Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η Αντέλ δε θέλει ακόμη να μάθει το φύλο


Η Αντέλ δε θέλει ακόμη να μάθει το φύλο

Η βρετανίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί από τον συντροφό της Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) και ενώ ανυπομονούν για τον τοκετό, δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να μάθουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι.





Η Αντέλ δε θέλει ακόμη να μάθει το φύλο
Αντέλ (Adele) και ο αγαπημένος της φαίνεται πως διαφωνούν για το αν θα μάθουν από πριν το φυλο του μωρού τους. Η βρετανίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί από τον συντροφό της Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) και ενώ ανυπομονούν για τον τοκετό, δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να μάθουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι.


"Εχουν μιλήσει για ονόματα σε κάθε περίπτωση αλλά δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να μάθουν το φύλο" γράφει πηγή στο περιοδικό Look.
Η Αντέλ ανυπομονεί να γίνει μητέρα. Εχει κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους για τη νέα άφιξη στην οικογένεια και ετοιμάζει και τις πρώτες μελωδίες που θα ακούσει το νεογέννητο...
Το περιοδικό γράφει ακόμη ότι “η Αντέλ περνάει πολλές ώρες χαζεύοντας σε παιδικά website πώς θα είναι το δωμάτιο και τί ακριβως χρειάζεται για να είναι απολύτως προετοιμασμένη.”
Οπως φαίνεται θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: