Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η Lady Gaga δημοφιλέστερη στο twitter

 

Πάνω από 30 εκατομμύρια άτομα την «ακολουθούν»

Η αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga, έγινε την Πέμπτη η πρώτη διασημότητα που ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter.

Την Πέμπτη το βράδυ, υπήρχαν 30.033.613 «οπαδοί» , σύμφωνα με την ιστοσελίδα starcount.com, η οποία μελετά τη χρήση των κοινωνικών δικτύων από τις διασημότητες.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, η αύξηση των οπαδών της Lady Gaga κυμαινόταν με ρυθμό 30.000 την ημέρα.

Η ποπ σταρ ήταν επίσης η πρώτη που ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια συνδρομητές, αλλά και τα 20 εκατομμύρια στο Twitter, υπενθυμίζει το site.

Πλησιέστερος «αντίπαλος» της Lady Gaga είναι ο Καναδός Τζάστιν Μπίμπερ, με 28,5 εκατομμύρια συνδρομητές, και στην τρίτη θέση ακολουθεί η τραγουδίστρια Κέιτ Πέρι, με 27,2 εκατομμύρια «οπαδούς».

Η επίσης τραγουδίστρια Ριάννα που έχει τώρα περισσότερους οπαδούς στο YouTube και το Facebook, εξακολουθεί να είναι πίσω από τη Lady Gaga στο Twitter, με 26 εκατομμύρια συνδρομητές.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Όλα τα μάτια καρφωμένα στις καμπύλες της...

 

 

Η Jennifer Lopez τα δίνει όλα στις συναυλίες της τόσο με τα τραγούδια της όσο και με την σκηνική της παρουσία. Η λατίνα ντίβα, που κάνει περιοδεία, ταξίδεψε στην Πορτογαλία και ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με τα λικνίσματά της και τις χορευτικές της φιγούρες. 

Οι χορευτές που την πλαισίωναν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με το κοινό να... παραληρεί και εκείνη να απολαμβάνει τα επιφωνήματα. 








newsit

Διαβάστε περισσότερα »

Τι είπε η Ηλιάδη για τον πρώην της

 

Θα συνεργαστούν ξανά;

Ο χωρισμός της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μηλιωτάκη όπως όλα δείχνουν είναι οριστικός. Μετά το τέλος της σχέσης τους, ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο.

Καλεσμένη τη εκπομπής «Ελένη», η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον πρώην σύντροφο της. Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα μπορέσει να ξανασυνεργαστεί επαγγελματικά με τον Κώστα Μηλιωτάκη, η τραγουδίστρια τόνισε τα εξής: «Με τον Κώστα έχουμε δουλέψει από την αρχή της καριέρας μου και δεν αποκλείεται να ξανασυνεργαστούμε και στο μέλλον».

Αναφερόμενη στο τρόπο που έχει προβληθεί η προσωπική της ζωή από τα μίντια, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως κάποιες στιγμές ήταν ιδιαίτερο ενοχλητικό όλο αυτό. «Έχουν υπάρξει στιγμές που με έχει ενοχλήσει όλο αυτό. Εντάξει, κι εσείς τη δουλειά σας κάνετε, αλλά κι εγώ κάνω τη δική μου και είμαι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά», ενώ όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή ξεκαθάρισε: «Ξέρετε πολύ καλά ότι γενικώς δεν σχολιάζω ό,τι γράφεται ή ακούγεται».

Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Η Πάολα κερνάει σφηνάκια!

 

Και έχει για βοηθό την κόρη της

Η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, σε ρόλο μπαργούμαν! Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα!

Έτσι, βρέθηκε σε γνωστό μπαρ της Χαλκιδικής, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της. Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, άνετη και χαλαρή, μπήκε μέσα από το μπαρ μαζί με την κορούλα της και η τραγουδίστρια άρχισε να κερνά σφηνάκια όλους τους φίλους της, που ήταν εκεί!\



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Τραγουδίστριες κατά του καρκίνου του μαστού

 

Φωτογραφήθηκαν για κυπριακό περιοδικό

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι Έλλη Κοκκίνου, Demy, Ελένη Φουρέιρα και Ελευθερία Ελευθερίου που φωτογραφίζονται φορώντας ένα συλλεκτικό t-shirt κατά του καρκίνου του μαστού.

Επρόκειτο για ένα λευκό φανελάκι που σχεδίασε ο Erotokritos και έχει μια μια στάμπα που απεικονίζει ένα γυναικείο κεφάλι. Αντί για χαρακτηριστικά του προσώπου, υπάρχει η ροζ κορδέλα – σήμα κατατεθέν της «μάχης» κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ αναγράφεται το σύνθημα «Face It». Εκτός από τα τέσσερα γνωστά κορίτσια, ακόμη 26 γυναίκες πόζαραν για τις ανάγκες της κυπριακής έκδοσης του περιοδικού «Madame Figaro».

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την πώληση του t-shirt θα δοθούν στον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.).





newsbeast


 

Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστός τραγουδιστής:Αγνώριστος με αρκετά κιλά παραπάνω


Αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς τραγουδιστές, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Ωστόσο, στην τελευταία του εμφάνιση τον είδαμε με αρκετά κιλά παραπάνω. Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής ήταν ένας πολύ γοητευτικός άντρας, με πολλές επιτυχίες στις γυναίκες, ωστόσο η σημερινή του εμφάνιση είναι πολύ διαφορετική από ότι τον θυμόμασταν.
Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Αντύπας και η Δέσποινα Βανδή. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αρκετά κιλά, πόζαρε μαζί με τον Κώστα Μηλιωτάκη.
Δείτε photo:
 

Πηγή:entertv.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Γιάννης Πλούταρχος:Η όμορφη μάνα των παιδιών του!(PHOTOS)


Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του αλλά και η μάνα των πέντε παιδιών του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου.
Η Μαρία είναι η «μεγάλη μου καψούρα», υποστηρίζει ο ίδιος στις συνεντεύξεις του. Δείτε κι εσείς τον λόγο για τον οποίο είναι ακόμα ερωτευμένος. Μα φυσικά γιατί πέρα από όλα τα άλλα είναι και μια όμορφη γυναίκα.
Ο Γιάννης και η Μαρία Κακοσσαίου (όπως είναι το πραγματικό επώνυμο του συζύγου της) είναι μαζί 23 ολόκληρα χρόνια . Να τα χιλιάσουν!
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τελικά... γουστάρει ξύλο η Ριάνα;;;

Προς επανασύνδεση βαδίζουν η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown), αφού βγήκαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα μαζί και παρακολούθησαν τη συναυλία του Jay Z στο Μπρούκλιν.
Πρόσφατα μάλιστα ο Κρις Μπράουν αποφάσισε να χωρίσει και από το κορίτσι του, ώστε να αφοσιωθεί στη φιλία του με τη Ρίρι.
Ο τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ουσιαστικά δηλώνει ότι εκείνος ήταν που αποφάσισε το χωρισμό. "Αποφάσισα να είμαι μόνος μου για να ασχοληθώ με την καριέρα μου. Αγαπώ πολύ την Karrueche και δεν θέλω να τη βλέπω να πονάει για τη φιλία μου με την Ριάνα. Θα προτιμήσω λοιπόν να είμαι μόνος για να μπορέσουμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας" δήλωσε χαρακτηριστικά.
πηγή: www.radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Όλα όσα ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς με Ηλιάδη και Μέλισσες στο Diogenis (photos & δηλώσεις)

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα του φετινού χειμώνα, μας υποδέχονται στο σπιτικό τους και μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τι μας ετοιμάζουν στο Διογένης studio. Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη και Μέλιsses ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ταράξουν τα νερά της Αθηναϊκής διασκέδασης. Ο χώρος έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο ιδιαίτερο concept που θα μας παρουσιάσουν, φέρνοντας εικόνες ενός ιδιαίτερου cabaret.
 
Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα του φετινού χειμώνα, μας υποδέχονται στο σπιτικό τους και μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τι μας ετοιμάζουν στο Διογένης studio. Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη και Μέλιsses ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ταράξουν τα νερά της Αθηναϊκής διασκέδασης. Ο χώρος έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο ιδιαίτερο concept που θα μας παρουσιάσουν, φέρνοντας εικόνες ενός ιδιαίτερου cabaret.
rouvas iliadi melisses press diogenis
Ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης έχει αναλάβει την σκηνοθετική πινελιά του προγράμματος έχοντας «μαγειρέψει» πολλές εκπλήξεις για το κοινό που θα πάει να διασκεδάσει μαζί τους. Ο Σάκης Ρουβάς έχει προσέξει ως και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε ο κόσμος να μείνει πλήρως ικανοποιημένος όταν θα πάει να τον επισκεφτεί. Και οι τρεις τους μας μαρτύρησαν πως θα τους δούμε σε μουσικά παντρέματα επί σκηνής αλλά και ο καθένας ξεχωριστά θα πειραματιστεί σε διαφορετικά είδη μουσικής που δεν τους έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω πως δεν ακούγεται μόνο πολύ ενδιαφέρον αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι!
rouvas iliadi melisses press diogenis
 


Σάκης Ρουβάς
rouvas iliadi melisses press diogenis
Φέτος σας συναντάμε μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες σε ένα διαφορετικό concept. Πείτε μας δυο λόγια γι' αυτό...
Είναι ένα ερωτικό Cabaret, με το οποίο αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μπαίνει ο κόσμος μέσα, να χαλαρώνει, να έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους χωρίς περιορισμούς και να γίνουμε όλοι μια παρέα που θα περάσουμε καλά.
Θα δούμε κάτι διαφορετικό στο φετινό σας πρόγραμμα σε σχέση με τις προηγούμενες σας εμφανίσεις;
Φέτος για πρώτη φορά θα έχω στην μπάντα μου και βιολί και μπουζούκι. Δηλαδή θα εμπλουτίσουμε αυτό που ήδη γνωρίζουμε επομένως θα βγάλουμε λίγο διαφορετικό ήχο.
Ο χώρος φέτος είναι λίγο πιο μικρός από την Αρένα που βρισκόσουν τα δύο προηγούμενα χρόνια...
Το Αρένα είναι το πιο μεγάλο κλαμπ που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Έμεινα εκεί δυο χρόνια, άλλαξα τελείως την σκηνή αλλά πλέον ήθελα να κάνω κάτι πιο ζεστό, πιο μικρό, πιο ερωτικό κάτι που δεν μπορούσε να γίνει σε ένα τεράστιο χώρο. Εδώ στο Διογένης studio η ατμόσφαιρα θα είναι πιο «σπιτική».
Το cabaret πόσο οικείο πιστεύετε ότι θα είναι στο κοινό της Αθήνας;
Δεν θέλω να μπερδευτούμε. Μην έχουμε στο μυαλό μας το γερμανικό Cabaret... Εμείς κρατήσαμε τα στοιχεία που μας άρεσαν. Τον ερωτισμό, την αμεσότητα, το ζεστό περιβάλλον δηλαδή που υπάρχει, όχι κάτι άγνωστο στον κόσμο. Προσαρμόζουμε σε αυτή την αίσθηση τις ενορχηστρώσεις των κομματιών αλλά και προσθέτουμε και άλλα καινούριο σε αυτό το ύφος. Φυσικά θα υπάρχει και λαϊκό πρόγραμμα.
rouvas iliadi melisses press diogenis
Έχετε ετοιμάσει κάποιο καινούριο κομμάτι επί σκηνής; Ετοιμάζετε κάτι καινούριο δισκογραφικά;
Ναι, ετοιμάζω ένα καινούριο δίσκο και θα ακούσετε ένα καινούριο τραγούδι επί σκηνής. Τα υπόλοιπα νομίζω θα πρέπει να έρθετε να τα δείτε από κοντά!
 
 
Αγγελική Ηλιάδη
rouvas iliadi melisses press diogenis
Σας συναντάμε φέτος μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες επί σκηνής. Πως αισθάνεστε για αυτή την συνεργασία;
Πιστεύω πως θα είναι μια υπέροχη συνεργασία! Ο Σάκης είναι ο Σάκης που όλοι ξέρουμε, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα μαζί. Τις Μέλισσες τις είδα πρώτη φορά και είμαι κατενθουσιασμένη! Έχουν μια εκπληκτική ενέργεια και πάρα πολύ χιούμορ και επειδή συναντιόμαστε όλοι μαζί πάρα πολλές φορές, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα! Περνάμε πολύ ωραία τώρα στις πρόβες και όλο αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί και μετά. Ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης με έχει κάνει να ξετυλίξω έναν άλλο μου εαυτό. Γενικά αυτό έχει να κάνει με όλη την παράσταση που έχει ετοιμάσει και με την σκηνοθετική άποψη που έχει.
Θα μας παρουσιάσεις και διαφορετικού είδους κομμάτια φέτος π.χ. πιο pop;
Σαφώς προσαρμόζομαι με βάση τα δικά μου στοιχεία σε αυτά που έχει ετοιμάσει ο Απόλλωνας αλλά και με τον Σάκη θα κάνουμε πολλά πράγματα γιατί συναντιόμαστε πολλές φορές επί σκηνής και κάνουμε τα πάντα.
Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει κάποια νέα δισκογραφική δουλειά; Ακούσαμε πως θα παρουσιάσετε ένα καινούριο κομμάτι.
Θα παρουσιάσω το καινούριο μου τραγούδι, είμαστε σε συζητήσεις για να καταλήξουμε με την Platinum, και επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα μου συνεργασία. Το καινούριο μου κομμάτι έχει γράψει τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη. Θα το ακούσετε live και στο πρόγραμμα εδώ. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ όμορφο και ανυπομονώ να το παρουσιάσω και στον κόσμο!
Η οικονομική κρίση πως σε έχει επηρεάσει; Και την οικογένεια σου αλλά τις τιμές του μαγαζιού εδώ;
Οτιδήποτε περιττό στην ζωή μας αυτή την εποχή έχει κοπεί. Είτε αυτό αφορά το παιδί είτε αφοράει εμένα, τα πάντα! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όχι μόνο για την δική μου οικογένεια αλλά για όλο τον κόσμο. Το παιδί μου είναι μεγάλο πια και του έχω εξηγήσει ότι για να ζητήσει κάτι, πρώτα πρέπει να ρωτάει «Μαμά έχεις λεφτά για να το πάρουμε;» . Φυσικά όταν είναι κάτι που δεν χρειάζεται, θα του εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο και είναι αρκετά μεγάλος έτσι ώστε να το δεχτεί και να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ξοδεύουμε σε άχρηστα πράγματα. Όσο αφορά το μαγαζί, οι τιμές είναι πάρα πολύ προσιτές γιατί η κατάσταση έχει αλλάξει ολοκληρωτικά! Ο κόσμος πλέον θα βγει μια φορά τον μήνα και αν! Εμείς αυτό που θέλουμε είναι, αυτή την μία φορά τον μήνα που θα βγει ο κόσμος να τους κάνουμε να περάσει τόσο όμορφα μαζί μας ώστε να έρθουν και τον επόμενο μήνα.
rouvas iliadi melisses press diogenis
Πως χειρίζεστε την δημοσιότητα; Πόσο, δηλαδή, εύκολο ή δύσκολο είναι όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές της ζωής σου;
Σαφώς τις εύκολες στιγμές τις χειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα. Όταν γενικότερα είσαι σε μια καλή φάση της ζωής σου, είσαι πολύ ανοιχτός, πολύ απελευθερωμένος. Δεν είναι το ίδιο όταν όμως περνάς μια δύσκολη φάση, όποια και αν είναι αυτή. Δεν είναι όλα για «κοινή χρήση».
Υπάρχει κάποιο περιστατικό από θαυμαστή σου που να το έχεις ξεχωρίσει στην μνήμη σου;
Είχε έρθει κάποια στιγμή ένα κορίτσι το οποίο είχε κάνει τατουάζ το όνομα μου. Με ξένισε λίγο γιατί βλέπεις πόσο μπορεί ένας άνθρωπος που μπορεί να μην σε ξέρει να σε έχει μέσα του. Είναι πολύ μεγάλο αυτό για εμάς και πολύ σημαντικό να σου δείχνει ο άλλος με έναν τέτοιο τρόπο την αγάπη του.
 


Μέλισσες
rouvas iliadi melisses press diogenis
Πείτε μου δυο λόγια αυτό το ανατρεπτικό σχήμα με τον Σάκη Ρουβά και την Αγγελική Ηλιάδη... Ήταν ένα όνειρο ζωής να συνεργαστείτε με τον Σάκη;
Του Σάκη ήταν μάλλον όνειρο!!! (γέλια) Είναι όντως ανατρεπτικό το σχήμα, πολύ σωστή η λέξη γιατί θα έχουμε από όλα: pop, λαϊκό, rock. Θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί! Και σε ένα φυσικά, ανατρεπτικό χώρο! Έχει αλλάξει ο χώρος, είναι αρκετά πιο cabaret...
Τι διαφορετικό θα δούμε από πέρυσι;
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Τα ίδια θα δείτε, σιγά μην κάναμε πρόβες! (γέλια) Θα χορέψουμε, που συνήθως δεν χορεύουμε γενικά, αλλά τώρα θα το κάνουμε. Θα είμαστε στην σκηνή και με τον Σάκη που αυτό και μόνο είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Ποια είναι η πρόκληση αυτή τη φορά σε σχέση με ότι έχετε κάνει ως τώρα;
Πρόκληση είναι να κερδίζεις τον κόσμο και να φεύγει κάθε φορά με ωραία συναισθήματα. Επίσης πρόκληση είναι να βγει κάτι όμορφο με την συνεργασία μας επί σκηνής. Θα δείξει όμως...
Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;
Χαμός στο ίσωμα! Δεν ξέρω αν είναι έτοιμο το κοινό να το ακούσει... Σε λίγες μέρες θα δειγματίσουμε τα νέα κομμάτια του δίσκου . Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει, ελπίζουμε σύντομα . Αλλά να πούμε ότι έχει κυκλοφορήσει ήδη το νέο μας single «Σε θυμάμαι» με τους Duomo και σήμερα βγήκε το νέο video clip με Goin' Through και είναι πολύ hot !
rouvas iliadi melisses press diogenis
Με ποιον άλλο καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Με τον Τζόλε ! Γενικότερα θα θέλαμε με όλους τους παίχτες του Ολυμπιακού, να κάναμε τον ύμνο νούμερο δυο ή έστω μια διασκευή! Γι' αυτό και κόκκινο ντεκόρ!!
Πως σας φαίνεται η φετινή σας αφίσα;
Η φωτογραφία είναι πριν 3 χρόνια από το κλιπ του «Κινέζου». Αλλά όπως λένε ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, οπότε βάλαμε μια φωτογραφία που είναι γκαραντί! Και δεν έχουμε αλλάξει και μέλη όπως βλέπεις... Πάντα η ίδια πεντάδα!
Καλή αρχή λοιπόν!
 
rouvas iliadi melisses press diogenis
Πηγή www.tralala.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον καλό της φίλο! (Φωτογραφίες)

 

«Δημήτρη μου, αυτή είναι η τελευταία σου βραδιά στην Αθήνα. Καλό ταξίδι και καλή τύχη» είπε από σκηνής, εμφανώς συγκινημένη η 43χρονη τραγουδίστρια, αποχαιρετώντας συγκινημένη τον καλό φίλο και στενό της συνεργάτη...

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, που εκτός από τη Δέσποινα Βανδή, επιμελούνταν το look πολλών διάσημων Ελληνίδων -ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη - και ήταν ο επίσημος makeup artist & hairstylist της L'Oréal στην Ελλάδα, έχει δεχθεί κάποιες πολύ σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις στην Αμερική και τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει εκεί τις δυνάμεις του, κυνηγώντας μια διεθνή καριέρα, που άλλωστε έχει αποδείξει ότι του αξίζει.

 

markos-tv 
Διαβάστε περισσότερα »

“Όπως εγώ”: Nέο video clip από τους Goin' Through και τις Μέλισσες! [Video]

 

Οι Goin' Through και οι Μέλισσες μας παρουσιάζουν το νέο video clip για το τραγούδι τους "Όπως εγώ"!

Ένα διαφορετικό video clip μας παρουσιάζουν οι Goin' Through και οι Μέλισσες. Στο video clip δεν πρωταγωνιστούν τα μέλη των συγκροτημάτων αλλά τέσσερις γνωστές τραγουδίστριες!

Συγκεκριμένα παίζουν η Σάγια, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Κρυσταλλία από τους OtherView και η Μαρία Μακρή!
Διαβάστε περισσότερα »

«Μετά από τροχαίο ατύχημα, έπαθα παντελή αμνησία»

 

Η Κατερίνα Κούκα σε συνέντευξή της αποκάλυψε πώς μετά από τροχαίο, έπαθε παντελής αμνησία!

«Παντελής αμνησία για 3/4 της ώρας. Δεν ήξερα πως με λένε. Ήταν το πιο τρομακτικό συναίσθημα στη ζωή μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ τίποτα όσο αυτό, την απώλεια μνήμης, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μη θυμάσαι ποια είσαι...
Συνέβη στην Κρήτη, σε τροχαίο ατύχημα και δεν θυμόμουν ούτε το γιο μου» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν».

Όσο για το τι άλλαξε στη ζωή της μετά από το συμβάν αυτό, «Μετά από τέτοια σοκαριστικά βιώματα-γιατί ήταν σοκ-βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια και εκτιμάς αλλιώς τα πράγματα. Με έβαλε να σκεφτώ πάρα πολλά που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα σκεφτεί. Να είναι το σώμα υγιές και να απέχει η μνήμη, αυτό είναι φοβερό. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχεις!» είπε χαρακτηριστικά!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Γοητευτικός έλληνας πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ στη Ρωσία [Video]

 

Αν, με κάποιο τρόπο, τύχει να δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Playing With The Fire», του ρώσου ποπ σταρ Φίλιπ Κιρκόροφ, προσέξτε καλά τον πρωταγωνιστή. 
Φοράει μάσκα, αλλά κάτι θα σας θυμίσει. Ναι, είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.
Ο έλληνας γόης παίζει το ρόλο ενός κατάδικου, ο οποίος κρύβει το πρόσωπό του με μία μάσκα και ανταλλάσει και καυτά φιλιά με την τραγουδίστρια με την οποία συνεργάστηκε ο Φίλιπ Κιρκόροφ στο συγκεκριμένο τραγούδι
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν η MI5 και το FBI συνωμοτούσαν για να διαλύσουν τους Rolling Stones

 

Μια ιστορία σκευωρίας και ίντριγκας βγαλμένη κατευθείαν από τα νοσηρά μυαλά των μυστικών υπηρεσιών...

Τραβηγμένη στην παραλία του West Wittering (ένα μικρό θέρετρο του Sussex) ένα κυριακάτικο απόγευμα του Φεβρουαρίου του 1967, η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει τον νεαρό Keith Richards να αγκαλιάζει φιλικά έναν άντρα που κυκλοφορούσε στην πιάτσα ως «Acid King David».

Όπως υποδηλώνει και το ευρηματικό παρατσούκλι του, ο νέος φίλος του συγκροτήματος κατείχε μια ευρύτατη εγκυκλοπαιδική γνώση για τις παραισθησιογόνες ουσίες, την οποία και ξεπερνούσε μόνο η μαγική ικανότητα του «Acid King» να προμηθεύει LSD τον κόσμο. Και βέβαια για τον Richards αυτός ήταν ένας επαρκής λόγος να αγκαλιάσει κάποιον και να γίνουν κολλητοί...

Ο «Acid King» είχε συνοδεύσει εκείνο το ξέφρενο σαββατοκύριακο τον Richards, τον Mick Jagger και τα άλλα παιδιά στο εξοχικό σπίτι του Richards στο Redlands, λίγο έξω από το West Wittering. Και βέβαια η αγροικία του Richards έμελλε να γίνει συνώνυμο με μια από τις πλέον διαβόητες υποθέσεις ναρκωτικών σε ολάκερη την ιστορία του rock ’n’ roll!

Η αναφορά της αστυνομίας περιείχε μπόλικες πικάντικες λεπτομέρειες από την έφοδο στο σπίτι, με χαρακτηριστικότερη τη σκηνή με τη Marianne Faithfull, όπου την τσάκωσαν λέει σε μια άβολη στάση με μια σοκολάτα Mars! Πλαστή η ιστορία, όπως αποδείχτηκε τελικά, κατάφερε ωστόσο να επισκιάσει μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια της υπόθεσης...

Αποδείχτηκε λοιπόν ότι η έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του Richards στο Redlands ήταν μέρος μιας καλά ενορχηστρωμένης συνωμοσίας, καρπός της μυστικής συνεργασίας των MI5 και FBI, που στόχο είχε να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα την καριέρα του θρυλικού συγκροτήματος.

Η «πέτρα του σκανδάλου» δεν ήταν άλλη από έναν τύπο ονόματι David Snyderman, περισσότερο γνωστό στους Rolling Stones ως... «Acid King David». Η παραπάνω φωτογραφία μάλιστα, με τον φιλικό εναγκαλισμό του «Acid King» και του Keith Richards, τραβήχτηκε λίγες μόνο ώρες πριν από την έφοδο της αστυνομίας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Τον Ιανουάριο του 1967, ο Snyderman, ένας ψιλοαποτυχημένος τηλεοπτικός ηθοποιός, τσακώθηκε από τις Αρχές του αεροδρομίου του Heathrow να μεταφέρει ναρκωτικά στις αποσκευές του. Κι ενώ θα περίμενε κανονικά να σαπίσει στη φυλακή, οι Αρχές του αεροδρομίου τον παρέδωσαν σε κάτι «μυστικούς τύπους», που ισχυρίστηκαν ότι ανήκουν στη Βρετανική Αντικατασκοπεία. 

Η ΜΙ5 πρότεινε στον Snyderman μια εύκολη διέξοδο από τη δυσχερή κατάστασή του: να διεισδύσει στους Rolling Stones, να προμηθεύει τους Mick Jagger και Keith Richards με ναρκωτικά και στο τέλος -φυσικά- να τους τσακώσουν στα πράσα. Γιατί όμως είχε η ΜΙ5 «νταλκά» με το συγκρότημα; 

Φαίνεται λοιπόν ότι η MI5 λειτουργούσε εκ μέρους ενός μυστικού προγράμματος του FBI, γνωστό ως COINTELPRO (Counter Intelligence Program), έμπνευσης του επιτελάρχη του FBI, J. Edgar Hoover: επρόκειτο στην ουσία για επιχειρησιακό σχέδιο από τη δεκαετία του '20 για την εθνική ασφάλεια και τη διατήρηση του κοινωνικο-πολιτικού status της Αμερικής.

Περί τα 1967, το COINTELPRO είχε επικεντρώσει πλέον τις «εργασίες» του στην ανατρεπτική επίδραση της ροκ μουσικής στα νιάτα της Αμερικής(!) και ιδιαίτερα στο είδος της μουσικής που ερχόταν από τη Βρετανία. Ακόμα ειδικότερα δε, στη μουσική που έπαιζαν οι Rolling Stones! Ποιος θα το περίμενε ότι ένα μουσικό συγκρότημα θα έμπαινε στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών ως διαφθορέας των νεανικών ηθών;

Η «επαναστατική διάθεση» των Stones και η αντισυμβατική μουσική τους τράβηξε αυτόματα το ενδιαφέρον του FBI, που ζήτησε τη συνδρομή της ΜΙ5 για να γκρεμίσουν πρόωρα τα ανερχόμενα είδωλα από τον θρόνο τους: με μια καταδίκη για ναρκωτικά, το βρετανικό συγκρότημα δεν θα έπαιρνε ποτέ βίζα για τις ΗΠΑ, αντίο λοιπόν στις αμερικανικές περιοδείες. Ήταν όμως και το άλλο: η άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήταν μονόδρομος για ένα συγκρότημα της εποχής που ήθελε να κατακτήσει την κορυφή, και με τον αποκλεισμό των Stones από τη μουσική βιομηχανία της Αμερικής το συγκρότημα θα βυθιζόταν αναπόφευκτα στην τοπική αφάνεια...

Η ευκαιρία που παρουσιάστηκε λοιπόν στις μυστικές υπηρεσίες με τον David Snyderman για να ελέγξουν τον «δημόσιο κίνδυνο» που συνιστούσαν οι Stones ήταν κάτι παραπάνω από ευνοϊκή! Ο Snyderman κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να προσεγγίσει το γκρουπ και να κερδίσει τη συμπάθειά του, αν και απείχε πολύ από το να θεωρηθεί ιδανικός μυστικός πράκτορας. 

Το μοιραίο σαββατοκύριακο της αστυνομικής επέμβασης στο σπίτι του Keith, ο χαρτοφύλακας του «Acid King David» ήταν τίγκα στα παραισθησιογόνα. Ο Snyderman κράτησε τη μυστική του ταυτότητα όλο το Σάββατο, την Κυριακή ωστόσο λίγο έλειψε να προδώσει τον χαφιεδίστικο ρόλο του, μιλώντας αινιγματικά στον φωτογράφο του γκρουπ Michael Cooper για κατασκοπεία και προδοσίες. Αρκετά βολικά για τον «Acid King», η μπάντα θεώρησε τα λεγόμενά του ως αποτέλεσμα της παραισθησιογόνου δράσης του LSD και δεν τον πήραν και πολύ στα σοβαρά. 

Στις 5:00 το απόγευμα εκείνης της κυριακάτικης ημέρας που οι Stones και η παρέα τους απολάμβαναν μια βόλτα στην παραλία του West Wittering οργανωνόταν μαεστρικά η επέμβαση: το τελευταίο κομμάτι του παζλ έμπαινε στη θέση του...

Ανώνυμος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής (δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη ποιος ήταν ο καταδότης) για να καταγγείλει το ξέφρενο πάρτι με τους τόνους των ναρκωτικών που εκτυλισσόταν στο σπίτι του Redlands και την απόμερη παραλία. Η ομάδα κρούσης οργανώθηκε στα γρήγορα και 18 αστυνομικοί μετέβησαν επιτόπου στο σπίτι. Η παρέα δεν άκουσε τους ήχους από τα 7 περιπολικά που απέκλεισαν την περιοχή, καθώς οι Stones είχαν ήδη γυρίσει στο σπίτι και ήταν πλέον μαζεμένοι στο σαλόνι της εξοχικής κατοικίας. 

Η επέμβαση ήταν μάλιστα και η πρώτη αστυνομική επιχείρηση που γινόταν στο δυτικό Sussex ειδικά για ναρκωτικά (το τμήμα δεν διέθετε ομάδα δίωξης ναρκωτικών) και γιορτάστηκε με πάσα επισημότητα: οι αστυνομικοί φορούσαν την καλή τους τη στολή κατά την έφοδο!

Κι αν ο Mick Jagger και η παρέα του ένιωσαν σοκαρισμένοι και απειλούμενοι από την εισβολή της αστυνομίας, την ίδια έκπληξη ένιωσαν και οι αστυνομικοί στη θέα των Stones: κανείς από τους χωροφύλακες της ήσυχης επαρχίας δεν είχε μπει ποτέ σε σπίτι ροκ σταρ! 

Η θέα μάλιστα της γυμνής Marianne Faithfull, που ήταν τυλιγμένη μόνο με μια βελέντζα, έκανε τέτοια εντύπωση στον αστυνομικό διευθυντή που περιέγραψε το γεγονός με τα καλύτερα λόγια στην αναφορά του. Όσο βέβαια κι αν παραπονιόταν μετά για την προσπάθεια της Marianne να παρακωλύσει την αστυνομική έρευνα, αφήνοντας ηδυπαθώς το γούνινο χαλάκι να γλιστρά κάθε τόσο και να αποκαλύπτει το γυμνό της κορμί...

Τα ευρήματα της έρευνας αποκάλυψαν βέβαια μόνο μικροποσότητες μαριχουάνας. Τι έγινε άραγε με το μαγικό βαλιτσάκι του «Acid King»; Μόλις το έπιασε στα χέρια του νεαρός αστυνομικός για να το ερευνήσει, ο δαιμόνιος David του φώναξε πως περιέχει ανεμφάνιστο φωτογραφικό υλικό που θα καταστρεφόταν αν άνοιγε ο χαρτοφύλακας! Ο άπειρος χωροφύλακας το έχαψε το παραμύθι και το βαλιτσάκι έμεινε κλειστό...

Και παρά την επίπονη προσπάθεια των μυστικών υπηρεσιών και το καλοστημένο σχέδιο, η αστυνομική έφοδος στο σπίτι του Richards χαρακτηρίστηκε γενικώς ως αποτυχημένη. 

Στη δίκη που ακολούθησε, ο Keith Richards κρίθηκε ένοχος μόνο για την παραχώρηση της οικίας του για χρήση κάνναβης, ενώ ο Mick Jagger για 4 χαπάκια αμφεταμίνης που βρέθηκαν στις τσέπες του τζάκετ του, και παρά το γεγονός ότι η υπεράσπιση του frontman του γκρουπ ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για... νόμιμες δραμαμίνες! Αμφότεροι αθωώθηκαν κατόπιν στο Εφετείο και η υπόθεση έγινε για τις μυστικές υπηρεσίες φιάσκο...

Και η τραγική ειρωνεία της μηχανορραφίας; Τζάμπα οι μυστικές υπηρεσίες έφτιαξαν όλη αυτή τη σκευωρία με τον «Acid King» και τα ναρκωτικά για να αποτραπεί η «κάθοδος» των Stones στην Αμερική. Λίγους μήνες μετά το περιστατικό, ο κιθαρίστας της μπάντας, Brian Jones, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση (με αναστολή) και πρόστιμο 1.000 λιρών για κατοχή και χρήση κάνναβης στο διαμέρισμά του στο Chelsea...

Η τροχοπέδη στα μεγαλεπήβολα σχέδια των Rolling Stones (το «ξύλινο πόδι», όπως αποκαλούσε έκτοτε ο Jagger τον Brian Jones) λύθηκε το καλοκαίρι του 1969, όταν ο κιθαρίστας του γκρουπ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του, γεγονός που σηματοδότησε τη θριαμβευτική τουρνέ των Stones στην Αμερική!

Όσο για τον «Acid King», οι μυστικές υπηρεσίες τήρησαν την υπόσχεσή τους και τον άφησαν να φύγει από την Αγγλία (με το μαγικό του βαλιτσάκι!), το ίδιο μάλιστα βράδυ που έγινε η έφοδος στο σπίτι του Richards. Ο χαφιές επέστρεψε στην Αμερική, άλλαξε ταυτότητα και έζησε μέσα στον φόβο για την επόμενη συνάντησή του με τις μυστικές υπηρεσίες, η οποία βέβαια και δεν συνέβη ποτέ. 

Η εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών μάλιστα εξοστράκισε τον Snyderman από τα μεγάλα τζάκια των φίλων του στο Λος Άντζελες και πέθανε μόνος από καρκίνο στο πάγκρεας τον Σεπτέμβριο του 2004. Αρκετά ειρωνικά, έναν μήνα αργότερα θα κυκλοφορούσε το «Live Licks», το διπλό επετειακό album για τα 40 χρόνια περιοδειών των Stones, του γκρουπ που τόσο ανεπιτυχώς προσπάθησαν οι μυστικές υπηρεσίες και ο ίδιος να εξαφανίσουν από τον μουσικό χάρτη...
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Τι λένε φίλοι του τραγουδιστή που μπήκε στο ψυχιατρείο

 

Από τα σύννεφα έπεσαν φίλοι και συνεργάτες του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, όπως αποκάλυψε...
το star.gr με αποκλειστικό του ρεπορτάζ! 
Μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άνθρωποι που τον γνωρίζουν περιέγραψαν την αλήθεια για την περιπέτεια που περνάει ο αγαπημένος τραγουδιστής, που «λύγισε» μετά τον αποτυχημένο γάμο του, τα οικονομικά προβλήματα και την αυτοκτονία του αδελφού του. 
«Έχει δίπλα του ανθρώπους. Δεν πρόκειται να μείνει μόνος του, δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει, απλά περνάει μια δύσκολη φάση», είπε ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: «όλος ο κόσμος πια περνάει μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Απλά, ήταν λίγο πιο ευαίσθητος από έναν άλλον πιο δυνατό άνθρωπο. Μάλιστα, το τηλέφωνό του το κρατούσα εγώ. Δεν ήθελε να τον ζαλίζουν με διάφορα».

Ο Θάνος Καλλίρης, με τον οποίο ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί, επικοινώνησε μαζί του. «Έχει τους δικούς του δαίμονες να παλέψει, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον ή με τους φίλους του. Είναι μαζεμένος στο καβούκι του, για να μπορέσει να νιώσει καλύτερα… Όταν δεν είσαι και στο απώγειο της καριέρας σου, φυσικά είσαι πολύ πιο ευάλωτος και οικονομικά και ψυχολογικά», δήλωσε στο Star. 
«Στη Σουηδία ήθελε να πάει λιγάκι να ηρεμήσει», αποκάλυψε ο Τζώνη Θεοδωρίδης και διέψευσε τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν έκανε τρέλες… Δεν ήταν τρελός, δεν ήταν ψυχασθενής»! 

Δείτε στο βίντεο τι λένε για τον τραγουδιστή άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά



Διαβάστε περισσότερα »