Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Παντελής Παντελίδης:Γι'αυτή τη γυναίκα έγραψε το...άσμα!(PHOTO+VIDEO)

«Δεν ταιριάζετε σου λέω»,  τραγουδάει και γίνεται χαμός!  Ο χωρισμός τελικά του...
έκανε καλό καθώς το τραγούδι του έγινε μεγάλο σουξέ… Μετά από αυτό ακολούθησαν κι άλλα γιατί ο τραγουδιστής πάνω στη πίκρα του, πάνω στην απελπισία του, έγραφε συνεχώς. Ωστόσο…όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν…η εποχή εκείνη πέρασε.
Ο ίδιος φαίνεται να έχει ξεπεράσει την γυναίκα που τον «έκαψε» αφού κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης από μέρους της έπεσαν στο κενό! Άλλωστε η αναγνωσιμότητα είναι μεγάλο γιατρικό…
Εμείς ανακαλύψαμε την σέξι ξανθιά που ήταν ο μεγάλος του έρωτας! Εκείνη για την οποία έχει γράψει όλα τα νέα του τραγούδια! Εκείνη που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του. Είναι η Μαρία, ένα κορίτσι όμορφο, χαρούμενο με αναλογίες μοντέλου! Είναι 26 και έχει σπουδάσει αισθητικός!  Η ίδια στη σελίδα της στο facebook έχει βάλει πολλές σέξι φωτογραφίες και έχει τρελάνει τους φίλους της.
Πριν από λίγες μέρες της πόσταρε κάποιος στον τοίχο ένα βίντεο που κάποιος σατιρίζει τον Παντελίδη τραγουδώντας το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» πάνω από μια… λεκάνη τουαλέτας! Η ίδια έγραψε από κάτω «No comment». Χθες μάλιστα «ανέβασε» στον τοίχο της φωτογραφία με το εξής : «Δεν αγαπάς κάποιον για την ομορφιά του… Τον αγαπάς γιατί λέει ένα τραγούδι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις!».
Βέβαια σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να δει τίποτα από αυτά για την έχει «μπλοκάρει»…
maria pantelidi
Πηγή: gossip-tv.gr
 

Διαβάστε περισσότερα »

Τι έκανε με τον Μύρωνα Στρατή στο δημαρχείο η Μαίρη Συνατσάκη;

Τι έκανε με τον Μύρωνα Στρατή στο δημαρχείο η Μαίρη Συνατσάκη;
«Φούντωσαν» την Παρασκευή οι φήμες για πολιτικό γάμο και, μάλιστα, κρυφό του Μύρωνα Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη, καθώς το ζευγάρι βρέθηκε στο δημαρχείο του Ναυπλίου!
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αργολίδας, η Μαίρη και ο Μύρωνας πήγαν στο δημαρχείο για γάμο, αλλά όχι τον δικό τους: φιλικό τους ζευγάρι παντρεύτηκε και παραβρέθηκαν στην τελετή.
«Αν δεν αισθανθώ σιγουριά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο γάμος θα είχε να κάνει με απόκτηση παιδιού, αλλά θέλω να μπορώ να το στηρίξω οικονομικά. Μου φαίνεται λίγο μακριά ακόμη», είχε δηλώσει πρόσφατα η νεαρή παρουσιάστρια. 
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

E. Παπαρίζου: Όταν το... ρετούς κάνει θαύματα! (Φωτό)

 

Στη φωτογραφία που θα δείτε οι... ειδικοί έχουν "κόψει" από την Παπαρίζου όλα τα περιττά κιλά που έχει πάνω της, αλλά και μερικά χρόνια για να δείχνει πιο νέα από ποτέ! Δείτε, λοιπόν, την 20άρα και "fit" Έλενα και πιστέψτε ότι είναι η ίδια...





Διαβάστε περισσότερα »

Πιασμένοι χέρι χέρι στο Ηρώδειο

 

Κοινή δημόσια εμφάνιση για Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

Την παράσταση «Ιππής» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιάννη Ζουγανέλη στο Ηρώδειο παρακολούθησαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Πέμπτης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, το οποίο εμφανίστηκε πιασμένο χέρι χέρι. 

Δείτε τις φωτογραφίες:






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

 

Θα γίνει στις 26 του μήνα

Ο καιρός τα χάλασε για την προγραμματισμένη για αύριο συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Κάστρο Ελαιώνα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Λόγω των προβλέψεων της ΕΜΥ για έντονες βροχές το Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε η συναυλία να αναβληθεί και να προγραμματιστεί ξανά στις 26 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο. 

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν τη νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά. 

Το concept αυτής της συναυλίας είναι η ομορφιά και η χημεία της παρέας. Μιας παρέας που παίζει και τραγουδά με δύναμη και συγκίνηση.  Η Ελευθερία στη μέση της μικρής μπάντας που την αγκαλιάζει κυριολεκτικά, και οι μουσικοί γύρω της σε ημικύκλιο. Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα, από τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. 

Το δυόμιση ωρών πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές στιγμές από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της. Ήδη το «Άρωμα» του Νίκου Αντύπα και του Νίκου Μωραΐτη έχει πάρει ξεχωριστή θέση στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και στην καρδιά μας. 

Η Ελευθερία χαρίζει σ' αυτές τις συναυλίες ένα ακόμα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της και μοιράζεται τη συγκίνηση και την χαρά της με το κοινό. Από το πρόγραμμά της δεν λείπουν επιλεγμένες και ουσιώδεις στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού που ολοκληρώνουν την εμπειρία και την αισθητική απόλαυση. Ένα πρόγραμμα με στιγμές εσωτερικότητας και συγκίνησης αλλά δυναμικό και εξωστρεφές ταυτόχρονα που φέρνει ακόμα πιο κοντά μας αυτές τις μέρες την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια.

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, Κάστρο Ελαιώνα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Διαβάστε περισσότερα »

Συνεργασία- έκπληξη με Goin’ Through και Μέλισσες

 

Ελευθερίου, Shaya και Κρυσταλία μαζί σε βίντεο κλιπ

Στο νέο album των Goin’ Through με τίτλο «Gallery» περιέχονται πολλές all star συνεργασίες και μία από αυτές οπτικοποιείται σήμερα.

Πρόκειται για το τραγούδι «Όπως Εγώ» στο οποίο κάνουν featuring οι Μέλισσες. 

Guest star εμφανίσεις στο video clip, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν στο τραγούδι, κάνουν η Ελευθερία Ελευθερίου, η Shaya, η Κρυσταλία των Otherview αλλά και η Μαρία Μακρή που ανήκει στο Family του Νίκου Βουρλιώτη.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;

 

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;
Μάλλον θα την απολαύσουμε στο τεύχος Δεκεμβρίου της αμερικανικής βίβλου της μόδας.
Πως θα μπορούσαμε να μάθουμε αν η Rihanna θα βρίσκεται στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue; Φυσικά από το twitter, όπως μας το είχε ανακοινώσει και την προηγούμενη φορά (στην προηγούμενη φωτογράφιση της για τη Vogue, η Rihanna ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της μέσω του twitter, μόνο που αναγκάστηκε να κατεβάσει το tweet της αμέσως).
Πάλι, λοιπόν, μέσα σε 140 χαρακτήρες η τραγουδίστρια, που όπως φαίνεται δεν μπορεί να κρατήσει και πολλά μυστικά, δήλωσε χθες ενθουσιασμένη που φωτογραφίζεται από την Annie Leibovitz για την αμερικανική Vogue. Προφανώς θα την απολαύσουμε στο εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου.
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη "κάψτε την";

 

Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη "κάψτε την";
Διαβάστε ποιος είναι ο λόγος.
Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα λένε αμερικανοί και μάλλον έχουν δίκαιο.
Σχεδόν ένα χρόνο πριν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δήλωνε σε συνέντευξή της: «Θαυμάζω πραγματικά την Άννα Βίσση, δεν χρειαζόταν όμως, αυτή η εκπομπή για να το καταλάβω. Δεν χρειαζόμουν τις παραπάνω πληροφορίες. Το τι κάνει στη ζωή της, δεν με αφορά καθόλου. Είμαι της γνώμης πως, σε εμάς τους καλλιτέχνες, όταν είμαστε πάνω στη σκηνή, φαίνονται όλα. Οι σκέψεις μας, οι μικροπρέπειές μας, τα λάθη μας, το ήθος μας. Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω έκθεση».
Αν και η Ελεωνόρα δεν σχολιάσε την Άννα, αλλά την επιλογή της να κάνει τη ζωή της reality, εν τούτοις η Βίσση έδειξε ανωτερότητα Τα λόγια όμως είναι λόγια και μένουν στο παρελθόν. Έτσι σκέφτηκε η Άννα Βίσση και πρότεινε στην Ελεωνόρα να παίξει το ρόλο της Μάγισσας Λόα στους Δαίμονες, που θα ανέβουν στο Παλλάς στις 3 Απριλίου.
Πάντως η Άννα θα έχει την ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της έστω και ψεύτικα. Στο πρώτο μέρος της παράστασης που διαδραματίζεται στο Μεσαίωνα, η Άννα υποδύεται μια αρχόντισσα τη Ροζάνα, η οποία παρεμπιπτόντως είναι παρθένα(!) και στο τέλος καίει στην πυρά την Μάγισσα, φωνάζοντας Κάψτε την, κάψτε την.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τετ α τετ Στικούδη - Dj Rico

 

Βγήκαν να διασκεδάσουν

Με τον σύντροφό της Dj Rico εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη στο live του Νίκου Βουρλιώτη σε μαγαζί της παραλιακής. 

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Dj Rico δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν δεσμό ενώ αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Ντυμένη απλά και sexy, με λευκό σορτσάκι, μαύρο φανελάκι και χαμηλά μποτάκια η Κατερίνα τράβηξε τα βλέμματα








newsbeast

 
Διαβάστε περισσότερα »

Έκανε τατουάζ στην παρουσίαση του νέου της αρώματος

 

Δείτε το σχέδιο που χάραξε η Lady Gaga στο πίσω μέρος του κεφαλιού της

Πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, η Lady Gaga μας εξέπληξε για ακόμα μια φορά, καθώς θεώρησε ως την πιο κατάλληλη στιγμή να κάνει ένα ακόμη τατουάζ, την παρουσίαση του νέου της αρώματος.

Η τραγουδίστρια έβγαλε μερικά ρούχα και την περούκα που φορούσε και έκανε τατουάζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, στο σημείο το οποίο είχε ξυρίσει πριν μερικές μέρες. 

Η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στο κοινό της στο μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης και το τατουάζ απεικονίζει έναν άγγελο με απλωμένα τα φτερά.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Έρχονται να παίξουν την ιστορία τους.

 

Οι «Y&T» για πρώτη φορά στην Αθήνα

Πριν από τους Motley Crüe, αλλά και πριν από τους Metallica, υπήρχε μία παρέα μουσικών που έμελλε να γίνει ένα από τα καλύτερα hard and heavy αμερικάνικα συγκροτήματα. Οι «Y&T» δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έβαλαν τα θεμέλια του σημερινού αμερικάνικου hard ήχου.

Σχηματίστηκαν το 1974 στο Oakland της Καλιφόρνια και στο ξεκίνημα της καριέρα στους το όνομά τους ήταν Yesterday & Today. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κατέληξαν σε αυτό το όνομα τυχαία, όταν βρίσκονταν σε πρόβα και δέχτηκαν ένα τηλέφωνο από κάποιον διοργανωτή συναυλίας. Τους πρότεινε να παίξουν σε μια συναυλία και τους ζήτησε να του δώσουν ένα όνομα να βάλει στην αφίσα. Έως τότε δεν είχαν καταλήξει σε ένα σταθερό όνομα και σύμφωνα με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Dave Meniketti εκείνη τη στιγμή στο πικ απ έπαιζε το άλμπουμ των Beatles, ‘Yesterday & Today’. Αυτό το όνομα επέλεξαν και με αυτό υπέγραψαν στην London Records, όπου ηχογράφησαν δύο album. Τα ‘Yesterday & Today’ (1976) με τους Dave Meniketti κιθάρα/τραγούδι, Joey Alves κιθάρα/τραγούδι, Phil Kennemore μπάσο/τραγούδι και Leonard Haze drums, μια σύνθεση που έμελλε να είναι και η ιστορική για το συγκρότημα και το ‘Struck Down’ (1978). Συμπτωματικά αυτό ήταν ένα από τα τελευταία rock άλμπουμ που κυκλοφόρησε η London.

Η μηχανή των Yesterday & Today παίρνει μπροστά και το 1981 την εποχή που η rock σκηνή στην Αμερική αρχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς υπογράφουν στην A&M. Το όνομα τους μετατρέπεται απλά σε Y&T από τους ίδιους τους fans τους που κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους φωνάζουν ρυθμικά τα αρχικά τους.

Το ‘Earthshaker’ ήταν το πρώτο album που παρουσίασαν με το όνομα Y&T, αφήνοντας κληρονομιά κομμάτια σαν τα ‘Believe In You’ και ‘Hungry for Rock’. Το ‘Black Tiger’ του 1982 γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία και τότε τους γνωρίζει και το ελληνικό κοινό με το θρυλικό ‘Forever’. Ένα κομμάτι ύμνος - ταυτότητα για το αμερικάνικο συγκρότημα. Τo ‘Mean Streak’ (1983), μ’ ένα μεταλλικό και άκρως επιθετικό φίδι στο εξώφυλλο γνωρίζει μεγαλύτερη επιτυχία στην Αγγλία απ’ ότι στη χώρα τους και τους καθιερώνει με τα ‘Midnight In Tokyo’ και το ομώνυμο τραγούδι.

Η τετράδα των Meniketti, Alves, Kennemnore και Haze καθιερώνονται παγκοσμίως με την κυκλοφορία του ‘In God we Trust’ (1984,) με το ‘Rock’n’Roll’s Gonna Save The World’ να γίνεται ύμνος στο αμερικάνικο ραδιόφωνο. Το 1985 το συγκρότημα κυκλοφορεί 2 άλμπουμ: Το live, ‘Open Fire’ ηχογραφημένο στο Λονδίνο αλλά στο San Francisco και το studio ‘Down for the Count’ που τους προσέφερε την μεγαλύτερη επιτυχία τους στις πωλήσεις singles με το ‘Summertime Girls’.

Η μεγάλη καριέρα των Y&T συνεχίζεται με album σαν τα ‘Contagious’ και ‘Ten’. Στο ‘Contagious’ έχουμε μια σημαντική αλλαγή στη σύνθεσή τους αφού αποχωρεί ο 13 χρόνια drummer Leonard Haze και αντικαθιστάται από τον Jimmy DeGrasso. Ο τελευταίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του παίζοντας με τους David Lee Roth, Ozzy, Lita Ford White Lion, Megadeth κ.α. Η ιστορία για τους Υ&Τ συνεχίζει να γράφεται, με σειρά συναυλιών που συνήθως περιορίζονται στην Αμερική και ελάχιστες φορές έρχονται στην Ευρώπη. Το 2010 οι δυο μηχανές του συγκροτήματος, Meniketti και Kennemore μπαίνουν στο studio και μαζί με τους John Nyman κιθάρα/τραγούδι και Mike Vanderhule drums, ηχογραφούν το ‘Facemelter’.

Η μηχανή των Y&T έχει πάρει μπροστά και παρουσιάζει τα νέα αλλά και τα κλασικά τραγούδια τους σε μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, η οποία ανακόπτεται όταν ανακοινώνεται ότι ο μπασίστας Phil Kennemore πάσχει από προχωρημένη μορφή καρκίνου και το 2011 χάνει τη μάχη.

Απόψε οι Y&T θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα σ' ένα ιστορικό χώρο, το Κύτταρο. Η εμφάνισή τους θα διαρκέσει 2 1/2 ώρες και θα παίξουν όλη τη ιστορία τους. Από το ‘Forever’ στο ‘Summer Girls’ και από το ‘Believe In You’ στο ‘Rock'n'Roll's Gonna Save The World’. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου της 15ης Σεπτεμβρίου θα χορτάσουμε αυθεντικό αμερικάνικο hard rock / metal. Ολόκληρη η ιστορία τους σε μια συναυλία.

Τιμή εισιτηρίου: 27 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα »