Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κάτι τρέχει με την Rihanna και τον αδερφό της Kardashian

 

Οι κακές «γλώσσες» μιλούν για νέο έρωτα

Νέο ειδύλλιο φαίνεται πως έχουμε στο Χόλιγουντ. Μπορεί η RiRi να βγαίνει και να δηλώνει πως αγαπά ακόμα τον Chris Brown,όμως οι παπαράτσι, την πέτυχαν με τον αδερφό της Kim Kardashian, Rob, ο οποίος έχει δεσμό από τον περασμένο Δεκέμβριο με την Rita Ora. 

Τα δυο τους, πήγαν να κάνουν καρτ, με την Rihanna να τα δίνει όλα στο τιμόνι, ενώ στη συνέχεια,διασκέδασαν ξέφρενα σε κλαμπ.

Μάλιστα προσπάθησαν να φύγουν και ξεχωριστά, για να μην δώσουν άλλα δικαιώματα. «Μυστήριο» παραμένει το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους πάντως με τις κακές «γλώσσες» να έχουν πάρει φωτιά και να μιλούν για ένα νέο έρωτα κι άλλοι να λένε ότι είναι μόνο φίλοι. 




newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με μαγιό!

Τα κορμιά και τα μαχαίρια...

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με μαύρο μπικίνι απολαμβάνει τον ήλιο σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου της Ρόδου. 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί για συναυλία και συνδύασε την δουλειά με την διασκέδαση απολαμβάνοντας και ολιγοήμερες διακοπές. 

Τα κορμιά και μαχαίρια... που λέει και το υπέροχο τραγούδι της... 









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στο νοσοκομείο ο Τζόνι Χάλιντεϊ

 

Έπαθε κρίση ταχυκαρδίας ενώ βρισκόταν σε διακοπές

Ο θρύλος της γαλλικής ροκ μουσικής Τζόνι Χαλιντέι, ο οποίος μόλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Πουάν-α-Πιτρ της Γουαδελούπης (Γαλλικές Αντίλλες) έπειτα από κρίση ταχυκαρδίας, ανακοινώθηκε από πηγές προσκείμενες στον τραγουδιστή.

Το γραφείο Τύπου του γνωστού ερμηνευτή δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει άμεσα τις πληροφορίες. Ο παραγωγός του Χαλιντέι, Ζιλμπέρ Κουλιέ τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως θα δώσει σχετικές πληροφορίες εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL (που ιστορικά διατηρεί στενούς δεσμούς με τον καλλιτέχνη), ο ρόκερ διακομίστηκε στη διάρκεια της νύκτας του Σαββάτου με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Πουάν-α-Πιτρ ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην κοντινή νήσο Σαν Μπαρτελεμί.

«Η Λετισιά (η σύζυγός του) και η οικογένειά του, που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του, προσπαθούν να τον μεταφέρουν στη Μαρτινίκη», τονίζει ο RTL.

Ο Χαλιντέι ξεκίνησε τον Μάιο μία περιοδεία για να προωθήσει το καινούργιο του άλμπουμ «Ποτέ μόνος» (Jamais Seul), την οποία διέκοψε στις 3 Αυγούστου για μία καλοκαιρινή παύση, από την οποία επωφελήθηκε για να ηχογραφήσει τον νέο του δίσκο, του οποίου η κυκλοφορία προβλέπεται τον Νοέμβριο.

Η περιοδεία του Χαλιντέι είναι προγραμματισμένη να ξαναρχίσει στις 11 Οκτωβρίου στο Επερνέ, για 22 ημέρες, η οποία θα καταλήξει στις 22 Δεκεμβρίου στη Μασσαλία.

Τον Δεκέμβριο του 2008, ο Χαλιντέι είχε χρειασθεί να νοσηλευθεί στο Λος Άντζελες λόγω επιπλοκών μετά μία επέμβαση δισκοκήλης στην οποία είχε υποβληθεί.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Thin Lizzy στο Gagarin στις 9 Νοεμβρίου

 

Επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις

Είκοσι έξι χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό του Phil Lynott, ο μύθος του ως ένας από τους χαρισματικότερους δημιουργούς της rock μουσικής συνεχίζει να μεγαλώνει. Το όνομα Thin Lizzy έγινε συνώνυμο της χρυσής περιοδου της κλασικής και hard rock μουσικής και τραγούδια όπως τα «The Boys Are Back In Town», «Whiskey In The Jar», «Jailbreak» και «Looking For An Alibi» συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών.

Οι Thin Lizzy πάλεψαν πολύ για να πάρουν αυτό που άξιζαν: αεικίνητος ο Lynott, δοκίμασε τις δυνάμεις του σε όποιο είδος μουσικής μπορούσε να ικανοποιήσει τις μουσικές φιλοδοξίες του: rock, hard rock, ψυχεδελικό rock, heavy metal, pop, folk. Την επιτυχία την γνώρισαν όταν, μετά από αμέτρητες αλλαγές μελών, κατάφεραν να βρουν την κατάλληλη συνταγή: ταίριαξαν τους στίχους του Lynott (ιστορίες από τις εργατικές γειτονιές αλλά και τις παραδόσεις της Ιρλανδίας) με την hard rock αισθητική που, τελικά, κυριάρχησε στα 70s: από τις πρώτες μπάντες που έβαλαν δύο κιθάρες μαζί (o εμβληματικός Gorham με -κατά διαστήματα- τους Eric Bell, Gary Moore, Brian Robertson, Snowy White, κλπ), με έναν φοβερό drummer (Downey) και τον χαρισματικό Lynott μπροστάρη, κέρδισαν τις καρδιές του κοινού σε Ευρώπη και Αμερική χάρη στα διαχρονικά, πλέον, riff τους και τις εκπληκτικές συναυλίες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2004 το περιοδικό Classic Rock έβαλε το «Live And Dangerous» στην κορυφή της λίστας του με τα καλύτερα live άλμπουμ!

Τα τραγούδια των Thin Lizzy παραμένουν σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ. Απόδειξη είναι η σταθερή παρουσιά τους στο playlist κάθε είδους ραδιοφωνικών σταθμών, αλλα και η αδιάκοπτη επιτυχία των περιοδειών του συγκροτήματος.

Το σημερινό line-up των Thin Lizzy απαρτίζουν τρία original μέλη της μπάντας που έπαιζαν με τον Lynott: o Scott Gorham (κιθάρα), o Brian Downey (drums) και o Darren Wharton (πλήκτρα). Μαζί τους, έχουν κορυφαίους μουσικούς με σημαντικό παρελθόν: ο Marco Mendoza (Whitesnake, Ted Nugent) στο μπάσο, ο Ricky Warwick (The Allmighty) στα φωνητικά και ο Damon Johnson (Alice Cooper) στην κιθάρα.

Οι Thin Lizzy θα εμφανιστούν στις 9 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 και στις 10 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ τις ημέρες των συναυλιών, θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία των συναυλιακών χώρων προς 30 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

O N. Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 χρόνια του στη μουσική

 

Συναυλία στην Πάτρα τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Πριν από 30 χρόνια , Φεβρουάριο του '82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ. Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.

Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ετοίμασε για τη συναυλία της Πάτρας μια πολύχρωμη μουσική γιορτή. Είναι μια γιορτή φορτισμένη από το παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Ο Νίκος ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από το νέο του album και με ανεβασμένη διάθεση, μια καλοκουρδισμένη μπάντα και την ξεχωριστή Σοφία Σαρρή στο τραγούδι, υπόσχεται δυνατές καλοκαιρινές βραδιές μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει….ίσως από πείσμα και τρέλα…ίσως γιατί μια μέρα θα πάμε πιο πέρα/ πιό πέρα απ'το τέλος/ μέχρι την αρχή…

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο «Πολιτεία», Ακτή Δυμαίων 84.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Flogging Molly στην Ελλάδα για δυο συναυλίες

 

Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 28 και 29 Αυγούστου αντίστοιχα

Η ιρλανδο-αμερικανική folk punk μπάντα «Flogging Molly» θα επισκεφθεί τη χώρα μας, όπου θα δώσει δυο συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 28 και 29 Αυγούστου αντίστοιχα.

Οι διαπεραστικοί, πάντα επίκαιροι και «καυστικοί» στίχοι, οι αξεπέραστες μελωδίες, οι συγκλονιστικές live εμφανίσεις σε συνδυασμό με τον απεριόριστο ενθουσιασμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την αφοσίωσή που δείχνουν στους fans τους, έχουν κάνει τους Flogging Molly ένα πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό συγκρότημα.

«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες!» λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave King.

Έχοντας πάρει το όνομά τους από ένα τοπικό μπαρ στο Hollywood, όπου τραγουδούσαν όταν ξεκίνησαν, το Molly Malone, οι Flogging Molly δεν είναι απλώς μια μπάντα… είναι μια επταμελής οικογένεια, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στη μουσική τους.

Oι Flogging Molly δημιουργήθηκαν το 1997, με επιρροές από τους Pogues, τον Johnny Cash και τους Clash και με νοοτροπία DIY κυκλοφόρησαν το 2000 το πρώτο τους album «Swagger» για να ακολουθήσει το 2002 το «Drunken Lullabies» που έγινε χρυσό.

Το 2004 με το «Within a Mile of Home» απέδειξαν την ικανότητα τους τη μία στιγμή να παίζουν rock n roll και την άλλη οι κιθάρες να «λιώνουν» για να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο βιολί. Το 2008 τάραξαν τα νερά με το «Float», που ηχογραφήθηκε στην Ιρλανδία, και με τις απίστευτες εναλλαγές ρυθμού κατάφεραν να προσεγγίσουν το πλατύ κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησε το «Speed Of Darkness» για να μας μιλήσουν για τις απίστευτες αλλαγές που έχουν συμβεί στις ζωές όλων μας.

«… γράφουμε για τους γύρω μας, θέλουμε να πούμε στους γείτονες μας, που χάνουν τις δουλειές τους, ότι το βλέπουμε, ότι τραγουδάμε για αυτούς και για όλους τους ανθρώπους που το σύστημα τους έχει γονατίσει…» σχολιάζει ο Dave King και συνεχίζει «…τα φώτα έσβησαν για πολλούς από εμάς, οι ζωές μας ανατράπηκαν χωρίς προειδοποίηση, τα όνειρα μιας ζωής έγιναν σκόνη…» και όλα συνέβησαν από τη μια στιγμή στην άλλη, με την ταχύτητα φωτός….

Οι Flogging Molly με το κέλτικο πάθος και την Καλιφορνέζικη δυναμική τους θα μας ξεσηκώσουν!

Θα ξυπνήσουν τον κρυφό χορευτή που κρύβουμε όλοι μέσα μας και θα μας υπενθυμίσουν για ποιους λόγους τους λατρεύουμε!

Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 στο Block 33 και στην Αθήνα, την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Gagarin 205.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν παίρνει τα χέρια του από πάνω της

 

«Λάτρης» των καμπύλων τής Mel B ο σύζυγός της

Οικογενειακές διακοπές στο Σίδνεϊ κάνει η Mel B με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στο πρόσωπό της αφού όλα βαίνουν καλώς.  Η πρώην Spice girl απολαμβάνει τη δόξα που της χάρισε η τελευταία επανεμφάνισή της με τις Spice Girls στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει έναν πιστό θαυμαστή που δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της.

Ο Stephen Belafonte δεν ξεκολλούσε τα χέρια του από πάνω τη. Πότε της έπιανε τα οπίσθιά τάχα μου ότι ήθελε να της βάλει αντηλιακό και πότε το χέρι του έπεφτε πάνω στο στήθος της. 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το βροντερό «όχι» της Katy Perry στο «American Idol»

 

Ένα βροντερό «όχι» είπε η Katy Perry στο «American Idol» βάζοντας τέλος στα σενάρια που την ήθελαν μέλος της κριτικής επιτροπής. Σύμφωνα με το δίκτυο «TMZ», η 27χρονη τραγουδίστρια απέρριψε πρόταση ύψους 20 εκατ. δολαρίων για να κρίνει τους συμμετέχοντες στο σόου, ισχυριζόμενη ότι συντρέχουν άλλοι λόγοι, όπως το φορτωμένο πρόγραμμά της και όχι τα χρήματα.

Αν και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX και την Katy δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η τραγουδίστρια δε θα καθίσει τελικά δίπλα στην Mariah Carey στο πάνελ.
tromaktiko

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζει τις «αρετουσάριστες» πόζες η Χρύσπα!

 

Πήρε φόρα η αοιδός και δε συμμαζεύεται! Από κει που δημοσίευε τον ... από πίσω της στο twitter, για να δείξει ότι δε χρειάζεται ρετούς... τώρα φωτογραφίζεται για περιοδικά τουρλώνοντας το δυνατό της σημείο! Στο περιοδικό ΟΚ έκαναν τη δεύτερη εμφάνισή τους μέσα στην εβδομάδα τα διάσημα πια, και καλά αρετουσάριστα, οπίσθια της Χρύσπας.
 http://www.athensbars.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Πώς είναι σήμερα οι Spice Girls;

Ποιες έχουν ομορφύνει και ποια έχει πάρει αρκετά κιλά; Οι Spice Girls, το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο, ενώθηκαν το 1994. Η Victoria Beckham, η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell ήταν τα μέλη του γκρουπ. 
Το 1996, το πρώτο τους single Wannabe, άγγιξε την πρώτη θέση στα charts σε 31 χώρες κάτι που τις καθιέρωσε ως παγκόσμιο φαινόμενο. Χαρακτηρίστηκαν πρωτοπόροι στην εφηβική ποπ μουσική την δεκαετία του 90. Συνολικά έχουν πουλήσει 75εκ. δίσκους μόνο με 4 albums και 12 singles, χρίζοντας τες το πιο επιτυχημένο βρετανικό συγκρότημα μετά τους Beatles.

Τον Μάιο του 1998, η Geri Halliwell εγκατέλειψε το γκρούπ λίγο πριν την συνέχεία της παγκόσμιας περιοδείας τους στην Αμερική αφήνοντας πολυάριθμες φήμες για τον λόγο της αποχώρησης της. Τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη κυκλοφόρησαν το τρίτο album Forever, αλλά διαλύθηκαν οριστικά τον Νοέμβριο του 2000 μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ για να επικεντρωθουν στην σόλο καριέρα τους. Στις 28 Ιουνίου 2007 και οι πέντε επανενώθηκαν πριν από την έναρξη της Reunion Tour τους το Δεκέμβριο, παράλληλα κυκλοφόρησαν το album τους Greatest Hits.

Πόσο έχουν αλλάξει σήμερα τα άλλοτε Spice κορίτσια;

Geri Halliwell















Victoria Beckham















Emma Bunton















Mel B















Mel C

Διαβάστε περισσότερα »

Όχι δεν γίνεται, δεν είναι αληθινό

Δεν είναι αλήθεια ότι το είδαν κι αυτό τα ματάκια μας. Πρεμιέρα έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο πλευρό των Έλλης Κοκκίνου και Νίκου Οικονομόπουλου την περασμένη Παρασκευή. 
Περιμέναμε να δούμε στην πίστα την Κατερίνα με σέξι εμφάνιση αλλά εκείνη εμφανίστηκε σαν να το είχε σκάσει από το νοσοκομείο. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Τι είναι τούτο; Συνειρμικά με το που το βλέπουμε, την ολόσωμη φόρμα να την πούμε, αυτό τελοσπάντων που φοράει η τραγουδίστρια μας πάει στο μυαλό ιατρικές γάζες, νοσοκομείο. 

Γιατί καλή μας Κατερίνα τόσο όμορφη και με τέλειο σώμα να ντυθείς τόσο τραγικά; Γιατί; Νωρίς είναι ακόμα, τώρα ξεκίνησες εμφανίσεις και ελπίζουμε να σε δούμε στην πίστα με νέο φόρεμα. Σε αδικεί και είναι κρίμα ένα τόσο ωραίο κορίτσι να βγαίνει λες και σε τυλίξει με λευκή μονωτική ταινία. Όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα στυλιστικό λαθάκι.







gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »