Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η «μεταμόρφωση» της Rihanna

 

Έκανε την έκπληξη η τραγουδίστρια

Έχει ένα εκκεντρικό στιλ, ενώ κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης. Αυτό όμως που συστηματικά κάνει η Rihanna είναι να «κρύβει» το θηλυκό που κρύβει μέσα της κι αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη. 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα πιο σοφιστικέ στιλ. Φορώντας ένα πολύ κομψό ασπρόμαυρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, πήγε για δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα. 

Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κι ένα χρυσό βραχιόλι. Η εμφάνισή της αυτή αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια ενώ πολλοί θα ήθελαν να υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ. 




newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή η πρεμιέρα του Βέρτη στο «Fantasia»

 

Μαζί του η Τάμτα

Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται για να επιστρέψει στην αθηναϊκή νύχτα.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, το «Fantasia» που φιλοξένησε τον τραγουδιστή τον χειμώνα που μας πέρασε, ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του να τον υποδεχτεί και πάλι. 

Ο Νίκος Βέρτης κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου και μαζί του θα έχει την Τάμτα, σε ένα σχήμα που αναμένεται να γίνει το must του χειμώνα! 
Διαβάστε περισσότερα »

H κόρη του Michael Jackson άλλαξε look στα μαλλιά της και μοιάζει με 25άρα!(PHOTO)

Την έχουμε γνωρίσει με μακρύ ίσιο μαλλί, αλλά απ' ότι φαίνεται σύντομα θα τη δούμε με κάτι διαφορετικό. Μία φωτογραφία της Paris Jackson στο twitter της φαίνεται να έχει ανάψει φωτιές στο λογαριασμό της. Οι φαν της βλέποντας την με τα μαλλιά της εντελώς διαφορετικά από ότι συνήθως μάλλον τρόμαξαν με την αλλαγή. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν το κοντό λουκ της κόρης του Michael Jackson είναι κάτι που έχει κάνει μόνιμα, ή αν προσπαθεί να βγει το κατάλληλο κούρεμα για να αλλάξει το στιλ της. «Η αμήχανη στιγμή που όλοι σου λένε ότι δεν έκανες το σωστό. Εάν θέλω να κόψω τα μαλλιά μου για δωρεά θα εκτιμούσα την υποστήριξή σας», έγραψε στους θαυμαστές της.
Πηγή:gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος θέλει να δοκιμάσει το ταλέντο του στους «Δαίμονες»;

Μετά από 22 χρόνια, η επιτυχημένη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά, «Δαίμονες», επιστρέφει στη θεατρική σκηνή και αναζητά ηθοποιούς έως 35 ετών.
Η Ελληνική Θεαμάτων και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας πραγματοποιούν ακρόαση για άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 35 ετών, με ιδιαίτερες φωνητικές και χορευτικές ικανότητες, για να λάβουν μέρος στην παράσταση «Δαίμονες».
Η παράσταση, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση, θα παρουσιαστεί στο θέατρο Παλλάς την άνοιξη του 2013.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 3-5) από τις 3 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2012.
sarotiko

Διαβάστε περισσότερα »

Έχουμε και το μπροστά…

Είναι μελαχρινή, πιάνει το μικρόφωνο και τραγουδάει με πάθος! Όταν ανεβαίνει στην πίστα προκαλεί ταραχή και ταχυκαρδίες με τα νάζια, τις πόζες και τα τσαλίμια της. Οι χορευτικές της φιγούρες αφήνουν άφωνους τους θαμώνες. Τα πλούσια σωματικά της προσόντα αναστατώνουν, σπέρνουν τον πανικό…
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr κλίκαρε πάνω στη Φρύνη Βλάχου και ορίστε τα αποτελέσματα!
enter-tv
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

«Οι μέρες του φωτός» στο Μουσείο Μπενάκη

 

Τριήμερο με Μποφίλιου, Κότσιρα, Σαββόπουλο

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες με την Νατάσσα Μποφίλιου, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Διονύση Σαββόπουλο διοργανώνονται από σήμερα έως και την Πέμπτη στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης του μουσείου.  

Οι συναυλίες ξεκινούν σήμερα με τη Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδά «Έρχονται οι Μέρες του Φωτός», δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. 

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «On the road» με επιλογές από δικά του γνωστά και «άγνωστα» αγαπημένα τραγούδια αλλά και της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας, μαζί με τη Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το τριήμερο των συναυλιών κλείνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος, στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Πολιτευτής. Μουσικοπολιτικά και άλλα», η οποία περιλαμβάνει μουσικές δημιουργίες από τα 40 χρόνια της Σαββοπουλικής τραγουδοποιϊας. 
Διαβάστε περισσότερα »

Έφεση των Pussy Riot με μόνη ελπίδα τη μείωση της ποινής τους

 


Δικαστήριο της Μόσχας εκδικάζει τη Δευτέρα την έφεση των Pussy Riot, των τριών μελών συγκροτήματος που καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια κάθειρξη για...
«πανκ προσευχή» κατά του Πούτιν στον καθεδρικό ναό της Μόσχας. Από την απόφαση, που πιθανώς δεν θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα, η υπεράσπιση ελπίζει μόνο σε μείωση της ποινής ενώ η Εκκλησία υποστήριξε πως εάν οι τρεις γυναίκες «εκφράσουν μετάνοια» -κάτι που οι ίδιες αποκλείουν- το δικαστήριο θα έπρεπε να το λάβει υπόψιν.

Η 22χρονη, Ναντέζντα Τολοκονίκοβα, η 30χρονη, Εκατερίνα Σαμούτσεβιτς και η 24χρονη, Μαρία Αλεκίνα, καταδικάστηκαν στις 17 Αυγούστου σε δυο χρόνια φυλακή για χουλιγκανισμό και υποκίνηση θρησκευτικού μίσους.

Η εκδίκαση της έφεσης ξεκινά νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά πιθανότατα η απόφαση δεν αναμένεται πριν από το πέρας ενός 24ωρου, σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης. «Δεν έχουμε σχεδόν καμία ελπίδα ότι θα αλλάξει η κρίση του δικαστηρίου», δήλωσε η δικηγόρος Βιολέττα Βόλκοβα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το μέγιστο που μπορούμε να επιτύχουμε είναι η μείωση της ποινής σε έξι μήνες», είπε, προσθέτοντας επίσης ότι «μόνο η απελευθέρωση» θα μπορούσε να είναι μια «νόμιμη κρίση».

Η υπόθεση έχει διχάσει την κοινωνία στη Ρωσία και προκάλεσε οργή σε όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε ζητήσει επιείκεια στις αρχές Αυγούστου, στη συνέχεια, υποστήριξε ότι το κράτος έχει «την υποχρέωση να προστατεύσει το αίσθημα των πιστών».

Από την πλευρά της Εκκλησίας, ο εκπρόσωπος Βλαντιμίρ Λεγκόιντα ανέφερε πως οι τρεις γυναίκες «δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες, όποια κι αν είναι η δικαιολογία» για την «σύληση» του ναού, αλλά τις κάλεσε σε δημόσια μετάνοια.

«Η Εκκλησία εύχεται ειλικρινά τη μετάνοια όσων βεβήλωσαν έναν ιερό χώρο, κάτι που σίγουρα θα οφελήσει τις ψυχές τους» είπε. «Εάν οποιαδήποτε λόγια των κατάδικων δείξουν μετάνοια ελπίζουμε ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

freezlo.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έλληνας τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική

 

Τη χειρότερη εξέλιξη επιφύλασσε η ζωή για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90. 
Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες με το διαζύγιό του, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για...
την επιθετικότητα που έδειχνε εκείνη την εποχή.
Μετά το διαζύγιό του μάλιστα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Έμενε λοιπόν και εργαζόταν στο εξωτερικό, μέχρι που δυστυχώς μια οικογενειακή τραγωδία τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω. 
Και τότε είναι που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο τραγουδιστής άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του. 
Μάλιστα επειδή έχει κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες που θα πάρουν το δρόμο τους σε λίγο καιρό και επειδή η οικονομική του κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή προσέφυγαν στην πρώην σύζυγο του τραγουδιστή, μήπως και μπορεί να τον βοηθήσει. 
Εκείνη, που μάλλον δεν έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις από το διαζύγιό τους, προτίμησε να του γυρίσει την πλάτη, κρατώντας σκληρή στάση. 
Μόνος λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής παλεύει με σκιές και φαντάσματα και προσπαθεί να βγει και πάλι όρθιος μέσα από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο έχει μπει.

onlycy.com 
Διαβάστε περισσότερα »

Στο "Greek Αmerican magazine" η τραγουδίστρια

 

Τιμητική διάκριση για την Έλενα Παπαρίζου που φιλοξενείται στη σελίδα του περιοδικού “Greek America Magazine”.
Η γνωστή τραγουδίστρια συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 99 λόγων, για τους οποίους αγαπά και ξεχωρίζει κανείς την Ελλάδα.

“Ο προσγειωμένος χαρακτήρας της, η εμφανής ομορφιά της και η καταπληκτική φωνή της, την κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και τα τραγούδια της θυμίζουν συναισθήματα και αναμνήσεις από την Ελλάδα – με ρυθμό”, γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Εκτός της Παπαρίζου συμπεριλαμβάνονται οι Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μίκης Θοεδωράκης, Μελίνα Μερκούρη, Χρύσανθος Πανάς, Άννα Βίσση, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και Νίκος Καζαντζάκης.
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια έκλεψε την καρδιά του Παντελή Παντελίδη;(PHOTOS)


Η ιστορία του Παντελή είναι πλέον γνωστή. Ένας έρωτας τον οδήγησε στη μουσική, έκανε την καψούρα του στίχο και μελωδία και ο κόσμος τον αγκάλιασε. Και όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο.
Λογικό ήταν να πέσουν πάνω του σοβαροί επιχειρηματίες και να επενδύσουν πάνω του. Αρκεί να μην αλλάξει καθόλου. Να μείνει ίδιος. Ο Παντελής είναι ένα παλικάρι που παραιτήθηκε απο το πολεμικό ναυτικό προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να τραγουδήσει.
Είναι ωστόσο ένα παιδί που εκτιμά αυτούς που είναι δίπλα του. Ένα κορίτσι που ήταν πάντα δίπλα του, απο την εποχή που ακόμη δεν απολάμβανε της τωρινής δημοσιότητας είναι η Ελένη Χατζίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια με την οποία έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα.
Αυτός είναι και ο λόγος που έγραψε και χάρισε στην Ελένη το «Χειρότερα». Ένα τραγούδι που είναι κι αυτό σουξέ! Στις φωτογραφίες τους βλέπετε μαζί σε διάφορες στιγμές. Είναι η μοναδική γυναίκα που ο Παντελής εμπιστεύεται και θέλει δίπλα του. Είναι αλάνι η μικρή και καλό του φιλαράκι!
alt
alt
alt
alt
alt

alt

Διαβάστε περισσότερα »

Θρίλερ με την Μόνικα! Ναυάγησε έξω από την Σέριφο και κολύμπησε μέχρι την Τζια!

 

Δύσκολες στιγμές έζησε η τραγουδίστρια Μόνικα, το Σάββατο που μας πέρασε μαζί με την παρέα της! 
Το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε εκείνη, ο σύντροφός της και άλλα τρία άτομα έπιασε φωτιά.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Σέριφο και περνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές!

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ, όλα ξεκίνησαν κατά την επιστροφή τους στο κλεινόν άστυ και συγκεκριμένα έξω από τη Σέριφο, όταν το φουσκωτό - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έπιασε φωτιά. Αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και έπεσαν στη θάλασσα!

Τα τρία άτομα της παρέας εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά.

Τα ίχνη όμως του ζευγαριού είχαν χαθεί... το ζευγάρι κολύμπησε ως την Τζιά και έτσι σώθηκε! Ευτυχώς που η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος!


gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε πόσο κάνει η ζώνη της Δέσποινας Βανδή

 

Η Δέσποινα Βανδή εξασφάλισε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις οικογενειακές και επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είπε να τον αξιοποιήσει σε καταναλωτική θεραπεία.

Έτσι, παρέα με μια φίλη της, βρέθηκε στην Κηφισιά για τις απαραίτητες αγορές της. Το μάτι μας βέβαια έπεσε στην πανάκριβη δερμάτινη ζώνη της. Μάθετε πόσο κάνει...
Πρόκειται για αξεσουάρ γνωστού Γαλλικού οίκου και η αξία του αγγίζει τα 970 ευρώ!
radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

"Ήμουν η σκλάβα της Lady Gaga"

 

"Ήμουν η σκλάβα της Lady Gaga, δεν με άφηνε ούτε να φάω".
Η πρώην προσωπική βοηθός της Lady Gaga την μηνύει για...περισσότερες από 7.000 εργατοώρες που δεν έχει πληρωθεί.

Νομικά είναι διατεθειμένη να κινηθεί εναντίον της Lady Gaga μια πρώην προσωπική της βοηθός με την καταγγελία ότι δούλευε εξωφρενικά πολλές ώρες και παρέμενε απλήρωτη.

Η Jennifer O' Neill δούλεψε για 13 μήνες στο πλευρό της Gaga και κατήγγειλε στη New York Post ότι 7.168 ώρες απλήρωτες με τα χρωστούμενα προς την ίδια να φτάνουν τα 380.000 δολάρια.
Η O' Neill κάνει λόγο για τις υπερβολικές απαιτήσεις που είχε η σταρ από την ίδια όπως το να βρίσκεται stand-by με την πετσέτα κάθε φορά που η Gaga έβγαινε από το μπάνιο, αλλά και να λειτουργεί ως ξυπνητήρι για τη σταρ.

Επιπλέον, η πρώην βοηθός δηλώνει πως η Gaga δεν της έδινε διάλειμμα ούτε για να φάει (πολλές φορές, ούτε για να κοιμηθεί), ενώ για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη βοηθός της σταρ που έχει καταφερθεί εναντίον της, με την Angela Ciemny να έχει καταγγείλει ότι η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με αυτήν, γιατί η σταρ φοβόταν να κοιμάται μόνη.
sigmalive.com
Διαβάστε περισσότερα »

Τιμή στη μνήμη της Whitney Houston

 

Την πρόωρα χαμένη Whitney Houston θα τιμήσουν διάσημοι καλλιτέχνες σε συναυλία που θα μεταδοθεί στην αμερικανική τηλεόραση. Παράλληλα θα αρχίσει η προβολή ενός ριάλιτι που παρακολουθεί την καθημερινότητα της οικογένειάς της καθώς παλεύει να αντιμετωπίσει τον αιφνίδιο θάνατό της ενώ ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει κι ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ερμηνευμένες από διάσημους τραγουδιστές. 

Ήδη έχουν συμφωνήσει οι Celine Dion, Usher και Jennifer Hudsonγια το «We Will Always Love You: A Grammy Salute To Whitney Houston» που θα προβληθεί στο CBS στις 16 Νοεμβρίου. 
Διαβάστε περισσότερα »