Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ζει τη μεγάλη ζωή η Rihanna

Ατελείωτες οι διακοπές της τραγουδίστριας

Εδώ και μία βδομάδα η Rihanna κάνει διακοπές στη Μεσόγειο και από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να τις τερματίσει σύντομα. Η τραγουδίστρια είναι λάτρης της μεγάλης ζωής και δεν το κρύβει. Γέλια, χορός, ποτά συνθέτουν το παζλ των διακοπών της RiRi.

Πάνω στο πολυτελέστατο γιοτ και με γυναικεία συντροφιά η 24χρονη ποπ τραγουδίστρια δεν σταματάει να φωτογραφίζεται και να ανεβάζει φωτογραφίες της στο twitter. 




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου «Ρεμίξ» στη Κω

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μας προσκαλεί στο Αμφιθέατρο του Κυπριώτης Πανόραμα Aqualand στη Κω την Παρασκευή 20 Ιουλίου σε ένα ζωντανό ρεμίξ! 

Πρόκειται για την ιδιαίτερη μουσική παράσταση. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι συνεργάτες του ρεμιξάροντας αντίστροφα, θα κάνουν το κοινό να συγκινηθεί, να σιγοτραγουδήσει, να ξαναγνωρίσει και να ξανά-αγαπήσει τις επιτυχημένες – γνώριμες μελωδίες του τραγουδοποιού, λιτές και γυμνές από ηλεκτρισμό.

Συνήθως κάνουμε ρεμίξ στα τραγούδια για να τους δώσουμε ένα ήχο πιο ηλεκτρονικό, πιο «μπιτάτο», πιο χορευτικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αντίθετα δημιουργώντας την συγκεκριμένη παράσταση επιλέγει ένα «αντίστροφο» ρεμίξ. 

«Ρεμιξάρει» τα ηλεκτρικά του τραγούδια με την κιθάρα του, ακουστική και ηλεκτρική και τρεις μουσικούς, τον Μιχάλη Βρέττα στο βιολί, τον Μιχάλη Καλκάνη στο κοντραμπάσο, τον Νίκο Πασσαλίδη στο μπουζούκι, τον τζουρά, και το ούτι. Με τα όργανα μιας «μπάντας δωματίου» μιας μικρής, δεμένης ομάδας, ξαναδίνει στα τραγούδια του την λιτή, πρωταρχική τους μορφή.

Μετά από μια διαδρομή σχεδόν 30 χρόνων κάθε καινούριο βήμα του τραγουδοποιού είναι αποτέλεσμα της «κρυφής του, της ατέλειωτης δίψας», του ανήσυχου πνεύματός του που δεν βολεύεται στα κεκτημένα. 

Στην παράσταση «Ρεμίξ» είμαστε καλεσμένοι σε ένα παιχνίδι όπου τα τραγούδια ξεγυμνώνονται και μεταμορφώνονται για να ανακαλύψουμε ξανά την ψυχή τους και την καταγωγή τους.

Τραγούδια που στις πρώτες εκτελέσεις αφήνουν, λόγω ηλεκτρικής ενορχήστρωσης, μόνο μια υπόνοια ανατολίτικης ρίζας, εδώ με το ούτι και το βιολί, θα δείξουν καθαρά από πού προέρχονται.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Με Active Member θα πέσει η αυλαία του καλοκαιριού

Στις 29 Αυγούστου ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολις

Οι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D.Foxmoor το καλοκαίρι του 1992, κλείνει φέτος 20 χρόνια ενεργής συμμετοχής και το γιορτάζει.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών και έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. 

Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή κι ακόμα φόβους, όνειρα κι εφιάλτες για να αποτελέσουν πολύ σύντομα τον πυρήνα μιας ευρύτερης κοινότητας που βαφτίστηκε «Low Bap», δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο». Από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου κ.ά.), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ…

Ποιητικοί και καυστικοί, στις 29 Αυγούστου στις 21:00 ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μαζεύουν φίλους και στιγμιότυπα από τα περασμένα 20 χρόνια και ξαναθυμούνται στη σκηνή της Τεχνόπολης μια πορεία ευτυχισμένη και ασυμβίβαστη στη μεγάλη γιορτή των Active Member για τα χρόνια που πέρασαν και για αυτά που έρχονται, με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 15€ ταμείο
Σημεία προπώλησης: καταστήματα Public, Δισκοπωλείο ΤΖΙΝΑ, www.viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στο Ξυλόκαστρο το Σάββατο Πρωτοψάλτη-Ρεμπούτσικα

Η παράσταση «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» περιοδεύει στην Ελλάδα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουν το ταξίδι τους, έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια και μουσικές πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας, με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση.

«Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» είναι ο τίτλος της παράστασης του χειμώνα που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ένα πρόγραμμα γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία. Μία συναισθηματική στιγμή που ένωσε τις δύο καλλιτέχνιδες επί σκηνής και η οποία επισφραγίστηκε με την έκδοση του καινούργιου τους cd «Για που τραβάς ελπίδα».

Μια φωνή, ένα βιολί, μια ορχήστρα με κανονάκι, πιάνο κρουστά, μπάσο, ακορντεόν, συναντιούνται για να πλημμυρίσουν την σκηνή με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν, συγκινούν και δημιουργούν υπέροχα συναισθήματα.

Η παράσταση παρουσιάζεται το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Πάρκο Αναψυχής της Μαρίνας Ξυλοκάστρου
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε πως ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και...μην τρομάξετε!

Η κυρία που θα δείτε δεν είναι άλλη από την Νατάσα Θεοδωρίδου, πριν όμως από την επέμβαση των στυλιστριών, των μακιγιέζ και φυσικά του...
Ανδρέα Φουστάνου. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 1994 στο ΑΚΡΟΑΜΑ στην Θεσσαλονίκη.
newsnow.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Μιλάμε ότι προσγειώνεται αεροπλάνο!!! Που πας ρε Νατάσσα με αυτό το αεροδρόμιο;


Κοιτάξτε τώρα τι τους έχουν κάνει τα lifestyle γκλαμουράτα περιοδικά. Τους παρουσιάζουν αφαιρώντας περιφέρειες, κώλους, κοιλιές και προγούλια με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να βγαίνουν αγνώριστοι. 
Έλα όμως… που αποφάσισαν κάποιοι φωτογράφοι και περιοδικά να χαλάσουν την πιάτσα. Αποτέλεσμα; Η Νατάσσα Θεοδωρίδου που παρουσιάζεται ως top model σε ΟΚ και Hello να μοιάζει σαν το θωρηκτό Ποτέμκιν.
Πού πας κοπέλα μου; Πού να το παρκάρεις αυτό το υπερωκεάνιο; 
 
 
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Χόρεψε με ένα ανάπηρο παλικάρι!

Ξεκίνησαν την περιοδεία τους η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ηΕυανθία Ρεμπούτσικα από το Βεάκειο...

...θέατρο. Οι δύο ερμηνεύτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό! Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όμως όταν η τραγουδίστρια χόρεψε μαζί με ένα ανάπηρο παλικάρι που καθόταν σε καροτσάκι!


Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Αντιμετώπισα καρκίνωμα στις φωνητικές χορδές»!

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια εκμυστηρεύεται το αρκετά σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ο λόγος για την...
... Ελένη Φουρέιρα, η οποία δήλωσε στο περιοδικό «Εγώ Weekly»: «Έχω ξεπεράσει τα όρια. Υπήρξαν φορές που κουράστηκα πολύ και το σώμα μου αντέδρασε. Παράδειγμα ένα καρκίνωμα που έβγαλα πρόσφατα στις φωνητικές μου χορδές».












Όμως, η τραγουδίστρια δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κάνει όνειρα: «Δεν ξέρω γιατί ακούστηκαν τόσα πικρόχολα σχόλια για μένα όταν ξεκινούσα. Αυτό που ξέρω είναι ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Στην αρνητική δημοσιότητα ο κόσμος έρχεται από περιέργεια να σε δει και τότε κρίνει μόνος του το ταλέντο του. Δε νομίζω ότι έκαναν αυτή τη δυσφήμηση έχοντας κακία για μένα. Οι περισσότεροι δεν με ξέρουν καν. Έχω ευχαριστήσει πολύ κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί μζί μου, έστω κι αν τα σχόλια δεν ήταν καλά»!
Διαβάστε περισσότερα »

Σε μεγάλα κέφια η Rihanna

Έχει μετατρέψει το twitter σε... άλμπουμ

Δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter της η Rihanna από τις διακοπές της στη Σαρδηνία παρέα με τις κολλητές της φίλες.

Όπως θα δείτε και στις σημερινές, η νεαρή τραγουδίστρια είναι σε πολύ μεγάλα κέφια. Φορώντας ένα κοντό κορμάκι στολισμένο με ανανάδες, η RiRi ποζάρει ενώ δεν παρέλειψε να περιηγηθεί και στα μαγαζιά του Porto Cervo, με τον κόσμο που την έβλεπε από κοντά να την αποθεώνει και τη νεαρή σταρ να καυχιέται.



 

 





 









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Βίλα στην Κρήτη χτίζει η Lady Gaga

Aναμένεται να στοιχίσει περίπου 14εκατ. ευρώ

Η εκκεντρική τραγουδίστρια επισκέφτηκε το περασμένο καλοκαίρι την Κρήτη και φυσικά μαγεύτηκε τόσο πολύ απο τα παμέμορφα τοπία που... αποφάσισε να χτίσει ένα σπίτι στο νησί.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η Lady Gaga έχει ήδη αγοράσει το οικόπεδο το οποίο βρίσκεται ένα βήμα πριν την θάλασσα και σκοπεύει σύντομα να χτίσει την εξοχική της κατοικία που αναμένεται να της στοιχίσει περίπου 14εκατ. ευρώ αφού επιθυμεί εκτός απο το σπίτι να φτιάξει μια εκκλησία, ένα γήπεδο τένις και δύο πισίνες.
Διαβάστε περισσότερα »

«Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή»

Η Shaya είχε μεγαλύτερη πέραση με τα… πιασιματάκια της

Η Shaya είχε μεγαλύτερη πέραση, όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν είχε τα… πιασιματάκια της. 

«Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει λοιπόν ότι στους άντρες οι γυναίκες αρέσουν με καμπύλες. Δεν φαντάζεσαι πόσα φλερτ είχα όταν ήμουν εβδομήντα κιλά», αποκάλυψε στο ΟΚ.

Και συνέχισε: «Μια φορά με είδε ένας άντρας στον δρόμο και από το πουθενά μου είπε ‘’Θέλω να σου μαγειρέψω’’». 

Τέλος, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αρκετοί έχουν προσπαθήσει να την προσβάλλουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η φωνή της δεν είναι πραγματική. 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Jennifer Lopez χαλαρώνει στη Βραζιλία

Πάντα στο πλάι της ο Casper Smart

Μπορεί να βρίσκεται στα πλαίσια της περιοδείας της και να είναι συνέχεια με μία βαλίτσα στο χέρι, αλλά είναι και ερωτευμένη γυναίκα και πάντα βρίσκει χρόνο για τον αγαπημένο της Casper Smart. 

Μία... στάση στη Βραζιλία έκανε η Jennifer Lopez και ο Casper Smart για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Η λατίνα σταρ με ένα φωτεινό κίτρινο μπικίνι, που άφηνε να φανούν οι άψογοι κοιλιακοί της, χαλαρώνει στην πισίνα ξενοδοχείου. Το ζευγάρι αφού έγινε «μούσκεμα» από την ζέστη, έκανε τις βουτιές του και στη συνέχεια μοιράστηκαν και μερικά γέλια. 












NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

Μπέμπα.. πόσο έχεις μεγαλώσει

Η Beyonce με την κόρη της στη Νέα Υόρκη

Μπορεί η Blue Ivy Carter να είναι μόλις έξι μηνών αλλά πρόκειται για ένα πολύ ανεπτυγμένο μωρό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Η μονάκριβη κόρη της Beyonce έχει μεγαλώσει πολύ και έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά της μαμάς της. 

Οι φωτογράφοι, πέτυχαν μαμά και κόρη κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Νέα Υόρκη, όπου η Beyonce μας έδειξε και το νέο της λουκ. Με τα μαλλιά πιασμένα σε έναν τεράστιο κότσο αποτελούμενο από πολλά μικρά κοτσιδάκια, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή.




NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

Λόπεζ: Εντάξει, δεν είμαι και πυρηνικός φυσικός!


Λόπεζ: Εντάξει, δεν είμαι και πυρηνικός φυσικός!

Η πολυτάλαντη σούπερσταρ που αυτό τον καιρό περιοδεύει ομολόγησε ότι έχει πάντα πολύ αγωνία πριν βγει στη σκηνή.

Λόπεζ: Εντάξει, δεν είμαι και πυρηνικός φυσικός!
Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πρέπει να υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι δεν θεραπεύει τον καρκινο, κάθε φορά που αγχώνεται για την ερμηνεία της. Η πολυτάλαντη σούπερσταρ που αυτό τον καιρό περιοδεύει ομολόγησε ότι έχει πάντα πολύ αγωνία πριν βγει στη σκηνή.Μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε ότι παρόλο που το έχει κάνει εκατοντάδες φορές, αυτή είναι η πρώτη φορά που αγχώνεται τόσο λόγω των μεγεθών των σταδίων στα οποία θα εμφανιστεί, των οποίων η χωρητικότητα είναι τόσο μεγάλη όσο ποτέ άλλοτε ξανά στην καριέρα της.
“Εκείνη η πρώτη νύχτα στον Παναμά ήταν πολύ ψυχοφθόρα” είπε για τη συναυλία στη Νότια Αμερική. Αλλά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, θυμίζει στον εαυτό της τι ακριβώς κάνει, για να μπορέσει να μείνει ψύχραιμη. “Εντάξει δεν είναι πυρηνική φυσική” λέει στον εαυτό της για να επαναφέρει τους παλμούς της καρδιάς της. “Ούτε θεραπεύω τον καρκίνο. Απλώς διασκεδάζω τον κόσμο. Στο τέλος της μέρας, αυτοί οι άνθρωποι είναι εδώ για να περάσουν καλά. Αν είμαι εγώ καλά, είναι κι αυτοί και τότε έχουμε μια επιτυχημένη βραδυά!”

e-go.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Εξαλλη η Τζάνετ Τζάκσον με την κόρη του Μάικλ


Εξαλλη η Τζάνετ Τζάκσον με την κόρη του Μάικλ


Θεία και ανιψιά δεν περνάνε την καλύτερη φάση τους, αφου τα δημοσιεύματα τις θέλουν να διαφωνούν έντονα για τις καλλιτεχνικές κινήσεις της Πάρις...






Εξαλλη η Τζάνετ Τζάκσον με την κόρη του Μάικλ
Η Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) φάινεται ότι είναι σε ρήξη με την οικογένειά της για το νέο ρόλο της ανιψιάς της, Πάρις (Paris).
Η 14χρονη πλέον κόρη του Μάικλ Τζάκσον θα παίξει στο φιλμ που θα προβληθεί το 2014 με τίτλο Lundon's Bridge and the Three Keys.

Η αδελφή του Μάικλ, η Τζάνετ, είναι συμφωνα με τα δημοσιεύματα έξω φρενών με αυτή την απόφαση, και ισχυρίζεται ότι η μικρή πρέπει να εκμεταλλευτεί την ηλικία της όσο μπορεί!
"Νιώθει ότι αυτό είναι εναντιον των επιθυμιών του Μάικλ που ήθελε να κρατήσει τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γίνουν 18" γράφει το Us Weekly.
"Η Τζάνετ θεωρεί ότι η Πάρις πρέπει να χαρει την εφηβεία της και να πάει στο κολλέγιο", ενώ η ίδια η Πάρις από την άλλη, ψάχνει ακόμη περισσότερους ρόλους για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.
Το Lundon's Bridge and the Three Keys βασίζεται σε μία εφηβική σειρά γραμμένη από τον Ντένις Κρίστεν (Dennis H. Christen), και αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που έγινε δελφίνι, έναν έφηβο που έγινε μύγα-δράκος και μία τσούχτρα που μεταμορφώθηκε σε νεράιδα....

e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »