Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Βρε την καημένη τη Μαντόνα, στενοχωρήθηκε με τις δηλώσεις των Ελλήνων celebrities!

Με τρόπο να της το φέρουν της καημένης της Μαντόνα, την άποψη του Γιώργου Σατσίδη για αυτήν! Τι ήταν να πει οι «Έλληνες πεινάνε» σε συναυλία της, θιχτήκαμε ομαδικά όλοι, που θέλουμε να κάνουμε εξετάσεις... 
...αίματος να της στέλλουμε τα αποτελέσματα πως έχουμε χοληστερίνη απ το πολύ κρέας. Στο σημάδι η Μαντόνα. Όλοι οι εγχώριοι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος (δε θέλω να τους γραφώ διάσημους, σελεμπριτις, σταρ και τα τέτοια), ένοιωσαν υποχρέωση να τοποθετηθούν επί της άστοχης δήλωσης της Μαντόνα. Μιλώντας στην κάμερα του Star οι περισσότεροι έκαναν τις δηλώσεις του για το αν θα έπρεπε να ντρέπεται η Μαντόνα η όχι. Χολόσκασε η σταρ και έκοψε τα σπα, τα τεκνά και τη Καμπάλα τώρα, για το αν της είπε να ντρέπεται ο Βουρλιώτης!

Εξέφρασε όμως την άποψη του και αγαπημένος Γιώργος Σατσίδης. «Η Madonna έχει τρελαθεί» είπε «Νομίζω ότι είναι στο τελείωμα πλέον! Έχει δείξει τη χειρότερη δισκογραφία των τελευταίων ετών, ήταν το χειρότερο album και η χειρότερη περιοδεία που έκανε. Είναι στη χειρότερη φάση της, αλλά νομίζω ότι συγχωρείται λόγω ηλικίας!»

Αχ ναι! Την είδαμε την πάμπλουτη σούπερ σταρ στα κατάμεστα στάδια που εμφανιζόταν και παραληρούσε ο κόσμος και την λυπηθήκαμε! Σα θείτσα! Βάλτε και ένα τσεμπεράκι και έτοιμοι για να μαζέψει καπνά στην Αιτωλοακαρνανία είναι! Μαύρη δυστυχία! Κουκλάρα, υπερβολικά πλούσια, δοξασμένη και με μια καριέρα μοναδική! Που να τη θρηνήσω συγκρίνοντας τα δικά μας μεγαλεία.
sarotiko

Πηγή: queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Εκλεκτοί καλεσμένοι στη σκηνή του River Party

 

Nouvelle Vague, Μάλαμας, Ιωαννίδης, Μποφίλιου

Με αμείωτο κέφι συνεχίζεται το 34ο River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς. 

Στις όχθες του Αλιάκμονα συναντώνται από την Τετάρτη έως και την Κυριακή χιλιάδες νέοι που αγαπούν την φύση και την κατασκήνωση αλλά και φίλοι της μουσικής από όλη την Ελλάδα, πολλοί επισκέπτες της χώρας μας από τις όμορες χώρες και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής και των γειτονικών νομών. 

Σήμερα Παρασκευή το πρόγραμμα των συναυλιών στη σκηνή του River Party περιλαμβάνει τη Νατάσα Μποφίλιου (20:00-21:00), τους Nouvelle Vague (21:15-22:45), τον Αλκίνοο Ιωαννίδη «23.00- 00.300 και τον Σωκράτη Μάλαμα (00.45-2.15). 

Το River Party ρίχνει αυλαία την Κυριακή
Διαβάστε περισσότερα »

Η Νάντια θα τραγουδήσει για τους άπορους

 

 

Φιλανθρωπική συναυλία για να συγκεντρωθούν τρόφιμα

Η Νάντια Μπουλέ θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς στο κάστρο Αντιρρίου της Ναυπάκτου με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και να δοθούν σε όσους τα χρειάζονται.

«Αγαπώ πολύ την περιοχή του δήμου Ναυπακτίας αφού εκεί ζει και είναι δήμαρχος ο πατέρας μου», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ στην Espresso, ενώ τόνισε πως «στις μέρες μας νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όσους το έχουν ανάγκη»!

Στη συναυλία αυτή, αντί χρημάτων, ο κόσμος θα φέρει συσκευασμένα τρόφιμα τα οποία μετά θα μοιραστούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η συναυλία θα γίνει στις 11 Αυγούστου. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Κάτι τρέχει με την Katy Perry και τον John Mayer

 

Φήμες λένε ότι είναι ζευγάρι

Τελευταίες φήμες αναφέρουν πως η Katy Perry είναι ζευγάρι με τον John Mayer. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους βρέθηκαν τον Ιούνιο σε εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ και σύμφωνα με τους θαμώνες ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Μάλιστα ο φακός τους εντόπισε και στο ίδιο αυτοκίνητο με την Katy να κάθεται στη θέση του συνοδηγού με το βλέμμα στραμμένο προς τα κάτω για να αποφύγει τα φλας. 

Το επόμενο βράδυ συναντήθηκαν στο σπίτι της τραγουδίστριας για δείπνο. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την λύση του γάμου της Perry με τον Russell Brand. Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. 

tromaktiko

Διαβάστε περισσότερα »

Ρέμος και Goin' Through μαζί στην Άνδρο

 

Θα βρεθούν αύριο κοντά στους θαυμαστές τους

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα, μετά το τέλος των εμφανίσεων του σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Ο τραγουδιστής μαζί με τους Goin' Through θα βρεθούν κοντά στους θαυμαστές τους στην περιφέρεια και συγκεκριμένα αύριο το βράδυ θα εμφανιστούν στην Άνδρο.

Τέλος, ο τραγουδιστής στις 17 Αυγούστου ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

H Beyonce ετοιμάζει ταινία για την ζωή της

 

Ένα ιδιαίτερο δώρο ετοιμάζεται να χαρίσει στους φανατικούς θαυμαστές της η Beyonce, και αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ με την ζωή της.
Το ντοκιμαντέρ - ταινία, θα συμπεριλαμβάνει στιγμές από το γάμο της με τον Jay - Z, τη γέννηση της κόρης της Blue - Ivy, καθώς και τις εμφανίσεις της από τις συναυλίες της. Η Beyonce έχει σχεδιάσει το concept με όλες τις λεπτομέρειες, θα αναλάβει την παραγωγή και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει.

Η πρώτη συνάντηση με μεγάλο studio του Hollywood, έχει γίνει και η διάσημη τραγουδίστρια έδειξε υλικό 20 λεπτών. Η Beyonce άφησε να εννοηθεί, ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μέσα στο μήνα. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά, που θα δούμε τη Beyonce στη μεγάλη οθόνη. Έχει προηγηθεί ο ρόλος της στην ταινία "Dream girls".
briefingnews.gr
Διαβάστε περισσότερα »

O Johnny Depp στο νέο album των Aerosmith

 

Οι Aerosmith αποκάλυψαν σήμερα πως οι Johnny Depp και Julian Lennon πρόκειται να συμμετέχουν στο νέο τους album με τίτλο... "Music From Another Dimension". 

Το 15ο studio album των βετεράνων rockers θα βγει στην αγορά στις 6 Νοέμβρη με τον frontman Steve Tyler να δηλώνει για τις συνεργασίες αυτές:

"Γνώρισα τον Julian στο Los Angeles κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του American Idol. Θα συνεργαστούμε στο κομμάτι "Love Three Times A Day", στο οποίο και θα κάνει φωνητικά". 

Απο την άλλη, ο Johnny Depp πρόκειται να κάνει backing vocals στο τραγούδι "Freedom Fighter". Πάντως, ο κιθαρίστας των Aerosmith Joe Perry είπε πως η συγκεκριμένη συνεργασία ενδεχομένως να κυκλοφορήσει σε μια deluxe έκδοση του "Music From Another Dimension" που θα βγει στην αγορά αργότερα. 

Διαβάστε περισσότερα »

Ένα τραγούδι για την κρίση από τον Ψαραντώνη

Με την ιδιαίτερη του φωνή και την λύρα του, ο γνωστός μουσικός και χαρακτηριστική μορφή της Κρήτης, αποτυπώνει σε νέο τραγούδι την Ελλάδα της κρίσης.
"Στου Ψηλορείτη την κορφή,
το χιόνι δε τελειώνει,
ώστε να λιώσει το παλιό,
καινούργιο το πλακώνει..."
Με το στίχο αυτό ο Ψαραντώνης σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Ο άνθρωπος που με μαεστρία καταφέρνει και αποτυπώνει όλη την ψυχική του δύναμη και την πνευματική του διάθεση στη λύρα, μίλησε στο prismanews.gr για την παράδοση αλλά και για τη στροφή του κόσμου στα παραδοσιακά ακούσματα και όργανα.
Ο Ψαραντώνης, ένας εραστής της κρητικής μουσικής παράδοσης που τον συναντά η Ελλάδα στη δισκογραφία το 1973 αλλά η Κρήτη τον έχει βρει και πολύ νωρίτερα, με  φωνή και παίξιμο του μοιάζουν πρωτόγονα, μέσα από αυτή την επιστροφή στις ρίζες έχει πάντα ένα αέρα ανανέωσης.
Ένας αγέραστος και ακούραστος λάτρης και φρουρός της κρητικής παράδοσης που μας μίλησε για την παράδοση που αντιστέκεται...
Ο Κρητικός καλλιτέχνης ρωτήθηκε, εάν θεωρεί πως μέσα στην κρίση που περνά ο Έλληνας η παραδοσιακή μουσική περνά τη δική της κρίση;
"Η παραδοσιακή μουσική είναι πάντα παρόν. Η ρίζα η μεγάλη. Αντιστέκεται και είναι παρόν πάντα. Και θα είναι...
Η ποίηση του λαού, η παράδοση, τα παραμύθια του κόσμου, αυτή είναι η παράδοση μας και αυτή πάντα είναι παρόν. Ότι και αν κάνουν ότι και αν φέρουν, αυτή είναι παρόν και το σπρώχνει με περιφρόνηση".
Ερ: Οι Έλληνες κάνουν μια στροφή προς τα μέσα...γυρίζουν στην παράδοση τα τελευταία χρόνια;
Τώρα ακούνε όλοι πολύ και καλά. Ακούνε τα παιδιά, προσανατολίζονται και μαθαίνουν την καταγωγή τους. Ποτέ δεν υπήρξαν τόσα παιδιά να μαθαίνουν λύρα, όσο αυτό τον καιρό... Δεν υπήρξαν τόσες εκατοντάδες παιδιά που παίζουνε λύρες ποτέ!
Ερ: Ποιο τραγούδι σας θεωρείται ότι θα ταίριαζε σε αυτά που βιώνει ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια;
Στου Ψηλορείτη την κορφή...
Διαβάστε περισσότερα »

Ελένη Φουρέιρα: Είπε 'μαλάκα' αυτόν που της πέταξε τις σαγιονάρες

Έξαλλη έγινε η Ελένη Φουρέιρα αφού εκεί που τραγουδούσε ωραία και καλά σε μπαρ της παραλίας «Αρίνα» έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, κάποιος της πέταξε τις σαγιονάρες του!
Η Φουρέιρα συνέχισε κανονικά να τραγουδάει αλλά στη συνέχεια την πέταξε: «Αυτό είναι δώρο; Ευχαριστώ! Θέλω και την άλλη όμως ε; Πώς θα κυκλοφορείς;Πού είναι το μωρό μου που μου τα έκανε δώρο; Είναι λίγο μεγάλα βέβαια, αλλά μου κάνουνε! Σ΄αγαπώ! Σ΄ευχαριστώ! Είναι λίγο μεγάλα βέβαια, αλλά μου κάνουνε!» του είπε και εκείνος της πέταξε και τη δεύτερη για να μην μείνει παραπονεμένη! Η τραγουδίστρια όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά τον βρήκε και του τα έψαλλε λιγάκι: «Εσύ είσαι; Μπράβο? ένα χειροκρότημα στο μ@λ@κ@ μας για δώσε! Συγχαρητήρια αγόρι μου, είσαι υπέροχος!» είπε αφού τα πήρε τελείως κρανίο! Τι γιαούρτια, τι αυγά έχουν φάει και αυτοί! Οι σαγιονάρες τουλάχιστον δεν λερώνουν!

πηγή freegossip.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Θ. Μαραντίνης - Σ. Χρηστίδου: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον γιο τους!

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να ξεκίνησε με γυναικοπαρέα την καλοκαιρινή της απόδραση στη Σκιάθο, γρήγορα όμως οι διακοπές της έγιναν οικογενειακή υπόθεση, αφού ο σύζυγός της βρέθηκε για δυο μέρες στο νησί.


Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατάφερε να “ξεκλέψει” λίγο χρόνο και να περάσει ένα ξεχωριστό διήμερο με την αγαπημένη του Σίσσυ και τον γιο τους Φίλιππο – Ραφαήλ. Έτσι, πριν το τέλος τον εμφανίσεων των Onirama με τον Αντώνη Ρέμο στο “Thalassa People's Stage”, ο frontman του συγκροτήματος βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά του.
Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” και του “ΟΚ!” απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι στην παραλία, την ώρα που έπαιζε και έκανε βουτιές στη θάλασσα μαζί με τον γιο του. Οι τρεις τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να διασκεδάζουν.

Δες φωτογραφίες: 

/



/

/



πηγή tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Miley Cyrus γυμνή στο διαδίκτυο!

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Miley Cyrus κυκλοφορεί από χτες στο διαδίκτυο, φωτογραφία που δείχνει την... 
...τραγουδίστρια γυμνή στην μπανιέρα της! Σύμφωνα με κάποια sites, την εν λόγω φωτογραφία την είχε τραβήξει η ίδια για τον πρώην σύντροφό της, Liam Hemsworth, η φωτογραφία φαίνεται τελικά ότι είναι από μια φωτογράφησή της για το «Gypsy Heart Tour» που είχε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι.

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »