Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Με τη Ζενίλντα δεν είμαστε ζευγάρι»

 

 

Μετά τη Ναταλία Γερμανού, στον Ηλία Βρεττό «χρεώθηκε» η σχέση του με τη Ζενίλντα. Τι λέει ο τραγουδιστής για τις φήμες; Είναι τελικά ζευγάρι οι δυο τους; «Από τότε που έχω ξεκινήσει, δεν έχω προκαλέσει μέσω της προσωπικής μου ζωής και όλο αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει. Όπως δεν μου αρέσει να εκτίθενται άνθρωποι εξαιτίας μου, γι' αυτό και ξεκαθαρίζω ότι με τη Ζενίλντα δεν είμαστε ζευγάρι», δηλώνει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι είναι σχεσάκιας και πως όταν είναι σε σχέση νιώθει πιο ασφαλής. «Μου αρέσει να έχω σχέση, θέλω μια γυναίκα δίπλα μου που να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της, γιατί αυτό είναι κάτι που μου προσφέρει ισορροπία. Και τώρα είμαι σε φάση να κάνω σχέση. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, περιμένω πάντα και έχω τα μάτια μου ανοιχτά», αναφέρει χαρακτηριστικά.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Σιδηρόπουλος

 

Πριν από 21 ακριβώς χρόνια, στις 6 Δεκεμβρίου 1990, "έφυγε" ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ μουσικής. Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Παύλος Σιδηρόπουλος, παρόλο που ...έζησε μόλις μέχρι την ηλικία των 42 ετών, άφησε πίσω του αξιοσημείωτη μουσική κληρονομιά με αντοχή στο χρόνο και επιρροή στους νέους καλλιτέχνες.

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1948 στην Αθήνα. Ήταν δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά και ανιψιός της ποιήτριας Έλλης Αλεξίου. 

Ως παιδί, δεν σπούδασε μουσική-παρόλο που το ταλέντο του είχε φανεί από πολύ νωρίς - διότι δεν το θέλησε ο πατέρας του. Στα εφηβικά του χρόνια άρχισε να ακούει κυρίως ροκ εντ ρολ.

Η μουσική του πορεία ξεκίνησε το 1970 στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκεί, γνώρισε τον Παντελή Δεληγιαννίδη, με τον οποίο δημιούργησαν το ντουέτο «Δάμων και Φιντίας».

Διαβάστε περισσότερα »

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλάει για τη σχέση της με τους γονείς της

 

 

Κρίση πέρασε η σχέση της Μαριάντας Πιερίδη με τους γονείς της αλλά τώρα τα ξαναβρήκαν.

Μάλιστα οι γονείς της τραγουδίστριας βρέθηκαν και στο πρώτο live του Dancing with the Stars. «Ναι, ήταν εκεί και μάλιστα μου είχαν φέρει και φαγητό. Τους άρεσε πολύ η εμφάνισή μου αλλά κατάλαβαν ότι είχα πολύ άγχος. Ειδικά στον πατέρα μου, που από μικρό παιδί με πήγαινε στην ενόργανη και ξέρει καλά τη λατρεία που έχω σε οτιδήποτε έχει κάνει με τη γυμναστική, άρεσε πολύ που με είδε στο "Dancing with the stars"».

Όσο για το πώς αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους είπε στο περιοδικό «ΟΚ»: «Πήρε χρόνο για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Την αρχή έκανε η μητέρα μου όταν με πήρε τηλέφωνο. Ήθελε προσπάθεια και από τις δυο πλευρές αλλά εδώ και έναν χρόνο περίπου μιλάμε κανονικά».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Παντρεύτηκαν Νίνο-Χρυσή Βαρδινογιάννη

 

Πολιτικός γάμος κάτω από άκρα μυστικότητα

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, παντρεύτηκε ο τραγουδιστής Νίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παντρεύτηκε χτες με πολιτικό γάμο. 

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Χρυσή θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ενώ επιθυμία και των δυο είναι στο μέλλον να πραγματοποιήσουν και θρησκευτικό γάμο. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Kοιτάζομαι στον καθρέφτη και θέλω να ουρλιάξω»

 

Η Kylie Minogue μιλάει για τις ρυτίδες και λέει «ναι» στις πλαστικές επεμβάσεις

Στην τελευταία φωτογράφισή της για την αγγλική έκδοση του περιοδικού ELLE, η Αυστραλή τραγουδίστρια ποζάρει σαν βασίλισσα του χιονιού.

Με λευκά φορέματα και έχοντα βάψει τα μαλλιά της ξανθό πλατινέ, η τραγουδίστρια δε διστάζει να παραδεχθεί ότι: «όταν είμαι αμακιγιάριστη, νομίζω ότι βλέπω ειδικά εφέ σε ταινία του Spielberg, ενώ κάποιες άλλες φορές κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη, συνειδητοποιώ ότι η βαρύτητα αρχίζει και νικά».



Η 44χρονη Kylie δεν λέει όχι σε μία πλαστική επέμβαση ενώ για τον έρωτα λέει ότι ποτέ δεν ήταν όνειρό της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αν και τον έρωτα τον έζησε στο φουλ. 



Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα έχει δεσμό με ένα μοντέλο που είναι και δέκα χρόνια νεότερός της.










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα βίντεοκλιπ... πενήντα τραγούδια

 

Το μουσικό ποτ πουρί για το 2012


Διαβάστε περισσότερα »

Με μπούκλες η Kylie Minogue

 

Επιστροφή στο φυσικό της λουκ

Όταν πρωτοεμφανίστηκε, το 1987, ήταν ένα 18χρονο κορίτσι με ξανθές μπούκλες και φρέσκο βλέμμα. Με την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε απόλυτη ποπ ντίβα και σε αυτό συνέβαλαν και οι πάντα φροντισμένες στιλιστικές επιλογές της.

Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αποφάσισε να επιστρέψει σε ένα γνώριμο και δοκιμασμένο στιλ. 

Η Kylie Minogue εμφανίστηκε με μπούκλες στο X Factor της Ιταλίας και ένα κορμάκι που άφηνε τα πόδια της σε πλήρη θέα και αποθεώθηκε από το κοινό. 





 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Σε ριάλιτι σόου η Ριάνα

 

Θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό του 2013

Η τραγουδίστρια της R&B Ριάνα δοκιμάζει τώρα τις δυνάμεις της και στο χώρο της μόδας και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό ριάλιτι στον οποίο διάφοροι σχεδιαστές μόδας θα κατασκευάζουν ρούχα για διασημότητες, μετέδωσε χθες το δορυφορικό δίκτυο Style Network.

Το ριάλιτι σόου με τίτλο «Styled to Rock» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό του 2013 και σε αυτό θα συμμετέχουν 12 νεαροί σχεδιαστές που θα έχουν επιλεγεί από την ίδια την τραγουδίστρια.

Οι σχεδιαστές θα έχουν ως στόχο τους να ντύσουν τον διάσημο προσκεκλημένο σε κάθε επεισόδιο και εκείνος θα αποφασίζει ποιός σχεδιαστής θα περάσει στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού.

Η 24χρονη τραγουδίστρια θα αναλάβει και την εκτέλεση της παραγωγής με το πλήρες όνομά της: Ρόμπιν Ριάνα Φέντι. Ο σταθμός ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ποιες διασημότητες θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι σόου.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »