Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο! Beyonce και Jay Z έδωσαν 160.000 ευρώ για το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους!

Απίστευτο! Beyonce και Jay Z έδωσαν 160.000 ευρώ για το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους!

 

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το ποσό των 160.000 ευρώ ξόδεψαν η Beyonce και ο Jay Z για το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Blue Ivy Carter.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, μια… ολόκληρη περιουσία σπατάλησαν για μια μέρα. Ήθελαν να διοργανώσουν μια γιορτή που θα τα είχε όλα και το κόστος δεν τους ενδιέφερε. Έχουν άλλωστε λεφτά να… «φάνε και οι κότες» που λέει και ο σοφός λαός. Οπότε τι ήταν για εκείνους να δώσουν 60.000 ευρώ για να αγοράσουν μια Barbie φτιαγμένη από… διαμάντια! Τα πρώτα γενέθλια της μικρής ήταν άλλωστε και ήθελαν να της μείνουν αξέχαστα. Μεταξύ άλλων η διακόσμηση κόστισε 73.000 ευρώ, η τούρτα 1.800 ευρώ, ενώ άλλα 25.000 ευρώ, ξοδεύτηκαν για παιχνίδια και δώρα για τους καλεσμένους.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Tίτλοι τέλους για Spears και Trawick

 

Είχε αναλάβει και ρόλο συμβουλάτορα μαζί με τον πατέρα της

Οριστικά από τον αρραβωνιαστικό της Jason Trawick χώρισε η Britney Spears.

Ο πρώην πλέον αρραβωνιαστικός της, της είχε κάνει την πρόταση το Δεκέμβριο του 2011 και ήταν πάντα στο πλευρό της για όλο αυτό το διάστημα.

Ο Trawick εκτός από μάνατζέρ της, είχε αναλάβει και ρόλο συμβουλάτορα μαζί με τον πατέρα της, αφού δικαστική απόφαση είχε αποφανθεί πως η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να λαμβάνει μόνης της αποφάσεις για τη ζωή της.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου ο πατέρας της, κατέθεσε στο δικαστήριο αίτημα να αποκλειστεί ο Trawick από οποιαδήποτε διεκδίκηση στην περιουσία της Britney.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Εγκαταλείπει το τραγούδι για την υποκριτική

 

Η Κάιλι Μινόγκ διέκοψε τη συνεργασία με τον μάνατζερ της

Εγκαταλείπει το τραγούδι για να αφοσιωθεί στην υποκριτική η Κάιλι Μινόγκ. 

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου που προσθέτουν ότι η 44χρονη τραγουδίστρια διέκοψε και τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον μάνατζερ της Τέρι Μπλάνεϊ, τον άνθρωπό που κατά δική της ομολογία την ανέδειξε.

Η Μινόγκ ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε αυστραλιανό σίριαλ στη δεκαετία του '80.
Διαβάστε περισσότερα »

Όλα στη φόρα!

 

Η Lady Gaga βρέθηκε ενδυματολογικώς... εκτεθειμένη

Πολύς λόγος έχει γίνει εσχάτως για τα κιλά που έχει πάρει η Lady Gaga. Ενδεχομένως αυτά να ευθύνονται και για το ενδυματολογικό ατύχημα που είχε επί σκηνής. 

Η διάσημη σόου-γούμαν «την πάτησε» στη διάρκεια συναυλίας της, καθώς το βινίλ παντελόνι της δεν άντεξε και άνοιξε, εκθέτοντας τα οπίσθιά της σε κοινή θέα. 

Η Lady Gaga φυσικά, δεν «μασάει» από τέτοια και συνέχισε να χορεύει ακάθεκτη. Το τι συνέβη στα παρασκήνια δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αλλά υποψιαζόμαστε ότι οι ενδυματολόγοι δεν είχαν ευχάριστη βραδιά...



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »