιδιά του. “Επειδή χώρισα δεν σημαίνει ότι δεν έχω οικογένεια. Τα πιο ξεχωριστά άτομα στη ζωή μου είναι οι κόρες μου” είπε και συμπλήρωσε: “Με τους γιου μου διαφωνούμε ριζικά σε όλα και δεν βγαίνουμε πολύ συχνά. Μιλάμε για γκόμενες, αλλά για τις δικές μου κυρίως”.
Όσο για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο; “Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Τον αγαπάω πολύ και μου αρέσουν τα τραγούδια του” τόνισε, ενώ είπε γελώντας πως “δεν μου άρεσε πολύ που είπε ο Αντώνης ότι είμαι ένας αιώνιος έφηβος, γιατί αυτό το λένε για κάποιον που μεγάλωσε”.

Και στο έντυπο περιοδικό ΟΚ όμως στη συνέντευξη που παραχώρησε ήταν χείμμαρος.
Ο τραγουδιστής είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του και την συνεργασία τους. Στη συνέντευξη του στο περιοδικό και στην παρατήρηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου ότι ο ίδιος είχε πει ότι ο Αντώνης "κοροϊδεύει τις γυναίκες και δεν τις παντρεύεται", ο Στέλιος Ρόκκος απαντά:
"Του τα έχω πει και του ίδιου. Θα μπορούσε να τις παντρεύεται, όπως κάνω εγώ, και αν δεν του κάνουν μετά να χωρίζει".
Ενώ συμπλήρωσε για τη σύντροφό του Αντώνη Ρέμου, Υβόνη Μπόσνιακ: "Μου αρέσει πολύ η Υβόνη και τον αγαπάει πολύ. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό".
 
Πηγή:fthis.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Σαμπάνης:ΔΕΙΤΕ με ποια τα είχε πριν την Περιστέρη!(ίδια τα εμφανισιακά του στάνταρ πάντως!!!)(PHOTO)


Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, στα πρώτα βήματα της καριέρας του διατηρούσε μακροχρόνια σχέση
με το μοντέλο τότε και την τώρα ανερχόμενη παρουσιάστρια, στο πάνελ της Ελένης Μεναγάκη,  Αντωνία Καλλιμούκου. Σύμφωνα με το περιοδικό "Ciao" το ζευγάρι μετά από αρκετό καιρό που ήταν μαζί αποφάσισε να χωρίσει και να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό!
 
πηγή:.athensbars.gr


Διαβάστε περισσότερα »