Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σ. Διονυσίου: Δείτε πως είναι σήμερα! (Φωτογραφίες)

 

Που έχει χαθεί αυτό το παλικάρι; Πως είναι σήμερα; Πιο αδύνατος; Αξύριστος; Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την εμφάνιση στη Βανδή και το ντουέτο μαζί της θα σας λύσουν όλες τις απορίες....


Διαβάστε περισσότερα »

Μαριάντα Πιερίδη και πάμε:"Πόδια ψηλά..."(PHOTO)


Η Μαριάντα Πιερίδη μας έχει χαρίσει ορισμένες από τις καλύτερες εικόνες της όταν κάνει εκπομπή στον Sfera.
Η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι της αρέσει να κάνει εκπομπή όσο πιο άνετα μπορεί.
Οι φωτογραφίες που έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει και τις οποίες η ίδια αναρτά στο twitter, είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού που γράφουμε.
Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, η hot Μαριάντα πόζαρε on air με τα πόδια ψηλά! Όχι βεβαίως τόσο ψηλά όσο άλλες φορές. Η καρέκλα του καλεσμένου έφερε τα καλλίγραμμα πόδια της σε... ευθεία!
Εμάς μας αρέσει με όποια πόζα κι αν κάνει εκπομπή! Γιατί η Μαριάντα δεν είναι μόνο φωνή, είναι και μορφή!

Με τα πόδια στο στούντιο (πάλι) ψηλά!
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της Ελβετίας;

 

Μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου είναι Ελληνίδα και μάλιστα μόνιμη κάτοικος Ελβετίας. Η γνωστή τραγουδίστρια,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τριακόσιους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ελβετίας πλάι σε πολύ γνωστά ονόματα, όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ, η Καναδή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Σάνια Τουέιν, η μεγάλη Τίνα Τάρνερ και η Άνι Φριντ Ρόις του θρυλικού συγκροτήματος Abba. Εδώ και χρόνια μένει σε μια υπερπολυτελή έπαυλη εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων στην Ελβετία. Με πωλήσεις που ξεπέρασαν τον ασύλληπτο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αριθμό των 350.000.000 αντιτύπων, έγινε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες φωνές της εποχής μας,  με δίσκους που πούλησαν όσο ο Έλβις και οι Beatles.
Πρόκειται φυσικά για τη Νανά Μούσχουρη.
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτο! Ολόκληρη γυναίκα (με τα "όλα" της) η κόρη του Eminem!(PHOTO)


Έχει φτάσει τα 16 και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό, μόλις την είδαμε!
Η κόρη του Eminem έγινε ολόκληρη δεσποινίδα! Ξανθιά, αδύνατη, όμορφη και αθλητική, ηHailie Scott, έχει κερδίσει το δικό της κοινό στο twitter, ως η επικοινωνιακή κόρητου Eminem! Δείτε την!

Πηγή:athensbars.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Τι σημαίνουν και τα 18 τατουάζ της Rihanna?!(PHOTOS)

 
Δεν είναι μόνο τα τραγούδια της Riri,όπως είναι το χαϊδευτικό της, που ελκύουν τους θαυμαστές αλλά η πολυτάραχη ζωή της καθώς και το ιδιαίτερο στιλ που υιοθέτησε ήδη από το 2005 που πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία με το άλμπουμ «Music Of The Sun».
 
Πέρα από το εξαίρετο ταλέντο της που την έχει κάνει αγαπητή σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων η Rihanna εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τα τατουάζ που από το 2006 έχει ξεκινήσει να κοσμεί το σώμα της, τα οποία σύμφωνα με την ίδια έχουν μια ιδιαίτερη σημασία γι'αυτή.
Με λατινικούς χαρακτήρες αποτυπώνει πάνω της την ημερομηνία γέννησης της καλύτερής της φίλης.
Το πρώτο ταττουάζ της το έκανε το 2006 και συβολίζει την αγάπη και το πάθος της για την μουσική.
Τράιμπαλ σχέδιο το όποιο σύμφωνα με τη Riri πάντα ήθελε να το αποτυπώσει πάνω της.
Αγάπη.
Αραβική φράση «Al Hurria fi Al Maseeh» και μεταφράζεται ως «Ελευθερία στο Θεό».
Το τατουάζ αυτό έχει ως αποδέκτη τον Chris Brown.Το όπλο συμβολίζει τη δύναμη και το κουράγιο της Rihanna μετά τον ξυλοδαρμό της.
Χαρακτηριστική νεκροκεφαλή από πειρατική σημαία,με ροζ φιόγκο στο κεφάλι κάνοντάς την περισσότερο χαριτωμένη.
Αστέρι μέσα στο αυτί της.
Συμβολίζει το ζώδιο της που είναι ιχθύς.
Ο σταυρός που έχει στο στέρνο δεν είναι ένα απλό τατουάζ αλλά scarification (χάραξη).
Φαίνεται ότι η ποπ σταρ αγάπαει τα αστέρια.
Το συγκεκριμένο shhh δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για τη Rihanna, ενώ πολλοί είναι οι σταρ, όπως Lindsay Lohan και η Lily Allen που έχουν το ίδιο.
Ένα τατουάζ γραμμένο στα γαλλικά που θα πει «επαναστατικό λουλούδι». Έτσι την αποκαλεί η μητέρα της.
«Πότε μια αποτυχία,πάντα ένα μάθημα», πιστεύει η Rihanna για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε προσωπικό,αλλά και σε επαγκελματικό επίπεδο.
«Συγχώρεση, αλήθεια, καταστολή, ηρεμία» αποτυπωμένα σε μια ιδιόμορφη γράφη αποτελούν αξίες για τη Rihanna.
«Αλητική ζωή» γράφει η Rihanna στα δάχτυλά της με ταττουάζ μπλακ λάιτ.
Η Rihanna θεωρεί πως το γεράκι είναι ένα φως που λάμπει στο σκοτάδι καθώς ποτέ δεν κλείνει τα μάτια του κατά τη διάρκει του ύπνου.
Το πιο πρόσφατο ταττουάζ (κάτω από το στήθος) αναπαρίστα τη Θεά της αιγυπτιακής μυθολογίας Ίσις και το έκανε στις 8 Σεπτεμβρίου. Είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη της γιαγιά η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε μόνη της στο twitter.
Πηγή:marieclaire.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζει η Αγγελική Ηλιάδη

 

Στα σκαριά νέα δισκογραφική δουλειά

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζεται να κάνει η Αγγελική Ηλιάδη. 

Η τραγουδίστρια, που αποφάσισε πλέον να γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, έχει στα «σκαριά» ολοκαίνουργιο δίσκο, ο οποίος θα περιλαμβάνει τραγούδια που φέρουν την υπογραφή της Νίκης Παπαθεοχαράκη και του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η νέα δισκογραφική δουλειά θα είναι έτοιμη για κυκλοφορία λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος των Bee Gees είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του!

 

Τα σκοτεινά μυστικά του Robin Gibb βγαίνουν στην επιφάνεια


Ο θάνατος του Robin Gibb, ενός εκ των φημισμένων Bee Gees, την περασμένη άνοιξη, γέμισε με θλίψη τους οπαδούς της ντίσκο. Τώρα, έρχονται στο φως πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι ο Gibb είχε πολλές σκοτεινές πλευρές. 

Ήταν ανέκαθεν γνωστό ότι ο συνθέτης και τραγουδιστής, ήταν μανιώδης χρήστης ναρκωτικών, ενώ είχε ακόρεστο πάθος για τις γυναίκες και του ήταν αδύνατο να μείνει πιστός σε μία σχέση. Αυτά τα δύο στοιχεία σημάδεψαν για πάντα τη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του FBI, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Gibb είχε την πεποίθηση ότι η τότε σύζυγός του, ήθελε να του πάρει την περιουσία. Τυφλωμένος από τη ζήλια και την παράνοια είχε στείλει μήνυμα στους δικηγόρους της, λέγοντας ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει και εκείνους και εκείνη. 

Παρόλο που δεν πραγματοποίησε ποτέ την απειλή του, ο Gibb έφθασε στο σημείο να μπαίνει σαν κλέφτης στο σπίτι της Molly για να αναζητήσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι προσπαθούσε να του αποσπάσει χρήματα. 

Ο Gibb είχε παντρευτεί την Molly το 1967, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή γνωριμία τους. Συνταξίδευαν σε ένα τρένο το οποίο είχε εκτροχιαστεί, σκοτώνοντας 49 επιβάτες. Ο Robin είχε βοηθήσει την Molly να βγει από το τρένο. Ωστόσο, η φήμη που απέκτησε ο Gibb ως μέλος των Bee Gees, έγινε αφορμή για να ζήσουν χωριστά. 

Ο Gibb εγκατέλειψε τη Βρετανία, ακολουθώντας το κύμα των «φορολογικών προσφύγων», αλλά η Molly δεν ήθελε με τίποτα να ξεριζώσει τα παιδιά της από τη χώρα. 

Τελικά, το 1982, το ζευγάρι πήρε ένα από τα πιο επεισοδιακά διαζύγια στην ιστορία της σόουμπιζ. 



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μπαίνουν στο στούντιο Ρουβάς και Τόνι Μαυρίδης

 

Συνεργασία για νέα τραγούδια

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει τραγούδια του Τόνι Μαυρίδη.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο μουσικός παραγωγός υπογράφει τα νέα τραγούδια του Σάκη Ρουβά μαζί με τους Niclas Olaousen και Sunny Μπαλτζή στους στίχους. 



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ο χαζομπαμπάς Robbie Williams !!!

 

Η πρώτη φωτογραφία της μικρούλας στο Twitter

Ο Robbie Williams δεν έβλεπε την ώρα να γίνει μπαμπάς. Και τώρα που υποδέχθηκε την κόρη του, δεν μπορεί παρά να είναι... χαζομπαμπάς. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε στο Twitter την πρώτη φωτογραφία με την μικροσκοπική Theodora Rose να κοιμάται πάνω του και αποκάλυψε ότι έχει ήδη μάθει να αλλάζει πάνες.

Όσο για το όνομα της μικρής, ο Williams είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη: «Υποτίθεται ότι οι διάσημοι δίνουν στα παιδιά τους ονόματα όπως... Μελιτζάνα. Όχι εμείς. Διαλέξαμε κάτι που είναι γλυκό και παλιομοδίτικο. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Έρχονται οι Moonspell

 

Την Παρασκευή 28/9 στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 29/9 στην Αθήνα

Υπάρχουν συγκροτήματα, τα οποία λατρεύει το Ελληνικό κοινό διαχρονικά και από την αρχή της καριέρας τους. Οι Πορτογάλοι Moonspell, είναι μία από τις περιπτώσεις, που οι στενές σχέσεις τους με την Ελλάδα, χρόνο με τον χρόνο καλυτερεύουν. Εκτός των άλλων, μας συνδέει και η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει ανελέητα τις χώρες μας. 

Από το ξεκίνημά τους και το «Wolfheart», μπορούσε κανείς να δει ότι επρόκειτο για ένα ξεχωριστό συγκρότημα. Ένα συγκρότημα που μπορούσε να συνδυάσει το gothic και το metal με αριστουργηματικό τρόπο και αυτό φανερώνεται με το all-time classic τους, «Alma Mater», που περιλαμβάνεται σ’ αυτό το άλμπουμ. Οι gothic επιρροές τους όμως, πήραν περισσότερη σάρκα και οστά, στο «Irreligious» της επόμενης χρονιάς (1996), ιδιαίτερα με τραγούδια όπως το «Opium», το οποίο φαίνεται να είναι διαχρονικά το μεγαλύτερο hit τους, αλλά και το «Full Moon Madness», με το οποίο συνήθως κλείνουν τις συναυλίες τους.

Οι gothic στιγμές τους γιγαντώθηκαν στο «Sin / Pecado» του 1998 και ο πειραματισμός τους κορυφώθηκε με το «Butterfly Effect». Το επόμενο άλμπουμ τους, το «Darkness And Hope» του 2001, ήταν και το τελευταίο με τόσο πολλές gothic επιρροές. Μάλιστα, αυτό καταδεικνύεται ακόμα περισσότερο στις ειδικές εκδόσεις του, που διασκεύαζαν OZZY OSBOURNE και JOY DIVISION… Το «Antidote», σηματοδότησε μία επιστροφή στα πιο heavy μονοπάτια, με το «Everything Invaded» να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους μέχρι σήμερα, ενώ ποτέ δεν άφηναν και το καλλιτεχνικό μέρος σε δεύτερη μοίρα. Στο συγκεκριμένο άλμπουμ, έδιναν και ένα βιβλίο, ενός Πορτογάλου συγγραφέα με τον ίδιο τίτλο, απ’ όπου είχαν εμπνευστεί το στιχουργικό περιεχόμενο. Το «Memorial», παρότι δεν συγκαταλέγεται στις κορυφαίες -ποιοτικά- δουλειές τους, είχε τεράστια σημασία για τους MOONSPELL. Υπήρξε ο πρώτος δίσκος Πορτογαλικού heavy metal σχήματος που έγινε χρυσός στη χώρα τους, αλλά και ο πρώτος δίσκος από εγχώρια μπάντα αυτής της μουσικής που έφτασε στο #1 στα charts. Με την υποστήριξη δύο άρτιων από κάθε άποψη video clip, για το «Finisterra» και το «Luna», το «Memorial» τελικά μνημονεύεται σαν μία από τις σημαντικότερες στιγμές τους…

Το «Night Eternal», μόνο και μόνο για το «Scorpion Flower», όπου ο τραγουδιστής και ηγέτης του σχήματος, Fernando Ribeiro, κάνει ντουέτο με την Anneke Van Giersbergen (ex-THE GATHERING), δικαιολογεί όλο τον ντόρο που έγινε γι’ αυτό. Ένας εξαιρετικός δίσκος, που όμως έπεσε πάνω στην χρεοκοπία της εταιρίας τους και προωθήθηκε ελάχιστα. Πλέον, στα μέσα της χρονιάς που διανύουμε, οι MOONSPELL αποφάσισαν να κάνουν μία κίνηση που ελάχιστοι θα έκαναν. Κυκλοφόρησαν διπλό άλμπουμ, το «Alpha Noir» και το «Omega White», με το πρώτο να φανερώνει τις επιρροές τους από BATHORY, KING DIAMOND ή τους ONSLAUGHT και το δεύτερο να είναι καθαρό gothic rock / metal βουτηγμένο μέσα στους SISTERS OF MERCY και τους TYPE O NEGATIVE. Ο συμπατριώτης μας Seth (SEPTIC FLESH), ήταν υπεύθυνος για το artwork του δίσκου, ο οποίος έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από σύσσωμο τον Διεθνές Τύπο.

Οι MOONSPELL είναι ένα σχήμα με τεράστιες καλλιτεχνικές ανησυχίες, με λατρεία για τη λογοτεχνία και την ποίηση και φροντίζει να τα συνδυάζει με την ακραία metal μουσική αλλά και το gothic. Ένας συνδυασμός που φαίνεται ότι λατρεύει το Ελληνικό κοινό και όχι μόνο.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater – Μύλος) και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Gagarin 205), οι Πορτογάλοι gothic metallers, έρχονται για δύο βραδιές που αναμένεται να μείνουν αξέχαστες. Την συναυλία στη Θεσσαλονίκη ανοίγουν οι «δικοί μας» SORROWFUL ANGELS, των οποίων το τελευταίο άλμπουμ «Omens» έχει δημιουργήσει ήδη αίσθηση, καθώς και οι LUNA OBCURA και οι SAD DOLLS, ενώ στην Αθήνα, τα support σχήματα θα είναι οι SORROWFUL ANGELS, οι SAD DOLLS και οι FALLEN ARISE
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Πλιάτσικας- Ζουγανέλη στο Παλαιό Ελαιουργείο

 

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 20:30

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι δυο τους μοιράζονται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου τη σκηνή του Παλαιού Ελαιουργείου, στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο των Αισχύλειων. 

Το πρόγραμμα στηρίζεται στα  album «Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», «Στίλβη» και «Omnia» αλλά και στις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές τους δουλειές «Είπα στους φίλους μου» και «Προσοχή στο κενό».

«Ανοίγονται οι δρόμοι με μουσικές και τραγούδια, ξεκινάει το ταξίδι, μια διαδρομή και ένα ευχαριστώ ολόκληρο για όλους όσους θα είναι εκεί. Η μουσική δε είναι μια ύπαρξη η ίδια, αλλά εμπειρία και δραστηριότητα. Η κίνηση προς την εμπειρία είναι επιλογή. Η επικοινωνία είναι επιλογή. Κάθε έξοδος είναι επιλογή. Καλό μας ταξίδι Φίλιππε στο μεγάλο ποτάμι της δημιουργίας που φέρνει και από τις δυο του όχθες, μια παραμυθένια ιστορία.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τα κομμάτια θα μας θυμίσουν όλες τις σημαντικές ή τις ασήμαντες μέρες που συνδέσαμε με τα λόγια και τις μουσικές τους, αλλά και να ανακαλύψουμε αν έχουν κάτι καινούργιο να μας πουν.

«Θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμο για μένα που την επαναπροσέγγιση αυτών των φορτισμένων συναισθηματικά άλμπουμ τη μοιράζομαι με την Ελεωνόρα, που είναι φίλη μου αγαπημένη και έρχεται σ’ αυτό το ταξίδι να καταθέσει τη βελούδινη φωνή της, αλλά πολύ περισσότερο την ξεκάθαρη ψυχή της…

Καλή ακρόαση λοιπόν και θα τα πούμε στις συναυλίες…

Φίλιππος Πλιάτσικας»
Διαβάστε περισσότερα »

Μιούζικαλ η ζωή της Άντζελας Δημητρίου

 

Θα ανεβεί σύμφωνα με πληροφορίες στο REX

Πολύ της μόδας τείνουν να γίνουν τα μιούζικαλ που αφορούν τη ζωή μεγάλων καλλιτεχνών, με τους ίδιους να υποδύονται τον εαυτό τους πάνω στη σκηνή.

Αυτό τον καιρό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ακούγεται ότι είναι στα σκαριά δύο. Ένα που αφορά τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου και ένα εκείνη του Τόλη Βοσκόπουλου.

Το πρώτο επιμελείται ο συγγραφέας των «7 θανάσιμων πεθερών», πιθανόν στο θέατρο REX, ενώ το δεύτερο το έχει εμπνευστεί ο Σταμάτης Φασουλής. 
Διαβάστε περισσότερα »

"Σχεδόν όλες τις φορές δεν θα ήθελα να είμαι ο Νταλάρας"

 

Αυτά έχει η υπερβολική δημοσιότητα

Για την κακή πλευρά του επαγγέλματός του που δεν είναι άλλη από την υπερβολική δημοσιότητα καθώς και για τη στήριξη που είχε από την οικογένεια του, μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Νταλάρας.

«Είχα την τύχη η προσωπική μου ζωή να είναι πολύ καλή. Από την οικογένεια μου πήρα παραπάνω δύναμη, για να μπορώ να είμαι αφοσιωμένος στην μουσική», δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο Down Town Κύπρου και εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές ευχόταν να είναι κάποιος άλλος.

«Σχεδόν όλες τις φορές δεν θα ήθελα να είμαι ο Νταλάρας. Οι άνθρωποι που με αγαπούν για τη μουσική μου, συνομιλούν μέσα από την μουσική. Το άλλο κομμάτι είναι απότοκο της φήμης και της επωνυμίας, που δυστυχώς επειδή εγώ το έχω ζήσει από την πρώτη στιγμή, είναι το κακό κομμάτι της δουλειάς μας. Ή για να μην είμαι πολύ αυστηρός, το μη δημιουργικό».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αξία της φιλίας λέγοντας πως «Οι φίλοι οι πραγματικοί, είναι αυτοί που θα είχαμε ούτως ή άλλως, ό,τι δουλειά και να κάναμε».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος»

 

Δεν φοβάται να το κρύψει η Χριστίνα Κολέτσα

Πολλές είναι οι επώνυμες που έχουν καταφύγει στο νυστέρι πλαστικών χειρουργών για να βελτιώσουν την εμφάνιση τους… μεταξύ αυτών και η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα που αποκάλυψε στην κάμερα του «FThisTV» πως πριν από περίπου δέκα χρόνια έκανε πλαστική στη στήθος της, κάτι που τώρα θα φοβόταν να κάνει μιας και έχει γίνει πιο φοβητσιάρα, όπως είπε. 

Η τραγουδίστρια μίλησε και για όσα την έχουν πικράνει λέγοντας πως «κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορα που με έχουν πληγώσει και με έχουν στεναχωρήσει. Μου έχουν χρεώσει σχέσεις με ανθρώπους που δεν τους έχω δει ποτέ live».

Διαβάστε περισσότερα »