Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Madonna: Τι λέει για το πρόγραμμα γυμναστικής της η γυναίκα που την έχει αναλάβει

 

 
Η Nicole Winhoffer πήρε τη σκυτάλη εδώ και λίγο καιρό από την Tracy Anderson.
Έχει αναλάβει να διατηρεί σε φόρμα τη Madonna και το σώμα της σε καλή κατάσταση. Η προσωπική γυμνάστρια της Βασίλισσας της ΠΟΠ αποκαλύπτει τα μυστικά της. Το πιο σημαντικό δεν είναι για εκείνη αυτή καθεαυτή η άσκηση, αλλά να δώσει κανείς χρόνο στην άσκηση πέντε με έξι φορές την εβδομάδα. «Είναι η σκληρή δουλειά, αλλά πρέπει να της δώσει κανείς χρόνο για να γίνει και να δώσει και το 110% του εαυτού του. Όταν έχεις συγκεκριμένο στόχο τότε θα πάρεις αυτό που θέλεις», αναφέρει η Winhoffer.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Μαρινέλλα: Σοβαρό ατύχημα στη σκηνή

Πώς έπεσε από τη σκηνή.
 
Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει κάτι αστρολογικά, αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο αυτό που συνέβη σε δύο σταρ της μουσικής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.
Πρώτα το σοκαριστικό ατύχημα της Άννας Βίσση που ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φάνηκε στην αρχή, αλλά θα της κοστίσει πολλές ημέρες ανάρρωσης, ενώ λίγες ώρες αργότερα άλλο ένα ατύχημα στη σκηνή του θεάτρου αυτή τη φορά πάγωσε τους τεχνικούς. 
Η Μαρινέλλα έκανε τις τελευταίες πρόβες στις δικές της σκηνές, λίγο πριν την πρεμιέρα του μιούζικαλ Chicago, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε από μικρό όμως ύψος. Για λίγα λεπτά μέχρι να σιγουρευτούν ότι η Μαρινέλλα είναι καλά στην υγεία της και δεν είχε σπάσει κάτι, κρατούσαν όλοι την ανάσα τους. Τελικά η τραγουδίστρια σηκώθηκε μόνη της και ανακουφισμένη που τη γλύτωσε μόνο με μικρούς μώλωπες. Οι πρόβες καθυστέρησαν για λίγη ώρα, τόση όση χρειάζονταν η Μαρινέλλα να συνέλθει και να ανεβεί ξανά στη σκηνή σαν γνήσια επαγγελματίας που έχει αποδείξει ότι είναι. Τελικά τέλος καλό όλα καλά, τα άσχημα αποφεύχθηκαν, οι πρόβες τέλειωσαν και η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία.
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Συγνώμη από περιοδικό για την… περούκα της Britney Spears

 

 
Με το που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της Britney Spears προκλήθηκε χαμός από μηνύματα στο internet.
Στο τελευταίο του τεύχος το Lucky εμφανίζει την διάσημη σταρ με κάπως περίεργα μαλλιά κάνοντας πολλούς να υποστηρίζουν ότι είναι περούκα. «Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας για το εξώφυλλο μας. Όπως κάνουμε πάντα, θα τα δώσουμε στην ομάδα μας και ζητάμε συγνώμη εάν απογοητεύσαμε κάποιους», ανέφερε η ανακοίνωση.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Θάνος Μικρούτσικος-Ρίτα Αντωνοπούλου στο Passport

 

Για μία εμφάνιση στις 3 Νοεμβρίου

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντάει τη Ρίτα Αντωνοπούλου και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα πιάνο–φωνή που θα εκπλήξει στο Passport

Θα ακουστούν γνωστά τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, ανάμεσα στα οποία και αγαπημένα τραγούδια από τον «Σταυρό του Νότου» σε συνδυασμό με τους περίφημους αυτοσχεδιασμούς του στο πιάνο. Θα παρουσιαστούν επίσης κομμάτια του που έχουν να ακουστούν καιρό, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που ερμηνεύει η χαρισματική Ρίτα Αντωνοπούλου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος γνώρισε τη Ρίτα Αντωνοπούλου το 2006. Τον ενθουσίασε αμέσως η σκηνική της παρουσία και η δυνατότητά της να αφομοιώνει τους τρόπους ερμηνείας μεγάλων τραγουδιστριών και να τους εντάσσει στον δικό της τρόπο και στη δική της χειρονομία.

Ήρθε η πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία με τα τραγούδια «Για φωνή και ορχήστρα» έργο απαιτητικό και δύσκολο. Η Ρίτα εντυπωσίασε στις συναυλίες με αποκορύφωμα την εμφάνισή της στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών το 2009. Η δεύτερη δισκογραφική τους συνεργασία ήταν ο κύκλος τραγουδιών «Πάμε ξανά» από την αρχή σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Διονύσης Σχοινάς: «Η Καίτη με έφτιαξε που έκανε πλαστική στήθους για μένα!»


Καλεσμένος του FTHIS TV ήταν ο Διονύσης Σχοινάς και ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, ακόμα και για τη πλαστική στήθους που έκανε η γυναίκα του Καίτη Γαρμπή για χατίρι του! Στη δήλωση της Καίτης Γαρμπή, ότι έφτιαξε το στήθος της για τον άντρα της, απάντησε ο Διονύσης Σχοινάς και τόνισε ότι με «με έφτιαξε αυτό. Ήξερε ότι μου αρέσει αυτό στη γυναίκα και το έκανε». Και δεν δίστασε να συμπληρώσει ότι «η Καίτη κάνει πολλά για μένα. Και μόνο που με ανέχεται τόσο καιρό με την τρέλα και την επιπολαιότητά μου, είναι ήρωας».


Διαβάστε περισσότερα »

Paul McCartney:"Δεν διέλυσε η Yoko τους Beatles"


Δεν φταίει η Yoko για τους Beatles
Έπρεπε να περάσουν 42  ολόκληρα χρόνια για να δηλώσει ο Paul McCartney ότι δεν φταίει η Yoko Ono για τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος " Beatles". Οι τωρινές του δηλώσεις ανατρέπουν το σκηνικό και συγκρούονται με τις απόψεις του παρελθόντος.
Σε συνέντευξή του δήλωσε: " Η Yoko Ono σίγουρα δεν διέλυσε το συγκρότημα. Το συγκρότημα διαλύθηκε μόνο του".
Για την πολυσυζητημένη επιρροή της Yoko Ono στον John Lennon είπε: " Δεν νομίζω ότι θα είχε γράψει το "Imagine" χωρίς τη Yoko. Έτσι, δεν μπορείτε να την κατηγορήσετε για τίποτα".
Συνεχίζει την εξομολόγησή του: " Όταν η Yoko ήρθε, μέρος της έλξης της ήταν η avante garde πλευρά της και η οπτική της για τα πράγματα. Του έδειξε έναν άλλο τρόπο, που ήταν πολύ ελκυστικός για τoν John. Έτσι, ήταν ώρα για εκείνον να ζήσει και να φύγει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο".
Σε αυτή τη συνέντευξη, τις ευθύνες για τη διάλυση του συγκροτήματος, τις ρίχνει στον Allen Klein, τον επιχειρηματία που διαδέχθηκε τον manager Brian Epstein to 1967.
Πηγή:enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση – σοκ τραγουδιστή: Έπαιρνα κοκαΐνη ακόμη και με υπόθετο!

 

Το αναφέρει στο νέο του βιβλίο στο οποίο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Στην παρουσίαση του μάλιστα έκανε και τη συγκεκριμένη σοκαριστική δήλωση. Όταν ο Rod Stewart βρισκόταν ακόμη στο συγκρότημα των Faces δίπλα στον Ronnie Wood ήθελε να βρει ένα διαφορετικό τρόπο να παίρνει κοκαΐνη, παίρνοντας υπόθετα!

Κι αυτό γιατί όπως λέει πίστευε και ο ίδιος και ο Ronnie Wood ότι κάνοντας χρήση από τη μύτη τους κατέστρεφε το διάφραγμα. «Φοβηθήκαμε γι’ αυτό και βρήκαμε έναν άλλο τρόπο για να το παίρνουμε, βάζοντάς τη σε ένα χαπάκι σαν υπόθετο. Το κάναμε για ένα διάστημα αλλά όχι για πολύ», δήλωσε ο Rod Stewart στο Access Hollywood.

Διαβάστε περισσότερα »

Έφη Σαρρή: Πιο "καυτή" από ποτέ στο Facebook! Δείτε φωτογραφίες...

 

Η Έφη Σαρρή παραμένει σέξι όπως μαρτυρούν και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Σε κάποιες φοράει ένα μαύρο κορμάκι, ενώ σε άλλες μόνο ένα σεντόνι, έτσι για να... κολάσει τους θαυμαστές της! Κι όλα αυτά χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

 





markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η Λαμπερή πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου

 

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή τους

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή του «Βοτανικού» την Παρασκευή, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή σε guest εμφάνιση. 

Το σχήμα έκλεψε την παράσταση και ανέβασε το κέφι στα ύψη.

Δείτε τις φωτογραφίες: 








newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »