Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Βέρτης: «Δεν πιστεύω στις ετικέτες και στους συνθέτες με τα μεγάλα ονόματα»

 

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε σε συνέντευξή του για τους δημιουργούς των τραγουδιών που κάνουν συχνά επιτυχία και ο ίδιος ξεχωρίζει.
 
«Όχι, δεν πιστεύω στις ετικέτες και στους συνθέτες με τα μεγάλα ονόματα! Τα περισσότερα τραγούδια που μου έχουν στείλει «μεσίτες» από μεγάλα ονόματα πολλές φορές ήρθαν απρόσωπα, χωρίς να ξέρω ποιανού είναι. Όταν τα άκουσα ειλικρινά δεν γνώριζα σε ποιόν ανήκουν, όπως για παράδειγμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έχει τύχει να μου στείλει τραγούδι και να μην γνωρίζω πως είναι δικό του και να το επιλέξω ανάμεσα σε πενήντα πιθανές επιλογές που είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν είναι τυχαία μερικοί δημιουργοί μεγάλα ονόματα... θέλω όμως και οι δημιουργοί να μπαίνουν με την αξία τους στο δίσκο» είπε χαρακτηριστικά στο tralala ο τραγουδιστής.
Διαβάστε περισσότερα »

Νερό με την υπογραφή της… Lady Gaga

 

Για την ώρα το σχέδιο βρίσκεται στην αρχή, αλλά φαίνεται ότι η Lady Gaga θέλει να μπει στη λογική της υγιεινής διατροφής.
Η εκκεντρική σταρ σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική της μάρκα υγιεινών ροφημάτων και νερού και σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Τσαλίκης κατά Βαλάντη

 

Τις δηλώσεις του Βαλάντη κατά σπουδαίων ονομάτων του Ελληνικού πενταγράμμου, σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Από σεβασμός και μόνο στην ιστορία αλλά και το παρόν, γιατί είναι εν ενεργεία όλοι αυτοί οι σπουδαίοι δάσκαλοι, γιατί έτσι τους βλέπω εγώ, πιστεύω ότι είμαστε πολύ μικροί νομίζω να τους κρίνουμε» δήλωσε στο star ο τραγουδιστής.
Διαβάστε περισσότερα »

Φωτό Ντοκουμέντο Ρέμος-Χατζηγιάννης: Κι όμως είναι ο πρώην και ο νυν της Ζέτας μαζί !!


Διαβάστε περισσότερα »

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σαμίου για την αδερφή της: «Οι γιατροί την είχαν ξεγράψει. Θα είμαι πάντα δίπλα της»

 

Η Άντζυ Σαμίου μιλά για την αγαπημένη της αδερφή, Λίτσα και περιγράφει τις δυσκολίες που έζησε στη ζωή της!
 
Η Άντζυ Σαμίου ανάρτησε μια επιστολή-εξομολόγηση με τίτλο "Σας μίλησα ποτέ για την αδελφή μου;" στο facebook. Η Άντζυ μιλά με τρυφερά λόγια για την αδερφή της , η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας, την αποκαλεί «ηρωίδα» και την θυμάται να δοκιμάζεται όλα αυτά τα χρόνια!
Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια γράφει:
«Άρχισε το κάπνισμα ερασιτεχνικά κάπου εκεί στα...5 κλέβοντας τσιγάρα από την τσέπη του μπαμπά και το ξύλο πήγαινε σύννεφο ! Ήθελε να κάνει ότι έκαναν οι μεγάλοι ,ίσως για να τραβήξει λίγη προσοχή, να πει "εε !! εδώ είμαι κι εγώ" αφού τα φώτα ήταν δυστυχώς πάντα πάνω μου.
Είχε διαλέξει τι θέλει να κάνει στη ζωή της! Να δημιουργεί, να σχεδιάζει και να υλοποιεί ό,τι είχε σχέση με το ρούχο! Από εσώρουχο, μέχρι παλτό! Από φόρμα, μέχρι μπουφάν κι από βραδινή τουαλέτα μέχρι εξτριμ κοστούμια για μπαλέτα!
Παντρεύτηκε μικρή, έκανε μια κούκλα κόρη, χώρισε νωρίς και μεγάλωσε κυριολεκτικά το παιδί της μόνη της, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη βοήθεια!
Μόνη της άνοιξε την πρώτη -από τις πολλές- δική της επιχείρηση, μόνη της έτρεχε να τα βγάλει πέρα αλλά και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα στο δύσκολο κόσμο της μόδας. Δυστυχώς η τιμιότητα και ο ηθικός αδιαπραγμάτευτος χαρακτήρας της, δεν την βοηθούσαν να μπει στο μεγάλο κύκλωμα, εκεί τα νερά ήταν βαθειά από κάθε άποψη και η αδελφούλα μου μεγάλωσε όπως κι εγώ, με το κούτελο πάντα καθαρό, τον ίσιο δρόμο και το ρομαντισμό, πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και όποιος είναι άξιος πάει μπροστά. Έτσι μας μεγάλωσε ο μπαμπάς. Το ξύλο είχε κάνει καλά τη δουλειά του!
Η αδελφή μου με λίγα λόγια είναι μια ΗΡΩΙΔΑ! Παλεύει από τη μέρα που γεννήθηκε και τα καταφέρνει, διατηρώντας τις αρχές της, την καλοσύνη και τον αυθορμητισμό της, αλλά και τη δημιουργικότητα και την αξία. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι πάντα και ειδικά τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας, να μας εμπνέει, να πετυχαίνει και να ξεπερνά τα εμπόδια που την δοκιμάζουν από την πρώτη μέρα που βγήκε στη ζωή... γιατί οι γιατροί την είχαν ξεγράψει, αλλά εκείνη έζησε, ζει και βασιλεύει! Είναι η δίδυμη ψυχή μου και θα είμαι πάντα δίπλα της γιατί τη λατρεύω". Άντζυ»
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna-Chris Brown:Περασμένα ξεχασμένα και...ασταμάτητα φιλιά!!

Rihanna-Chris Brown:Περασμένα ξεχασμένα και...ασταμάτητα φιλιά!!
«Φταίμε και οι δυο που ζούμε χώρια» φαίνεται να τραγουδούσαν Chris Brown και Rihanna… Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ξαφνική αγάπη!!
article-0-159C7497000005DC-315_306x423.jpg
Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε το Σάββατο το βράδυ σε bar club του Λος Άντζελες να τα πίνουν μαζί και να φιλιούνται ασταμάτητα!!
article-2220971-159CA7A1000005DC-448_634x633.jpg

article-0-159C7211000005DC-569_306x423.jpg
Και σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως στο ίδιο μαγαζί πριν λίγο καιρό έπινε ολομόναχη η Rihanna και δε μιλιόταν με τον πρώην αγαπημένο της Chris που κάποτε την είχε πλακώσει στο ξύλο και την είχε γεμίσει με μώλωπες!
ριρι.jpg
Και ενώ αυτή τη φορά το ζευγάρι ήταν μες στα μέλια, ο καθένας έφυγε με το δικό του αμάξι!!
article-2220971-159C7307000005DC-641_634x441.jpg
Περίεργο… μήπως ξαναζούν τον έρωτα τους από την αρχή;;
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Quiz: Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κολιέ «I love Sakis»;

Quiz: Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κολιέ «I love Sakis»;
Με κολιέ «I love Sakis» εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη!
Η τραγουδίστρια, που εμφανίζεται μαζί με τον Σάκη Ρουβά στο «Διογένης», δεν μπόρεσε ν΄αντισταθεί ούτε εκείνη στον Σάκη, και υπέκυψε στον «πειρασμό» της… Ρουβίτσας!
Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, δεν δίστασε να φορέσει κολιέ που υποδηλώνει τη λατρεία στο συνάδελφο της.
iliadi.jpg

Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια στο Τwitter, με το σχόλιο «υπέροχη μοναδική βραδιά και απόψε! I love Sakis!!!»
Και φυσικά, την παράσταση –εκτός από το κολιέ-, έκλεψαν οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της Αγγελικήςπου διαγράφονταν μέσα από το κοντό της μπουστάκι!
Ρουβίτσα και η Αγγελική…
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Γιάννη Πάριου

 

Περνάει σιωπηλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο σπίτι του στη Γλυφάδα την επιδείνωση μιας...
παλαιότερης πάθησης στο στομάχι του. Ο Γιάννης Πάριος αντιμετωπίζει μια χρονιά πάθηση του πεπτικού συστήματος, που τον έχει καταβάλει και την οποία κάνε προσπάθειες να ξεπεράσει.

Πριν από μερικά χρόνια ο τραγουδιστής είχε μεταφερθεί με έντονους πόνους στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του διέγνωσαν μια ελαφριά αιμορραγία πιθανότητα από στρες και άγχος. Σήμερα, ακόμα υποφέρει από το πεπτικό του σύστημα. Το δωδεκαδάκτυλο έλκος εμφανίζεται κυρίως σε άνδρες δραστήριους και με πολλές ευθύνες. Ο Γιάννης Πάριος, όπως αναφέρει το ciao, αντιμετωπίζει το έλκος και με φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι πόνοι είναι περιοδικοί και συχνά εμφανίζονται υποτροπές των ενοχλήσεων συγκεκριμένες εποχές του χρόνου.
gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια γνωστή τραγουδίστρια «άναψε» φωτιές πάνω στη πίστα;

 

Είναι όμορφη και με ωραίο σώμα… Χθες βγήκε πίστα και προκάλεσε πολλές ταραχές στο ανδρικό κοινό.
Η Χριστίνα Κολέτσα έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στo νυχτερινό μαγαζί «Frangelico»…
Μαζί της είναι ο Κώστας Καραφώτης, η Χριστίνα Ιακώβου και ο Νικηφόρος.
Διαβάστε περισσότερα »

Εγώ αγαπάω αναρχικά! Το νέο τραγούδι του Μαζωνάκη! Ακούστε το...

 

Ακόμα μια νέα μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της...
πόλης και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία! Το νέο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του Γιώργου Μαζωνάκη που όλοι περιμένατε, το ακούτε αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!

Μετά την τεράστια επιτυχία «Λείπει πάλι ο θεός», που κατέκτησε για πολλές εβδομάδες τις πρώτες θέσεις του Media Inspector, του επίσημου Airplay Chart της IFPI, ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης της χρονιάς επιστρέφει με μια ακόμα μεγάλη επιτυχία που φέρει τον τίτλο «Εγώ αγαπάω αναρχικά», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη και συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Ολοκληρώνοντας μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά και λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων του, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία αποκλειστικά μέσα από το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας!


Διαβάστε περισσότερα »

Εγκεφαλικό: Η Britney Spears έχει έξοδα που φθάνουν τα 15 εκατ. δολάρια


Το πορτοφόλι της Oops I did it Again Spears είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι φαντάζεσαι. Νέα, φρεσκότατα δημοσιεύματα έβγαλαν στη φόρα το πόσο "αξίζει" η Brit... μαζί φυσικά και με το πόσα ξοδεύει για φως, νερό, τηλέφωνο και άλλους κοινούς λογαριασμούς που επιβαρύνουν κάθε τόσο και λιγάκι το καλάθι της νοικοκυράς.

Σύμφωνα με το έγκυρο TMZ, το 2010 η Britney είχε 32,376,140.90 (ναι εκατομμύρια είναι αυτό) δολάρια κέρδη. Βεβαίως από τότε η ξανθομαλλούσα που κάποτε τα ξύρισε και μετά έβαλε εξτέ σταρ έβαλε στην τσέπη άλλα 68 εκατ. δολάρια χάρη στην "Femme Fatale" περιοδεία της και ακόμα 15 εκατ. δολάρια υπογράφοντας για το "X-Factor".

Το κορίτσι όμως έχει έξοδα και δεν μπορεί να αφήσει τα λεφτά να ξεκουραστούν στην τράπεζα. Φαντάσου πως το 2010 έδινε διατροφή στο πρώην σύζυγό και πατέρα των δύο παιδιών της, Kevin Federline, 25.000 δολάρια το μήνα.

Και να μερικοί ακόμα λογαριασμοί που (δεν) ξεπουπούλιασαν την Spears εκείνη τη χρονιά:

-- Για νταντάδες: 303,673.72$

-- Για την καθαριότητα: 27,265$

-- Προσωπική περιποίηση και ρούχα: 61,295.12$

-- Έξοδα αυτοκινήτων: 59,351.92$ (και δεν αγόρασε καν αυτοκίνητο εκείνη τη χρονιά)

-- Ενοίκιο σπιτιού: 19,000$ το μήνα

-- Ρεύμα: 5,629.43$ για έναν μόνο μήνα

-- Γκάζι: 1,841$ για έναν μόνο μήνα

-- Νερό: 2,278.27$ για έναν μόνο μήνα

Είναι πολλά τα λεφτά Brit Brit.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μητέρα έγινε η Adele

 

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Adele και εκείνη και ο σύντροφός της Σάιμον Κόνεκι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε την Παρασκευή.

Ο εκπρόσωπός της διάσημης σταρ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά ούτε και τη διέψευσε, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει αυτή τη στιγμή να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Η Adele είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Ιούνιο, μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Παράξενος χειμώνας για τις αθηναϊκές πίστες

 

Λιγότερες ημέρες λειτουργίας, φθηνότερες τιμές

Για τον πιο παράξενο χειμώνα προετοιμάζονται οι αθηναϊκές μουσικές πίστες – λαϊκές και μη. Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το χώρο εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, όμως η φετινή σεζόν προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη. 

Τα κέντρα που κάποτε γέμιζαν ακόμη και τις καθημερινές και με το ζόρι έμεναν κλειστά μόνο τις Δευτέρες, τώρα έχουν περιορίσει τις ημέρες λειτουργίας στην Παρασκευή και το Σάββατο. Ελάχιστοι είναι οι επιχειρηματίες που τολμούν να ανοίξουν για τρίτη ή τέταρτη ημέρα μέσα στην εβδομάδα. Κυρίως πρόκειται για σχήματα που απευθύνονται σε νεότερο κοινό, το οποίο μπορεί να μην έχει πολλά χρήματα (ποιος έχει, άλλωστε;) αλλά έχει μεγαλύτερη ευχέρεια από πλευράς χρόνου. 

Όπως αναφέρεται σε αφιέρωμα του «Τύπου της Κυριακής», οι τιμές έχουν επίσης πέσει, αν και όχι τόσο όσο θα περίμενε ή θα επιθυμούσε το κοινό. Το ποτό στο μπαρ μιας σκηνής κυμαίνεται από 10-15 ευρώ, το μπουκάλι ουίσκι από 120-180 ευρώ και το μπουκάλι κρασί από 70-80 ευρώ. 

Όσο για τα σχήματα που αναμένεται να μαζέψουν τον περισσότερο κόσμο, αυτά είναι το πολυαναμενόμενο ντουέτο Ρέμου-Ρόκκου, παρόλο που η πρεμιέρα τους μετατέθηκε, η Άννα Βίσση στο Lav, το σχήμα Θεοδωρίδου-Παπαρίζου στον «Βοτανικό», ο πάντα δημοφιλής Σάκης Ρουβάς με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες στο Διογένης Studio και η Δέσποινα Βανδή με τον Αντύπα σε λαϊκό πρόγραμμα στο Posidonio. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »