Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Backstage από τη φωτογράφιση της Ζήνα

 

Αναβαίνει στην πίστα με Αναστασιάδη, Γιώρκα και Παπαδοπούλου

Την αφίσα των χειμερινών της εμφανίσεων ετοίμασε η Πέγκυ Ζήνα, που φωτογραφήθηκε μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Η γνωστή τραγουδίστρια θα ανέβει στην πίστα γνωστού κέντρου της Αθήνας επί της οδού Πειραιώς, από τις αρχές Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε backstage από τη φωτογράφιση:










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Το κορίτσι του ... Μάη!

 

Φωτογραφίες από τη… λουλουδάτη εμφάνιση της Lady Gaga

Θα μπορούσε να στολίσει την πόρτα σας την Πρωτομαγιά η Lady Gaga, έτσι όπως εμφανίστηκε στο σόου του Philip Treacy στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Η εμφάνισή της εκτός πασαρέλας ήταν ίσως πιο εκκεντρική κι από την εμφάνισή της πάνω στην πασαρέλα, με μία φουτουριστική ροζ κάπα. 

Δείτε τις φωτογραφίες 









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Διήμερο με Γιάννη Σπανό στο προαύλιο του Badminton

 
Διήμερο με Γιάννη Σπανό στο προαύλιο του Badminton
 
Την Παρασκευή και το Σάββατο
Ο Γιάννης Σπανός έχει να μας επιδείξει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες. Μία διαδρομή με κοσμαγάπητα τραγούδια, που νίκησαν το χρόνο και τη φθορά.

Τραγούδια όπως: «Σαν με κοιτάς», «Οδός Αριστοτέλους», «Σπασμένο Καράβι», «Ιδανικός και ανάξιος εραστής», «Μαρκίζα», «Είπα να φύγω», «Βροχή και σήμερα», «Θα με θυμηθείς», «Στην αλάνα», «Μια Κυριακή», «Άνθρωποι μονάχοι», «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας», «Βάρκα χωρίς πανιά», «Θέλω τα όπα μου», «Θυμήσου το Σεπτέμβρη», «Και με παίρνουν τα κλάματα» και πάρα πολλά άλλα.

Ο Γιάννης Σπανός έρχεται στο μουσικό προαύλιο του Badminton στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου για να μας θυμίσει με την παρουσία του πως ενεργούν επί σκηνής οι μεγάλοι δημιουργοί.
 

Διαβάστε περισσότερα »

Νατάσα χωρίς μακιγιάζ στο Twitter

 

Νέα μόδα για τους διάσημους να ανεβάζουν φωτογραφίες τους με φυσικό λουκ

Και η Νατάσα Θεοδωρίδου τολμά να ακολουθήσει τη μόδα που θέλει τις επώνυμες κυρίες της σοουμπίζ να μοιράζονται φωτογραφίες τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετους.

Πήγε τις διακοπες της, ξεκουράστηκε, ανανεώθηκε και μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της απαλλαγμένο από κονσίλερ, πούδρα, ρουζ και μάσκαρα.

Είναι αρκετά διαφορετική... αλλά δεν τα πάει κι άσχημα η λαϊκή μας αοιδός δίχως τις διορθωτικές επεμβάσεις του μακιγιάζ, ε;

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Oριστικός χωρισμός για Μηλιωτάκη - Ηλιάδη

 

Κανείς δεν ξέρει το γιατί

Λίγο καιρό μετά το ξέσπασμά του μέσω twitter για το ρεπορτάζ που τον ήθελε να έχει χωρίσει με την Αγγελική Ηλιάδη εξ' αιτίας τρίτου προσώπου, ο Κώστας Μηλιωτάκης δηλώνει δημοσίως και επισήμως ότι η σχέση του με την τραγουδίστρια έχει όντως τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη”, ο συνθέτης παραδέχτηκε ότι λίγο πριν παντρευτούν με την Αγγελική αποφάσισαν να χωρίσουν. Τόνισε μάλιστα ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ακριβή αίτια.

Πάντως, επέμεινε ότι η φήμη σχετικά με την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση τους δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σε αυτό είναι σταθερός.

Επιπλέον, ο Κώστας Μηλιωτάκης αποκάλυψε ότι πλέον μένει σε δικό του σπίτι, ενώ οι δρόμοι τους με την Αγγελική Ηλιάδη έχουν χωρίσει όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικά.



 radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Η Καίτη Γαρμπή live στη... μεγάλη οθόνη

 

Δείτε το τρέιλερ

Με έναν διαφορετικό τρόπο έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να επιστρέψει στην νυχτερινή Αθήνα η Καίτη Γαρμπή. 

Από 12 Οκτωβρίου, η τραγουδίστρια μεταμορφώνει μια αίθουσα των Odeon Kosmpolis σε μουσικό stage και παρέα με την ορχήστρα της μας διηγείται μια ερωτική ιστορία σε μια δίωρη πρωτότυπη μουσική παράσταση.

Με έναν μαγικό συνδυασμό εικόνας και ήχου, η ιστορία θα ξετυλίγεται κάθε βράδυ, μέσα από παλιά και νέα τραγούδια από την 20ετή δισκογραφία της Καίτης Γαρμπή σε νέες ενορχηστρώσεις, αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον ελληνικό κινηματογράφο. 




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Rewind στο μέλλον» στον κήπο του Μεγάρου

 

Vassilikos- Ζουγανέλη διασκευάζουν Ξαρχάκο-Τσιτσάνη

Οι νέοι της μουσικής ξανακοιτούν το έργο μεγάλων συνθετών. Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Vassilikos διασκευάζουν δύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία και πλούσιο ρεπερτόριο και ερμηνεύουν τραγούδια γνωστά παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή.

Μία καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες μας.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διασκευάζει και τραγουδά Σταύρο Ξαρχάκο

Ευριπίδης Ζεμενίδης κιθάρες
Μιχάλης Καλκάνης κοντραμπάσο
Νίκος Πασαλίδης έγχορδα
Τάκης Φαραζής πιάνο

21 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ο Vassilikos διασκευάζει Βασίλη Τσιτσάνη

Στη συναυλία συμμετέχουν guest τραγουδιστές

22 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Διαβάστε περισσότερα »

«Βασίλισσα» των υποψηφιοτήτων η Rihanna

 

Πρώτη στα MTV Europe Music Awards

Με έξι υποψηφιότητες η Rihanna βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα των καλλιτεχνών που διεκδικούν MTV Europe Music Awards. οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν χθες και τη Rihanna  ακολουθούν οι Taylor Swift  με πέντε υποψηφιότητες και Justin Bieber και Katy Perry με τέσσερις. 

Η  Rihanna διεκδικεί βραβεία στις κατηγορίες καλύτερου τραγουδιού, καλύτερης καλλιτέχνιδας, καλύτερου ποπ τραγουδιού, καλύτερου βίντεο, πιο δημοφιλούς καλλιτέχνη και στη νέα κατηγορία της καλύτερης εμφάνισης. 

 

Διαβάστε περισσότερα »

Θα πάθετε πλάκα με την ομοιότητα της Κωνσταντίνας με την κόρη της!(PHOTO)


Απίστευτο, δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας και διαπιστώστε κι εσείς ότι είναι ο κλώνος της μητέρας της.
Δεν θα βρείτε διαφορές! Τις είδαμε μαζί την Κυριακή το βράδυ σε πάρτι για τα 20 χρόνια του Φοίβου. Και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι ολόιδιες!
Πηγή:radar.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Πρεμιέρα 20/9 για Καλίδη- Μενιδιάτη- Καλλή στο Vox! Δείτε backstage φωτογράφιση για την αφίσα

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα στο VOX o Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ηΣτέλλα Καλλή βρέθηκαν στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της αφίσας του προγράμματος που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Το νεανικό σχήμα που υπόσχεται μόνο διασκέδαση και νέο ρεκόρ εμφανίσεων για την χειμερινή σεζόν αφέθηκε στις περιποιήσεις των συνεργατών τους για τις ανάγκες φωτογράφησης! Γεμάτοι όρεξη και κέφι αστειεύονταν μεταξύ τους και πείραζαν διαρκώς ο ένας τον άλλο. Χαλαροί, λαμπεροί, ευδιάθετοι και άκρως ανανεωμένοι ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του Γιώργου Καλφαμανώλη, πόζαραν με χαμόγελο, στιλ και άνεση στο φακό δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα!
sarotiko
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από πολύ καιρό

 

Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν ένας τραγουδιστής, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Τα τραγούδια του, τα οποία υπέγραφε στην πλειοψηφία τους, ο Φοίβος, έκαναν μεγάλη επιτυχία και εκείνος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της εποχής.
Αν και τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι που διοργανώθηκε για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία. Ο φωτογραφικός φακός τουentertv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, με τα μαλλιά του να έχουν γκριζάρει αρκετά, προσδίδοντάς του γοητεία.
Διαβάστε περισσότερα »

Νέο επεισόδιο με Παπαρίζου-Μαυρίδη!

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφά για την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη καθώς η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει.
Οι δύο πρώην σύντροφοι θα κληθούν ως αντίδικοι να διεκδικήσουν αυτά που θεωρούν ότι δικαιούνται και η προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού μοιάζει με όνειρο θερινής νυχτός.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Έλενα Παπαρίζου με δική της πρωτοβουλία ζήτησε απο την πλευρά του Μαυρίδη μέσω του δικηγόρου της να τελειώσει η υπόθεση εξωδικαστικά μέσα στην εβδομάδα που μόλις άρχισε. Αυτός ήταν ο λόγος που ο κ. Ανδρικόπουλος συνήγορος της αοιδού επικοινώνησε την Παρασκευή με τον δικηγόρο του Μαυρίδη Γιάννη Καρούζο με σκόπό να κλείσει το θέμα. Το ραντεβού ορίστηκε για σήμερα το μεσημέρι, όμως την τελευταία στιγμή ο δικηγόρος της Παπαρίζου το ανέβαλε επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις. Όπως είναι φυσικό η όλη εξέλιξη δημιουργεί εύλογα πολλά ερωτηματικά και την οργή της πλευράς Μαυρίδη καθώς είναι η δεύτερη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει και υποστηρίζουν ότι τους κοροϊδεύουν. Γιατί η Έλενα Παπαρίζου καίγεται να κλείσει την υπόθεση; Είναι τυχαίο πώς η πρόθεση αυτή χρονικά έχει συμπέσει με τις έρευνες των Αρχών σε τραγουδιστές; Τι επηρέασε την Παπαρίζου και ανέβαλε το σημερινό ραντεβού της; Μήπως οι μυστικοσύμβουλοι που έχει δίπλα της; Γνωρίζει άραγε η ίδια την αναβολή του ραντεβού; Η υπόθεση αναμένεται να έχει μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον μέσα στον χειμώνα καθώς όπως όλα δείχνουν τα μέλη των κυβερνητικων διωκτικών αρχών είναι αποφασισμένα να βάλουν το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο!

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πασχάλης Τερζής 30 χρόνια πριν σε ένα συλλεκτικό βίντεο!

 

Ο μεγάλος μας λαϊκός τραγουδιστής, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι εγκατλείπει οριστικά τις πίστες, μετά από 30 και πλέον χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι...
Το βίντεο που ακολουθεί, είναι απόσπασμα από αφιέρωμα της ΕΡΤ στον Χρήστο Νικολόπουλο στις αρχές της δεκαετίας του '80.

Ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει “Το πιο παράξενο τραγούδι” του Χ. Νικολόπουλου σε στιχους του αειμνηστου Μανώλη Ρασούλη, το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο δίσκο “Παίξε Χρήστο επειγόντως” και ήταν η πρωτη δισκογραφικη εμφανιση του νεαρου τοτε Θεσσαλονικιου τραγουδιστη.




radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ στο X factor της Μ. Βρετανίας με τον άστεγο 26χρονο με την χρυσή φωνή! [video]

 

O 26χρονος Robbie Hance βρέθηκε στην οντισιόν του Βρετανικού ριάλιτι και μάγεψε κριτές και κοινό με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη φάση. Φεύγοντας από την σκηνή όμως ο Ρόμπι εξαφανίστηκε ενώ δεν έχει δώσει σημάδια ζωής για την επόμενη φάση. Δείτε το βίντεο με την μαγευτική παρουσία του...
Διαβάστε περισσότερα »

Πλατινένιο το «Θα είμαι εδώ» του Οικονομόπουλου

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για ακόμα μία φορά κατάφερε να συγκινήσει τους θαυμαστές του με τις ερμηνείες του.
Το τελευταίο του album με τίτλο: «Θα είμαι εδώ», αγκαλιάστηκε από το κοινό, με αποτέλεσμα να γίνει πλατινένιο.

Έτσι, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 23:30 το βράδυ, στο νυχτερινό κέντρο «Θέα» θα γίνει η απονομή.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Σε μαύρα χάλια ο Robbie Williams λίγο πριν γίνει πατέρας

 

Σοκαριστική είναι η εικόνα του Robbie Williams, που λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά πατέρας, δείχνει να βρίσκεται σε μαύρο χάλι!

Ο τραγουδιστής, μετά από συναυλία στο Essex, εθεάθη σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Καταϊδρωμένος, με το μάτια του πρησμένα και κατακόκκινα, και το πρόσωπο του παραμορφωμένο, ο 38χρονος τραγουδιστής ήταν αγνώριστος!

Τρομάξαμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για τον τραγουδιστή σας λέμε, μιας και η εμφάνιση του ήταν τρομαχτική.

Βλέπετε, λίγο τα οικογενειακά βάρη, λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, «τα έπαιξε» ο Robbie…

star
Διαβάστε περισσότερα »