Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Miley Cyrus φιλάει στο στόμα ένα μονόκερο


 

Δείτε το βίντεο

Στο νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Decisions» η Miley Cyrus φαίνεται να φιλά παθιασμένα στο στόμα έναν μονόκερο. 

Όμως στην πραγματικότητα βρίσκεται σε ένα πάρτι μασκέ, στο οποίο ο αρραβωνιαστικός της, Liam Hemsworth είναι ντυμένος μονόκερος.Το κέφι ξεφεύγει λίγο από τα όρια με την τραγουδίστρια να δίνει παθιασμένα φιλιά στον καλό της, ο οποίος δεν αποχωρίζεται λεπτό τη μάσκα του.

Όλο αυτό καταλήγει σε έναν τρελό τουρτοπόλεμο, με την Miley να έχει πασαλειφτεί από πάνω μέχρι κάτω και να το απολαμβάνει.










newsbeast



Διαβάστε περισσότερα »

Γυμνόστηθη η «πράσινη βασίλισσα»

 

Η Rihanna ποζάρει στο διαδίκτυο

Καθισμένη στο κρεβάτι και γυμνόστηθη φορώντας μόνο ένα πράσινο πέπλο φωτογραφήθηκε η Rihanna. Την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Η λεζάντα που συνόδευε την εικόνα έλεγε: «Το επόμενο πρωί! Γεια σου Νοέμβρη».




Η φωτογραφία είναι μετά το Halloween party που διοργάνωσε στο Χόλιγουντ η διάσημη τραγουδίστρια μετά την στέψη της ως «βασίλισσα» του Halloween. 



Ντυμένη στα πράσινα πήγε η Rihanna στο Halloween πάρτι και φωτογραφήθηκε στο Greystones Manor μαζί με τις φίλες της Evelyn Lozada και Shaniece Hairston. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη «βιτρίνα» και τις δυσκολίες

 

«Ο άλλος βλέπει τα περιοδικά, δεν ξέρει όμως τι μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος»

Συνέντευξη στο «ΕΓΩ Weekly» έδωσε η Έλλη Κοκκίνου όπου μίλησε για τον γιο της, τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη αλλά και για τους ανθρώπους που θεωρεί ξεχωριστούς στη ζωή της. 

Όπως εξομολογείται η τραγουδίστρια: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο ευαίσθητη σε όλα τα επίπεδα.. Είμαι υπεύθυνη για έναν άνθρωπο και θέλω να γίνει καλός, ανεξάρτητος και με καλούς τρόπους. Έχω αγωνία να του ανοίξω πολλούς ορίζοντες, για να σπουδάσει και να γίνει ένας έξυπνος άνθρωπος» είπε για τον γιο της Αλέξανδρο. 

Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της είναι η μητέρα της, το παιδί της αλλά και οι φίλοι της . 

Τέλος αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.

«Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από αυτό δεν ενοχλείται κανείς. Και αν ενοχλείται, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται. Ένας άνθρωπος που έχει ένα δεσμό δεν κάνει κανένα έγκλημα. Δεν κλέβει κανέναν. Προχωράει τη ζωή του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Και κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει και τι ζόρια τραβάει. Άσχετα με τη “βιτρίνα” που μπορεί να έχει. Κανείς δεν ξέρει τι έχει στερηθεί κάποιος, τι έχει βαρεθεί, με τι έχει κουραστεί. Ο άλλος βλέπει στα περιοδικά, δεν ξέρει όμως τι μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος τη στιγμή που χαμογελάει. Μπορεί να είναι σε μια άψογη ψυχολογική κατάσταση ή σε μια δραματική ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι ποτέ λυμένο τίποτε και για κανέναν».
Διαβάστε περισσότερα »

Εντατικά μαθήματα ζαχαροπλαστικής για τη Δ. Βανδή

 

Λάτρης της κουζίνας η τραγουδίστρια

Μια πολύ καλή μαγείρισσα είναι η Δέσποινα Βανδή.

Όλοι οι φίλοι της τραγουδίστριας έχουν να λένε για το πόσο καλά μαγειρεύει, τα φαγητά που φτιάχνει και το πόσο της αρέσει να περιποιείται αυτούς που αγαπάει. Μάλιστα κάποιες φορές υπερβάλλει λίγο και τους… παραταΐζει. 

Βέβαια όσο large είναι με το φαγητό των άλλων, άλλο τόσο πιο αυστηρή είναι με την δική της διατροφή. 

Είναι όμως λάτρης της κουζίνας και πλέον θα κάνει εντατικά μαθήματα ζαχαροπλαστικής .
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Λίτσα Γιαγκούση θα παντρευτεί τον μουσικό Μανώλη Κονταράτο

 

 

Η Λίτσα Γιαγκούση έχοντας ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της σκέφτεται να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Ο τυχερός δεν είναι άλλος από τον μουσικό, Μανώλη Κονταράτο, με τον οποίο βρισκόταν σε σχέση πριν παντρευτεί τον Χρήστο Δάντη και μετά το τέλος του γάμου της, επέστρεψε και πάλι σε εκείνον.

«Η σχέση μου με το Μανώλη είναι καρμική. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», τόνισε σε συνέντευξη της στο «ΛΟΙΠΟΝ».

Για τα σχέδια του δεύτερου γάμου απαντά: «Με τον Μανώλη είμαστε σαν παντρεμένοι. Το σκεφτόμαστε κάποια στιγμή να γίνει. Θα γίνει για καθαρά πρακτικούς λόγους, γιατί νιώθουμε σαν παντρεμένοι», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Όσο για τον εάν θα κάνει θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, ενώ όπως λέει μπορεί να γίνει και θρησκευτικός γάμος, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Νικήτρια η Μπρίτνει Σπίαρς στη δικαστική μάχη με τον πρώην μάνατζερ της

 

Την είχε κατηγορήσει για αθέτηση συμβολαίου

Το δικαστήριο απέρριψε χθες την αγωγή που είχε κάνει ο πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Λούτφαϊ εναντίον της ποπ σταρ και την οικογένειάς της.

Η δικαστική διαμάχη έλαβε τέλος, καθώς η δικαστής θεώρησε ότι ο Λούτφαϊ δεν κατάφερε να στηρίξει με στοιχεία τις κατηγορίες του.

Ο πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ την κατηγορούσε για αθέτηση του συμβολαίου τους και στην κατάθεση του στο δικαστήριο υποστήριξε πως το διάστημα που συνεργάζονταν, η Μπρίτνεϊ ήταν εθισμένη σε ναρκωτικά και αμφεταμίνες, κάτι που την οδήγησε στην κατάρρευση της το 2007.

Ο ίδιος στράφηκε και εναντίον του πατέρα της τραγουδίστριας, ισχυριζόμενος ότι τον χτύπησε, αλλά και της μητέρας της, ισχυριζόμενος ότι έγραψε αναληθή πράγματα για το πρόσωπό του στο βιβλίο του.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Ανώτατη Δικαστής Σουζάν Μπρουγκέρα απέρριψε την υπόθεση δηλώνοντας: «Ειλικρινά μελέτησα την υπόθεση πάρα πολύ. Πιστεύω πως αυτό που κάνω είναι το σωστό».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πήρε εξιτήριο η Άννα Βίσση

 

Επιστρέφει σε λίγες μέρες κοντά στους θαυμαστές της

Αρχικά το εξιτήριο της είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί της έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ικανοποιητικά κι έτσι της επέτρεψαν να βγει από το νοσοκομείο  την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ακτινογραφίες, τα κατάγματα στα πλευρά, αλλά και το διάστρεμμα στο πόδι δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. 

Το ατύχημα της τραγουδίστριας έγινε το βράδυ της πρεμιέρας της, στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, όταν τμήμα της περιστρεφόμενης σκηνής άνοιξε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό, χάνοντας τις αισθήσεις της.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει στην πίστα στις 9 Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα »

Επιστρέφει στο κοινό του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

 

Οι εμφανίσεις του αρχίζουν στις 9 Νοεμβρίου

Ξανά κοντά στο κοινό του θα βρεθεί σε λίγες ημέρες ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται στο στάδιο των προβών για τις εμφανίσεις του, που ξεκινούν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. 

Στην ίδια σκηνή την ερχόμενη εβδομάδα και η Ελένη Βιτάλη.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δίνει 500.000 δολάρια στην Diana Ross για να τραγουδήσει στον αγαπημένο της

 

Σκοπεύει να της στείλει και ιδιωτικό τζετ για τη μεταφορά της

Όσο όσο πληρώνει η Naomi Campbell προκειμένου να διοργανώσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων στον μεγιστάνα σύντροφό της.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο οργανώνει τον εορτασμό στο Ρατζαστάν και πέρα από τους καλεσμένους φίλους του Vladislav Doronin που θα πρέπει να κάνουν το ταξίδι στην Ινδία θέλει και την Diana Ross. 

Της προσφέρει μάλιστα 500.000 δολάρια για το διήμερο εορτασμό φροντίζοντας να της στείλει ιδιωτικό τζετ για να κάνει το ταξίδι. 

Η πρώτη γιορτή θα γίνει σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής και η δεύτερη σε ένα παλάτι στο Τζόντπουρ.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Η εφορία μου ζήτησε 42.000 ευρώ»

 

Σε ρύθμιση για να τα εξοφλήσει προχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος

Το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι του μπορεί να αποκρύπτουν τα πραγματικά τους εισοδήματα σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος, με αφορμή τη δημοσίευση της σχετικής λίστας πρόσφατα.

Όπως είπε στο περιοδικό «Εγώ»:

«Είναι ντροπή, ειδικά αυτές τις ημέρες να δηλώνουν κάποιοι, που μπορεί να βγάζουν μισό εκατομμύριο ευρώ, δέκα χιλιάδες. Αλλά δυστυχώς το κράτος είναι τόσο εγκληματικά αδιάφορο και παράνομο απέναντι στους πολίτες του, από τη στιγμή που τους χρωστάει λεφτά και δεν τους τα δίνει, που αναγκάζονται κάποιοι να "κλέβουν". 

Αν το φορολογικό σύστημα ήταν πιο δίκαιο και λογικό σε αυτά που ζητάει και είχε αυστηρότερες ποινές για όσους παρανομούν, όλοι θα δήλωναν αυτά που έπρεπε να δηλώσουν. Για το 2011, η εφορία μου ζήτησε να πληρώσω 42 χιλιάδες ευρώ και πραγματικά μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αναγκάστηκα να προχωρήσω σε ρύθμιση για να μπορέσω να τα πληρώσω» δήλωσε ο τραγουδιστής.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο βίντεο κλιπ του Κώστα Καραφώτη

 

Για το τραγούδι «Ξαφνικά»

Την νέα του χορευτική επιτυχία «Ξαφνικά» οπτικοποίησε ο Κώστας Καραφώτης.

Ο τραγουδιστής τραγουδάει για τα μάτια ξανθιάς αιθέριας ύπαρξης κι εκείνη... προσπαθεί να τον σαγηνεύσει ξανά με την ομορφιά της. 

Απολαύστε το νέο video clip του Κώστα Καραφώτη...


Διαβάστε περισσότερα »