Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ο μικρός αδελφός της Μάιλι έγινε μοντέλο!

 

Ο μικρός αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας και ηθοποιού Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) έγινε μοντέλο.

Ο Μπράισον Σάιρους (Braison Cyrus) όπως είναι το όνομά του φαίνεται πως πολύ σύντομα θα... κλέψει την δόξα της Μάιλι!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που βρήκαμε με τον πολλά υποσχόμενο νεαρό Μπράισον!


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Νέα επίθεση της Γκρέυ στην Ηλιάδη: «Στο νοσοκομείο δεν ήρθε, αλλά ερμηνεύει το τραγούδι μου»

 

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις της Αγγελικής Ηλιάδη και της Καίτης Γκρέυ. 
Γιαγιά και εγγονή βρίσκονται και πάλι αντιμέτωπες με την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια να αναφέρει σε συνέντευξή της για την Αγγελική: «Στο νοσοκομείο δεν ήρθε, αλλά... ερμηνεύει το τραγούδι μου». Όλα ξεκίνησαν όταν η Καίτη Γκρέυ χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για μια επέμβαση στο πόδι της. Όπως είπε η ίδια, η Αγγελική Ηλιάδη δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να δει τι κάνει, δεν νοιάστηκε καθόλου και δεν πήγε ποτέ να την δει. Μάλιστα την είχε χαρακτηρίσει ως μια γυναίκα χωρίς αισθήματα και είπε πως είναι: «πιο γουρούνα και από το γουρούνι». Η Καίτη Γκρέυ μίλησε και για την διασκευή που έκανε η Αγγελική σε ένα από τα πιο γνωστά και πιο αγαπημένα κομμάτια της, το «Μια γυναίκα μόνο ξέρει». Η Αγγελική παρουσιάζει το κομμάτι με σύγχρονη μουσική ενορχήστρωση και στίχους του Κώστα Λογοθετίδη. «Κάποτε μου έλεγε: γιαγιάκα μου να πω ένα τραγούδι σου; Τελικά τραγούδησε το «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» και με πληροφόρησαν ότι κυκλοφορεί αυτό το CD. Προφανώς θέλει να μου κάνει έκπληξη. Στο νοσοκομείο δεν ήρθε, αλλά ερμηνεύει το τραγούδι μου» είπε η Καίτη Γκρέυ στο Ciao.

gossiptv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Νέο τραγούδι για τον Γιώργο Μαζωνάκη

 

«Πατάς τα όρια» ο τίτλος του

«Πατάς τα όρια» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Το νέο του τραγούδι είναι σε στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη, και μουσική, Γιώργου Σαμπάνη.

Διαβάστε περισσότερα »

Στην ίδια σκηνή ξανά Ζήνα - Αναστασιάδης

 

Τόπος συνάντησης η Θεσσαλονίκη

Στην ίδια σκηνή θα εμφανιστούν εκ νέου μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους η Πέγκυ Ζήνα και ο Δήμος Αναστασιάδης. 

Με τη διαφορά ότι τόπος συνάντησης θα είναι η Θεσσαλονίκη. Το σχήμα επιστρέφει από τις 14 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο «Stage by night». Μαζί τους ο Λούκας Γιώρκας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στο Μέγαρο Μουσικής ο Στέφανος Κορκολής

 

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 20:30

Ένα μουσικό ρεσιτάλ χωρίς... σύνορα αναμένεται να δώσει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής ο Στέφανος Κορκολής.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα αυτοσχεδιάσει, θα ερμηνεύσει έργα και παραλλαγές μεγάλων κλασικών και σύγχρονων συνθετών αλλά και έργα που φέρουν τη δική του υπογραφή

Ο Στέφανος Κορκολής αποδεικνύει, με κάθε εμφάνισή του, πως η τέχνη του είναι γι’ αυτόν «ένα μεγάλο ταξίδι χωρίς χάρτη». Ένα ταξίδι «χωρίς σύνορα», όπως ακριβώς τιτλοφορείται και το ρεσιτάλ που θα δώσει για το κοινό του στο Μέγαρο στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. 

Σε αυτή τη βραδιά η πιανιστική δεξιοτεχνία των κορυφαίων Ευρωπαίων κλασικών συμπορεύεται με το λυρισμό των αργεντίνικων τάνγκο και η οπερετική μουσική του 19ου αιώνα με τις οσκαρικές κινηματογραφικές συνθέσεις του 20ού. Σ’ένα πρόγραμμα όπου ο Σκριάμπιν συναντά τον Χατζιδάκι, ο Θεοδωράκης τον Πιατσόλα κι ο Ρότα τον Ραχμάνινοφ.
Διαβάστε περισσότερα »

Βασίλισσα των λιονταριών η Lady Gaga

 

Για σαφάρι στην Αφρική η εκκεντρική τραγουδίστρια

Αυτή τη φορά η Lady Gaga δεν μοιράστηκε στο twitter φωτογραφίες της αποκαλυπτικές ή προκλητικές. Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στην Νότιο Αφρική και απολαμβάνει ένα σαφάρι. Στη διαδρομή συνάντησε μια αγέλη λιονταριών που κοιμόταν και η άφοβη Lady τα πλησίασε για να φωτογραφηθεί κοντά τους.

Όπως έγραψε η ίδια στο twitter, ήταν 13 μεγάλα ζώα και δύο μικρά και εκείνη πόζαρε σε απόσταση μόλις 3,5 μέτρων. Μπράβο Lady, το λέει η καρδιά σου!






Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Το έκανε πάλι το θαύμα της

 

 

H 22χρονη ποπ τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε υπαίθριο φεστιβάλ στην Αλβανία και για ακόμη μία φορά βρήκε τον τρόπο να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της. 

Ο λόγος για την Rita Ora που φόρεσε ένα φόρεμα που δεν ήταν στο νούμερό της αφού το στήθος της ασφυκτιούσε μέσα σε αυτό και από κάτω αθλητικά παπούτσια.

Μάλιστα σήκωσε και το φόρεμα για να τα δείξει στους θαυμαστές της.  

Φωτογραφίες και βίντεο 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Τα τελευταία επτά χρόνια έχουν αλλάξει πολλά»

 

Να αποκτήσουμε δύναμη για δημιουργία εύχεται ο Σάκης Ρουβάς

Για τις αλλαγές στη ζωή του, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα τα τελευταία επτά χρόνια, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής με δηλώσεις του στο περιοδικό ΟΚ, τόνισε πως: «Τα τελευταία επτά χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή μας και στην Ελλάδα. Πάνω από όλα όμως έχει αλλάξει η οπτική μας για τα πράγματα. 

Σε προσωπικό επίπεδο δημιούργησα την δική μου οικογένεια και αντιμετώπισα πολλές και απαιτητικές προκλήσεις με πολλή δουλειά. Εύχομαι την επόμενη επταετία να αποκτήσουμε δύναμη για θετικές προοπτικές, αισιοδοξία και δημιουργία».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »