Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μαριάντα Πιερίδη-Τόσο αποκαλυπτική δεν την έχετε ξαναδεί

Η Μαριάντα είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες τραγουδίστριες! Όταν ανεβαίνει στην πίστα σκορπάει τον πανικό, ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη και τα καυτά της συνολάκια ζαλίζουν τους θαμώνες του μαγαζιού… Με τέτοιο κορμί γίνεται να μην έχει κάνει αισθησιακή φωτογράφηση; Δε γίνεται! Και δεν έχει κάνει μόνο μια… Προσέχει πολύ τη σιλουέτα της και γυμνάζεται με μανία. Η θηλυκότητά της ξεχειλίζει, όσο για το σεξαπίλ της; Οι φωτογραφίες που θα δείτε μιλάνε από μόνες τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Tάμτα: Στα μπουζούκια με «καυτό» μίνι και αθλητικά! (φωτό)

Μας ξάφνιασε αυτή τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στα μπουζούκια όχι με τα δωδεκάποντα που την έχουμε συνηθίσει αλλά... 
...με αθλητικά παπούτσια.  Η Τάμτα επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο μία καυτή μίνι φούστα την οποία συνδύασε με ένα τοπάκι και αθλητικά παπούτσια γνωστής εταιρείας.

Χαμογελαστή και με ανεβασμένη διάθεση έδωσε το παρών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και έκλεψε τις εντυπώσεις...











Πηγή: Newpost
Διαβάστε περισσότερα »

Μεγάλη συναυλία για το Δημήτρη Μητροπάνο

 

Στις 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία - αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης και με στόχο την ενίσχυση των μελών τους που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.

«Ο Δημήτρης Μητροπάνος, που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας, θα είναι παρών στη μεγάλη αυτή συναυλία, αφού όλοι οι δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του» αναφέρει ανακοίνωση του δήμου.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος οι Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Εισιτήρια προπωλούνται από σήμερα σε όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου, στο δημαρχιακό μέγαρο και στα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους.

Διαβάστε περισσότερα »

Ποιό ελληνικό group μοιράζει φιλιά και σαρώνει στο YouTube;;

​Τα κατάφεραν και με αυτό το κομμάτι, γιατί αφού μας άφησαν να τους αγαπήσουμε..., μετά μας διασκέδασαν.. "Μοιράζοντας τα φιλιά" τους! Για την ακρίβεια, 250.000 φιλιά σε μόλις 2 εβδομάδες!


Ο λόγος για τους REC και το video clip τους "Μοιράζω φιλιά", ακόμη μια επιτυχία του urban pop συγκρoτήματος, που έκανε θραύση για ένα ακόμη καλοκαίρι!

Μάλιστα, το "Μοιράζω Φιλιά" βρίσκεται στην 5 θέση του επίσημου airplay chart (Plays in Greece & Cyprus/ MediaInspector), ενώ καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερο τη θέση του στις καρδιές του κόσμου!
Ποιό ελληνικό group μοιράζει φιλιά και σαρώνει στο YouTube;; 

Ποιό ελληνικό group μοιράζει φιλιά και σαρώνει στο YouTube;; 

Ποιό ελληνικό group μοιράζει φιλιά και σαρώνει στο YouTube;; 



πηγή http://www.star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το χαριτωμένο αγοράκι είναι σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής…

Το παιδάκι της φωτογραφίας έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ μοιράζεται την προσωπική του ζωή με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη χώρα μας. Ωστόσο, την εποχή που απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τους γονείς του, δεν μπορούσε να φανταστεί τίποτα από όσα θα συνέβαιναν στη ζωή του.
Γεννήθηκε στην Κύπρο, αλλά σύντομα ήρθε στην Ελλάδα, όπου έκανε σχεδόν από την αρχή μεγάλη επιτυχία, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Άγγιγμα ψυχής», το οποίο ακουγόταν στους τίτλους αρχής του ομώνυμου σίριαλ του 1998. Πρόκειται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οποίο με δυσκολία μπορεί να αναγνωρίσει κανείς στη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που αλιεύσαμε.
Ο τραγουδιστής γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του, καθώς αποτελεί μία από τις γνωστότερες μορφές του σύγχρονου ελληνικού μουσικού χώρου, έχοντας ερμηνεύσει πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Πολύ τυχερός, όμως, μπορεί να θεωρηθεί και στην προσωπική του ζωή αφού τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τη ζωή του με την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία συχνά οι φήμες λένε ότι επιθυμεί να παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.
Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει, άραγε, ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας;
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Σήμερα είναι πολύ όμορφη και αγαπημένη τραγουδίστρια…Την αναγνωρίζετε;

Μπορεί στη φωτογραφία αυτή να τη βλέπετε σε πολύ μικρή ηλικία, όμως σήμερα είναι μια πανέμορφη γυναίκα και πολύ πετυχημένη στο χώρο της. Μάλιστα είναι και μητέρα, ενός μικρού αγοριού.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, γεννήθηκε στην Αθήνα και έμαθε να αγαπά το τραγούδι, από όταν ήταν ακόμα παιδί.
Εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Ποσειδώνιο, δίπλα στον Στέλιο και στον Άγγελο  Διονυσίου και από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές. Γιαγιά της είναι μια επίσης σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, η Καίτη Γκρέυ.
Πρόκειται φυσικά για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία κατάφερε να εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ πετυχημένη επαγγελματία.

Διαβάστε περισσότερα »

Νέος κηδεμόνας για τα παιδιά του Michael Jackson

 

Νέος κηδεμόνας για τα παιδιά του Michael Jackson

Οικογενειακός σπαραγμός με επίκεντρο την περιουσία του

Ο 34χρονος ξάδελφός τους Tito Jackson Jr. ανέλαβε την κηδεμονία των τριών παιδιών του Michael Jackson. Το δικαστήριο του Λος Άντζελες ανέθεσε προσωρινά την ευθύνη των παιδιών στον TJ έπειτα από δικό του αίτημα. 
Προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την κατάσταση της μητέρας του «βασιλιά της ποπ» Katherine Jackson.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανάθεση της κηδεμονίας τους στον TJ ήταν επιθυμία και των παιδιών, προκειμένου να προστατευτούν από τους θείους τους, οι οποίοι κατηγορούνται από τη δικηγόρο της Katherine Jackson (γιαγιάς των παιδιών και μέχρι πριν από λίγο κηδεμόνα τους) πως την κρατούσαν παρά τη θέλησή της μακριά από τα παιδιά εδώ και δέκα μέρες. Ο δικαστής ανέφερε μάλιστα πως γιαγιά των παιδιών δεν χάνει την κηδεμονία των παιδιών εξαιτίας δικών της πράξεων, αλλά για να προστατευθεί τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά από «πράξεις τρίτων».

Ο TJ είναι ο μόνος από την οικογένεια που έχει σταθεί εδώ και χρόνια κοντά στα τρία παιδιά του Michael Jackson. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη διαθήκη του, όλη η περιουσία του μεταβιβάζεται στα παιδιά του. 
Διαβάστε περισσότερα »

Στα Χανιά την Παρασκευή ο Θάνος Μικρούτσικος

 

Συναντά εκλεκτούς φίλους και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές

Ο Θάνος Μικρούτσικος ενώνει τη φωνή και τη μουσική του με σπουδαίους καλλιτέχνες στην περιοδεία του το φετινό καλοκαίρι. Σταθμός του στις 27 Ιουλίου τα Χανιά όπου θα συναντηθεί με το Χρήστο Θηβαίο και το Μίλτο Πασχαλίδη, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου. 

Τρεις μεγάλοι περφόρμερ, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος. Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας ως προέκταση πια του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του, συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο και τον έναν ακροβάτη μεταξύ της ροκ και της παράδοσης, επίσης τραγουδοποιό, Μίλτο Πασχαλίδη.

Στις 31 Ιουλίου, το Θάνο Μικρούτσικο θα ακολουθήσουν στην Καλαμπάκα τα Υπόγεια Ρεύματα για μία άκρως «Ροκ» συναυλία!

Η περιοδεία του θα συνεχιστεί σε Κοζάνη, Άργος αλλά και στην Αθήνα στο Ηρώδειο. Θα συναντήσει και πάλι, τα Υπόγεια Ρεύματα, τον Κ. Θωμαϊδη αλλά και τη Μαρία Φαραντούρη!

Διαβάστε περισσότερα »

Μιχάλης Χατζηγιάννης στο θέατρο Πέτρας

 

Απόψε στις 21:30

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να δώσει ρυθμό, αισιοδοξία και χρώμα στις συναυλιακές βραδιές του φετινού ιδιαίτερου καλοκαιριού. Περίοδος πιέσεων, αλλαγών αλλά και ανά στιγμές πρωτόγνωρων καταστάσεων για τη χώρα μας και στη θέση των εναλλασσόμενων συναισθημάτων, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό. 

Με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του στην εμπειρία ενός πραγματικά αξέχαστου live.

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με τους αγαπημένους φίλους του σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά δεν μπορούν να λείψουν από το πρόγραμμα του καλλιτέχνη παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα.

Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει να ξαναζήσουμε στο ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του, να γνωρίσουμε τα καινούργια τραγούδια του μα πάνω απ’ όλα να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά.

Απόψε στις 21:30 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.
Διαβάστε περισσότερα »

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

 

Βουτιές στην Ψαρού

Στη Μύκονο βρέθηκε για λίγες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στο νησί των Ανέμων. 

Το ζευγάρι έμεινε στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου στο Φωκό, ενώ για το μπάνιο τους προτίμησαν την παραλία της Ψαρούς.
Η 27χρονη Υβόνη έκλεψε τις εντυπώσεις με τις τέλειες αναλογίες της. 



Διαβάστε περισσότερα »

Η Νάταλι Θάνου... λικνίζεται

 

«Καυτές» χορευτικές φιγούρες

Δες για δύο ολόκληρα λεπτά και σαράντα ένα δεύτερα βίντεο με τις καυτές χορευτικές φιγούρες της Νάταλι Θάνου. Κράτα τον αυχένα σου… Με ροζ στρινγκ μαγιό σε παραλία της Μυκόνου, προκαλεί ρυθμικό σύνδρομο.

Η τραγουδίστρια και πρώην Playmate, Νάταλι Θάνου, προκαλεί το βασικό σου ένστικτο. Θέλεις να σπάσεις την οθόνη του κομπιούτερ σου, να μπεις μέσα στο βίντεο για να τη συνοδεύσεις στο χορό.

Δες όλα τα πλάνα της, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV:

 
 www.radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Στο πανηγύρι μαζί με τη Σαμπρίνα

 

Κάηκε το Τρίκορφο

Ξεσήκωσε τον κόσμο η Σαμπρίνα, η οποία τραγούδησε σε πανηγύρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Η τραγουδίστρια, όταν άναψε το κέφι κατέβηκε από την πίστα και τραγούδησε ανάμεσα στον κόσμο, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από τοnafpaktianews.gr








Διαβάστε περισσότερα »

Δείπνο για... τρεις

 

Η Άννα Βίσση με τον κόρη της και τον «γαμπρό» της στην Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε η Άννα Βίσση παρέα με την κόρη της Σοφία και τον σύντροφό της, Θανάση Πανουργιά. Τον τελευταίο καιρό είχαν ακουστεί πολλά για το αν τελικά η Σοφία και ο Θανάσης είναι ξανά μαζί, ωστόσο οι φωτογραφίες τους που είχαν κυκλοφορήσει και τους έδειχναν να κάνουν μπάνιο μαζί επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τα όσα ακουγόντουσαν. 

Η Σοφία μαζί με τον Θανάση, δείπνησαν μαζί με την Άννα Βίσση σε εστιατόριο της Μυκόνου, σύμφωνα με το ΟΚ. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να πω τα τραγούδια μου»

 

Η Δέσποινα Βανδή μιλά ανοιχτά για το μιούζικαλ Ρήγα-Αποστόλου

Για την επιστροφή της στο χώρο που ξεκίνησε να τραγουδά στην Αθήνα αλλά και το μιούζικαλ στο οποίο ακούγεται ότι θα παίξει μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity η Δέσποινα Βανδή. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι γύρισα στο Ποσειδώνιο μου φέρνει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Είναι ένας χώρος όπου πρωταγωνιστούσαν η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί ακόμα. Για την ακρίβεια, το Ποσειδώνιο ήταν κάποτε για έναν τραγουδιστή η απόλυτη καταξίωση. Προσωπικά αποτελούσε επίσης την επαφή μου με το αθηναϊκό κοινό. Μέχρι τότε η Αθήνα για εμένα, όταν ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, άρχιζε από το Ποσειδώνιο και τελείωνε στη Συγγρού. Δεν ήξερα τίποτα άλλο για αυτήν».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «υπήρξαν κάποιες μουσικές επιλογές που δεν μου βγήκαν, αλλά αυτό είναι πολύ λογικό να συμβεί μέσα σε 20 χρόνια καριέρας».

Δηλώνει πολύ χαρούμενη για την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, ενώ ισχυρίζεται ότι την ανεβάζει ψυχολογικά το να βρίσκεται με καλή παρέα και φυσικά με τα παιδιά της.

Η συζήτηση πήγε και στο μιούζικαλ των Ρήγα-Αποστόλου στο οποίο έχει ακουστεί ότι θα παίξει όμως εκείνη δίνει την δική της απάντηση: «Αν δεν μου γίνει μια ολοκληρωμένη πρόταση, δεν θα το σχολιάσω. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή ένα μιούζικαλ, όμως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο timing δεν είναι το κατάλληλο. Δεν αισθάνομαι δηλαδή καθόλου την ανάγκη να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να πω τα τραγούδια μου».

Τέλος πώς φαντάζεται στον εαυτό της σε δέκα χρόνια; «Με φαντάζομαι ψηλή, ξανθιά με μπλε μάτια και 54 κιλά (γέλια). Φαντάζομαι τη Μελίνα να ξεκινάει τις σπουδές της και να ψάχνω να της βρω σπίτι».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »