Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Imany

 

Θα δώσει συναυλίες σε τέσσερις πόλεις

Η πανέμορφη Γαλλίδα που μάγεψε το κοινό με τις δύο sold out εμφανίσεις τον χειμώνα στο gazArte, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μικρή περιοδεία που θα περιλαμβάνει τέσσερις  στάσεις σε Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα.

Η Imany (Nadia Mladjao, το πραγματικό της όνομα) ή η Nadia που έγινε «Ιmany», μάς απέδειξε επί σκηνής σε δύο εκπληκτικές συναυλίες ότι μπορούν να συμβούν μικρά… θαύματα όταν πιστεύεις στα όνειρά σου. Το όνομά της σημαίνει “πίστη” στα σουαχίλι. Ένα ανάλογο θαύμα ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στο gazArte τον Φεβρουάριο, ένα ολόιδιο μας υπόσχεται τώρα που επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα.Κοινό και ΜΜΕ, υποκλίθηκαν στην ομορφιά και την ερμηνεία της ανακαλύπτοντας σε αυτήν περισσότερα από την επιτυχία ενός και μόνο τραγουδιού. Μπορεί το “You will never know” να την έκανε διάσημη σε μια νύχτα αλλά η Imany δεν είναι μόνο αυτό. Τόσο όμορφη ώστε να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Τόσο ρυθμική, ώστε να σε παρασύρει με το χορό της σε ένα ατέρμονο λίκνισμα (κι αυτό είναι κάτι που δεν το περιμένεις). Τόσο σίγουρη πάνω στη σκηνή αφού πλαισιώνεται από μία δυνατή παρέα μουσικών που τα δίνουν όλα παίζοντας με πάθος και κέφι. Αλλά και τόσο επικοινωνιακή, μοιάζει να γίνεται φίλη με όλους όσοι έχουν έρθει να την δουν, τους αφηγείται ιστορίες και «συνωμοτεί» μαζί τους για πολλές ώρες μουσικής... Η Imany με την μπάσα και αισθησιακή φωνή να απογειώνει με την ερμηνεία της τα τραγούδια από το μοναδικό άλμπουμ της, το soul – folk «Shape of a Broken Heart».

Για την ιστορία λίγα λόγια για το πώς έφτασε η Γαλλίδα καλλονή ως εδώ: Η Imany ήταν μοντέλο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την λάμψη της Νέας Υόρκης και να κυνηγήσει ένα άλλο όνειρο, πιο σύνθετο και πιο εσωστρεφές. Επέστρεψε στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της. Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday. Το όνομα Imany άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού. Απέκτησε φήμη, είχε και έτοιμα τραγούδια, ο δρόμος έμοιαζε πλέον ανοιχτός. Ηχογράφησε άμεσα το πρώτο της άλμπουμ καταφέρνοντας να ξαφνιάσει την Ευρώπη με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της. Γρήγορα οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της. Είχε κερδίσει το στοίχημα...Ένα στοίχημα που κέρδισε και στις πρώτες της εμφανίσεις στην Αθήνα, και απομένει να το κερδίσει και πάλι σε όλες τις πόλεις σταθμούς της περιοδείας της.

Ημερομηνίες συναυλιών

28/8/2012 Πάτρα Κάστρο Πατρών 
30/8/2012 Λάρισα Κηποθέατρο Αλκαζάρ 
31/8/2012 Ηράκλειο Τεχνόπολις Ηρακλείου Κρήτης 
2/9/2012 Αθήνα Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων 
Διαβάστε περισσότερα »

Το ΣΔΟΕ "την έπεσε" στο πάρτυ της 'Αννας Βίσση

 

Έφοδος σε κλαμπ της Κέρκυρας

Στην Κέρκυρα βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια προκειμένου να δώσει μια συναυλία σε ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της περιοχής.

Το κέντρο γέμισε από κόσμο που πήγε να θαυμάσει από κοντά τη δημοφιλή τραγουδίστρια αλλά και κάποιοι που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους και έπιασαν… λαβράκι!

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού πιάστηκαν στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ.

Τη βραδιά που ανέβηκε στη σκηνή η Άννα Βίσση και αποθεώθηκε από το κοινό, οι άνδρες του κλιμακίου είχαν πάρει θέση κοντά στην είσοδο του club και παρακολουθούσαν τον κόσμο που έμπαινε μέσα.

Γύρω στις 6 τα ξημερώματα αποκάλυψαν τις ταυτότητές τους και από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι περίπου 580 άτομα είχαν μπει χωρίς το απαραίτητο θεωρημένο εισιτήριο.

Ωστόσο οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν τη δική τους εξήγηση υποστηρίζοντας ότι δεν υπέπεσαν στο αδίκημα της φοροδιαφυγής.

«Εμείς κόβαμε είσοδο από την ταμειακή κι εκεί που ήταν να χρεωθούμε 13% ΦΠΑ, χρεωθήκαμε 23%», δήλωσε ο ένας από τους ιδιοκτήτες, προσθέτοντας ότι «δεν είχαμε τη δυνατότητα να κόψουμε θεωρημένα εισιτήρια, παρόλο που παρακαλάμε την Εφορία εδώ και 10 μέρες. Γι' αυτόν το λόγο αναγκαστήκαμε να χτυπήσουμε στην ταμειακή».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ρουβάς: "Είμαι σίγουρος ότι gay γονείς μπορούν να μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά"

 

«Όταν έγινα πατέρας, ο κόσμος μου άλλαξε 100%. Γνώρισα νέες πτυχές του εαυτού μου κι ένα νέο βάθος συναισθημάτων που αγγίζει το άπειρο. Αυτή η εμπειρία δεν εγκλωβίζεται σε κοινωνικές συμβάσεις και δεν χωράει σε στεγανά.

Γονιός να γίνει όποιος έχει να προσφέρει ανεξάντλητη αγάπη σ' αυτά τα θεϊκά πλάσματα που λέγονται παιδιά, όποια και αν είναι η σεξουαλική του ταυτότητα. Και είμαι σίγουρος ότι gay γονείς μπορούν να μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά» δήλωσε στο free press έντυπο «Antivirus» ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής μάλιστα απάντησε αφοπλιστικά και σε όλους αυτούς που επί σειρά ετών αμφισβήτησαν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό: «Ένα από τα πράγματα που έρχονται στο επίκεντρο όταν βρίσκεσαι στο προσκήνιο είναι η σεξουαλικότητα σου, στην οποία ο καθένας μπορεί να βάλει τη δική του ταμπέλα ανάλογα με τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Εμένα μ' αρέσει να ζω και να επικοινωνώ τη σεξουαλικότητα μου και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως του αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.
http://dailynews24.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΜΠΡΙΝΑ: Άφησε τις πίστες και έπιασε τα πανηγύρια

 

Πριν από λίγες ημέρες η Σαμπρίνα εμφανίστηκε σε πανηγύρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Η τοπική ιστοσελίδα nafpaktianews.gr δημοσιοποίησε το θέμα κι από τότε πολλά ακούστηκαν και...
γράφτηκαν σχετικά. Τι λέει όμως η ίδια η τραγουδίστρια; Γιατί άφησε τις πίστες της νυχτερινής Αθήνας και εμφανίζεται πλέον σε πανηγύρια;

Η Σαμπρίνα μίλησε στην κάμερα του Star και δήλωσε ότι της αρέσουν τα πανηγύρια, αφού εδώ και 5 χρόνια εμφανίζεται σε αυτά. Επιπλέον, εξήγησε ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης όλοι θα πρέπει να ξεχάσουν τα σταριλίκια και να κάνουν τη δουλειά της όπου κι αν μπορεί αυτή να γίνει.
 
radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιοι θα είναι δίπλα στη Βίσση στους "Δαίμονες";

 

Η ροκ όπερα "Δαίμονες", έργο ζωής για τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση επανέρχεται 22 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.
Η «Ελληνική Θεαμάτων» ανακοίνωσε επισήμως την ημερομηνία της πρεμιέρας που θα δοθεί στις 3 Απριλίου 2013 στο Παλλάς, στην Αθήνα.

«Έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έργο ζωής για τους δημιουργούς του, η περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει στο Παλλάς. 22 χρόνια μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της και μοιάζει σαν να μην πέρασε από πάνω της μια μέρα. Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια Μανόλη Παντελιδάκη. Από τις 3 Απριλίου 2013 στο Παλλάς» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ποιοι θα την πλαισιώνουν;

Στο μεταξύ πολλά ακούγονται στην Αθήνα για τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν την Άννα Βίσση στους "Δαίμονες", ιδιαίτερα στους δύο συμπρωταγωνιστικούς ρόλους. Για το ρόλο του Ντάνιελ ακούγονται τα ονόματα τόσο του Σάκη Ρουβά, όσο και του Μάριου Φραγκούλη. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε στο πλευρό της Άννας Βίσση τον Πάνο Μουζουράκη, τον Παναγιώτη Πετράκη ή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, χωρίς να αποκλείονται ο Μέμος Μπεγνής ή ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Μέσα στα σενάρια που ακούγονται είναι και αυτά των Αλέξη Γεωργούλη και Μάνου Γαβρά. Για το ρόλο της μάγισσας «Λέα» ακούγονται η Σοφία Βόσσου, που είχε δεχτεί πρόταση και το 1991, η Καίτη Γαρμπή, η Κερασία Σαμαρά, η Νίνα Λοτσάρη και η Σία Κοσκινά. Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά της Νατάσα Μποφίλιου και της Τζώρτζιας Κεφαλά των ΜΠΛΕ που έχει συνεργαστεί άψογα με την Άννα Βίσση στο παρελθόν, αλλά και της Σάνυ Μπαλτζή που θεωρείται εναλλακτική και ροκ επιλογή. Ακούστηκαν ακόμη τα ονόματα της Τζένη Μπότση

Οι οντισιόν για τους διάφορους ρόλους θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και στόχος είναι να επιλεγούν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Η ροκ όπερα «Δαίμονες» πρωτοανέβηκε στο θέατρο «Αττικόν» τη σεζόν 1991-1992 σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά και μουσική και πρόσθετους στίχους του Νίκου Καρβέλα.

Την παράσταση είχε σκηνοθετήσει ο Ρότζερ Γουίλιαμς και εκτός από την Άννα Βίσση πρωταγωνιστούσαν ο Γιάννης Σαμσιάρης, η Μπέσυ Μάλφα και ο Τζον Μοδινός.

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Σάκης με την Αναστασία επί σκηνής στην Ολυμπία

Με την κόρη του Αναστασία αγκαλιά ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε το κοινό στο θέατρο Ολύμπια σε μια μοναδική συναυλία.
Ο απόλυτος Έλληνας σταρ, στις λιγοστές και επιλεκτικές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, βρέθηκε και στην Αρχαία Ολυμπία. 

Η παρουσία του εκεί είχε ξεχωριστή αξία και για τον ίδιο, αφού για πρώτη φορά η κόρη του Αναστασία βρέθηκε σε συναυλία του μπαμπά της. Και τον θαύμασε μέχρι συγκίνησης. Οι φωνές των κοριτσιών κάτω από την σκηνή «Σάκη – Σάκη», με την εμφάνιση της Αναστασίας άλλαξαν με το όνομα της μικρής, ακολουθώντας προς στιγμήν τη δόξα του μπαμπά. 

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Σάκης γδύνεται... backstage!

 

Πόσος καιρός έχει περάσει και όλοι συνεχίζουν να μιλάνε για την κορυφαία συναυλία που έδωσε ο «απόλυτος» στη Μύκονο, την Κυριακή  29 Ιουλίου στο Καλό Λιβάδι. 
Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε τα πλήθη και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη τόσο με την ενέργεια που είχε, όσο και με την εμφάνισή του.

Το περιοδικό «Hello», όμως, φρόντισε να ικανοποιήσει στο έπακρο για άλλη μία φορά  τους αναγνώστες του απαθανατίζοντας το Σάκη backstage, την ώρα συγκεκριμένα που άλλαζε ρούχα για να κάνει την επόμενη εμφάνισή του στη σκηνή. 

Απολαύστε τον...




sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »