Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συναυλία από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου στον Βόλο, με εισιτήριο... τρόφιμα διαρκείας!

 

Συναυλία με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Διονύση Τσακνή, του Δημ. Ζερβουδάκη και του Απ. Μόσιου, με τον τίτλο... «Μαραθώνιος στήριξης», διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου, το Σωματείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 στο ΕΑΚ Βόλου και η είσοδος θα γίνεται μόνο με την …προσφορά τροφίμων διαρκείας, χωρίς εισιτήριο!

Τα τρόφιμα, θα διατεθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» , στο Γηροκομείο και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.
Διαβάστε περισσότερα »

Στέλιος Ρόκκος: Όσα αξίζουν δεν κοστίζουν

 

O Στέλιος Ρόκκος δηλώνει πως μπορεί να ζήσει και μόνο με τα απαραίτητα και αυτό δείχνει η απόφασή του να εγκατασταθεί στη Λήμνο πριν από χρόνια.

«Όσον αφορά σ' εμένα, όταν ζω στη Λήμνο, περνάω και με ελάχιστα. Μπορώ να ζήσω όλο το καλοκαίρι με ψωμί, τυρί και ντομάτα, γιατί μου αρέσει, όχι για να κάνω οικονομία. Να φάω το ψάρι που ψάρεψα, να μαζευτούμε το βράδυ με φιλαράκια να ψήσουμε».

Όσον αφορά τα τέσσερα παιδιά του, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως εκεί δεν έχει κάνει περικοπές.
Διαβάστε περισσότερα »

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - Ξεσήκωσε τη Μυτιλήνη με το καυτό της σορτς

 

Με εμφάνιση απλή αλλά σέξι και το χαμόγελο στα χείλη, η Έλενα Παπαρίζου επισκέφτηκε τη Λέσβο όπου δίνει σήμερα μία συναυλία με το συγκρότημα "Μέλισσες".
Η γνωστή σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο ASTRA 93,2 ενώ λίγο αργότερα πήγε στην Πλατεία Σαπφούς στην Ποκυμαία της Μυτιλήνης, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριές της για να φωτογραφηθούν μαζί της και να της αποσπάσουν ένα αυτόγραφο.

Ωστόσο, από τη μία ο καύσωνας από την άλλη το καυτό σορτσάκι της Έλενας... στα ύψη ο υδράργυρος στο νησί.


tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Τάμτα: Με σέξι μαγιό στην Σκιάθο! (Φωτογραφίες)

 

 Ο φωτογραφικός φακός του OK! απαθανάτισε την Τάμτα, πιο σέξι από ποτέ, στην παραλία Αμπελάκια με τον καλό της φίλο Μάνο Σικινιώτη ενώ λίγες μέρες αργότερα επέλεξε την Αγία Ελένη. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία να επιδοθεί και σε θαλάσσια σπορ...
markos-tv 
Διαβάστε περισσότερα »