Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Άννα Βίσση:Ξέρατε εσείς ότι έχει και δεύτερο παιδί? Έναν γιο...?

Το ότι έχει... δεύτερο παιδί αποκαλύπτει σε κυπριακό περιοδικό η Άννα Βίσση, τονίζοντας βέβαια πως η κόρη της, Σοφία, είναι το μωρό της! Παράλληλα, η τραγουδίστρια εξομολογείται πως δεν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, αλλά και ότι δεν αναζητά κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε έναν άνδρα.
 
Σε συνέντευξή της στο «Περιοδικό» -την οποία αναδημοσιεύει το fan club της, fanatics.gr- η Άννα απαντά στο αν θα ήθελε δεύτερο παιδί: «Μα έχουμε... τον Ανδρέα»! Αναρωτιέστε ποιος είναι ο μικρός; Μα -φυσικά- ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια...
 
«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει ο άνδρας που θα είναι μαζί μου. Μου αρέσουν οι εκπλήξεις και στη ζωή μου έζησα αρκετές. Γι’ αυτό και είμαι ανοικτή», λέει η τραγουδίστρια για τα προσωπικά της.
 
Αναφερόμενη στην καριέρα της, η Άννα αναφέρει «εγώ απλώς τραγουδάω», ενώ από τα προσωνύμια που της έχουν «κολλήσει» κατά καιρούς τονίζει ότι της αρέσει το «Αννούλα». «Πολλές φορές έχω νιώσει το όνομα Βίσση να πνίγει την Άννα, αλλά στο τέλος και μέχρι τώρα έβρισκα διεξόδους για να αναπνεύσω. Αλλά, σίγουρα, η μάχη για να μην χάσω την Άννα για την Βίσση δεν σταματά ποτέ και πιστεύω ότι συμβαίνει σε όλους τους διάσημους αυτό», προσθέτει.
 
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να τραγουδάω το “12”, ενώ ο αγαπημένος μου στίχος είναι από το τραγούδι “Παραλύω”», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ υποστηρίζει ότι υπάρχει ανάγκη για πιο ποιοτική μουσική μιας και πλέον δεν γράφονται εξίσου καλά τραγούδια με παλιότερα.
πηγή...www.star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο τατουάζ που "χτύπησε" στο κεφάλι της!

 

H Lady Gaga "χτύπησε" ένα καινούριο τατουάζ στο ξυρισμένο κεφάλι της, δίπλα από το αριστερό της αφτί και κοντά στον... άγγελο.

Το τατουάζ περιέχει τα γράμματα R και Ο, που χωρίζονται μεταξύ τους από ένα σταυρό.

Ο άγγελος συμβολίζει τον χαμό του φωτογράφου φίλου της Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) που απεβίωσε στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ το καινούριο της τατουάζ είναι αφιερωμένο στους πολυάριθμους Βραζιλιάνους φαν της για την ένθερμη υποδοχή που της επιφύλαξαν στις συναυλίες της.

radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ετοιμάζει δυναμική επιστροφή η Μπιγιονσέ

 

Βγάζει νέο single

Ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές της Μπιγιονσέ, αφού ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στο χώρο της μουσικής. 

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για να μεγαλώσει τη μικρή της κόρη Μπλού Ίβι , η τραγουδίστρια μπαίνει στο στούντιο.

Το νέο της single αναμένεται να κυκλοφορήσει στο νέο έτος, ενώ αυτή την περίοδο ηχογραφεί ένα κομμάτι για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, όπου και αναμένεται να τραγουδήσει, το «Super Bowl».
Διαβάστε περισσότερα »

Θεατρική βραδιά για Κοκκίνου-Μπόγρη

 

Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Συνένευξη», το ζευγάρι που προσέλκυσε τα βλέμματα δεν ήταν αυτό των πρωταγωνιστών, Γιώργου Κιμούλη και Δήμητρας Ματσούκα, αλλά το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι Κοκκίνου-Μπόγρη. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της μπασκετμπολίστας φαίνεται πιο αγαπημένο από ποτέ και απολαμβάνει την κάθε στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και – πολύ περισσότερο – τα αδιάκριτα σχόλια. 







newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Madonna παίζει καλά το παιχνίδι των προκλήσεων

 

Άσεμνες χειρονομίες και με τα οπίσθια έξω στη σκηνή της Νέας Υόρκης

Δεν λέει να βάλει μυαλό η Madonna. Κάθε εμφάνισή της πάνω στη σκηνή στο πλαίσιο της περιοδείας της συνοδεύεται από προκλητικές και άσεμνες χειρονομίες για τις οποίες έχει επικριθεί πολλές φορές. 

Η 54χρονη σταρ σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με τα οπίσθια έξω, να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να γλύφει ένα όπλο ζητώντας παράλληλα από το κοινό παράλληλα να ρίχνει χαρτονομίσματα στη σκηνή.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο λόγος που το έκανε ήταν για να συγκεντρώσει χρήματα για τον κόσμο που πέρασε πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη δύσκολες ώρες με τον τυφώνα Sandy. «Σας δείχνω τα οπίσθιά μου για τα θύματα του Σάντι. Πετάξτε λεφτά στη σκηνή να τους βοηθήσουμε», ήταν τα λόγια της που σόκαραν τους θεατές. 

Δείτε τις φωτογραφίες
 



   

Κάτω ανάμεσα στο πλήθος ήταν και ο 12χρονος γιος της Rocco κάτι που δεν έδειξε να την προβληματίζει.









  
Διαβάστε περισσότερα »

«Περνάω την εμμηνόπαυση»

 

Η Άννα Βίσση εκμυστηρεύεται ότι είναι καιρό χωρίς σχέση

Τρία χρόνια μόνη είναι η Άννα Βίσση, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια του ελληνικού κοινού δεν δίστασε να μιλήσει και για ένα δύσκολο θέμα: την εμμηνόπαυση. 
 
«Περνάω την εμμηνόπαυση. Αυτά τα τρία χρόνια μου έπεσε το κέφι, ένιωθα down, νεύρα. Όταν τα αντιμετώπισα, νιώθω ότι τα έλυσα κιόλας. Είναι τρία χρόνια που δεν έχω σχέση και επαφή με άντρα! Κάνω την ασκητική μου. Είναι και η ηλικία αυτή που περνάει η γυναίκα τα ζόρια της, την εμμηνόπαυση. Αν το πάρεις σωστά μπορείς να περάσεις την καλύτερη φάση της ζωής σου», εκμυστηρεύθηκε η Άννα.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Και η Madonna χορεύει Gangnam Style [video]

 

Ακόμα και η βασίλισσα της ποπ Madonna υποκλίθηκε στον PSY και το «Gangnam Style», που εξαπλώνεται σαν επιδημία σε όλο τον κόσμο. 

Η Madonna κάλεσε στη σκηνή του Madison Square Garden της Νέας Υόρκης το Νοτιοκορεάτη καλλιτέχνη και έμπλεξαν το «Music» με το hit των ημερών, καθώς παραληρούσαν 20.000 θεατές.

thestival.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ρομαντική βόλτα για την Ελένη Φουρέιρα

 

Ο φακός τη «συνέλαβε» στη Γλυφάδα με το νέο της σύντροφο

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο φωτογραφικός φακός αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η ίδια είχε ήδη δηλώσει ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή. 

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!» την απαθανάτισε σε μεσημεριανή βόλτα στη Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Πελέκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι περπάτησε μαζί με την αγαπημένη σκυλίτσα της τραγουδίστριας, Μαϊμού, για αρκετή ώρα. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και όπως λένε οι φίλοι τους είναι πολύ ευτυχισμένοι. 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »