Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο ιταλικό X - Factor

 

 

Μπορεί μόλις πριν από ένα μήνα να έγινε μπαμπάς, ωστόσο ο Robbie Williams είναι πάνω από όλα καλλιτέχνης. Αίσθηση προκάλεσε ο 38χρονος τραγουδιστής με την εμφάνισή του στη σκηνή του ιταλικού X- Factor.

Ο Βρετανός τραγουδιστής χόρεψε παρέα με γυμνόστηθες καλλονές από την Ιταλία και το κοινό τον αποθέωσε. 

 

 

 

 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οικονομόπουλος-Σαμπάνης μαζί στο Fever

 

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 16 Νοεμβρίου

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του με την Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Οικονομόπουλος συμφώνησε ήδη το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής τη χειμερινή σεζόν θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Fever». 

Οι δυο καλλιτέχνες δεν θα είναι μόνοι τους, αφού μαζί τους θα εμφανίζεται και η Κατερίνα Στικούδη. 

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 16 Νοεμβρίου. 
NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Αναβολή πρεμιέρας στο Βοτανικό

 
Την άλλη Παρασκευή ξεκινούν Θεοδωρίδου-Παπαρίζου-Πανταζή
Αναβάλλεται για την ερχόμενη Παρασκευή η πρεμιέρα των Θεοδωρίδου-Παπαρίζου-Πανταζή. 

Οι τρεις καλλιτέχνες παρόλο που κάνουν όλο αυτό το διάστημα εντατικές πρόβες δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν στο Βοτανικό.

Την αλλαγή της ημερομηνίας ανακοίνωσαν οι τραγουδιστές μέσα από το twitter τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Μυστικό γάμο στην Ιταλία έκανε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

 

Παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζέσικα Μπιέλ

Ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ παντρεύτηκαν κρυφά στη νότια Ιταλία, ανέφερε σήμερα το περιοδικό People.

«Είναι υπέροχο που παντρευτήκαμε, η τελετή ήταν πανέμορφη και ήταν θαυμάσιο που περιστοιχιζόμασταν από τις οικογένειές μας και τους φίλους μας ανέφεραν οι νιόπαντροι σε αποκλειστική δήλωσή τους προς το περιοδικό, το οποίο θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του γάμου στο επόμενο τεύχος του.

Ο 31χρονος Τίμπερλεϊκ και η 30χρονη Μπίελ διατηρούσαν δεσμό από το 2007. Στις αρχές του έτους ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν και κατόπιν σχεδίασαν προσεκτικά το γάμο τους ώστε να μην διαρρεύσουν λεπτομέρειες στον Τύπο. Σχεδόν όλη την περασμένη εβδομάδα βρίσκονταν στη νότια Ιταλία, διασκεδάζοντας με τους καλεσμένους τους. Δεν έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς έγινε η τελετή.
Διαβάστε περισσότερα »

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

 

Ανέβασε φωτογραφία από τις πρόβες στο twitter

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην «Ακτή» της οδού Πειραιώς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».

Τη διαφορά φέτος την κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αναβάλλεται η πρεμιέρα Ρέμου - Ρόκκου

 

Οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μία εβδομάδα παραπάνω

Ήταν να κάνουν πρεμιέρα στις 26 Οκτώβρη ξεσηκώνοντας τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Αλλά όπως φαίνεται ο Αντώνης Ρέμος, συντροφιά με τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα, θα κάνουν πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Ολυμπίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από 19/10. Δες photos

Με «τα τραγούδια των φίλων μου» η Δέσποινα Ολυμπίου μας περιμένει φέτος το χειμώνα στο Up Stage, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 19 Οκτωβρίου.
 
Με πολύ μεράκι και σεβασμό στη τέχνη της μουσικής, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα με «τραγούδια που έγραψαν οι φίλοι μου, τραγούδια που οι φίλοι μου ζήτησαν να τραγουδήσω αλλά και τραγούδια που αγάπησαν οι φίλοι μου» .

Παρέα με έξι  μουσικούς και τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Τσιμούρη, «τα τραγούδια των φίλων μου», φιλοδοξούν να γίνουν τα δικά μας τραγούδια, αυτά που θα μας γεμίζουν αισιοδοξία και χαμόγελο σ' ένα χώρο, που και με τις χαμηλές τιμές του,  προβλέπεται να γίνει το στέκι του χειμώνα  Μια μουσική συντροφιά με καλή διάθεση, θετική ενέργεια, χιούμορ και απλότητα θα είναι μαζί μας για να μας φτιάχνει το κέφι, χαρίζοντας μας μικρές νοερές αποδράσεις από τη δύσκολη καθημερινότητα.
 
Στο Up Stage μαζί με τη Δέσποινα Ολυμπίου θα εμφανίζονται οι μουσικοί:
Χρήστος Κουμούσης - πλήκτρα
Δημήτρης Μαργαρίτης - κιθάρα, μπουζούκι
Αντώνης Παναούσης - ντραμς
Γιάννης Παπαγιαννούλης - κρουστά
Κίμωνας Πολλάτος - κιθάρα, τραγούδι
Παναγιώτης Χαραμής - μπάσο
 
Στο ήχο θα είναι ο Έκτορας Κλοτσώνης, και στους φωτισμούς ο Αργύρης Καλοπίτας.
 
Έναρξη Παρασκευή 19/10 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης: 12 μεσάνυχτα
Είσοδος με α' ποτό στο μπαρ 12 € (β' ποτό 7 €)
 
 
Up Stage, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη Αθήνα, τηλ:  2109315600, info@gialino.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

«Είναι ένας αχταρμάς γυφτοβυζαντινού μέικ απ»

 

Κραουνάκης για Γαϊτάνο: Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχεις αφήσει παγκάρι για παγκάρι!
«Με τσάκισε ο Γαϊτανος με τα χρυσαυγίτικα του... με νοιάζει που βγαίνει να πει ό,τι γουστάρει χρυσαυγίτικο τσαμπουκά και ρίχνει τον εαυτό του; Ένας αχταρμάς γυφτοβυζαντινού, με μέικ απ κάθε Πάσχα στα νύχια του κουτσομπολιού και στα κατεβατά υβρεολογίου». 

Αυτό δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή για να δείξει με αυτά τα λόγια την αντίθεσή του στα λεγόμενα του Πέτρου Γαϊτάνου. 

Τόνισε δε ότι: «Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχεις αφήσει παγκάρι για παγκάρι» και φρόντισε να «στολίσει» τον Πέτρο και με δυο ανέκδοτα, τα «Ο Γαϊτάνος ρίχνει "τίμιο ξύλο"» και «Ο Τσακ Νόρις δεν γνωρίζει τον Πέτρο Γαϊτάνο».
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Σ. Ρόκκος: "Όλες οι γυναίκες μου με έδιωχναν" [video]

 

Καλεσμένος στη εκπομπή “Μίλα” ήταν ο Στέλιος Ρόκκος, όπου μίλησε για τις πρώην γυναίκες του, τη νέα συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο και την οικονομική κρίση. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως όλες οι...
γυναίκες του τον έδιωχναν, ενώ με την τελευταία του σύζυγο, αν και έχουν χωρίσει, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

“Με την κρίση ζορίζομαι! Ζορίζομαι πολύ με τέσσερα παιδιά”, παραδέχθηκε ο Στέλιος Ρόκκος και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να έχει την υγεία του και να βοηθά όσο μπορεί τα παιδιά του.

Μιλώντας για τον συνάδελφό του Αντώνη Ρέμο -που σε λίγο καιρό θα τους απολαμβάνουμε μαζί σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας- τόνισε τα εξής: “Δεν τον χαλάω εγώ τον Ρέμο, τις κοπέλες δεν τις παντρεύεται! Τα κοροϊδεύει τα κορίτσια. Πόσα χρόνια ήταν με την Ζέτα; Την παντρεύτηκε;”, είπε χιουμοριστικά.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου, απλά διατηρούν φιλική σχέση εδώ και χρόνια. Δείτε το βίντεο:



Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Άννα Βίσση ξανά σε ιαπωνική διαφήμιση [Video]

 

Δύο χρόνια μετά το διαφημιστικό spot με την Άννα Βίσση και το τραγούδι της "Το πολύ πολύ", ο διάσημος καλλιτέχνης...
Naoki Mitsuse δημιούργησε για την ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ποτών sake, Tateyama Brewing Company, μία νέα animated τηλεοπτική διαφήμιση με το τραγούδι "Το πολύ πολύ" σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και στίχους του Δημήτρη Πάτσιου!

Στη νέα αυτή τη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση, ενώ σε ρόλο-έκπληξη εμφανίζεται και το αγαπημένο σκυλάκι της Άννας, η Βανίλια!

Ο δημιουργός της διαφήμισης, Naoki Mitsuse, μίλησε στο fannatics.gr για την Άννα Βίσση, το concept της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, και τον αντίκτυπο της πρώτης διαφήμισης στην Ιαπωνία:

Βλέπουμε αρκετούς "περίεργους" συμμετέχοντες στην διαφήμιση, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα ή συμβολισμοί;

"Χώρις να αποκαλύπτω πολλά, οι χαρακτήρες του εστιατορίου στην διαφήμιση είναι παρμένοι απο μια σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία φτιάχτηκε σε συνεργασία με την Tateyama Brewing Co. H ιστορία της σειράς εξελίσσεται γύρω απο τον τρίφθαλμο αόρατο και αδίστακτο διευθυντή μιας εταιρείας. Oι χαρακτήρες στην διαφήμιση απολαμβάνουν ένα έξοχο δείπνο και ψυχαγωγούνται από μία υπέροχη τραγουδίστρια. Το γεγονός οτι το ιαπωνικό sake, το οποίο ταιριάζει άψογα στην ιαπωνική κουζίνα, ταιριάζει εξίσου καλά και στη Δυτική είναι μέρος του νοήματος της διαφήμισης."

Για ποίο λόγο αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε για δεύτερη φορά το τραγούδι της Άννας στη νέα καμπάνια; Ποιός ήταν ο αντίκτυπος της πρώτης διαφήμισης, τόσο στα media, όσο και στον κόσμο;

"Ο λόγος που διαλέξαμε να κάνουμε μια δεύτερη εκδοχή του "Το Πολύ Πολύ" της Άννας ήταν απλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας του πρώτου διαφημιστικού. Πιστεύω πως η μουσική της Άννας ακουγέται το ίδιο φρέσκια και εξωτική όσο και γνωριμή στο ιαπωνικό αυτί."

Γνωρίζατε ότι η Άννα έχει ένα άσπρο Μαλτεζάκι σαν αυτό της διαφήμισης;

"Ναι, γνωρίζα πως η Άννα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο Μαλτεζάκι που λέγεται Βανίλια. Η έμπνευση για το σκυλάκι στο κινούμενο σχέδιο μου ήρθε από έναν αδέσποτο σκύλο που είχα δεί στον σταθμό τρένου της Νάπολης, που μου θύμισε τη Βανίλια."

Θα θέλαμε ένα σχόλιο σας για την διαφήμιση ή κάποιο μήνυμα για την Άννα.

"Ήταν πραγματικά μεγάλη μου ευχαριστήση και μεγάλο προνόμιο που μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω ένα κινούμενο σχέδιο με την μουσική της Άννας ξανά. Χαίρομαι όταν σκέφτομαι πως το "Το Πολύ Πολύ" θα ξανακάνει την εμφάνιση του στην ιαπωνική τηλεόραση σαν μία έκρηξη φρεσκάδας στη χαώδη θαλάσσα των ιαπωνικών προγραμμάτων."



Δείτε την πρώτη διαφήμιση του Naoki Mitsuse με το τραγούδι "Το πολύ πολύ"

fannatics.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τ. Στεφανίδου: Ποιος τραγουδιστής της είπε ότι... βαριέται μ' αυτά που λέει; (Video)

 

Το επεισόδιο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τηλεοπτικό καυγά, αφού - όπως θα δείτε στο βίντεο -  ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν έτοιμος να... εκραγεί στον αέρα, όταν οι ερωτήσεις έγιναν πολύ προσωπικές. Κι ενώ εκείνος ήταν φανερά εκνευρισμένος η Τατιάνα του έκανε πλάκα...

 


markos-tv

Διαβάστε περισσότερα »