Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο: τι έγινε όταν συναντήθηκαν Βανδή - Γαρμπή στην πίστα;

 
 
 
 
Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας διάλεξε για να διασκεδάσει το βράδυ του Σαββάτου η Καίτη Γαρμπή, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις προετοιμασίες για την μουσική παράσταση που ανεβάζει!

«Είναι εδώ ένα κορίτσι… Αχ! Υποκλίνονται πολλοί άνδρες στα πόδια της και στα μάτια της! Παντρεμένη είναι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία», είπε από μικροφώνου η Δέσποινα και πρόσθεσε: «η μία και μοναδική, Καίτη Γαρμπή!» και το κοινό χειροκρότησε θερμά.

Η Δέσποινα καλωσόρισε στο νυχτερινό κέντρο και τον Διονύση Σχοινά, ενώ εξιστόρησε πως το 1994 εκείνη και εκείνος έκαναν φωνητικά στην Καίτη!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είσαι εδώ κοντά μας Καίτη! Θα έρθουμε να σε δούμε σε αυτό που ετοιμάζεις», κατέληξε η Δέσποινα.

Δέσποινα, Καίτη και Διονύσης, πάντως, θα συναντηθούν ξανά σε λίγες μέρες, καθώς θα τραγουδήσουν στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, στις 24 του μήνα, στο ΟΑΚΑ!
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε backstage από την φωτογράφηση Θεοδωρίδου – Παπαρίζου

Δείτε backstage από την φωτογράφηση Θεοδωρίδου – Παπαρίζου
Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 17.09.2012 - 11.12
Με τζινάκι, λευκά T-shirt και κατακόκκινα χείλη φωτογραφήθηκαν για την αφίσα του νυχτερινού κέντρου που θα τις στεγάσει η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου!
«Καλό μας Χειμώνα λοιπόν και με τις πρώτες βροχές σήμερα», έγραψε την Κυριακή η Έλενα στο Twitter της Νατάσσας και «ανέβασε» φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφησης.
1.jpg
«Καλή μας αρχή Ελενάκι μου», ήταν η απάντηση της Νατάσσας, ενώ φωτογραφίες από την προετοιμασία της Έλενας δημοσίευσε στον λογαριασμό του και ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης.
2.jpg
Όπως έχει γράψει το star.gr, οι δύο τραγουδίστριες θα βρίσκονται στον «Βοτανικό», με τον Λευτέρη Πανταζή να μπαίνει ανάμεσά τους και την πρεμιέρα να έχει προγραμματισθεί για τα μέσα Οκτωβρίου!
STAR.GR
 
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε φωτορεπορτάζ από το πάρτι για τα 20 χρόνια Φοίβος!







 
 
Σε ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό bar - restaurant της Αθήνας συναντήθηκαν όλοι οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη συναυλία της ερχόμενης Δευτέρας!
Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου,  Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης,  Άντζελα Δημητρίου, ΘάνοςΠετρέλης, Νίνο, Tus, Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνα, Μαντώ,  Βασίλης Καρράς, Θάνος Καλλίρης, Δημήτρης Κόκοτας, Άκης Δείξιμος και Φωκάς Ευαγγελινός ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο πάρτι.
Ο συνθέτης των επιτυχιών και οι καλλιτέχνες διασκέδασαν, χαλάρωσαν και συζήτησαν, ενώ υποσχέθηκαννα μας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία στις 24 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ!
 STAR.GR
Διαβάστε περισσότερα »

Η ΧΡΥΣΠΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ: "ΚΟΛΛΑ ΠΕΝΤΕ" | Nέο τραγούδι !

 

Στην καλύτερη φάση της καριέρας της βρίσκεται η ΧΡΥΣΠΑ και μας το αποδυκνείει με μία ακόμη τεράστια επιτυχία. "ΚΟΛΛΑ ΠΕΝΤΕ" ο τίτλος του νέου της Single και έχει την υπογραφή του παραγωγού της Χριστόδουλου Σιγανού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ



Με αυτό το Single εγκαινιάζεται και η μετεγγραφή της στο Label της LOCA RECORDS / Spicy Music. Η ΧΡΥΣΠΑ θα εμφανίζεται φέτος στο "CARAMELA" όπου αναμένεται να βάζει φωτιά στις νύχτες μας.. !
Διαβάστε περισσότερα »

Νίκος Βέρτης: «Είμαι λαίμαργος αλλά γυμνάζομαι»

 

Ο Νίκος Βέρτης μπορεί να διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα ωστόσο, τρώει πολύ όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του.

«Τρώω πολύ περισσότερο από κάποιον που έχει τα διπλάσια κιλά». Πώς όμως καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα του; «Φροντίζω να τρώω έτσι όπως θέλω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες ημέρες προσέχω πάρα πολύ. Επίσης, γυμνάζομαι. Γενικώς, όμως, είμαι λαίμαργος», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Όσο για το αν πέρα από το φαγητό είναι της υπερβολής και στον έρωτα είπε: «Ναι, αρκετά. Δεν έχω ξεπεράσει, βέβαια, τα όριά μου».
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ενα μεγάλο αστέρι της reggae στην Ελλάδα

 

Για δύο συναυλίες τον Οκτώβριο η Nneka Egbuna

Την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί τον Οκτώβριο η Nneka Egbuna, το νέο μεγάλο αστέρι της reggae, soul, ethnic μουσικής, η οποία θα εμφανιστεί στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη και στη Γεωπονική Live στην Αθήνα, μαζί με τους Burger Project και τη Ματούλα Ζαμάνη.

Η πολυβραβευμένη τραγουδοποιός, τραγουδίστρια επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Soul Is Heavy». 

Η μουσική της Nneka είναι ένα μείγμα hip-hop, reggae, soul και αφρικανικών ρυθμών, έχοντας αναφέρει η ίδια καλλιτέχνες όπως οι Fela Kuti, Bob Marley, Mos Def, TalibKweli και Lauryn Hillως τις κύριες μουσικές επιρροές της. 

Οι στίχοι της αντανακλούν την προσωπική της πορεία και ζωή στην πατρίδα της τη Νιγηρία, όπου μεγάλωσε, αλλά και τις εμπειρίες της από το δυτικό τρόπο ζωής στην Ευρώπη, όπου βρέθηκε σχεδόν έφηβη μετανάστρια να αγωνίζεται να επιβιώσει μόνη της. 

Έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία πολύ πετυχημένα άλμπουμ, τα «Victim of Truth», «No Longer at Ease» και «Soul is Heavy», από τα οποία ξεχώρισαν κομμάτια όπως τα «The Uncomfortable Truth», «Africans», «Heartbeat», «Kangpe»,«ShiningStar», «Soul Is Heavy», «God Knows Why»,«Μy home» και πολλά πολλά άλλα. 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μονσερά Καμπαγιέ απόψε στο Ηρώδειο

 

Με τη συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ

Σήμερα το βράδυ στο Ηρώδειο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τον ζωντανό μύθο της Μονσερά Καμπαγιέ σε μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της μεγάλης καριέρας της!

Η Μονσερά Καμπαγιέ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της μεγαλύτερης σοπράνο των τελευταίων δεκαετιών. Οι ερμηνείες της στα έργα των Rossini, Bellini, Donizetti και Verdi, την καθιέρωσαν ως «ιέρεια» του bel canto, καθηλώνοντας το κοινό παγκοσμίως με την αιθέρια φωνή της. Η μεγάλη κυρία της όπερας αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην τέχνη και έχει χαρίσει ρίγη συγκίνησης σε εκατομμύρια κόσμο που είχε την τύχη να την δει ζωντανά. 

H μεγάλη Ισπανίδα σοπράνο θα ερμηνεύσει κλασσικά αριστουργήματα της όπερας σε μια μοναδική βραδιά κάτω απ' την Ακρόπολη! 

Τη Μονσερά Καμπαγιέ θα συνοδέψει μια από τις πιο δυναμικές, προοδευτικές και δραστήριες ορχήστρες στην Ελλάδα, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, που θα βρεθεί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου José Collado.

Διαβάστε περισσότερα »

30 χρόνια χωρίς τον Μάνο Λοϊζο

 

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών ο Μάνος Λοϊζος. .Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 1937 στην Αλεξάνδρεια και πέθανε σε νοσοκομείο στη Μόσχα, στις 17 Σεπτεμβρίου 1982.

Είχε κυπριακή καταγωγή (ο πατέρας του, Ανδρέας Λοΐζου, καταγόταν και ήταν κάτοικος των Αγιών Βαβατσινιάς -χωριό της Λάρνακας Κύπρου- και η μητέρα του, Δέσποινα Μανάκη, καταγόταν από τη Ρόδο). 

Από μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική: στην ηλικία των επτά ετών μελετά βιολί,αρχικά ερασιτεχνικά κι έπειτα στο Εθνικό Ωδείο της Αλεξάνδρειας.Αφού αποφοίτησε από το Αβερώφειο Γυμνάσιο το 1955 ήλθε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει. Αρχικά γράφτηκε στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά στις αρχές του 1956 την εγκαταλείπει με σκοπό να φοιτήσει στην Ανωτάτη Εμπορική. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα φοιτά στην Σχολή Βακαλό θέλοντας να σπουδάσει ζωγραφική. Το 1960 εγκαταλείπει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο και εργάζεται περιστασιακά προκειμένου να επιβιώσει: άλλοτε σαν σερβιτόρος, άλλοτε σαν γραφίστας σε διαφημιστικές εταιρείες, άλλοτε σαν μουσικός σε μπουάτ. Ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. 

Στα τέλη του 1961 αρχές του 1962 συμμετέχει σε μία πρωτοβουλία συγκρότησης του Συλλόγου Φίλων της Ελληνικής Μουσικής Την άνοιξη του 1962 χρησιμοποιείται από τον Μίκη Θεοδωράκη σαν διευθυντής της χορωδίας του του Συλλόγου Φίλων της Ελληνικής Μουσικής στις παραστάσεις της Όμορφης Πόλης. 

Ο Μάνος Λοΐζος φιλοξενείται στο σπίτι της πρώην συζύγου του καθηγητή των γαλλικών που είχε στην Αλεξάνδρεια, της Διδώς Πετροπούλου, η οποία εργαζόταν στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας. Αυτή θα συστήσει τον νεαρό μουσικό στον Μίμη Πλέσσα ο οποίος μεσολαβεί στη δισκογραφική εταιρεία Φιντέλιτυ. Το 1962 ηχογραφεί το πρώτο του σαρανταπεντάρι «Το τραγούδι του δρόμου» σε στίχους Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και ερμηνεία από τον Γιώργο Μούτσιο.

Τον Μάρτιο του 1965 παντρεύεται την πρώτη του σύζυγο Μάρω Λύμνου. Μαζί της αποκτά και μία κόρη την Μυρσίνη.Όταν επιβλήθηκε η Χούντα των Συνταγματαρχών έφυγε για την Αγγλία τον Σεπτέμβριο του 1967,για να επιστρέψει πάλι στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Το 1971 γνωρίζει την δεύτερη σύζυγό του την ηθοποιό Δώρα Σιτζάνη. Το 1972 θα αποτελέσει ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Μουσικοσυνθετών και Στιχουργών Ελλάδος (ΕΜΣΕ) που συστήνεται για την καταπολέμηση της κασετοπειρατείας και της λογοκριασίας. Το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου θα συλληφθεί στο σπίτι του στο Χολαργό και θα κρατηθεί για δέκα ημέρες.Το 1978 θα παντρευτεί την ηθοποιό Δώρα Σιτζάνη και την ίδια χρονιά θα γίνει πρόεδρος της Ένωσης Μουσικοσυνθετών και Στιχουργών Ελλάδος.Τον Οκτώβριο του 1981 μπήκε στο Γενικό Κρατικό νοσοσκομείο με περικαρδίτιδα και νεφρική ανεπάρκεια και στο τέλος του χρόνου ταξίδεψε στη Μόσχα για ιατρικές εξετάσεις. Στις 8 Ιουνίου του 1982 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται για ένα μήνα σε νοσοκομείο. Τον Αύγουστο ταξίδεψε για νοσηλεία στη Μόσχα, όπου στις 7 Σεπτεμβρίου υφίσταται δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο. Πεθαίνει δέκα ημέρες αργότερα στις 17 Σεπτεμβρίου του 1982.

Συνεργάστηκε με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Φώντα Λάδη και τον Γιάννη Νεγρεπόντη και Δημήτρη Χριστοδούλου στους στίχους και με τους ερμηνευτές Στέλιο Καζαντζίδη, Μαρία Φαραντούρη, Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Καλαντζή, Δήμητρα Γαλάνη κ.ά. Τελευταίος δίσκος του ήταν τα «Γράμματα στην Αγαπημένη» σε στίχους του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ με απόδοση στα ελληνικά του Γιάννη Ρίτσου.

To 2007, όπως γράφει το Cretalive.gr,  χαρακτηρίστηκε από το μουσικό χώρο ως έτος Μάνου Λοΐζου τιμώντας τα 70 χρόνια από τη γέννησή του και τα 25 χρόνια από το θάνατό του.
 
Διαβάστε περισσότερα »

Πρόκληση στα γκρι η Rihanna

 

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Η «φιλία» της με τον πρώην της Chris Brown την επανέφερε δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Αλλά η Rihanna βρήκε τον τρόπο να ασχολούνται τα μέσα μαζί της για έναν άλλο λόγο: την παρακινδυνευμένη γκαρνταρόμπα της. 

Βγαίνοντας για κλάμπινγκ στο Χόλιγουντ το Σαββατόβραδο, η 24χρονη τραγουδίστρια έδειξε λίγο… δέρμα φορώντας ένα μικροσκοπικό γκρι φόρεμα με μία- σημαντική- λεπτομέρεια το πλάι. 

Στο διπλανό μπαρ από αυτό που επέλεξε η Rihanna διασκέδαζε ο Chris Brown… 

Δείτε τις φωτογραφίες... 









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »