Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στη Eurovision ο Γιώργος Παπαδόπουλος

 

Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά η σεζόν και άρχισαν οι ζυμώσεις για το ποιoς θα εκπροσωπήσει την χώρα του στην Eurovision 2013.

Φήμες θέλουν τον Κύπριο τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο να έχει δεχθεί πρόταση για απευθείας ανάθεση, ώστε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού τον ερχόμενο Μάιο στη Σουηδία.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα η Άννα Βίσση

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα και ενώ η Άννα Βίσση βρισκόταν στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών, «LAV», κατά τη διάρκεια της μεγάλης της πρεμιέρας, ερμηνεύοντας παλιές και καινούργιες της επιτυχίες της… 
Η τραγουδίστρια έπεσε ξαφνικά από τη σκηνή όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τμήμα της περιστρεφόμενης σκηνής «άνοιξε» με αποτέλεσμα η Άννα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό. 

Αμέσως, όλοι έτρεξαν κοντά της, με την γνωστή ερμηνεύτρια να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί, ενώ λίγο αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όσο για το αν η Άννα καταφέρει να βρεθεί απόψε και πάλι στη σκηνή... αυτό παραμένει ακόμη άγνωστο.

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

O ράπερ Diddy έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου!

 

Οι παρακάτω εικόνες είναι δυσάρεστες... Ο ράπερ Diddy, που το πραγματικό του όνομα είναι Sean Combs, έπεσε... θύμα τροχαίου την Τετάρτη, όταν το SUV αυτοκίνητο του, συγκρούστηκε με μια Lexus.
Μετά από το σοβαρό τροχαίο ο ράπερ, ήταν πεσμένος στο πάτωμα μέχρι να καταλάβει τι συνέβη. Ευτυχώς στον ίδιο δεν συνέβη κάτι σοβαρό πέρα από κάποια ελαφρά τραύματα.

Μαζί με τονν 42χρονο ράπερ ήταν και ο παραγωγός του που τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του. Τελικά όλα τελείωσαν καλά κι αυτό που μένει είναι να εξακριβωθεί ποιος οδηγός έφταιγε...
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Demy: «το πτυχίο μου θα το πάρω!»

 

Αποφασισμένη να πάρει το πτυχίο της στη Νομική, παρά την ενασχόλησή της με το τραγούδι, δηλώνει η Demy, μιλώντας παράλληλα για την... επιτυχία που γνωρίζει και την επικείμενη συνεργασία της με την Άννα Βίσση.

«Το πτυχίο θα το πάρω. Ευτυχώς το ελληνικό πανεπιστήμιο έχει το περιθώριο να σε αφήσει να κάνεις και άλλα πράγματα ταυτόχρονα», είπε η νεαρή τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως το τραγούδι μπήκε στη ζωή της εντελώς τυχαία.

Όπως δήλωσε η Demy, το «Μόνο Μπροστά» κυκλοφόρησε ενώ εκείνη δεν ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ η «Ζωγραφιά» ήταν για την ίδια η αρχή της.

Πάντως, η τραγουδίστρια άρχισε την μουσική μαζί με την… αλφαβήτα, όπως είπε, αφού από μικρή άρχισε το πιάνο και μετά μπήκε σε χορωδία, ενώ σταμάτησε να τραγουδά μόνο μία φορά, στην Γ’ Λυκείου, για χάρη των εξετάσεων.
«Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με την Άννα Βίσση. Είμαστε όλοι από διαφορετικά μουσικά είδη, αλλά “δένουμε” πολύ καλά», είπε η Demy, που από την Παρασκευή θα εμφανίζεται στο «LAV show»!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Που νυχτοπερπάτησε ο Παντελής Παντελίδης; Δείτε photo

 

Ο Παντελής Παντελίδης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτής της περιόδου, ενώ αναμένεται να κυριαρχήσει και τον χειμώνα, καθώς θα εμφανίζεται μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα. 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής...
βρέθηκε χθες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε τον Παντελή Παντελίδη, μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Χάρη Κωστόπουλο. Η Δέσποινα Βανδή έδωσε το μικρόφωνο στον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος ερμήνευσε τις επιτυχίες του, με την γνωστή τραγουδίστρια να τον χειροκροτεί.



entertv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Πιο "καυτή" από ποτέ στο Dream City! (Φωτογραφίες)

 

Με την εκρηκτική  Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν τα parties “Βραδιές με Λάμψη” στο Dream City, ενώ η τραγουδίστρια έδωσε αποστομωτική απάντηση με την "καυτή" εμφάνισή της σε όσους κατά καιρούς αμφισβητούν την άψογη σιλουέτα της...  

 

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη και με σέξι διάθεση και ερμήνευσε παλιές και νέες της επιτυχίες διασκεδάζοντας τους θαυμαστές της αλλά και τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Και αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς ο Λάμψη 92,3 ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις διαφορετική με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι...

 

markos-tv 
Διαβάστε περισσότερα »

Γ. Τσαλίκης: Το τρυφερό φιλί και το "τρελό" πάρτυ στα γενέθλιά του! (Video)


 

Ποια φιλάει τόσο... τρυφερά ο Γιώργος Τσαλίκης ανήμερα των γενεθλίων του; Και είναι και κούκλα ή "άτιμη", από τις πιο "ζουμερές" γυναίκες της σόουμπιζ! Το πάρτυ στο "Caramela" κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη...






markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »