Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου:Ανέμισε το μαύρο φορεματάκι και μας τα αποκάλυψε...ΟΛΑ!!!(VIDEO)

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ, και τα σάρωσε όλα στο περασμά της! Με ένα super αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, και ανεβασμένη διάθεση, τραγούδησε διαχρονικά τραγούδια σε διασκευές των Playmen! Δείτε ένα μέρος από την εμφανισή της
 

Πηγή:partyspirit.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Το άγριο παιδί της ποπ

 

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Ke$ha

Στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ στο Λος Άντζελες για το τραγούδι «Die Young» εντόπισε ο φακός την Ke$ha η οποία φροντίζει πάντα να κάνει τη διαφορά στις δουλειές της. 

Με ένα δερμάτινο κουστούμι με αρκετά ανοιχτό ντεκολτέ και «οπλισμένη» με άγριες διαθέσεις, η Ke$ha, το 26χρονο αστέρι της ποπ δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για τη νέα της δισκογραφική δουλειά και περιμένει να την «αγκαλιάσουν» και οι θαυμαστές της. 





 





 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Oι σταρ τραγουδούν για τα παιδιά με καρκίνο.

 

Δείτε ένα πολύ τρυφερό βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο Τζον Χάμ και η Μπέτι Γουάιτ ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδάνε το «Hey Jude» των Beatles ώστε να μαζέψουν χρήματα για να ενισχύσουν το St. Jude Children's Research Hospital, ειδικό για παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. 

Δείτε το βίντεο


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στα γυρίσματα του ολοκαίνουριου video clip του Νότη Σφακιανάκη!

 

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip του Νότη Σφακιανάκη για το ήδη επιτυχημένο στα ραδιόφωνα single «Εσύ η Θάλασσα».

Τα γυρίσματα έγιναν στις Αλυκές Αναβύσσου, ένα τοπίο που μοιάζει πολύ με άνυδρη έρημο, αλλά και σε μικρή ερημική παραλία στο Λαγονήσι. Με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου, η κάμερα παρακολουθεί ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που το σκάει με μια vintage Πόρσε του ’57, ενώ πολύ εντυπωσιακές είναι οι σκηνές στις οποίες συμμετέχει ένα πανέμορφο καφέ άλογο.

Το τραγούδι «Εσύ η Θάλασσα» σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από το νέο άλμπουμ του Νότη Σφακιανάκη που ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.








tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η πρώτη φωτο της Βίσση από τους Δαίμονες

 

Η ροκ όπερα ξανά την άνοιξη στο «Παλλάς»

Οι «Δαίμονες», η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, 21 χρόνια μετά το πρώτο τους ανέβασμα, επανέρχονται την άνοιξη στη σκηνή, του Παλλάς αυτή τη φορά, ως παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων, με Βασίλισσα Ροζάνα την πρώτη διδάξασα το ρόλο Άννα Βίσση.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας που έχει ήδη συνεργαστεί με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση το 2001 - 2002 στο ανέβασμα - στο Παλλάς επίσης - του μιούζικαλ «Μάλα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της τραγουδίστριας από τους Δαίμονες:


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Με στρινγκ κορμάκι και διχτυωτό καλτσόν στη σκηνή

 

Το φάγανε με τα κιλά του το κορίτσι αλλά εκείνη... πέρα βρέχει

Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι αυτοί που την κατηγορούν ότι έχει... στρογγυλέψει. Η Lady Gaga όχι μόνο δεν πτοείται από τα έντεκα κιλά που πήρε αλλά δεν διστάζει να τα δείξει κιόλας! Βγήκε λοιπόν, με δερμάτινο εφαρμοστό κορμάκι, και διχτυωτό καλσόν, σε συναυλία της στην Ζυρίχη και τραγούδησε με τα οπίσθια φόρα-παρτίδα.

Αυτή της η εμφάνιση, έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της για την ανορεξία και τη βουλιμία, ώστε να αποδείξει ότι όχι μόνο εννοεί όσα είπε, αλλά τα κάνει και πράξη.

Η εκκεντρική 26χρονη σταρ, αποκάλυψε ότι στα 15 της υπέφερε από διατροφικές διαταραχές, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της, πως το αγόρι της, τη θέλει με καμπύλες, πως είναι ευτυχισμένη με αυτά τα κιλά και δεν σκοπεύει να τα χάσει.















newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Πρεμιέρα με Μαρτάκη.

 

Σε ρυθμούς... «Mamacita Buena» η πρώτη εκπομπή της σεζόν

Πρεμιέρα με τον Κώστα Μαρτάκη λέγεται πως θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή του Alpha «Ελένη».

Ο τραγουδιστής θα βρεθεί, λοιπόν, στο πλατό της παρουσιάστριας, όπου, μεταξύ άλλων, θα τραγουδήσει την επιτυχία του καλοκαιριού «Mamacita Buena».

H εκπομπή κάνει ντεμπούτο τη Δευτέρα. 

Διαβάστε περισσότερα »

«Έγδυσαν» την Έλενα Παπαρίζου

 

Στο στόχαστρο ληστών η τραγουδίστρια Στο στόχαστρο ληστών μπήκε η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, παραλίγο να...
έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες του σπιτιού της στο Λαγονήσι, όταν επέστρεψε χθες τα ξημερώματα. Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, όταν είδε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και να λείπουν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, οι διαρρήκτες μπήκαν στη μεζονέτα αφού πρώτα διέρρηξαν μπαλκονόπορτα στην πίσω μεριά του σπιτιού. Όπως κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς, οι απρόσκλητοι «επισκέπτες» άρπαξαν 4.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και έγγραφα.

Στο συγκεκριμένο σπίτι η εκρηκτική τραγουδίστρια είχε εγκατασταθεί τους δύο τελευταίους μήνες και ελάχιστοι ήταν αυτοί που το γνώριζαν.

newsnow.gr
Διαβάστε περισσότερα »