Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος τραγουδιστής αρνήθηκε το "Παλιό μου παλτό"...; Η Sunny Μπαλτζή, αποκαλύπει!

 

«Έχει γίνει τρεις φορές. Θα σας πω για την μια. Ήταν το “Παλιό μου παλτό”, που ερμήνευσε οΧρήστος Δάντης. Ο Λάκης Παπαδόπουλος το είχε προτείνει και στον Βασίλη Καρρά. Μου είπε ο Βασίλης πέρυσι στο καμαρίνι του, με μια ζεστή αγκαλιά πόσο έχει μετανιώσει και μου έκανε δώρο την κασέτα με το τραγούδι. Τον αγαπώ πολύ, είναι ροκ προσωπικότητα. Βέβαια, αυτό το τραγούδι δεν το είχε απορρίψει μόνο εκείνος, αλλά και πολλοί άλλοι», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ», η Sunny Μπαλτζή!
athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

E. Παπαρίζου: Κυκλοφορεί τις νύχτες... χωρίς μακιγιάζ! (Φωτό)

 

Χωρίς μακιγιάζ κυκλοφορεί τις νύχτες η Έλενα Παπαρίζου, μη διστάζοντας να φανερώσει το αληθινό της πρόσωπο! Μαζί της και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ωστόσο προτιμά την πιο ασφαλή οδό του make up, ειδικά για τη βραδινή της έξοδο...

 

Η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου, σχεδόν ένα μήνα πριν ξεκινήσουν την πολυσυζητημένη συνεργασία τους στη σκηνή του Βοτανικού παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, διασκέδασαν παρέα το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου.

Οι δυο τραγουδίστριες συνοδευόμενες από φιλικά τους πρόσωπα και κοινούς τους συνεργάτες, συναντήθηκαν στο Eighth Sin στο Γκάζι και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα. Πρώτη από το μαγαζί αποχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου συνέχισε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Εσύ θέλεις να δεις την Πάολα ερεθισμένη και χωρίς σουτιέν;;; (ΗΟΤ PHOTO)

Η τραγουδίστρια Πάολα χωρίς σουτιέν και ερεθισμένη...
 
πηγή: www.kanonitv.net
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Γιώργος Τσαλίκης στα δικαστήρια για τα παιδιά του

Ο Γιώργος Τσαλίκης μέσω του λογαριασμού του στο twitter αποκάλυψε ότι δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες των παιδιών του, δίχως να είναι καλυμμένα τα πρόσωπά τους μετά από επεξεργασία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δεν επιθυμούν να φαίνονται σε φωτογραφίσεις τα πρόσωπα των ανήλικων παιδιών τους. Και όπως ο ίδιος αναφέρει, αυτή είναι μια πάγια θέση εδώ και μια δεκαετία.

Είναι προφανές ότι η οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη θύμωσε με το γεγονός ότι κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επιθυμία τους και έτσι αποφάσισε να αποταθεί στο δικηγόρο του!

«Δυστυχώς είναι πάρα πολύ άσχημο να καταφεύγεις σε νομικά μέσα για να προστατεύσεις την οικογένεια σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα lifestyle περιοδικά, κάνουν τη δουλειά τους. Όμως η δουλειά σταματάει όταν αφορά ανήλικα παιδιά. Eδώ και 10 χρόνια είναι πάγια απόφασή μας σαν οικογένεια να μην προβάλλονται τα παιδιά μας στα ΜΜΕ. Όταν αυτό δεν γίνεται σεβαστό, όταν πρωτίστως έχεις ενημερώσει με σαφήνεια για την επιθυμία σου, τότε ο μοναδικός τρόπος να προστατευθείς είναι η δικαιοσύνη», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος όταν τα παιδιά μου προβάλλονται μ αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ να μην υπάρξει αναδημοσίευση των φωτογραφιών και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Red Hot Chili Peppers: 12 πράγματα που ίσως δεν έμαθες ποτέ για τους καυτούς... αυτούς τύπους!

 

Red Hot Chili Peppers: 12 πραγματα που ισως δεν εμαθες ποτε για τους καυτους... αυτους τυπους!
Η αναμονή λαμβάνει επιτέλους τέλος: Οι Red Hot Chili Peppers, μετά από δεκαετίες «γκρίνιας» από τους Έλληνες φαν τους (και δεν είναι λίγοι), καταφτάνουν στην Αθήνα για την πρώτη τους συναυλία επί ελληνικού εδάφους.
Μέχρι να ακουστούν εκείνα τα πρώτα riffs που θα μεταμορφώσουν το Ολυμπιακό στάδιο σε... Καλιφόρνια, προπονούμαστε ακούγοντας τα αγαπημένα μας red hot hits, και μαθαίνουμε όσα κρύβει το παρελθόν της δημοφιλούς μπάντας. Ιδού... μια ντουζίνα τραγούδια κι άλλη μια ντουζίνα «καυτερά» μυστικά:

*Λέγε με και T.F.M.M.M. Το αρχικό όνομα της μπάντας ήταν Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem. Το άλλαξαν στο (ελαφρώς) πιο σύντομο Red Hot Chili Peppers μετά από ένα αναπάντεχα επιτυχημένο τους show στο Λος Άντζελες, κατά την διάρκεια του οποίου ο Anthony Kiedis τραγούδησε σε ρυθμό ραπ ένα ποίημά του, όσο η υπόλοιπη μπάντα αυτοσχεδίαζε πίσω του.  
*Η φιλανθρωπική πλευρά του Flea Ο Flea έχει ιδρύσει το Ωδείο του Silverlake πριν από μία περίπου δεκαετία, θέλοντας να βοηθήσει τα άπορα παιδιά να παρακολουθήσουν μουσικά μαθήματα και να μάθουν να παίζουν μουσικά όργανα. Μάλιστα, για να υποστηρίξει το ίδρυμά του, έτρεξε σε Μαραθώνιο του Λος Άντζελες.  
*Οι Peppers και η μαριχουάνα Οι Red Hots είχαν από νωρίς εξοικειωθεί με τον κόσμο των απαγορευμένων ουσιών. Ο πατέρας του Anthony Kiedis ήταν έμπορος ναρκωτικών, και τον «σύστησε» στην μαριχουάνα και άλλες ουσίες από πολύ μικρή ηλικία. Ο πατριός του Flea, επίσης, ήταν αλκοολικός και είχε εμπλακεί σε φασαρίες με την αστυνομία -πυροβολισμών και καταδιώξεων περιλαμβανομένων. Εξαιτίας των προβλημάτων στο σπίτι, ο Flea ξεκίνησε συστηματικά την χρήση μαριχουάνας από τα 13 του χρόνια.  
*Ο Flea και η έβδομη τέχνη Ο Flea, γνωστός και ως Michael Peter Balzary, δεν έχει υπηρετήσει μόνο την τέχνη της μουσικής, αλλά και αυτή του κινηματογράφου: Έχει ερμηνεύσει ρόλους σε αρκετές ταινίες, όπως τα «Επιστροφή στο Μέλλον» ΙΙ και ΙΙΙ, «Τρόμος και Παράνοια στο Λας Βέγκας» και «Suburbia».  
*Η «καυτή» κιθάρα Από την μπάντα έχουν περάσει οκτώ διαφορετικοί κιθαρίστες. Οι Hillel Slovak, Jack Sherman, DeWayne MacNight, John Frusciante, Arik Marshall, Jesse Tobias και Dave Navarro, όλοι κράτησαν για κάποιο χρονικό διάστημα την μαγική κιθάρα των Red Hots, μέχρι να έρθει η σειρά του σημερινού κατόχου της, Josh Klinghoffer.  
*Οι Red Hots και τα φαντάσματα Tα albums «Blood Sugar Sex Magik» και «Stadium Arcadium» συντέθηκαν και ηχογραφήθηκαν εξ ολοκλήρου στο The Mansion, το σπίτι όπου πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του ο μάγος Harry Houdini. Το Mansion είναι, σύμφωνα με τον αστικό θρύλο, στοιχειωμένο, και ο Frusciante δήλωνε τότε πως «υπήρχαν ανώτερα όντα που ήλεγχαν ό,τι έκανα... μου ήταν ξεκάθαρο πως η μουσική ερχόταν από κάπου αλλού, όχι από εμένα».  
*Το... αποκαλυπτικό show Μία από τις πιο «πιπεράτες» στιγμές από το άτακτο παρελθόν τους ήταν η εμφάνισή τους στο Kit Kat Club του Λος Άντζελες το 1983, στα μισά της οποίας οι Red Hots αποχώρησαν από την σκηνή και επέστρεψαν γυμνοί, κρατώντας μόνο τα (μουσικά) όργανά τους, και καλύπτοντάς τα (μη μουσικά) όργανά τους με μια κάλτσα. Λέγεται πως προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, επειδή το κοινό έδινε μεγαλύτερη σημασία στις σέξι χορεύτριες που τους συνόδευαν στην σκηνή και όχι στο ίδιο το συγκρότημα. Σίγουρα, τελικά, έκλεψαν την παράσταση.  
*Ένας «άσωτος» Pepper Στον John Frusciante, πάντως, δεν άρεσε και τόσο η προσοχή, όσο στα υπόλοιπα μέλη: Κατά την διάρκεια της περιοδείας για το άλμπουμ Blood Sugar Sex Magik, ο Frusciante και ο Kiedis συχνά καβγάδιζαν έντονα στα παρασκήνια των συναυλιών εξαιτίας της υπερβολικής επιτυχίας και της δημοτικότητας της μπάντας, την οποία ο πρώτος δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Με αυτή την αιτιολογία, εγκατέλειψε το συγκρότημα, για να επιστρέψει πολύ αργότερα, το 1998.  
*Ρόδα, τσάντα και Californication Τα κύρια μέλη της μπάντας γνωρίστηκαν στο σχολείο. Ήταν μάλιστα συμμαθητές στο Fairfax High School του Λος Άντζελες, το ίδιο σχολείο από τα θρανία του οποίου έχουν περάσει και άλλες διασημότητες, όπως η Demi Moore, ο Mickey Rooney, o Slash και η Mila Kunis.  
*Ροκ που δεν... δαγκώνει (κρέας) O Anthony Kiedis, όχι μόνο είναι χορτοφάγος, αλλά ανακηρύχθηκε το 2008 ο «Πιο σέξι άνδρας χορτοφάγος εν ζωή» από την γνωστή οργάνωση PETA. Τον ίδιο τίτλο στην γυναικεία κατηγορία κατέκτησε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Leona Lewis.  
*Το «Αργυρό» μπάσο O Flea ψηφίστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος μπασίστας όλων των εποχών σε πρόσφατο poll του Contact Music. Αν αναρωτιέστε για την πρωτιά, του την «έκλεψε» ο μπασίστας των The Who, John Entwistle.  
*Το spank το επιούσιο Αταξιών... συνέχεια για τις αγαπημένες «πιπεριές»: Το 1990, κατά την διάρκεια ηχογραφήσεων για λογαριασμό του MTV στην Florida, ο Flea και ο Chad Smith καταδικάστηκαν για βιαιοπραγία, άσεμνη συμπεριφορά και ανήθικη επίθεση όταν πήδησαν από την σκηνή, άρπαξαν μια γυναίκα και άρχισαν να την... «χτυπούν» με σεξουαλικά υπονοούμενα.
του Γιώργου Κόκουβα
Πηγή: in2life.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Lady Gaga: Η πιο γυμνή και αποκαλυπτική σταρ όλων των εποχών! (φωτορεπορτάζ)

Η σχέση της Lady Gaga με τον φωτογραφικό φακό είναι μία σχέση αγάπης - μίσους. Αγάπης γιατί την κρατά στα φώτα, μίσους διότι πολλές φορές την έχει συλλάβει σε πόζες που την έχουν εκθέσει στο μουσικό κοινό της. 
Η χολυγουντιανή σταρ λατρεύει το εκκεντρικό ντύσιμο, αλλάζει το στιλ των μαλλιών της πιο γρήγορα από κάθε άλλη σταρ πάνω στη γη και αποδεικνύει με τα καμώματά και τις δηλώσεις της πόσο ιδιαίτερη προσωπικότητα είναι, όπως κάθε καλλιτέχνης άλλωστε.

Ο φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρτσον ακολούθησε την Lady Gaga στην παγκόσμια περιοδεία της, την απαθανάτησε σε προσωπικές της στιγμές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που προσωρινά διαμένει και μας δείχνει την πως είναι η εκκεντρική σταρ όταν τα φώτα σβήσουν. Όπως και όταν ανάβουν: Γυμνή και προκλητικά σέξι...

Πηγή: newpost

Τις φωτογραφίες αναδημοσίευσε το pkool.gr








Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος τραγουδιστής έγινε κουμπάρος στον γάμο του παιδικού του φίλου; Δείτε photo

Tην Κυριακή πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε τον παιδικό του φίλο με την αγαπημένη του. Φορώντας μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα ο νεαρός τραγουδιστής έγινε κουμπάρος του φίλου του Μιχάλη και της καλής του, Γιασμίν.
Δείτε τον Δήμο Αναστασιάδη στο ρόλο του κουμπάρου
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει το νέο της τατουάζ;

 

Είναι γνωστή ως μία από τις πιο εκκεντρικές σταρ του πλανήτη. Πρόσφατα απέκτησε νέο τατουάζ και αποφάσισε να μας το δείξει! Η ίδια ανέβασε στην ιστοσελίδα της, μία φωτογραφία του νέου της… αποκτήματος, το οποίο απεικονίζει μία άγκυρα.
Ο λόγος για την Lady Gaga, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα τατουάζ στο Άμστερνταμ, όπου βρίσκεται, και φυσικά δεν παρέλειψε να μας το παρουσιάσει!
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »