Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - "ΤΙ ΛΕΣ" !

 

Ακούστε αποκλειστικά τη νέα επιτυχία του Σάκη Αρσενίου - " Τι λες " σε μουσική και στίχους του συνθέτη των επιτυχιών Χριστόδουλου Σιγανού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα »

Την απελευθέρωση των Pussy Riot στηρίζει ο Μεντβέντεφ

 

Κρατούνται για χουλιγκανισμό και υποκίνηση σε θρησκευτικό μίσος

Την απελευθέρωση των Pussy Riot υποστήριξε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Οι τρεις γυναίκες μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών τον περασμένο μήνα για «χουλιγκανισμό» και «υποκίνηση σε θρησκευτικό μίσος», αφού τραγούδησαν σε καθεδρικό ναό μια «πανκ προσευχή» κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι τρεις γυναίκες βρίσκονται στη φυλακή από το Μάρτιο και η εκδίκαση της έφεσής τους αναμένεται να αρχίσει την 1η Οκτωβρίου.

«Η παράταση της κράτησής τους στη φυλακή μου φαίνεται ότι είναι αντιπαραγωγική», σημείωσε ο Μεντβέντεφ. «Μια καταδίκη τους με αναστολή, η οποία θα λαμβάνει υπόψη το χρόνο που έχουν ήδη εκτίσει, θα ήταν απολύτως επαρκής», πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Μεντβέντεφ επέκρινε τις γυναίκες αυτές, λέγοντας ότι «αηδίασε από αυτό που έκαναν, από το πως φαίνονταν, από την υστερία που ακολούθησε έπειτα από αυτό που έγινε».

Η φυλακή είναι «μια πάρα πολύ αυστηρή» ποινή εν γένει, σημείωσε ωστόσο, υπογραμμίζοντας ότι εκφράζει μόνον την προσωπική του άποψη και ότι δεν θέλει να ασκήσει επιρροή στην υπόθεση αυτή.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Πούτιν αρνήθηκε να δηλώσει αν πιστεύει πως είναι αρμόζουσα η καταδίκη που επιβλήθηκε στις τρεις γυναίκες των Pussy Riot, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να αναμειχθεί στην υπόθεση.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αλεξίου- Γαλάνη μαζί στη Θεσσαλονίκη

 

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί ντε Σπορ

Δύο μεγάλες φωνές ενώθηκαν σε μία αυτό το καλοκαίρι. Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μοιράζονται για ακόμα μία φορά την ίδια σκηνή, στις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης. 

Οι κριτικοί είπαν ότι ποτέ δύο ελληνικές φωνές δεν ταίριαξαν τόσο πολύ...Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ποτέ δύο γυναίκες της μουσικής δεν έσκυψαν με τόση εκτίμηση η μία στο έργο της άλλης.

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το «Όλα σε θυμίζουν» και το «Ζω» ως τα «Στερεότυπα» και το «Δι’ ευχών», από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες.
Διαβάστε περισσότερα »

Στη Μύκονο με τον Κρις Κορνέλ η Βίσση

 

Το άλμπουμ των διακοπών τους Κρις Κορνέλ

Στη Μύκονο παραθέρισαν μαζί η Άννα Βίσση και ο front man του συγκροτήματος Soundgarden, Κρις Κορνέλ, μαζί με την οικογένειά του.

Η φιλία της Άννας και του Κρις ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στο Los Angeles. 

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ΟΚ, βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τα δυο παιδιά του, τον 6χρονο Κρίστοφερ, τον οποίο έχει βαφτίσει μάλιστα η Ελληνίδα τραγουδίστρια, και την 8χρονη Τόνι, αλλά και τη μητέρα της Βίκυς, Τόνι.













Διαβάστε περισσότερα »

«Ήδη έχω ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες»

 

Η απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη στη συγγνώμη του Μανώλη Καψή

Μετά τη δημόσια συγγνώμη του Μανώλη Καψή προς τη ίδια και τη Χαρούλα Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη τοποθετείται για πρώτη φορά επί του θέματος με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης.

Η ερμηνεύτρια κάνει λόγο για συκοφαντία εκ μέρους του δημοσιογράφου και αναφέρει ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ηθικής της βλάβης από την «αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς» της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση που υπογράφει η Δήμητρα Γαλάνη:

«Ο Μανώλης Καψής ζήτησε συγγνώμη για τις δημόσιες υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου, δηλώνοντας, εν είδει αυτοκριτικής και υπεράσπισης του εαυτού του, ότι ξεπέρασε τα “όρια”. 

Πρόκειται περί αφελούς, κυνικής και προκλητικής ομολογίας της πράξης του εις βάρος μου, εφόσον, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί να πληροφορηθεί την αλήθεια, παρά τη δική μου δημοσιευμένη δήλωση, αναιρεί την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου, που οφείλει να προάγει την αλήθεια, τον πολιτισμό και το δημόσιο διάλογο και επιβάλλει την λεκτική χυδαιότητα και την επιβράβευση της χαλκευμένης είδησης στον Τύπο, για τη δήθεν φοροδιαφυγή μου.

Όπως δημόσια δήλωσα, το ποσόν που παρουσιάστηκε από την εφημερίδα αντιστοιχούσε σε αμοιβές μου από μισθωτές υπηρεσίες και όχι στο συνολικό δηλωθέν εισόδημά μου, για το οποίο έχω ελεγχθεί και φορολογηθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ενώ λοιπόν ο κ. Καψής ελεεινολογούσε εις βάρος μου, παρασύροντας μερίδα της κοινής γνώμης να απαντάει ανάλογα, στο σημερινό δημοσίευμά του, παρά τη συγγνώμη του, συνεχίζει τη συκοφαντία και την ύβρι εναντίον μου, επιτιθέμενος πλέον και κατά του κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος της οικονομικής ελευθερίας μου, ως πολίτη της Ελλάδας και της Ευρώπης, να συγκροτώ εταιρείες στη χώρα μου, όπως ορίζει ο νόμος, για τη διαχείριση των υποθέσεών μου. 

Δηλώνει λοιπόν ο κ. Καψής ότι η σύσταση της εταιρείας από εμένα δεν είναι ούτε νόμιμη ούτε ηθική και ότι αποτελεί φοροδιαφυγή.

Ο κ. Καψής καταργεί νόμους και συντάγματα για να πλήξει έντιμους και νομοταγείς πολίτες. Τον αφήνω στην κρίση του Ελληνικού λαού, πληροφορώντας τον, ότι ήδη έχω ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης από την αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Δήμητρα Γαλάνη.

Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna με χρυσά... δόντια

 

Εκκεντρική εμφάνιση για τη γνωστή τραγουδίστρια

Εκκεντρικότητα; νέα μόδα; ή απλά κιτς;

Πάντως, η κυρία που το... λανσάρει είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια και δεν σταματά να μας εκπλήσσει.
Μέσα σε μία εβδομάδα, αποχαιρέτησε την πλούσια κώμη της και υιοθέτησε λουκ αλά γκαρσόν, έκανε μανικιούρ την βασίλισσα της Αγγλίας στο μεσαίο δάχτυλο και στο αποκορύφωμα, έβαλε χρυσή μασέλα και πήγε για φαγητό στο αγαπημένο της εστιατόριο.

Ο λόγος φυσικά για την Rihanna:






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »