Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

"...ήμουν μέχρι τις 11 το βράδυ κοντά του και του κρατούσα το χέρι..."

 

Στο πλευρό του Μενιδιάτη βρισκόταν το τελευταίο βράδυ ο Γ. Μαργαρίτης

Στο πλευρό του Μιχάλη Μενιδιάτη βρισκόταν το βράδυ πριν φύγει από τη ζωή ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Συντετριμμένος από το χαμό του καλού του φίλου και συναδέλφου, ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε ότι «ήμουν μέχρι τις 11 το βράδυ κοντά του και του κρατούσα το χέρι.

Να' ναι καλά εκεί που πάει κοντά στους μεγάλους. Εκεί είναι θέση του.

Ήταν ένας ιδιαίτερος τραγουδιστής, μια μεγάλη μορφή στο ελληνικό τραγούδι», δήλωσε αρκετά συγκινημένος ο Γιώργος Μαργαρίτης στην εφημερίδα Espresso.
Διαβάστε περισσότερα »

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για την Lana Del Rey

 

«Βροχή» οι προτάσεις για την τραγουδίστρια

Μετά την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη συνεργασία της με τα H&M, η Lana Del Rey αφήνει για λίγο το τραγούδι αλλά και τον χώρο της μόδας και μεταπηδάει σε αυτόν των ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. 

Η τραγουδίστρια πρόκειται να είναι το νέο πρόσωπο της luxury brand Jaguar Motors για την προώθηση του καινούριου F-Type διθέσιου μοντέλου. 

Ενόψει της συνεργασίας κάνει και μία φωτογράφιση σε πισίνα ξενοδοχείου.

«Η γοητεία της Jaguar οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα μοναδικό μείγμα αυθεντικότητας και μοντερνισμού, δύο αξίες τις οποίες πιστεύουμε ότι μοιράζεται η Lana στις επαγγελματικές της επιτυχίες» είπε εκπρόσωπος της εταιρείας. 

H συνεργασία θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Παρίσι τον επόμενο μήνα.






Διαβάστε περισσότερα »

«Έσπερνα ντομάτες, πιπεριές και φασολάκια»

 

Αφήνει τις πίστες κι ασχολείται με το μποστάνι του ο Πασχάλης Τερζής

Έκανε τη μεγάλη επιστροφή με δύο συναυλίες στην Κύπρο μετά από αρκετό καιρό απουσίας… και ίσως αυτή να ήταν και η τελευταία φορά που οι θαυμαστές του τον έβλεπαν επί σκηνής, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο Πασχάλης Τερζής μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο» στην Κύπρο άνοιξε την καρδιά του και είπε: «Δεν θέλω να κάνω ούτε σχέδια, ούτε όνειρα. Έτσι και αλλιώς είμαι σαράντα χρόνια στο τραγούδι, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο και για ακόμη μία φορά νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους. Όμως είπαμε, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει... Ας περιμένουμε τι θα αποφασίσει ο Θεός και βλέπουμε». 

Όπως αναφέρει η Espresso, όταν η συζήτηση ήρθε στην περιπέτεια της υγείας του, αν και στην αρχή δεν ήθελε να το συζητήσει, ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι όρθιος. Μου αρκεί και τραγουδάω. Με την καρδιά δεν παίζουν. Όλοι λένε “σε μένα θα συμβεί;” Για τους ανθρώπους είναι όλα...»

Όσο για το τι έκανε όσο καιρό απείχε από τις πίστες, όπως είπε, ασχολήθηκε με τη γη: «Ήμουν γεωργός. Έσπερνα ντομάτες, πιπεριές και φασολάκια στον μπαξέ για να ηρεμήσω. Έρχονταν ένας-δυο φίλοι και κουβεντιάζαμε ήρεμα και απλά». 

Όταν η παραγωγός τον ρώτησε αν του έλειψαν το τραγούδι και ο κόσμος, εκείνος αποκρίθηκε: «Το τραγούδι δεν μου έλειψε. Ο κόσμος ναι» Μάλιστα, δικαιολογώντας την απάντησή του αποκάλυψε γιατί δεν του έλειψε το τραγούδι: «Τραγουδούσα ακόμη και στο θερμοκήπιο και τον στάβλο». 

Διαβάστε περισσότερα »

Σολομώντεια λύση για την κηδεμονία των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον

 

θα μοιραστεί μεταξύ της μητέρας του αείμνηστου βασιλιά της ποπ, Κάθριν και του ανιψιού του, Τ-Τζει Τζακσον.

Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε ότι η επιμέλεια των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον θα μοιραστεί μεταξύ της μητέρας του αείμνηστου βασιλιά της ποπ, Κάθριν και του ανιψιού του, Τ-Τζει Τζακσον. 

Μετά από δημόσια διαμάχη μεταξύ της 82χρονης μητέρας του Μάικλ Τζακσον, και ορισμένων από τα αδέλφια του, το δικαστήριο παρενέβη για να διορίσει προσωρινό κηδεμόνα τον 34χρονο ανιψιό του τραγουδιστή, Τ-Τζει Τζάκσον.

Πριν από την καλοκαιρινή ενδοοικογενειακή διαμάχη, η Καθρίν Τζάκσον είχε την αποκλειστική επιμέλεια του 15χρονου Πρινς, της 14χρονης Παρις, και του 10χρονου Μπλάνκετ. Ο πατέρας τους πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών τον Ιούνιο του 2009.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

'Ωρες αγωνίας για την 'Ελενα

 

Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου η τραγουδίστρια

Ώρες αγωνίας περνάει η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η τραγουδίστρια ξάφνιασε πολλούς όταν πέρασε την είσοδο ιδιωτικής κλινικής αποκατάστασης στη Λάρισα. 

Εκεί βρίσκεται ο θείος της, τον οποίο η Έλενα αγαπάει, σύμφωνα με την Espresso, πάρα πολύ. 

Παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να βρεθεί στο πλευρό του για να του συμπαρασταθεί, να μάθει από πρώτο χέρι τα νέα για την εύθραυστη υγεία του και φυσικά να του δώσει κουράγιο για να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. 

Η Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην κλινική αποκατάσταση που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα και αφού χαιρέτησε με χαμόγελο το προσωπικό που φροντίζει τον θείο της, βρέθηκε στο δωμάτιό του. 

Λίγη ώρα αργότερα και αφού συνομίλησε με το προσωπικό αναχώρησε και πάλι για την Αθήνα καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν της επέτρεπαν να παραμείνει παραπάνω κοντά στον αγαπημένο της θείο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Backstage από τις πρόβες της Φουρέιρα

 

Φωτογραφίες της τραγουδίστριας στο Thalassa

Στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη στο Thalassa People’ s Stage θα βρίσκεται από τις 24 Αυγούστου η Ελένη Φουρέιρα.

Η 25χρονη τραγουδίστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα.

Έχοντας πάντα μαζί της την αγαπημένη της σκυλίτσα, που ακούει στο όνομα «Μαϊμού», η Ελένη Φουρέιρα δεν σταματά να κάνει πρόβες, μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες:



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται στο νέο της πρόγραμμα η Έλλη Κοκκίνου

 

 
 
 
 
 
Η καλοκαιρινή της περιοδεία πήγε super και η Έλλη Κοκκίνου διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της. Τώρα λοιπόν που και οι διακοπές της τελείωσαν, επιστρέφει δριμύτερη στις αθηναϊκές πίστες και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.
Για μια ακόμα φορά λοιπόν, μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θα συνεργαστεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και μαζί θα ξεσηκώσουν το κοινό της Αθήνας.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει στις 24 Αυγούστου και οι πρόβες βρίσκονται στο ζενίθ τους. Όσο για τη νέα της δισκογραφική της δουλειά, θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, δια χειρός Φοίβου φυσικά. 
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια τραγουδίστρια τα πέταξε όλα έξω;;

 
 
Μας έχει συνηθίσει στις περίεργες εμφανίσεις και αυτή τη φορά αποφάσισε να ντυθεί..καρναβάλι!
Ο λόγος για τη Lady Gaga. Το αστέρι της μουσικής βιομηχανίας επέλεξε για την περιοδεία της μια εκκεντρικότατη εμφάνιση!!


 
Μακρύ καστανό με ξανθές ανταύγειες μαλλί, μαύρο κοντό μακρυμάνικο μπλουζάκι, φούστα-σορτς και κάλτσες μαύρες σε συνδυασμό με φαντασμαγορικά τακούνια!Και φυσικά μαύρα γυαλιά για να αποφύγει το..φεγγάρι!!
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια έχει βάλει και δυο- τρία κιλά!!Μάλλον περνάει καλά, αφού λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι!!
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Avrile Lavigne: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται στα γενέθλια του πρώην



Μπορεί να μην έχει πολύ καιρό από τότε που χώρισε τον αδελφό της Kim Kardashian, Brodi, αλλά η Avrile Lavigne δεν τα έβαψε μαύρα. Αντιθέτως μάλιστα προχώρησε τη ζωή της και με γοργούς ρυθμούς, σε σημείο που αποφάσισε στο άψε σβήσε να ξαναπαντρευτεί.

Η rock star ανακοίνωσε λοιπόν ότι αρραβωνιάστηκε τον τραγουδιστή των Nickelback, Chad Kroeger μετά από δεσμό έξι μηνών!!!!

Σύμφωνα με το περιοδικό People οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά κατά την προετοιμασία του δίσκου της Avrile και τα πράγματα προχώρησαν αρκετά γρήγορα.
"Ο Chad την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Οι οικογένειες και των δύο είναι κατενθουσιασμένες", είπε στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την τραγουδίστρια που φαίνεται ότι δε συμφωνεί με τη ρήση ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ο μοναδικός που δεν πήρε καλά τα νέα είναι ο πρώην της, Brodi Jenner, ο οποίος έμαθε τα μαντάτα την ημέρα των γενεθλίων του.

Φοβερό δώρο του επεφύλασσε η πρώην, δε νομίζετε;


 
star.gr
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Βανδή: Ξέγνοιαστες διακοπές με την οικογένεια της

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο της, Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο τους παιδιά.
Ανανεωμένη, ευδιάθετη και παρέα με καλούς φίλους, η τραγουδίστρια ξεκίνησε τις διακοπές της από τη Ρόδο, συνέχισε Κύπρο και έπειτα Σπέτσες.
Εκεί, σύσσωμη η οικογένεια Νικολαΐδη φιλοξενήθηκε σε σπίτι οικογενειακού τους φίλου και γιόρτασε την ονομαστική της εορτή το Δεκαπενταύγουστο.
Αμέσως μετά τις Σπέτσες, ταξιδέψε στη Λαμία για προγραμματισμένη εμφάνιση. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση έκανε guest και ο Τάκης Ζαχαράτος!
 




Πηγή: «Hello»
Διαβάστε περισσότερα »

Κομμένα πια τα περιττά: Πως αντιμετωπίζουν οι διάσημοι την οικονομική κρίση

 

Η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Χτυπά και τους… θεωρητικά ευκατάστατους αστέρες της εγχώριας show biz, που δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι πλέον έχουν αλλάξει τρόπο ζωής. 
Ακόμη κι αυτοί που παραδέχονται ότι δεν αντιμετωπίζουν άμεσα οικονομικό πρόβλημα, τονίζουν ότι η κατάσταση στη χώρα μας τους έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους.

Σάκης Ρούβας

Βίωσε την οικονομική κρίση στα παιδικά του χρόνια, αφού όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη του ο Σάκης Ρουβάς: «Υπήρξε περίοδος που δεν υπήρχαν ούτε τα βασικά. Βεβαίως και το συνειδητοποιούσα, ήμουν και ο μεγαλύτερος. Όταν έχει ποντίκια και τρέχουνε όλο το βράδυ πάνω-κάτω, το συνειδητοποιείς. Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πεινούσα. Υπήρξαν μέρες που πεινούσα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν…». Και μπορεί τώρα πια να μην έχει οικονομικό πρόβλημα και νιώθει πολύ τυχερός, όπως παραδέχτηκε όμως: «Ταυτόχρονα δεν μπορώ να περνάω καλά. Δεν μπορείς να απολαύσεις την ευημερία σου, τον κόπο σου, όλα αυτά που έχεις καταφέρει στη ζωή σου, όταν οι άλλοι δίπλα σου είναι δυστυχισμένοι».

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος δεν διστάζει να παραδεχτεί σε συνέντευξη του ότι πλήρωσε ακριβά την οικονομική κρίση: «Είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της κρίσης και στηρίζω την οικονομία αυτής της χώρας με όλη μου τη δύναμη… Δεν υπάρχει διασκέδαση. Και μη γελιόμαστε από κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν Σάββατο βράδυ κάνα δυο μαγαζιά να είναι γεμάτα, ενώ ουσιαστικά δεν είναι, αφού η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδαμινή. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα είναι καθολικό. Υπάρχει πόλεμος και σε έναν πόλεμο το πρώτο που κόβεις είναι το περιττό. Το περιττό πάντα είναι η διασκέδαση. Είμαστε, λοιπόν, οι πρώτοι που έχουμε υποστεί τη μεγαλύτερη ζημία και την υφιστάμεθα καθημερινά».

Έλλη Κοκκίνου 

Το τίμημα της οικονομικής κρίσης πληρώνει και η Έλλη Κοκκίνου, όπως έχει τονίσει σε συνέντευξη της στον «Τηλεθεατή»: «Η κρίση έχει επηρεάσει βαθιά τη ζωή μου. Οι μέρες που δουλεύουμε οι τραγουδιστές πλέον είναι πολύ λιγότερες, απ΄ότι στο παρελθόν. Οι αμοιβές μας έχουν πέσει κατά 60% – 70%. Κάνουμε περικοπές και μαζευόμαστε, όπως όλοι. Περάσαμε μια εποχή ευμάρειας, κατά την οποία η χώρα μας γέμισε με πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβές τσάντες, πούρα και λαμπερά ρολόγια και τώρα πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας».

Δέσποινα Βανδή

Δύσκολα παιδικά χρόνια έχει περάσει και η Δέσποινα Βανδή. Όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη της: «Οι γονείς μου ήταν εργάτες. Επομένως, ένιωσα τι σημαίνει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε μια ολόκληρη τάξη – εγώ τότε δεν είχα να αγοράσω ούτε τετράδιο – είναι κάτι που «εγγράφεται» στην ψυχή ενός παιδιού». Πως αντιμετωπίζει τώρα την οικονομική κρίση; «Ζοριζόμαστε όλοι και το ομολογούμε απελευθερωμένα πια και έχουμε μια άλλη ψυχολογία. Οφείλουμε όλοι να αλλάξουμε κάποια δεδομένα. Εγώ και ο Ντέμης, δυο άνθρωποι που ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά, μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και αγάπη, τα παιδιά μας να είναι καλά και να έχουμε δρόμο να βαδίζουμε».

Άννα Βίσση 

Μπορεί η ίδια να είναι καλά οικονομικά, αυτό όμως δεν αρκεί στην Άννα Βίσση, που όπως έχει δηλώσει: «Περνάω ύφεση στη δουλειά μου, αλλά θα ήταν βλασφημία να πω ότι αντιμετωπίζω κρίση στη ζωή μου. Είμαι ΟΚ. Δεν είμαι χαρούμενη και κεφάτη όπως θα μπορούσα γιατί είμαι άνθρωπος του συνόλου, θέλω όλοι να περνούν καλά. Έχω το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα μου σε μεγάλο βαθμό και πιστεύω ότι στον κόσμο που ζούμε η αδικία και τα διάφορα είδη της ζουν τόσο κοντά το ένα στο άλλο. Ο πλούσιος με τον πολύ φτωχό είναι τόσο δίπλα , που αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Λούκας Γιώρκας

Η ζωή του είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ο Λούκας Γιώρκας: «Δεν είμαι άνετα οικονομικά. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει η επόμενη ημέρα». Παραδέχτηκε μάλιστα ότι κάποια στιγμή δεν είχε ούτε τα απαραίτητα : » Δυσκολευόμουν και για το φαγητό μου. Αυτά είναι μαθήματα και παθήματα ζωής, για να μπορούμε να μην είμαστε λαίμαργοι όχι μόνο όσον αφορά το φαγητό, αλλά τα πάντα…»

Διαβάστε περισσότερα »

Elton John: Ο γιος μου θα έχει δύσκολα παιδικά χρόνια χωρίς μητέρα!

Μπορεί να έχει τη δόξα και τα πλούτη όλου του κόσμου αλλά το να μεγαλώνει χωρίς μητέρα θα είναι αρκετά δύσκολο. Αυτό παραδέχτηκε ο Elton John για τον γιο του Zachary. 
Ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης είπε πως ο γιος του θα έχει δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα και με διάσημο γονιό. Ο 65χρονος σταρ και ο 49χρονος σύζυγός του David Furnish υιοθέτησαν τον Zachary τα Χριστούγεννα του 2010 με παρένθετη μητέρα. 

Ο Elton John μιλώντας στο Radio Times είπε: «Όταν είσαι το παιδί κάποιου διάσημου βρίσκεσαι μονίμως στο μάτι του κυκλώνα. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν δεν έχεις και μητέρα».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι πατέρας ενώ τρελάθηκε από τη χαρά του όταν ο μικρός τον φώναξε για πρώτη φορά μπαμπά.

«Ξετρελάθηκα όταν ο γιος μου που ήταν 20 μηνών φώναξε εμένα ‘daddy’ και τον Furnish ‘papa’. Ηταν κάτι το μαγικό», είπε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Λεπέν κέρδισε τη Μαντόνα

Η σβάστικα στο μέτωπο της Μαρίν Λεπέν δεν υπήρχε στην τελευταία συναυλία της Μαντόνα στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Νίκαια της Γαλλίας. 
Το επίμαχο βίντεο, που έδειχνε την επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου με το ναζιστικό σύμβολο ζωγραφισμένο στο μέτωπο και προβαλλόταν ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε το «Nobody Knows Me», αυτή τη φορά είχε μια μικρή αλλαγή. Η Μαρίν Λεπέν στο μέτωπό της αντί για τη σβάστικα έφερε ένα ερωτηματικό.

Το Εθνικό Μέτωπο είχε απειλήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αν η Μαντόνα δεν απέσυρε τη φωτογραφία από το σόου της, όταν θα εκτελούνταν σε γαλλικό έδαφος. Ένας οπαδός του ακροδεξιού κόμματος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, «απ' ό,τι γνωρίζω η Μαντόνα δεν δεχτεί ποτέ αλλαγή σε βίντεο. Αυτό αποδεικνύει ότι είχαμε δίκιο. Είναι υπέροχα νέα».

Ούτος ή άλλως η βασίλισσα της ποπ έχει βρει καινούριο υποκείμενο «κοινωνικής διαμαρτυρίας»: τις τρεις φυλακισμένες Ρωσίδες, μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, τις οποίες δεν έλειψε να αναφέρει και στο φινάλε της ευρωπαϊκής της περιοδείας. «Πρέπει να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία», είπε μεταξύ άλλων στους οπαδούς της η Αμερικανίδα σταρ.

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η απόδραση του Σάκη με την οικογένεια στη Μύκονο

Εκατοντάδες κλικ για ένα βλέμμα της μικρής Αναστασίας!  Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ βρέθηκε μαζί με την κορούλα του να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου, χωρίς να δείχνει να ενοχλείται από τα φλας των φωτογράφων.
Βέβαια, η Αναστασία κάποια στιγμή, τυφλωμένη από τα φλας δεν δίστασε να... μαλώσει τους φωτογράφους που προσπαθούσαν μανιωδώς να κλέψουν μία όμορφη πόζα της. 

Ο Σάκης δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από πάνω της, την κρατούσε συνέχεια από το χέρι, χαϊδεύοντας ανελλιπώς τα ξανθά μαλλιά της. 
Διαβάστε περισσότερα »

Α. Ηλιάδη: Σέξι εμφάνιση με μαγιό!

Λάμπει από ευτυχία η Αγγελική Ηλιάδη! Όσο οι φήμες του χωρισμού πληθαίνουν εκείνη απαντά με το χαμόγελό της... 
Άλλωστε αυτό που προέχει για την όμορφη τραγουδίστρια είναι οι εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο. Λίγο μετά την πρεμιέρα της αποφάσισε να απολαύσει το μπάνιο της στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει και να μας αποκαλύψει, για άλλη μία φορά, το καλλίγραμμο κορμί της. 


sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Παιδιά θαύματα που δεν άντεξαν τη δημοσιότητα!

Είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στην παιδική τους ηλικία. Οι κάμερες τους ακολουθούσαν όταν ακόμα ήταν ανήλικοι, ενώ σήμερα, βρίσκονται λίγο πριν την καταστροφή. Γιατί τα παιδιά θαύματα του Hollywood, έχουν σχεδόν όλα την ίδια κατάληξη;
 Πρώτος και καλύτερος στη λίστα του περιοδικού Glam, ο Macaulay Culkin, το πιο αξιαγάπητο πιτσιρίκι της δεκαετίας του 90’, ο οποίος έμεινε… «μόνος στο σπίτι» και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Σήμερα, οι εξαρτήσεις του από ουσίες, τον έχουν συνέχεια μέσα και έξω από τη φυλακή, ενώ οι τελευταίες φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ένα νέο που είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση!
Η Lindsay Lohan είναι ένα επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα παιδιού θαύματος, που σήμερα μόνιμη της ασχολία, είναι οι ουσίες, τα πάρτι,  το αλκοόλ και το να… κλέβει τα σπίτια των φίλων της και όχι μόνο.
Haley Joel Osment ή αλλιώς το παιδάκι που «έβλεπε νεκρούς ανθρώπους» στην έκτη αίσθηση. Σήμερα, σε ηλικία 23 ετών παρακολουθεί σεμινάρια στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, μιας που το τίμημα της δημοσιότητας ήταν βαρύ.
Για την Paris Hilton τώρα, τι να πει κανείς, δεν είναι και παιδί θαύμα, ωστόσο, τα λεφτά της την βάζουν πολύ ψηλά στη λίστα των νέων ανθρώπων που δουλειά τους είναι τα πάρτι, το αλκοόλ και οι καταχρήσεις!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα επίσης, ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson, ο οποίος έδειξε το ταλέντο του σε πολύ μικρή ηλικία, η κατάληξή του όμως, μετά από θανατηφόρο κοκτέιλ χαπιών μόνο δίκαιη δεν ήταν.

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε το τραγούδι που ξύπνησε 6χρονο κοριτσάκι από κώμα

Κάποιες φορές η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια. Ίσως να μην είναι μόνο η τύχη, ίσως να είναι η δίψα για ζωή, ή και γιατί όχι μια ανώτερη δύναμη, κανείς δεν γνωρίζει. Ακόμη και οι γιατροί σήκωσαν ψηλά τα χέρια μπροστά στο υπέροχο θαύμα που συνέβη σε κλινική της Αγγλίας.
 Ένα 6χρονο κοριτσάκι ξύπνησε από κώμα, όταν η αγαπημένη του τραγουδίστρια της τραγούδησε τρυφερά ένα τραγούδι πάνω από το προσκεφάλι της...

Η 6χρονη Tyla Atkin, καθόταν στο καθισματάκι της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε η μητέρα της. Ένα φορτηγό παραβίασε το “stop” σε ένα πολυσύχναστο δρόμο του Νιουκάστλ, και έπεσε σφοδρά με ταχύτητα στο αυτοκίνητο. Σαν από θαύμα η μητέρα βγήκε με λίγες αμυχές από το διαλυμένο αμάξι, αλλά η μικρή τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν σε κώμα με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν, την έσωσαν από τον άμεσο κίνδυνο, αλλά η Tyla συνέχιζε να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

“Έχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξυπνήσει ποτέ. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Εσείς μπορείτε μόνο να προσεύχεστε” δήλωσαν οι γιατροί στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού. Η μητέρα δεν σταμάτησε να προσεύχεται, αλλά παράλληλα κινητοποιήθηκε. Θυμήθηκε ότι η κόρη της λάτρευε ένα συγκεκριμένο τραγούδι από την γνωστή Βρετανή τραγουδίστρια Jessie J. Έμαθε που μένει, της έστειλε γράμμα και της εξήγησε την κατάσταση.

Η Jessie J, ανταποκρίθηκε αμέσως. Πήγε στο νοσοκομείο παίδων και επί μια ώρα τραγουδούσε ψυθιριστά, ξανά και ξανά, επάνω από το προσκεφάλι της μικρούλας το τραγούδι που λάτρευε. Το “rainbow”. Ήταν το ίδιο τραγούδι, που άκουγαν στο αυτοκίνητο η μικρή και η μητέρα της, λίγες στιγμές πριν το τροχαίο...
Λίγες ώρες μετά, λίγο πριν ξημερώσει η μητέρα της, ένιωσε το κοριτσάκι της να κουνιέται. Κοιμόταν δίπλα της και της κρατούσε το χέρι. Καθώς περνούσαν οι ώρες η μικρή συνερχόταν όλο και περισσότερο. Τις επόμενες ημέρες άρχισε σιγά σιγά να μιλάει. Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ακούστε το τραγούδι  

Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Βανδή: Με brazilian μαγιό και ιδανικές αναλογίες! (pics)

Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου απήλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές η Δέσποινα Βανδή...
Μαζί με τα δύο της παιδιά Μελίνα και Γιώργο, η σταρ του ελληνικού πενταγράμμου έκατσε κάτω από τον καυτό ήλιο και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το σέξι κορμί της.
Μπορεί η Βανδή να έχει παραδεχθεί πως έχει κυτταρίτιδα, εντούτοις εμείς όχι μόνο κυτταρίτιδα δεν διακρίναμε αλλά ούτε ίχνος αυτής.

Δείτε και μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...


sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »