Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η Rihanna γυμνή...

 

«Φούρνος» έγινε το δωμάτιο

Η Rihanna δείχνει να έχει συμφιλιωθεί τόσο πολύ με την εικόνα του σώματός της, που τίποτα δεν τη σταματά από το να ποζάρει στην κάμερα γυμνή.

Καθισμένη στο πάτωμα, φορώντας μόνο την κουκούλα ενός γούνινου μπουφάν και κρατώντας στο ένα χέρι ένα ποτήρι κρασί και στο άλλο ένα πούρο, η ποπ τραγουδίστρια ποζάρει συντροφιά με το τζάκι.

Την φωτογραφία δημοσίευσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, «βάζοντάς» του φωτιά.



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αυτή είναι η μικρή αδερφή της J. Lopez!

 

Το όνομά της είναι είναι Lynda Lopez και είναι η μικρή αδερφή της Jennifer. Ωστόσο, φαίνεται πως και οι δυο αδερφές έχουν άστρο...
αφού εκείνη έχει καταφέρει να κάνει τη δική της καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Η Lynda έχει πάρει βραβείο Emmy Award, αφού έχει καταξιωθεί στο δημοσιογραφικό χώρο στη Νέα Υόρκη.
thestival.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Madonna με... μπούργκα

 

Των άκρων η «βασίλισσα» της ποπ

Η Madonna πάντα βρίσκει ένα τρόπο για να κάνει τα μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί της. Συνήθως αιτία είναι οι προκλητικές εμφανίσεις που δεν έχουν συγκεντρώσει και τα καλύτερα σχόλια.

Φαίνεται πως τελικά επηρεάστηκε και ενώ βρίσκεται στη Βραζιλία για συναυλίες, ο φακός την εντόπισε να κάνει βόλτα με τον 25χρονο αγαπημένο της Brahim Zaibat, «κουκουλωμένη» από την κορυφή ως τα νύχια.

Η «βασίλισσα» της ποπ τυλίχτηκε με ένα μαντίλι και φόρεσε καπαρντίνα. Η «μεταμφίεσή» της ήταν τέτοια που οι παπαράτσι δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν.

Από την άλλη πλευρά ο καλός της είχε σκάσει από τη ζέστη και βγήκε έξω με το φανελάκι.







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Με πορτοκαλί ζαρτιέρες στη σκηνή

 

Παιχνιδιάρα και σέξι

Σε σούπερ ηρωίδα με λάτεξ φόρμα - σορτς σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες κάποιου κόμικ εμφανίστηκε στη σκηνή στο Ντουμπάι η Katy Perry. 

Η 28χρονη τραγουδίστρια επέλεξε αυτήν την εμφάνιση για να τιμήσει την τελετή λήξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πτώσης με Αλεξίπτωτο.








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Έφυγε» ο στιχουργός Άλκης Αλκαίος

 

Ήταν ο «πατέρας» της «Ρόζας» του Δημήτρη Μητροπάνου

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 63 ετών, «χτυπημένος» από τον καρκίνο, ο ποιητής και στιχουργός 'Αλκης Αλκαίος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Πάργα.

Μία από τις μακροβιότερες και σπουδαιότερες συνεργασίες του στο ελληνικό τραγούδι ήταν αυτή με το Θάνο Μικρούτσικο, με δίσκους ορόσημα όπως το Εμπάργκο (1982) και Στου Αιώνα Την Παράγκα (1996)με το πολύ γνωστό τραγούδι Ρόζα, το οποίο ερμήνευσε μοναδικά ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Άλλες σημαντικές συνεργασίες του στο χώρο της δισκογραφίας υπήρξαν εκείνες σε δίσκους του Νότη Μαυρουδή, του Σωκράτη Μάλαμα, του Μίλτου Πασχαλίδη, του Μάριου Τόκα κ.ά. 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Πούντιασε» μέσα στη νύχτα η Κοκκίνου!

 

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του MEGA στο... «Μύλο των Ξωτικών» με την Έλλη Κοκκίνου. Είχε προηγηθεί μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας…

Παρά το τσουχτερό κρύο ο χώρος του «Μύλου» γέμισε ξανά ασφυκτικά από νέους και νέες κυρίως που έσπευσαν να ακούσουν και να δουν liveτην Έλλη Κοκκίνου, επί σκηνής. Τα γυρίσματα της εκπομπής του MEGA με τον Χρήστο Νέζο, η οποία θα προβληθεί και αυτή, όπως η «Κυριακή στο χωριό στην ΕΤ3» το μεσημέρι των Χριστουγέννων άρχισαν μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα με το… κρύο να «θερίζει»!...
Διαβάστε περισσότερα »

Το «Last Christmas» έγινε... Gangman Style!

 

Γιορτινές διαστάσεις παίρνει το Gangman Style, το οποίο έγινε χριστουγεννιάτικο! Ο εκκεντρικός χορός, που έχει γίνει μόδα, σπάει τα ρεκόρ και εισβάλλει στο… 
θρυλικό και κλασικό τραγούδι Last Christmas των Wham, από το 1984.

Τα δύο τραγούδια «παντρεύτηκαν» χάρη στην ιδέα ενός ιταλού DJ ονόματι Πάολο Μόντι (καμία σχέση με τον Μάριο Μόντι) και το αποτέλεσμα «σαρώνει» στο διαδίκτυο.

Απολαύστε το…

star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τα έδωσε όλα στη σκηνή η Rihanna

 

Το κοινό του X Factor την αποθέωσε

Στον τελικό του X Factor εμφανίστηκε η Rihanna και όπως ήταν φυσικό έκανε το κοινό να παραληρεί με τις επιτυχίες της.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα λευκό σύνολο με αρκετά σκισίματα χωρίς όμως να προβεί σε αποκαλύψεις ενώ  τραγούδησε και το τελευταίο της κομμάτι «Stay» που δεν άργησε να γίνει αγαπητό.

Η Rihanna φαίνεται ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Chris Brown με τον οποίο είναι και πάλι μαζί χωρίς οι ίδιοι βέβαια να το έχουν παραδεχτεί τίποτα δημόσια και αυτό της βγαίνει και στη σκηνή. 





 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο MANAGER ΤΗΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο MANAGER ΤΗΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΣΣΗ
Όλο και πιο έντονες οι φήμες για πιθανή συνεργασία της Νατάσσας Μποφίλιου με την Άννα Βίσση στο πολυαναμενόμενο μιούζικαλ Δαίμονες.
Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν πρόσφατα μετά το τέλος θεατρικής παράστασης μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί. Έδειξαν την συμπάθεια τους η μία στην άλλη και έβαλαν φωτιά στις φήμες που είχαν ακουστεί πριν καιρό για την πιθανή τους συνεργασία. Ο συνδετικός κρίκος για αυτή την γνωριμία ήταν ο Γιάννης Κακλέας όπου θα σκηνοθετήσει τους Δαίμονες και πέρυσι είχε σκηνοθετήσει τις εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου στο Gazoo.
Η Νατάσσα Μποφίλιου αυτές τις μέρες είναι στην Θεσσαλονίκη για τις sold out εμφανίσεις της και η Άννα Βίσση στο LAV
Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια συνεργασία θα θέλαμε πολύ να την δούμε, θα κάνουμε υπομονή μέχρι να έχουμε νεότερα. Αν και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η Νατάσσα Μποφίλιου θέλει να πει το ναι αλλά ο μανατζερ της την συμβουλέυει να αρνηθεί.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Pink... πετάει

 

Έχει μία έφεση στα ακροβατικά η τραγουδίστρια

Ανέβηκε στη σκηνή της O2 Arena στο πλαίσιο του Jingle Ball στο Λονδίνο και θέλησε να κάνει τα πάντα για ξεχωρίσει. 

Άρχισε λοιπόν τα ακροβατικά ενώ δεν δίστασε να... πετάξει.

Το κοινό μπόρεσε να εστιάσει και σε όλη την πίσω πλευρά της ενώ κάποια στιγμή έπεσε μάλιστα και επίτηδες στην αγκαλιά του κοινού που την αποθέωσε.











newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Δέσποινα Βανδή στο χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης

 

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το χώρο

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Avenue αφιέρωσε την Κυριακή της η Δέσποινα Βανδή.

Οι πάγκοι του bazaar γέμισαν από γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα ενώ το εμπορικό κέντρο πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα.

Δείτε φωτογραφίες








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Φιλανθρωπική συναυλία για τα ανασφάλιστα παιδιά

 

Την Τρίτη στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ

Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα ανασφάλιστα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» έστειλαν, σήμερα, καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική συναυλία αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

«Ενώνουμε τις φωνές μας και έμπρακτα στηρίζουμε τα ανασφάλιστα παιδιά», δήλωσε εκ μέρους των καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, σημείωσε ότι η «ένωση όλων για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας, ανεξαρτήτου χρώματος και εθνικότητας, αποτελεί ηθικό χρέος όλων μας».

Μήνυμα αλληλεγγύης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, μετέφερε ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή», Κωνσταντίνος Δήμτσας, σημειώνοντας επίσης ότι «σε μια εποχή δοκιμασίας για πολλούς συμπολίτες μας πρέπει να στηρίξουμε αλλήλους και να μην επιτρέψουμε κανείς να στερηθεί το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στο υπέρτατο αγαθό της Ζωής και της Υγείας… πολύ περισσότερο τα παιδιά μας».

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι εξής καλλιτέχνες:

Γεράσιμος Ανδρέατος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Συμμετέχουν, επίσης, η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις», η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Έμμετρον».

Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Γεωργοστάθης.

Στο περιθώριο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί βράβευση των εκπροσώπων των 30 Δήμων της Αττικής, των έξι ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Λεοντείου Σχολής με τη συνεργασία των οποίων και χάρη στην ανταπόκριση των πολιτών συγκεντρώθηκαν κατά τους τελευταίους μήνες, χιλιάδες φάρμακα για την ενίσχυση του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »