Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

«Έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο»

 

Επιστρέφει στην αγροτιά ο Γιάννης Πλούταρχος

Το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα στο 2013.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για ένα ντοκιμαντέρ που προβάλει τη μεσογειακή διατροφή και την αγροτική ζωή γενικότερα. 

«Δεν πρόκειται για κλασική τηλεοπτική εκπομπή. Δεν θα φάω κανενός την δουλειά, το τονίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πρόκειται καθαρά για ντοκιμαντέρ», δηλώνει ο Γιάννης Πλούταρχος και προσθέτει.

«Είπα το ναι γιατί μέχρι τα 23 μου χρόνια είχα υπηρετήσει την γη. Ήμουν αγρότης. Ξέρω τα άγχη των αγροτών και παλάμη παλάμη έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο.

Όταν σου κάνουν μια τέτοια πρόταση που αποσκοπεί στην προβολή της αγροτικής ζωής της Ελλάδας, με απώτερο στόχο να βγούμε σιγά σιγά από το αδιέξοδο στο οποίο μας έφερε η κρίση και να σκεφτούμε πρακτικές εναλλακτικές λύσεις, δεν μπορείς να πεις όχι.

Είναι μια εκπομπή έρευνας που αφορά στα ελληνικά προϊόντα. Που θέλει να δείξει ότι ο τόπος μας είναι πράγματι ξεχωριστός. Γενετιστές επιστήμονες, γιατροί θα μιλήσουν. Είμαστε στο αρχικό στάδιο των γυρισμάτων τα οποία θα ολοκληρωθούν , εύχομαι αισίως» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στην εφημερίδα «Νews».

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Justin Bieber… συνελήφθη να καπνίζει “χόρτο”

 

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον νεαρό σταρ της μουσικής σκηνής Justin Bieber να καπνίζει...
“χόρτο”, όπως υποστηρίζουν εκείνοι που παρατήρησαν προσεκτικά τις φωτογραφίες, μόλις μερικές μέρες μετά το τραγικό συμβάν του θανάτου ενός παπαράτσι που τον κυνηγούσε.

tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

«Σφουγγάριζα. Ήμουν παραδουλεύτρα»

 

Η Κατερίνα Στανίση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ weekly". Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα και συνάμα σκληρά παιδικά χρόνια...
που πέρασε με τη μητέρα της στο εξωτερικό. "Πέρασα σκληρά παιδικά χρόνια. Θυμάμαι ότι ήρθαμε για πρώτη φορά τα Χριστούγεννά στην Ελλάδα, από τη Γερμανία, επειδή έδιωχναν κόσμο, υπήρχε μεγάλη κρίση. Η μάνα μου ξενοδούλευε και με έπαιρνε μαζί της. Σφουγγάριζα, ήμουν παραδουλεύτρα. Δε θα ξεχάσω ότι ανάλογες ημέρες είχαμε πάει σε μία πολύ καλή κυρία να της καθαρίσουμε το σπίτι. Μας έδωσε παραπάνω χρήματα από εκείνα που έπρεπε να πάρουμε και διάφορα γλυκά. Στην επιστροφή για το σπίτι κρατούσα τη μητέρα μου αγκαζέ στο δρόμο και θυμάμαι ότι ήμασταν τόσο ευτυχισμένες»! 

«Αυτά τα λίγα για εμάς ήταν τόσο πολλά. Θέλω να πω μ’ αυτό το παράδειγμα ότι είχα σκληραγωγηθεί στη ζωή από μικρή. Ήμουν μαθημένη στα δύσκολα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια ενώ περιέργαψε τη στιγμή που γύρισε στην Ελλάδα. "Ήρθαμε από τη Γερμανία με μία βαλίτσα. Ήμουν όμως δεκαοκτώ ετών και γεμάτη όνειρα. Ευτυχώς ορισμένα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Πολλά απ’ όσα σκεπτόμουν πραγματοποιήθηκαν».
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν πέρασαν απαρατήρητα τα γενέθλιά του από τις θαυμάστριες

 

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Σάκη Ρουβά, το βράδυ της Παρασκευής. Οι «Ρουβίτσες» του τον περίμεναν στην πίστα με τούρτες.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά. Στις 5 Ιανουαρίου ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε τα γενέθλια του.

Έτσι λοιπόν, οι φανατικές του θαυμάστριες δεν αγνόησαν το γεγονός κι εμφανίστηκαν στο κέντρο όπου τραγουδά με το γλύκισμα στα χέρια και αναμμένα κεράκια.

Ο Σάκης ξαφνιάστηκε ευχάριστα. Οι ένθερμες... Ρουβίτσες όρμησαν κατά πάνω του και αφού του τραγούδησαν το «να ζήσεις Sakiiiiiis» του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά.



Πηγή: radar
Διαβάστε περισσότερα »

Η σωσίας της Lady Gaga στην Ελλάδα

 

 

Η Τάμτα μεταμορφώνεται αργά αλλά σταθερά σε Lady Gaga. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στο Twitter, φωτογραφία της, στην οποία μοιάζει εντυπωσιακά με την ιδιόρρυθμη αμερικανίδα σταρ. Λίγο το μαύρο γυαλί μέσα στη νύχτα, λίγο η γκριμάτσα και να η ομοιότητα!

Πάντως, στο μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία της, η Τάμτα δήλωσε ότι «πέθαινε της πείνας». Κι αν κρίνουμε από το ύφος της, δεν θα φέρθηκε και πολύ «φιλικά» στο πρώτο πιάτο που θα συνάντησε μπροστά της. 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Καρράς, Πάολα και Παντελίδης, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

 

Οι δημοφιλείς τραγουδιστές έγιναν θέμα σκετς, από γνωστούς ηθοποιούς

Όσοι τους είδαν από κοντά ακόμα γελάνε... Σε ένα από τα σκετς τους, οι ηθοποιοί σατιρίζουν γνωστούς τραγουδιστές που τυγχάνει να βρίσκονται στην ίδια πίστα. 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Μάνος Πίντζης και ο Γιάννης Αγγελάκης ενσαρκώνουν και διακωμωδούν τρεις λαϊκούς τραγουδιστές. Μα φυσικά πρόκειται για το σχήμα-φωτιά του εφετινού χειμώνα: Καρράς - Πάολα - Παντελίδης. Ο Μάνος Πίντζης είναι ο... Βασίλης Καρράς, η Ματθίλδη η... Πάολα και ο Γιάννης Αγγελάκης ο... Παντελής Παντελίδης!



Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ελένη Φουρέϊρα: Δείτε τη φωτογραφία που απογοήτευσε τους φίλους της!

 

Με γελούν τα ματάκια μου ή η Ελένη Φουρέϊρα έχει βγει κάπως στην συγκεκριμένη φωτογραφία;


Και μπορεί το γέλιο της να σφραγίζει την πόζα όμως δείχνει και από τον λαιμό της εμφανώς αδυνατισμένη.

Την είδα και χθες στο μαγνητοσκοπημένο «Δέστε τους» και χαλάστηκα.

Όχι μόνο εγώ αλλά και οι φίλοι της που έχουν παρατηρήσει την διαφορά. Είναι άλλο πράγμα να είσαι γυμνασμένος και ν΄αποκτήσεις μυς και μάζα και άλλο να αδυνατίζεις και να φαίνεται τόσο πολύ.

Γιατί Αρσενάκο μου δεν της λες ότι ο τραγουδιστής βγαίνει στην πίστα για να απολαύσουν κυρίως την φωνή και όχι το κορμί του;
Όπως και να έχει, μπορεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια να καθηλώνει τους θαμώνες του «Αθηνών Αρένα» όταν εμφανίζεται αλλά για το καλό της ας μην χάσει άλλα κιλά. Είναι μόλις 24 και μοιάζει 30!
tromaktiko

 

Διαβάστε περισσότερα »